Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:19:58

LOGOUT.hu

Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz
Blizzard által támogatott videokártyák listája
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#39101) Arnold2 válasza rt06 (#39094) üzenetére


Arnold2
őstag

Csak kibicelek, semmi fogalmam sincs a paladinokhoz, de pár paladin a guildünkből erre az oldalra esküszik, talán segít neked is: [link]

Szájbarágósan leírva vannak ott dolgok, továbbá szívesen segítenek (legalább is ezt mondták nekem a pally guild társak).

(#39102) LuckyL


LuckyL
őstag

öcsémnek kiesett a legendary sword BT-ből :DD
állítólag ezzel az item kinézet módosítóval majd az új patchben, legendary item kinézetét nem lehet majd másolni :(
pedig jó lett volna, mivel ugye sajnos csak lvl 70-es a legendary

cryptot minden termékemért elfogadom

(#39103) Xirtam válasza rt06 (#39094) üzenetére


Xirtam
veterán

+ arra kell odafigyelned mind prot paladin, hogy 85-től a Parry és a Dodge között az eltérés ne legyen nagyobb mint 1%

(#39104) steveetm válasza Xirtam (#39103) üzenetére


steveetm
őstag

És ez miért lényeges? Szóval miért jobb az, hogy 15% parry + 16% dodge, mint 8% parry + 23% dodge?
Üdv.: steveetm

(#39105) Wolverine válasza steveetm (#39104) üzenetére


Wolverine
félisten

A diminishing return miatt. Sokkal több dodge rating kell ahhoz, hogy a 16%-ot 23%-ra növeld, mint amennyi parry rating kell ahhoz, hogy a 8%-ot 15%-ra növeld. Vagyis a 8+23%-hoz szükséges statmennyiség többet jelent, mint 15+16%, ha közel egyenlően vannak elosztva.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#39106) Cathfaern válasza rt06 (#39094) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Tankolás:
Szerintem alapvetően három dolog különbözteti meg az átlag tankot a jó tanktól:
1. Amit Wolv is említett, a CD használat. Ugyebár CD-nek nevezzük azokat a 30 sec - 5 min közötti cooldown-al rendelkező skilleket, amik (tanknál) a bekapott sebzést csökkentik valamilyen módon. Az átlag tank insták során ezeket nem igazán használja, hanem vészhelyzetre tartogatja őket. Ezzel az a probléma, hogy a healerre sokkal több terhet ró, ami miatt lehet többször kell leülnie inni, vagy esetleg pont a vészhelyzetre nem marad manája, és akkor hiába lövi el a CD-ket a tank. A jó tank ezeket folyamatosan használja, főleg a rövid idejűeket (0,5 - 1 min), azok lényegében mehetnek CD-re (kivéve ha tudja az ember, hogy direkt tartogatni kell, de 5 fősök során nem igazán van ilyen), míg a nagyobbak bossfightokon, vagy nagyobb trash packeken.
Paladinnál jelenleg kis (rövid) CD-k: Divine Protection (1min), Holy Shield (0,5 min)
Nagy CD-k: Ardent Defender (3 min, prot ág csúcstalent), Guardian of Ancient Kings (5min, lvl85-ös skill)
Ezeken felül még a 2 trinket adhat CD-ket, változó időtartammal.

Paladin esetében ezen felül még a további lehetőségek is vannak:
Lay on Hands: nem tipikus CD, de a full HP-ra húzás elég életmentő tud lenni. Amire figyelni kell, hogy ha Paladin healerrel mész, akkor lehet, hogy nem tudod használni, mert ha valakire eltolják, arra 1 percen belül nem lehet újra.
Divine Guardian: ugyebár a tankra nem hat, de erős AOE sebzés (vagy elrontott/ninja pull után össze-vissza aggrozás) esetén jelentősen könnyíti a healer dolgát.

És amire általában nem szoktak gondolni a tankok:
Hammer of Justice: Ha egy mob stunban van, akkor nem üt, szóval ezzel is sebzést csökkentesz. Viszont nagyobb trash mobokat időnként nem lehet stunnolni, bossokat pedig szinte soha.
Rebuke: Casterek ellen a legjobb sebzéscsökkentő skill. Ha nem tudja eltolni a castját, értelemszerűen nem sebez. 10 secenként el lehet tolni, hatalmas mennyiségű dmg redu casterek ellen, célszerű CD-re használni (sok tank ezt ugyancsak elfelejti).
Hand of Protection: saját magadra nem célszerű tenni, mert ha immune-olsz egy mobnak, rögtön elfordul tőled (a threat másodikra), viszont aggrot húzott DPS-re jó ötlet rárakni, hisz így sebzést se kap, illetve rögtön rád is fordul a mob (caster DPS esetén még csak nem is DPS kiesés).
Divine Shield: ez már inkább raideken hasznos ötlet, mint 5 fősökben, de helyenként ott is jól jöhet. Ugyebár hasonlóan a HoP-hoz, ennek az eltolása esetén is lefordulnak rólad a mobok, viszont egyben le is szed szinte minden debuffot... tehát ha valami komolyabb debuff van rajtad (vagy meghalt és a healer és sok dot / debuff van rajtad), akkor lehet egy olyan trükköt alkalmazni, hogy felrakod, majd rögtön le is szeded (célszerű macrozni). Így a debuffok leesnek, viszont a mobok rajtad maradnak (illetve lefordulnak, de amint leesik az immunet okozó hatás, azonnal vissza is mennek az eredeti targetjükre).

Mondjuk itt megjegyezném, hogy nagyjából a Northendi insták előtt relatív könnyen ki lehet healelni bárkit (szó szerint bárkit, akár DPS-t is), szóval nem nagyon érezni ezeknek a jelentőségét, de Cataclysmes helyektől (illetve néhány Northendes instában) már nagyon nem mindegy.
Viszont ami sokkal jobban kijön már kis szinten is:

2. Figyelés a környezetre, játéktérre: tank lényegében a healer tökéletes ellentéte. Healerként az ember rááll a raid / party interfacere, és kis túlzással mindegy is mi történik a terepen... a jó tank viszont szinte semmi UI-t nem figyel (kivéve a healer manáját), viszont folyamatosan pásztázza a játékteret, beleértve nem csak az előtte, hanem a mögötte lévő részt is! Ez nagyon fontos, sok tank azon bukik el, hogy nem néz maga mögé, és egy hátulról bejövő patrol, vagy valamiért róla leszakadt mob szétcsapkodja a groupot. Aggro húzás terén nem célszerű kizárólag az UI-ra hagyatkozni, mert általában jelzik hogy melyik party tagon van aggro, de ez nem 100%-osan megbízhetó. Ezen felül figyelni kell a patrolokat, melyik DPS-el hol van, mit üt (ha nem a te mobodat, előbb-utóbb aggrót fog húzni, kell abba is ütni), healer hogy áll manával (ha kevés van neki, és még sok mob él, célszerű eltolni 1-2 CD-t). Ez utóbbit fontos folyamatosan figyelni, azaz pull előtt is. Bár az ügyesebb healerek jól elvannak kevés manával is, de célszerűbb rákérdezni nem kell-e innia, mint hogy wipe legyen emiatt.
3. Megfelelő tempó, ritmus: alapvetően mindenki szeretne minél gyorsabban végezni az instával, akármiért van ott. Szóval nem célszerű feleslegesen időt húzni pl. markolással, vagy CD-re várással, ha arra semmi szükség. Viszont. Az ellenkezője ugyanúgy igaz, ha komolyabb pack jön, akkor lehet jobb várni néhány másodpercet egy CD-re, mint hogy összecsukjanak, és vissza kelljen futni wipe után... ugyanez igaz a fent említett healer manára, jobb megkérdezni gyorsan a healertől, hogy nem kell-e neki, mint csak menni ész nélkül, "nem ült le, akkor biztos nem kell neki" felfogást követve. Mert lehet csak elfelejtette. A jó tank a groupjának megfelelő ritmust tud tartani, ha gyenge healer van, akkor inkább mindig megállva, várva a pullok között pár secet (és folyamatosan figyelni a manára), míg ha egy overgearelt groupot fog ki, akkor lényegében chain pullal végigrohanhat az instán (chain pull: még nem halt meg a pillanatnyi trash pack, de a tank már elindul, hogy behúzza a következőt, így amennyiben insta olyan, gyakorlatilag folyamatosan lehet DPS-elni. Northendes Utgarde Keep-ben lehetett nagyon jól ezt megcsinálni). Kevésbé fontos, de érdemes figyelni a DPS manájára is. Főleg kis szinten nem minden kaszt rendelkezik megfelelő mana regennel, és ha folyamatos combat miatt nem tud leülni inni, akkor 0 DPS-t tud tolni, ami senkinek se jó.

Biztos sok mindent lehetne még írni, de remélem azért tudtam segíteni :)

(#39107) Xirtam válasza Cathfaern (#39106) üzenetére


Xirtam
veterán

:R Hiánypótló! :R

(#39108) Khelben válasza Cathfaern (#39106) üzenetére


Khelben
nagyúr

Jó "cikk" lett :)

2. Figyelés a környezetre Na ezt én abszolút nem tapasztalom random instákban healerként. Látnia kellene, hogy alig van manám, de megy tovább, húzza be a mobokat, ha meg belehal a csapat, akkor a healer a hülye, mert miért nem gyógyít...

(#39109) Xirtam válasza Khelben (#39108) üzenetére


Xirtam
veterán

Nekem meg pont ez az erősségem, Én megfontolt úgymond lassú tank vagyok. Ha jó a party akkor pörgök. De jobb szeretek nem sietni és megfontoltan végig tankolni 1-1 fázist.

(#39110) steveetm válasza Wolverine (#39105) üzenetére


steveetm
őstag

Meg nem mondom, hogy miért, de tisztán olyan emlékem van, hogy a parry-re nagyobb a diminishing jóval, és ezért, meg a dodge utáni extra attack miatt megérte elvinni jópár %-ot dodgra, de most néztem, és totál ugyanazok a számok parryre és dodge-ra, nem tudom miért. Lehet rég néztem, passz.
Egyébként meg pala tanknál(a többinél meg fingom nincs) dodge és parry előtt van a mastery. A gond csak az, hogy erre is olyan határozottan emlékszem mint a parry diminishing-re, de majd csinálok mostmár valami gyors fejszámolást.
Üdv.: steveetm

(#39111) steveetm válasza steveetm (#39110) üzenetére


steveetm
őstag

Hm, meg az a talent lehet hogy block és nem dodge?
Na, mostmár semmiben sem vagyok biztos, nagyon korán van még nekem ^^
Üdv.: steveetm

(#39112) Wolverine válasza steveetm (#39110) üzenetére


Wolverine
félisten

A 4.0 óta biztosan egyforma a diminishing return; hogy előtte mi volt, arról nem merek nyilatkozni...

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#39113) Cathfaern válasza steveetm (#39110) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Régen tényleg nagyobb DR volt a parryn, de megváltoztatták (emlékeim szerint már 3.3-ban). És igen, pala, warrior tanknál egyértelműen a mastery a legjobb stat (mivel nincs rajta DR). Vagyis azért nem ész nélkül, valamennyi dodge meg parry is kell, de ez a 15% környéken teljesen jó.

(#39114) szilchi


szilchi
őstag

Hi.Androidos készüléken volt az Authenticatorom és frissítettem a szoftvert.Persze ez mindent törölt a készüléken.Kinek kell írnom mailt,hogy levegyék.A B.net accountba sem tudok most belépni authenticator nélkül.

Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...

(#39115) Cathfaern válasza szilchi (#39114) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

[link]
(de némi googlizás után megtalálható ám :) )

(#39116) szilchi válasza Cathfaern (#39115) üzenetére


szilchi
őstag

Köszönöm mester :R :B

Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...

(#39117) #57919488 válasza Khelben (#39093) üzenetére


#57919488
törölt tag

Szerintem Tailor, a 45 másodpercenként beugró +ap vagy +int eléggé hasznos tud lenni, ha pedig van trinket és hasonló enchant akkor szinte állandó +ról beszélünk :)

(#39118) szilchi válasza szilchi (#39116) üzenetére


szilchi
őstag

Le is vették+password reset is volt.Teszek is fel rá egy újat.

Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...

(#39119) szilchi


szilchi
őstag

Hmm..az a kék sárkány eltévedt vagy mit csinál SW-ben?Aszittem már nincs Blue dragonfilght mert leverték Malygost.Vagy csak nem látom jól a színét?Az alatta lévő Mátrix karakterek is érdekesek :)

Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...

(#39120) Wolverine válasza szilchi (#39119) üzenetére


Wolverine
félisten

Valaki összerakta a szerveren a Dragonwrathot, a caster legendary staffot. Ez az event végének maradványa.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#39121) szilchi válasza Wolverine (#39120) üzenetére


szilchi
őstag

Aha..köszönöm az infót.Eddig még nem láttam.Azt hittem valami event készül.Amúgy BS-en volt ez.

Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...

(#39122) Wolverine válasza szilchi (#39121) üzenetére


Wolverine
félisten

Eventnek event, de a lényegről lemaradtál már.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#39123) szilchi válasza Wolverine (#39122) üzenetére


szilchi
őstag

Akkor valaki a BS-en rakja már össze megint a staffot mert látni szeretném :DDD :K ..nem lehet olyan nehéz :U

Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...

(#39124) arpi6k válasza szilchi (#39123) üzenetére


arpi6k
addikt

Tegnap rakta össze Kastor a Continnumból.:) 2-3 múlva jön a következő.:)

Intel & ATI

(#39125) arpi6k válasza arpi6k (#39124) üzenetére


arpi6k
addikt

*hét

Intel & ATI

(#39126) Khelben válasza arpi6k (#39124) üzenetére


Khelben
nagyúr

És ezt ilyenkor megkapja 1 ember és az használja? Vagy van valami jelentősége csapat/guild szinten is?

(#39127) F-ECT$ válasza Khelben (#39126) üzenetére


F-ECT$
titán

Igen. Nincs.

Pontosabban az a jelentősége csapat szinten, hogy nagyobb dps-t tol, így könnyebben lemegy a boss :)

Dive ever, work never.

(#39128) arpi6k válasza Khelben (#39126) üzenetére


arpi6k
addikt

Megkapja a fegyót, a guild kap achit, + egy petet amit meg lehet vásárolni minden tagnak.

Intel & ATI

(#39129) ZozzHUN


ZozzHUN
addikt

Valaki 4.2.2 patch notes? Megint nem találom :D

szerk.: megtaláltam

Dungeonok és raidek

Firelands
- Ragnaros Dreadflame-jének láthatósága nőtt.
- a heroic Ragnaros-harc utolsó fázisában megnőtt Ragnaros hitboxának mérete.

User interface

a raidframe ezután emlékszik rá, hogy legutolsó alkalommal elrejtettük-e.

Technikai módosítások

ezentúl a több accountot használó játékosokat is meg lehet hívni egy Real ID-partyba.
ha combatban frissül a raid összetétele, akkor nem omlik össze a játék kliense.
a koreai klienst használóknál immár nem omlik össze a játék, ha egy Arena S10 tárgyat akarnak megvásárolni.

forrás: http://www.wow-hungary.com/node/18453

[ Szerkesztve ]

(#39130) ígyvanferi válasza ZozzHUN (#39129) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Végre nem kell minden alkalommal elrejtenem a raidframe-et.

Valaki mondta a guildben tegnap, hogy a DK tankok kapnak valami buffot, nagyobb legyen a threatjük. Ez majd csak 4.3-ban jön? És mi lesz ez konkrétan?
Nem mondanám épp könnyűnek a DK- tankolást (bár a többivel csak low lvl-en találkoztam még). Ugye amíg a többiek csak ülnek és várják, hogy ne kapjanak be sebzést, mi veszettül nyomogatjuk a Death Strike-ot, hogy valami kis sebzéstől megóvjuk magunkat, meg a healer manáját. A rune tetrisről már nem is beszélve, amazok nyugodtan elkölthetik a manát, rage-et akármi másra...

(#39131) Wolverine válasza ígyvanferi (#39130) üzenetére


Wolverine
félisten

A tankok már egy hotfixben kaptak threatbuffot kb. 2 hete - eddig a sebzésük 300%-a volt a threat, utána 500% lett. A 4.3-ban a cooldownokat fogják átalakítani, és minden tanknak aktív CD-kkel kell majd életben maradnia, mind a DK - Death Strike esetben.
Ghostcrawler írt erről egy blogot.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#39132) ígyvanferi válasza Wolverine (#39131) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Ah, köszi! GC ugyan még azt írja, hogy a threat növelés is a 4.3-ban jön, de akkor ezek szerint az már élesben megy. Rég nem tankoltam.

Viszont most kipróbáltam a PVP-vel fejlődést 52-től. Nem tudom kinek jön be fejlődésre, lehet én csinálok valamit rosszul. Ha mindent nyernénk, ez remek jó lenne, de az esetek 80%-ában vesztünk és egy komoly 15K xp-t sikerül összekaparni 20 perc szenvedéssel. Most ugyan gyorsan nyertük AB-t, kaptam is 90K-t, ami háromnegyed szint. De sajnos nem ez a jellemző. 55-ön meg egyenesen rémálom volt az 59-es DK, és társaik között. 58-ig legalább elmegyek így, aztán kicsi questelés Outlanden itemekért, és megpróbálom újra a PVP-t. Végülis szórakoztatóbb egy kicsivel, mint az unalomig ismert questelés (főleg Outlanden, attól már most kiráz a hideg), de csak ha nyerünk, egyébként elpazarolt időnek érzem.

(#39133) bobace


bobace
őstag

Az RSS csatorna nem frissül a történéseket illetően már augusztus 2 óta az outlookomban. Másnak van problémája az Rss-szel?

Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

(#39134) Wolverine válasza bobace (#39133) üzenetére


Wolverine
félisten

Melyik RSS?

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#39135) bobace válasza Wolverine (#39134) üzenetére


bobace
őstag

a karakter activity feed. eddig kaptam, hogy milyen achi hogy áll, milyen cuccot szerzett a kari, most meg hibát dob.

Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

(#39136) Wolverine válasza bobace (#39135) üzenetére


Wolverine
félisten

Az a feed a régi Armoryról szedte az adatokat, amit a Blizzard leállított.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#39137) bobace válasza Wolverine (#39136) üzenetére


bobace
őstag

és akkor annak nincs is updatelt verziója? :F

Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

(#39138) Wolverine válasza bobace (#39137) üzenetére


Wolverine
félisten

Tudtommal jelenleg nincs. De nem esküszöm meg rá teljes biztonsággal... Nézd meg a karaktered a hivatalos site-on, lehet, hogy létezik a feed.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#39139) Scholes9


Scholes9
nagyúr

Lehet volt már, nem olvastam vissza, de lehet tudni, h hány kieg lesz még a játékhoz? Illetve a játéknak jól látom, h még mindig nem elég az Isten gépe sem? Orgriban elég gyér az fős, minden max kivétel az árnyékok, más helyeken nincs gond. 80+-os helyeken meg nemtom mi a helyzet, ert sima trial accom van. Raideken mi a helyzet? Anno 30+ fps elég volt :)

[ Szerkesztve ]

PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C

(#39140) Cathfaern válasza Wolverine (#39138) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Én körülnéztem, nem igazán találtam ilyet. Gyanítom külön blizz féle RSS nem is lesz már, majd 3rd party API-n keresztül lesz elérhető ilyesmi, ha kész lesz.

Scholes9:
Amíg lesz elég előfizető, addig lesz újabb kieg is.
30+ FPS továbbra is elég... de gépigény jelentősen növekedett az idők során, az biztos.

[ Szerkesztve ]

(#39141) Wolverine válasza Cathfaern (#39140) üzenetére


Wolverine
félisten

Nem vagyok benne biztos, hogy a Blizzard APi-ja ezt lehetővé fogja tenni; a HTML-parse-ot meg tiltják és IP-ban jár érte annak, aki megpróbálja.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#39142) Cathfaern válasza Wolverine (#39141) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Konkrétan arra nincs API (még, de egyelőre item adatbázisra sincs), de karakteren lévő itemek, megszerzett achik, illetve leölt bossok elérhetőek, ebből lehet már akár most is hasonlót összerakni (még ha kevesebbet is tudna).

(#39143) -conrad- válasza -conrad- (#39006) üzenetére


-conrad-
addikt

Én mondtam. :)

(#39144) gabranek


gabranek
aktív tag

nem bírtam ki wow nélkül, szal minimum 1 hónapra megint játszok :)
a recount addon nem igazán akar nálam működni...ez egyedi hiba lehet, vagy másnál sem jó? lua errorokat dobál folyamatosan.
esetleg mivel lehet még dps-t mérni?

[ Szerkesztve ]

田中れいな

(#39145) robyroby válasza ígyvanferi (#39132) üzenetére


robyroby
tag

PVP-n fejlődni sztem nagyon zsír :) próbáld ki h csak az utolsó 2 szintre mész BG-re (58-59) bár lvl60&lvl70 is jó.. mert pvp set adott szinte free-be.
lvl60/70-en is lehetsz folyamatosan top3-ban ;] Most lvl77 vagyok, még 1 lvl up & ki sem jövök BG-ről (instákba gyűjtögetem a durva kék itemeket ;] )

(#39146) Cathfaern válasza gabranek (#39144) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Legfrissebb verzió van fent, ugye? Amúgy Skada is dps meter addon.

(#39147) gabranek válasza Cathfaern (#39146) üzenetére


gabranek
aktív tag

curse cliensel frissitem, tehát elvileg igen. most megpróbálom, hogy kitörlöm az interface mappából és újra felrakom, hátha bejön.

田中れいな

(#39148) Skizz


Skizz
addikt

Mit lehet tenni olyankor, ha a boltban vásárolt prepaid card kódja nem jó? Vagy csak egyszerűen nem lehet 2x frissíteni egymás után? Októberig jó vagyok, gondoltam feltöltöm a másikkal is, ha már csinálom, de nem fogadja el a kódot.

(#39149) Viktor77 válasza Skizz (#39148) üzenetére


Viktor77
titán

Bármennyit rátölthetsz egymás után, pending lesz, ami akkor használódik fel, ha odaértél előfizetésben.

Nekem is volt ilyen, próbáld más böngészővel, vagy akár többször egymás után. Nekem volt, hogy csak sokadszorra fogadta el a kódot.

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#39150) gabranek


gabranek
aktív tag

fire mágushoz tudna nekem mondani valaki rotát vagy priot alacsony szintre (25)? nem igazán tudom eldönteni, hogy melyik spelleket használjam, mert mind elég egyformának tűnik nekem...csak feküdjek rá az egyikre és azt spammeljem?

田中れいな

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.