Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10371) Fire/SOUL/CD válasza HarryPotter (#10369) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Ahogy Sub-ZeRo is írta, ha egyértelművé válik, hogy az MS hibája, akkor azt javítják, a lehető leghamarabb. Sajnos olyan is előfordulhat, hogy egy (vagy több) biztonsági frissítés bizonyos védelmi programokkal nem fér össze. Ilyenkor adott esetben nehezebb az ügy, mert attól függ, hogy milyen védelmi progi(k)ról van szó. Sajnos az "bevett" szokás, hogy ingyenes védelmi progik esetén lazán áthárítja a felelősséget az MS, mondván oldják meg mások, viszont ha ismert és fizetős védelmek(hivatalos MS partnerek közöttiek) is a képbe kerülnek, és számos bejelentés érkezik az MS-hez, akkor már nem lesz kibúvó.

Amúgy tavaly decemberben már furcsa frissítés került ki, anno kérdeztem, hogy másnál is megjelenik-e, de nem kaptam rá választ.
(Ennek a frissítésnek W7 esetén semmi keresnivalója nem lenne amúgy)

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.