Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45098) kezo0 válasza Zitronensaft (#45096) üzenetére


kezo0
addikt

Ironizáltam, nem megsértődtem. Azaz csak hasonló stílusban reagáltam egy tőled érkezett, enyhén sértő beszólásra. Mert elhiszem, hogy napi szinten valóban rengeteg hülye előfizetővel van dolgod, de itt te is csak ugyanolyan fórumozó vagy, mint én vagy bárki más, ezért szerintem nem itt kéne kiélned a frusztrációidat, és kicsit magas lórol leugatni azt, akinek igenis vannak bizonyos elvárásai egy - lakossági! - szolgáltatással kapcsolatban.

Több mint 15 éve vagyok megszakítás nélkül UPC-előfizető, és jelenleg éves szinten több mint 200 ezer Ft-ot hagyok a UPC-nél, amit magyar viszonylatban nem gondolok kevés pénznek.
És cserébe nem "csiribiri" (a szó, amit kerestél: csilivili) dolgokat várnék el, csak annyit, amennyit ugyanez a szolgáltató több más EU-tagállamban megad az előfizetőinek. Mivel pedig pontosan tisztában vagyok vele, hogy egy szolgáltatói eszköztől mit lehet elvárni és mit nem (a szerényebb képességek miatt soha nem is pampogtam), ezért szeretném pl. tudni, hogy a drága pénzen beszerzett, a UPC-s HGW-nél egész biztosan nagyobb tudású saját routeremet ugyanúgy tudnám-e használni a szolgáltató új eszközének kiegészítéseként, mint eddig. Tehát a modem/router esetében nem várnék a UPC eszközétől semmi olyasmit, amit nem is ígér a szolgáltató. DE! Szeretném a saját MEGLÉVŐ eszközömmel felturbózni a tudását, mert az enyém jobban beszórja a lakás távolabbi helyiségeit is, jobban kezeli a 15+ db neten lógó szórakoztató-elektronikai (nem ipari célú!) eszközömet, be tudok rajta állítani olyan szabályokat, amilyeneket a UPS-s eszközön nem stb. - szóval ez baromira nem (csak) a sebességről szól, és esetemben pláne nem a torrentezésről.
Ami a tévét illeti, esetemben eddig az volt a tendencia, hogy egyre kisebb tudású boxokért (Philips --> Cisco) egyre több pénzt kellett fizetnem, mert ugye az előfizetési díjak szép lassan kúsznak felfelé - ha hűséget vállalsz, akkor pl. azért, mert mindig csak nagyobb csomagra engednek váltani... Ha most tényleg ez a Kaon lenne a következő lépcsőfok a UPC-s evolúcióban, akkor ez újabb visszalépés. Ami nekem kellene, az legalább két különböző műsor időzített felvétele egyidőben, ezt sem nevezném ipari célú felhasználásnak. A Cisco box igéri is, de nem tudja. Én viszont szinte mindent felvételről nézek, nem akkor, amikor adja a tévé, ilyen az időbeosztásom. Szóval igenis hajlandó lennék megfizetni az árát egy fullos Horizon HD boxnak, ha valóban tudja azt, amit ígér.

És most kímélj meg attól, amit egyszer már a fejemhez vágtál, hogy én akkor biztos valami kőgazdag csávó vagyok, mert nem. Csak sok időt töltök a neten és a tévé előtt, más, költséges hobbik rovására (amivel rengeteg pénzt megspórolok), szóval elvileg én vagyok a UPC számára az ideális embertípus. :)
Csak lehessen nálunk is választani ugyanazok közül az eszközök közül, mint máshol. Mondják meg az árát, és majd én eldöntöm, kifizetem-e érte. De már most tudom, hogy kifizetném, és szerintem nem is lennék vele egyedül.

[ Szerkesztve ]

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.