Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ANDROID???
addikt
Jobb a Huawei sat tv set top boxtól a sagem, és a router pirellitől a speedport w 724V?
-
homeless09
őstag
sziasztok!
T-Home-os beltéri távirányítóját valahogy vissza lehet varázsolni alapbeállításokra? El lett nyomkodva, és össze vissza csinál mindent.'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
cd930
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is távirányítós kérdésem van: egy ideje nem (vagy csak az esetek kisebb részében) lépteti a STB csatornáit a Samsung tévém távirányítója. A műsorújságot azonnal bekapcsolja, csak a csatornaváltás a gond (nemcsak a le-fel léptetés hanem a csatornaszám billentyűzését sem mindig érzékeli. Ugyanúgy rálát az infrakütyüre, nem merül az elem.
Előfordult már valakinél?
Vagy ajánlott néha újrapárosítani az eszközöket mert zavar támad az erőben?20+ éve a Prohardveren
-
-
balint82
senior tag
Szerintetek ha az STB-t kiváltottam CI kártyával, akkor a már nem használatos STB visszaadhatom a T-nek, hogy levegyék a bérleti díjat a számláról?
Google Pixel 4a
-
wmati
addikt
Natolt ip címek hogy kezdődnek ?
(#44367) balint82 Jól tetted! Élvezd ki amíg lehet
[ Szerkesztve ]
-
Barni22
tag
Hali!Olyat kérdeznék hogy az normális ha a netem (elvileg 20mb/s) egyik nap 2mb/s-el többet tud,majd 2-3napig 2-4mb/s-el kevesebbet.Most éppen ennyi:[link]
Barni
-
Barni22
tag
-
titán
-
Barni22
tag
-
titán
-
Barni22
tag
-
Barni22
tag
-
gebro
aktív tag
Sziasztok!
Ha veszek egy routert, akkor van arra valamilyen lehetőség hogy az itthoni T-s Pirelli routert lecseréljem rá?
Mivel gondolom, hogy amit ők adtak az be van regisztrálva a szolgáltatásukhoz. -
Sracz66
csendes tag
"Igen, a linksysben a wifit kikapcsoltam, és csak a speedport wifijét (illetve annak az egyik portjára kötött access pointot) használom. Ha nem kötöd újra össze, akkor nincs a speedport lanjain net, és a wifijén sincs"
Hali! Nagyjából értem a lényeget, csak egy dolog nem tiszta:
nekem a Speedport adja két IPTV vevőegységnek is a hálót... Ha kikapcsolom a DHCP-t, a másik router (TP Link WDR3600) DHCP-je leosztja nekik az IP címet a Speedport portjain? Mert a kiépített LAN-nak szüksége van mindhárom szabadon maradó LAN portra a TP-Linken három asztali géphez, így az IPTV vevőknek a Speedportban kellene maradniuk, ahogyan a telefonnak is. A wifi nem játszik a három gép közötti hálózaton, elsősorban a biztonság, másodsorban az egymás közötti kommunikáció sebessége (gigabites LAN) és a rendszerfelügyelet miatt.[ Szerkesztve ]
MSI 970A SLI Krait Edition, AMD FX-4300, Kingston HyperX Black 1600Mhz 16 GB, Asus R7 265 DC2 2048 MB GDDR5, WD Green SSD 120 GB Sata3
-
addikt
Volt újabb fw frissítés a Cisco STB-ken? Mert a keddi bekapcsolás óta a sima (nem felvevős) STB mintha megint pirosabban világítana, narancs helyett készenlétben
-
kisapa
senior tag
válasz Gubek-Einste #44377 üzenetére
A HGW-t is lehet ezzel tesztelni? Abban ugye már benne van a router is.
-
lethos
tag
Sziasztok!
Sajnos nekem nem működik otthon az IPTV-m (T-home), tudnátok segíteni?
(egy tv megy ettől a szolgáltatótól)
A probléma az, hogy körülbelül 7 mp-ig tudok egy adót nézni utána befagy a kép, de ha átkapcsolom, akkor megint van 7mp. Átnéztem a vezetékeket, mind jó.
Úgy tűnik az emeleti router (Linksys WRT54G series) nem bírja a dolgot. Mert ha nem routeren keresztül megy akkor nincs gond, de akkor fent nincs net.Arra gondoltam veszek egy gyorsabb routert, de a kollegáim azt mondták, lehet az sem oldaná meg a problémát.
Szóval várom értékes tanácsaitokat!
[ Szerkesztve ]
-
villamos
őstag
-
OldMike
őstag
Szerintem meg volt valami buherálás, vagy ezeken az STB-ken olyan csodaszoftver van, ami időnként átalakítja magát. Például "elfelejt" a menüből egy-két menüpontot (mint korábban írtam nálam a "Felvételek" opciót, bár felvevős a box). Vagy a másik: a nagy FW frissítés után a 6030-on és a 2001-en is a készenlétben csak a zöld LED világított a nagy (sötét narancssárga, világos mélyvörös tetszés szerint) gomb mellett. Viszont nemrégiben a 2001-en újra világított a kék LED is a készenléti állapotban. A szoftveres újraindítás óta nem világít (nem hiányzik, csak érdekesség). A harmadik megfigyelésem, hogy az előre beállított felvételek elfelejtődnek. Nem csak hogy nem veszi fel, hanem már másnap nincs benne a felvételre váró műsorok listájában. Napok óta azzal "szórakozom", hogy beállítok egy július 15-i filmet a Műsorújság opcióban, aztán másnap megnézem, hogy megvan-e még. Nincs. Viszont a korábban beállított sorozatfelvétel működik.
42LM660S
-
adika4444
addikt
válasz lethos #44385 üzenetére
Sziasztok!
Nem vagoyk a téma szakértője, de mindenképpen IGN képes router kell. Az én TL-WR 842ND-m is támogatja...
(#44387) villamos: Az IGN képes switch tudtommal megoldás. Amúgy wmatinak igaza van, mert ha nem fér be annyi kábel, akkor szerintem senki nem fogja szétfúrkálni a falat azért, mert a T ráerőszakolta ezt az idióta IPTV-t... Amúgy neked van igazad, ha megoldható akkor nyilván jobb közvetlen összekötni, de van olyan amikor ez nem megoldható....üdv, adika4444
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Sracz66 #44381 üzenetére
Tedd DMZ-be a WDR3600-at, ha erre a speedport HGW-ben van lehetőség, és úgy volna minden a legegyszerűbb.
Ehhez érdemes MAC address alapján fix ip-t osztani a TP-Link wan portjának, és a beállított fix ip-re beállítani a DMZ-t (ha van ilyen lehetőség a speedport-ban).
Meg lehet oldani anélkül is, csak úgy nem kéne kikapcsolgatni a DHCP-t. Szerintem ez a jobbik megoldás.
Mondjuk a fix az volna, ha a HGW-ből menne az IPTV. De mehetnének akár a tplink-ből is, akkor viszont engedélyezni kell az IGMP Proxy-t.
Természetesen itt alapkövetelmény az, hogy külön IP tartományban kell lennie a 2 eszköznek, ergo a speedport mondjuk x.y.0.1 akkor a tplink-et érdemes mondjuk x.y.1.1-re állítani, pl.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Fecogame
veterán
Nálatok működik a T-Home oldala?
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
wmati
addikt
válasz Fecogame #44392 üzenetére
Nekem így működik http://www.telekom.hu/ hálózaton belül.
-
wmati
addikt
válasz kabelmania27 #44396 üzenetére
Várható volt hogy le lövik a t-home és t-mobile domain neveket és egységesen telekom lesz.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest