Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:53:21

LOGOUT.hu

Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)

Figyelem! Fontos!
Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy, aki hatósági karanténban vagy önkéntes karanténban van, esetleg beteg, köhög, lázas stb, annál sem a hibajavítás, sem a létesítés nem fog megtörténni, hanem halasztásra kerülnek!
Kérlek titeket, csak akkor hívjátok a szerelőket ha tényleg semmi bajotok nincs (bár ez sem garancia semmire)!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1951) asadasad22 válasza Csizi12 (#1950) üzenetére


asadasad22
őstag

ezt fogom majd tenni. majd holnap, ilyenkor már nem lehet őket elérni, már délután 5kor sem tudtam velük múltkor beszélni, pedig 20 percet várakoztam.
#1914: ez mennyire igaz? ha nem tudnak kötni tényleg van ilyen alternatíva?

(#1952) linus89 válasza asadasad22 (#1951) üzenetére


linus89
tag

polifórumon(t home félig meddig hivatalos fórumán) írták...

én próbáltam volna már csak ki van kapcsolva a vonalam tartozás miatt, most arra várok hogy visszakapcsolják. :C

(#1953) juliabrilke válasza Csizi12 (#1950) üzenetére


juliabrilke
addikt

Ügyfélszolgálat? Lassan már magamtól tudom a meütjüket, de élő emberrel még nem tudtam beszélni. :W

(#1954) vicosa


vicosa
csendes tag

Sziasztok!

A kérdésem a következő lenne.

Torrent letöltése közben nincs bejövő kapcsolat. Utorrent-et használok, nem tudom, hogy milyen portot kell beállítani. Nem találolom a routerhez tartozó beállításokat. (Speedport W721V)

Tudna valaki segíteni?

Köszi előre is.

(#1955) asadasad22 válasza linus89 (#1952) üzenetére


asadasad22
őstag

felhívtam őket közben, az adsl2-es dologról semmit nem tudott a csávó és megerősítette a gyanúmat, miszerint nálam 8 megabites lehet maximum (valójában persze annak is a fele kb). hát, nem lakok rózsadombon, de a XI.kerület nincs 100 méterre sem, ahol elvileg lennie kellene, annak is persze csak bizonyos részein.. azzal nyugtatott, hogy 2-3 hete szokott változni ez és lehet, hogy ha legközelebb hívom őket, már ki tudnák építeni. nem sok esélyt látok rá, hogy hónapokon belül erre esélyem lenne, addig szophatok a gyönyörű kis 4mbit/256kbit (lol)-es csomagommal, torrentre és hasonlókra fokozottan alkalmas :S

(#1956) Kobe


Kobe
veterán

na ez az év poénja nálam

felhívom ma 1412t miután utolsó bejelentés után egy héttel (az első bejelentés után 2,5 héttel) sincs javítva a hiba. Felveszi egy srác, mondom ez és ez a gond, ugyanmár had kérdezzem meg, 2,5 hét után mikor lesz működőképes a szolgáltatás, mikor óhajtják szerelni.

Erre közli, hogy a rendszerben az van benne, hogy a hibát október 14-én javították, az ügy lezárva. Mondom neki, és erről nem kellett volna megkérdezni engem is, hogy megjavult e ? Mert hát nem.

Hát, akkor indítsam újra a HWGt ....mondom ez nem megy, mert nem otthonról hívom, pár napig nem tudom újraindítani. Megkérdezhetem mikor jegyezték be a hiba javítását ? Persze, október 14-én lett lezárva az ügy. Mondom, és az nem volt furcsa, hogy okt 14-én este újra hívtam őket, hogy 72 óra letelt, javítás nuku, és abban a hívásban:
1, még csak a szerelőknek továbbításra adták a melót.
2, akkor hogy tudták még átadás előtt megcsinálni?
3, akkor épp hívás közben újra volt indítva a HWG, az időbeliség logikáját követve, ha akkor sem működött újraindítás után, most miért kéne neki.

komolyan mondom, kezd vicc lenni, és ezek után a havi számla DSL-telefonra vonatkozó részének 2/3 át nem vagyok hajlandó kifizetni.
Több, mint két hét alatt nem tudnak egy rohadt DSL telefont működésre bírni....

[ Szerkesztve ]

(#1957) linus89 válasza asadasad22 (#1955) üzenetére


linus89
tag

én is hívtam őket ma megint, és kész voltam rendelni netet, de közbejött valami a vonallal (megint) így holnapra csúszik...
mindenesetre dettó: az üfsz-es csaj nem értette milyen adsl2ről dumálok, de azt mondta ha rendezem a vonalat akkor elindítja a 25mbites rendelést, aztán csinálnak amit tudnak :D

idézek a polifórumról:

"ma kintvoltak a szerelõk, átnézték a lakásba bejövõ, és a lakásban lévõ
vezetékeket.- családi házban lakom - Kicseréltek 6 méter vezetéket,és a szûrõt,
"lopitopi" segitségével ellenõrizték a vonalat.Eredmény : várhatóan stabilan 16/1
le- ill. feltöltési sebesség ami reálisan elérhetõ, adsl2+ technologiával."

szóval... hmm.

:F

(#1958) Kobe


Kobe
veterán

ez az adsl2 mit takar ? mindenhol, ahol nem vdsl van, ott át tudnak állni erre ?

(#1959) linus89 válasza Kobe (#1958) üzenetére


linus89
tag

elvileg ahol van adsl, ott van adsl2 is. az adsl2 annyit tud az adslell szemben, hogy max 8mbit helyett max 24mbitet tud kipréselni magából.

viszont, itt hatványozottan igaz, hogy közel kell lenni a központhoz; gyakorlatilag 1.5km felett már majdhogynem ugyanolyan sebességet érsz el vele mint sima adsl-el.

(#1960) Kobe válasza linus89 (#1959) üzenetére


Kobe
veterán

hát, amíg nem képesek a megrendelt cuccokat sem rendesen szolgáltatni, addig nem fieztek be nagyobb csomagra :)

(#1961) shaneee5


shaneee5
csendes tag

sziasztok,
már 3 napja arra várok hogy a t-com visszaszóljon hogy a 8 megás internet elérhető e nálam,jelenleg 1 megás csomagom,olvastam hogy a központtól való távolság nagyban befolyásolja a "kivitelezhetőséget".szal, vki nem tudja hogy debrecenben hol található ez a központ(ok)??valamint mi a különbség az adsl,és a dsl között??bocs ha hülyeséget kérdeztem.:)
thx

[ Szerkesztve ]

(#1962) nervus.v válasza shaneee5 (#1961) üzenetére


nervus.v
tag

Hát: ADSL = Assymetrical Digital Subscriber Line.
DSL akkor szerintem Digital Subscriber Line.
DSL
ADSL

[ Szerkesztve ]

Csak annyit kérek, hogy a súlyosan értelmi fogyatékosok kíméljenek!

(#1963) shabbarulez válasza shaneee5 (#1961) üzenetére


shabbarulez
őstag

A nagyobb központok helyszíneit ebben megtalálod: [link]

A xDSL egy összefoglaló elnevezése a DSL technológiáknak. Az ADSL ezek közül egy konkrét technológia, de van még ADSL2, ADSL2+, G.SHDSL, VDSL, VDSL2, stb.

(#1964) Panthera


Panthera
őstag

Érdekelne pár dolog, de nem túl bőbeszédű az oldal.
[link]

A DSL részének van valamilyen területi függése? Gondolom nem érhető el akárhol. Aggasztó a "minimálisan elérhető letöltési sebesség 192 kbit/sec." A mobilinternetnél ez hogyan alakul?

(#1965) Blackdeath


Blackdeath
aktív tag

üdv

azt szeretném megkérdezni, hogy aki esetleg a 17.kerben rákoskerten vagy annak környékén (esetleg közelében) lakik, annak mennyi a max. sávszélje sima 8 megás adsl-lel?

mert sajna nem elérhető a kábelnet arrafelé, ahol leszünk majd pár hét múlva. esetleg van arrafelé valami közelebbi központ?

(#1966) T-online válasza Blackdeath (#1965) üzenetére


T-online
tag

Blackdeath és Kvardlipot, mindkettőtöknek azt javaslom, hogy hívja fel a 1412-t, rendelje meg az adsl-t és az előzetes felmérés alapján megmondják, hogy elérhető-e az ADSL és egy olyan becslést is kaptok, hogy 2 vagy 8Mbit valósítható meg.

Kvardlipot: a minimális értékekkel nem nagyon kell foglalkozni, mert a 2Mbit-es csomag esetében mindíg megvan a sávszélesség, a 8Mbit-es etében sem a minimum érték a domináló, ott annyival megy amennyit bír a vonal.

T-Home TV - Ne csak nézz, tévézz! (www.t-hometv.hu) - megújultunk

(#1967) Kobe


Kobe
veterán

amennyiben T-Home Tripla havidíjából szeretnék jóváírást kérni szolgáltatáskiesés miatt, milyen formában tehetem meg ? emailcím, ügyfélszolgálat esetleg ?

(#1968) T-online válasza Kobe (#1967) üzenetére


T-online
tag

szamla@t-online.hu címre tudsz írni. Írd bele az ügyfélazonosítód, mi volt a probléma és hogy jóváírást kérsz.

T-Home TV - Ne csak nézz, tévézz! (www.t-hometv.hu) - megújultunk

(#1969) Latency válasza Kobe (#1967) üzenetére


Latency
senior tag

Én azért kíváncsi vagyok, hogy kapsz-e jóváírást a 0 Ft-os DSL Telefon havidíjból. :F :D

(#1970) esztergás


esztergás
csendes tag

hello. tudna valaki segiteni hogy lehet portot nyitni a pirelli drg a225g modemmel.Ezt kaptam az uj t-online internet +telefon csomaghoz. Van benne router, wifi. :F torrentezéshez kellene

[ Szerkesztve ]

(#1971) Kobe válasza Latency (#1969) üzenetére


Kobe
veterán

bonyolítottam rajta hívásokat az elején....már amikor tudtam persze és nem volt üzemen kívül. Az generált forgalmat. Szerintem a minimum, hogyha a 30 napból 20 napon át úgy van a vonaljelzés mint egyszeri lány a buli után (vagy megjön, vagy nem) az a minimum hogy a hívásaimat figyelmen kívül hagyják.

Végülis, msot már legalább jó tudni miért ingyenes a havidíj. Há me nincs mögötte szolgáltatás, a semmit ingyé adni nem kunszt :DDD

(#1972) petne válasza Kobe (#1971) üzenetére


petne
őstag

Mit mondanak a szerelők, hogy mi a gond?

Nekem két helyen is ez van és az ég világon semmi gond nem volt vele a bekötés óta.

(#1973) Kobe válasza petne (#1972) üzenetére


Kobe
veterán

szerelők nem mondanak semmit. Sőt. Basztak visszajelzést küldeni arról, h mecsinálták e vagy sem.
Írtam, hogy bejelentettem a hibát szombati napon. Kedden újrahívom őket este, hogy mivan, ígérték hogy a szerelő hív, nem hívott, továbbra sem működik. Jó, továbbítják a szerelőnek. Újra. Péntekig megint semmi. Pénteken újabb telefon, ekkor már egy hete nem volt szolgáltatás kb. "De hiszen a rendszerben az van, hogy 14-én javították a hibát, az ügy és panaszbejelentés lezárva." Megkérdeztem, hogy ha ők valamikor 14 én keddi napon javítottá a hibát, nem volt furcsa, hogy én kedden este újratelefonáltam, hogy nem működik a szolgáltatás ? Biztos működik, indítsam újra a HGW-t. Mondom, keddi beszélgetés során a kollega ellenőrizte a vonalat HGW ujrainditás után, akkor sem ment, most sem, ergo nem szereltek semmit rajta. Hívás meg persze nem volt sem szerelőtől sem senkitől.

Aztán vasárnap felhívtam a vonalat, nem voltam otthon, akkor már működött. Szerelők természetesen azóta sem tájékoztattak, lutri alapon ellenőrizd te le hogy működik e. Nincs ezzel gond, csak 3x ígérték h valamiylen visszajelzést kapok

Szerintem nem volt vele semmi gond, csak jobbra balra álíltgatnak minden szart a központban. A szerelő szerint azért nem volt bekötés után telefon meg normális net, mert valaki a központban a pirelli routerek miatt véletlenül letiltott egy csomó thomson hgw-t, meg hasonlók. Írtam, előbb kiadják a paksamétát, hogy megszerelték, minthogy leellenőrizték volna, meg ilyenek, szerintem csak fejetlenség a köbön.

(#1974) netkoo


netkoo
senior tag

T-online:)
Azt szeretném kérdezni ,hog ytegnap véletlenül kikapcsoltam a set up boxot. utána pedig amikor bekapcsoltam teljesen megújult kezelő felüleltett találtam meg az extrákban egy olyat hogy HDTV opció és ott az irják megfelelö kábellel lehet HD ben nézni a műsorokat?
persze ha va megfelelő tv d :U ezekszerint a T Home megy HD ben vagy csak majd lesz és még nem elérhető a funkció? :F

Samsung S22+

(#1975) petne válasza netkoo (#1974) üzenetére


petne
őstag

Igen, némely területen már elérhetőek a HD adások a T-Home Tv-n is (Részletek itt).

A T-Home IPTV HD szolgáltatása jelenleg az alábbi helyeken igényelhető: Budapest (II, XI, XXII kerületek bizonyos részein) Budakeszi, Budajenő, Telki, Szentendre, Pécs, Debrecen, Székesfehérvár bizonyos részein.

[ Szerkesztve ]

(#1976) FDToth


FDToth
tag

A minap fizettem elő t-home HD csomagra. minden ok, tök szuper, csak az a gáz, hogy 4:3-as az m1 + m2 (persze van olyan, hogy az adás 16:9 is, csak az ritka).
Nálam az Eurosport és a NGeo angol nyelvű (ez nem baj, de a t-home.hu-n nem szerepel ezeknél a csatornáknál az, hogy "angol nyelven".
Már csak a házimozira kéne vhogy rákötni :)

(#1977) Latency válasza FDToth (#1976) üzenetére


Latency
senior tag

A sokszor csak 4:3-os M1 és az angol NetGeo nem a T-Home hibája, ezeket így kapja, viszont az Eurosport HD-nek van (legalábbis a kábelfeeden mindenképpen) magyar hangja.

(#1978) Kobe válasza Latency (#1977) üzenetére


Kobe
veterán

akkor kéne lennie iptvnél is, emrt ott egyes csatornáknál még hangot is választhatsz
legalábbis ez lenne a logikus

(#1979) FDToth válasza Latency (#1977) üzenetére


FDToth
tag

Ha így kapja akkor ok, de nem értem, hogy ha már a magyar televízió "digitalizál" miért 4:3-ban teszi. Ennél még a "nyújtott" kép is jobb..
Hangot lehet választani az eurosportnál, de csak eng vagy eng AC3 közül.
Csak kár, hogy baromi nehéz bekötni a rendszerbe úgy a dekódet, hogy minden normálisan működjön.

(#1980) petne válasza FDToth (#1979) üzenetére


petne
őstag

Csak félig meddig van megoldva náluk ez a HD sugárzás. Kb. jövő nyárra teljesen átköltöznek az óbudai székházba és akkor fognak teljesen átállni, addig ilyen lesz. Csak némely műsort adnak valóban HD-ban.

(#1981) Latency válasza FDToth (#1979) üzenetére


Latency
senior tag

Egyébként a tegnapi BL meccs HD-ban ment az M1-en. Ha neked nem tetszik a 4:3-ad akkor még mindíg átállíthatod a TV-n, hogy hogyan jelenítse meg.

(#1982) juliabrilke


juliabrilke
addikt

Üdvözlet az illletékeseknek!

Költöztetést kértem a telefonomra és az intenetre már legalább egy hete. Azóta se egy telefon vagy valami visszajelzés. Ügye nem fog eltartani egy hónapig? A szolgáltatás aj új lakásban nem működik és az internetes oldalon se tudok információt kapni róla.
13k meg elég drága lenne érte, ha egy hónapig ez az állapot továbbra is így marad.

A jelenlegi állapotáról a költöztetésnek tudtok információt adni?

(#1983) Kobe válasza juliabrilke (#1982) üzenetére


Kobe
veterán

visszahívásban ne is reménykedj, nem fognak :( én is többször kaptam ígéretet, nem hívtak....ez van, ezek ilyenek. Járj a nyakukra naponta és kérj jóváírást a kiesett szolgáltatásért

(#1984) juliabrilke válasza Kobe (#1983) üzenetére


juliabrilke
addikt

Ok, stimmel, hogy más dolguk is van. De azért benne vagyok a témában és nem 3 hét, ameddig beállítják. Egyáltalán kijön majd valaki vagy mi lesz? (szegény csaj a boltban nem tudta megmondani) :W Mind1. Én összeszereltem és várom a csodát.

(#1985) petne válasza Kobe (#1983) üzenetére


petne
őstag

Ne keverd össze a Te eseteddel, mert teljesen más... :K

(#1986) petne válasza juliabrilke (#1984) üzenetére


petne
őstag

Nyugodtan érdeklődj a telefonos ügyfélszolgálaton a jelenlegi állapotról...

(#1987) juliabrilke válasza petne (#1986) üzenetére


juliabrilke
addikt

A gond az, hogy a netes azonosítómat nem tudom, a telefonhoz ügye a telefonszám is elég. A probléma az, hogy ott minden ügyintéző állandóan foglalt. :(

(#1988) juliabrilke válasza juliabrilke (#1987) üzenetére


juliabrilke
addikt

Hát persze! Valaki felvette, de kell neki az azonosítóm. Neten fizettem be a számlákat eddig (ott persze nem lehet semmi infót elérni, mert úgy vacak az oldal, ahogy van és állandóan hibát ír ki) és költözésnél minden papír ki lett dobva, ami nem kellett.
Ilyenkor mi van? Várjak évekig vagy elmondjak egy imát, hátha az új címemre küldenek egy levelet és akkor csak 1,5 hónapig fog szünetelni az egész szolgáltatás? :W

[ Szerkesztve ]

(#1989) kovacszk válasza juliabrilke (#1988) üzenetére


kovacszk
senior tag

Én is így jártam! ne a 1492-őt hívd hanem a 167-et (remélem jól tudom a számot) ott rögtön kezelő jelentkezik. Mond neki hogy nincs se felhasználónevd se jelszód, egy kis ugatás hogy nehogy nelehessen már elintézni máshogy, szar a net meg minden :) ! Addig addig hogy csak találtak valakit aki megmondta az azonosítót meg jelszó. Csak egy kicsi eréjesebbnek kell lenni.

A jó kolléga nem csak igér, be is tart!

(#1990) FDToth válasza Latency (#1981) üzenetére


FDToth
tag

Állítanám én a TV-t, de vmiért ha a dekóderről nézem a csatornákat, akkor csak a wide üzemmód működik, többi nem!

Más: én is neten rendeltem új Kábelnet előfizetést (mivel lejárt a hűségnyilatkozatom), de azóta nem hívnak vissza. nem értem, hogy hogyan képzelik ezt, így akkor semmi értelme az elektronikus vásárlásnak...

(#1991) juliabrilke válasza kovacszk (#1989) üzenetére


juliabrilke
addikt

Én a 1412-őn próbálkoztam. :B

(#1992) juliabrilke


juliabrilke
addikt

Nos!

Beszéltem egy illetővel, szerinte keresni fognak majd telefonon és időpontot egyeztetni.Ő 30 napot mondott. Viszont úgy tűnik, hogy az ügy érdekében eddig nem történt semmi előrejutás. Reménykedek azért. :)

Köszi mindenkinek az infót!

(#1993) petne válasza juliabrilke (#1988) üzenetére


petne
őstag

Nem szabad kidobni semmit... nem véletlenül van azonosító, meg hozzá tartozó jelszó, mivel azzal lehet ügyet intézni, ahogy a bankoknál is. Nem örülnél neki szerintem, ha egy rosszakarod intézkedne a hátad mögött...
Fáradj be egy T-Pontba és megkapod a kért adatokat.

(#1994) petne válasza FDToth (#1990) üzenetére


petne
őstag

Sajnos az online felület még nincs kész... tudom szomorú, de ez van. Jelenleg csak személyesen vagy telefonon érdemes ügyet intézni.

[ Szerkesztve ]

(#1995) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

Sziasztok,
Tud valaki olyan csomagról, bármelyik szolgáltatónál, hogy van egy mottomén, abszolut alapcsomag, és ehhez lehet kérni csak a sportcsatornákat (mivel engem csak ez érdekelne) és ezért fizetnél. Sport1-2,klub, euro2 kellene, elsősorban.
Köszi,

(#1996) petne válasza Tibiajax (#1995) üzenetére


petne
őstag

Pl. a T-Home IPTV esetében is van ilyen lehetőség.
A 890 forintos Koktél alapcsomaghoz lehet kérni különféle csomagokat, pl. a sport mixet. Részletek itt.

(#1997) Kicsimix


Kicsimix
őstag

Mi van a kábelnetesekkel mikor jön a kábelnet extra? Nekik csak a medium csomag marad? semmi gyorsulás?

Igazságtalan...

T-online os kollega?

...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)

(#1998) Tacsika válasza Kicsimix (#1997) üzenetére


Tacsika
aktív tag

Mi mindíg is ki voltunk szolgáltatva.

(#1999) Kicsimix válasza Tacsika (#1998) üzenetére


Kicsimix
őstag

Emlékszem mikor 2mb em volt ..akkor is várni kellett ,hogy elérhető legyen kábelen is a 8...De akkor maguktól feltolták mondjuk..

Legalább valami tájékoztatót kiirhatnának...Mi a f van...

Lejárt a hűségidöm várok mint egy ..Irkálok nekik fizetem a havi 10 ropit...Közbe ennyiért dsl en meg már 25 mb et adnak..Aztán ha véletlen elkötelezném magam havi hatezer valamennyiért a medium csomagra megint, lehet megjelenne az extra dijcsomag akkor meg cseszhetem..

...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)

(#2000) Kicsimix


Kicsimix
őstag

Másik meg hogy azon a szerencsétlen t-home os oldalon semmi nem működik....
Nemmüködik a webmail ..stb..Belépek állandoan azt irja üdvözlünk n/a....

tegnap még tudta kivagyok ...

Hát jó... :W

...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.