Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:53:21

LOGOUT.hu

Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)

Figyelem! Fontos!
Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy, aki hatósági karanténban vagy önkéntes karanténban van, esetleg beteg, köhög, lázas stb, annál sem a hibajavítás, sem a létesítés nem fog megtörténni, hanem halasztásra kerülnek!
Kérlek titeket, csak akkor hívjátok a szerelőket ha tényleg semmi bajotok nincs (bár ez sem garancia semmire)!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1973) Kobe válasza petne (#1972) üzenetére


Kobe
veterán

szerelők nem mondanak semmit. Sőt. Basztak visszajelzést küldeni arról, h mecsinálták e vagy sem.
Írtam, hogy bejelentettem a hibát szombati napon. Kedden újrahívom őket este, hogy mivan, ígérték hogy a szerelő hív, nem hívott, továbbra sem működik. Jó, továbbítják a szerelőnek. Újra. Péntekig megint semmi. Pénteken újabb telefon, ekkor már egy hete nem volt szolgáltatás kb. "De hiszen a rendszerben az van, hogy 14-én javították a hibát, az ügy és panaszbejelentés lezárva." Megkérdeztem, hogy ha ők valamikor 14 én keddi napon javítottá a hibát, nem volt furcsa, hogy én kedden este újratelefonáltam, hogy nem működik a szolgáltatás ? Biztos működik, indítsam újra a HGW-t. Mondom, keddi beszélgetés során a kollega ellenőrizte a vonalat HGW ujrainditás után, akkor sem ment, most sem, ergo nem szereltek semmit rajta. Hívás meg persze nem volt sem szerelőtől sem senkitől.

Aztán vasárnap felhívtam a vonalat, nem voltam otthon, akkor már működött. Szerelők természetesen azóta sem tájékoztattak, lutri alapon ellenőrizd te le hogy működik e. Nincs ezzel gond, csak 3x ígérték h valamiylen visszajelzést kapok

Szerintem nem volt vele semmi gond, csak jobbra balra álíltgatnak minden szart a központban. A szerelő szerint azért nem volt bekötés után telefon meg normális net, mert valaki a központban a pirelli routerek miatt véletlenül letiltott egy csomó thomson hgw-t, meg hasonlók. Írtam, előbb kiadják a paksamétát, hogy megszerelték, minthogy leellenőrizték volna, meg ilyenek, szerintem csak fejetlenség a köbön.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.