Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#53901) Hyoora válasza Hyoora (#53899) üzenetére


Hyoora
csendes tag

Utána olvastam! A Telefon tesztelők meg a többi akárkik írták félre! Tényleg sima mono hangzású a kicsike! De akkor bacca meg az összes kóreai Hogy pont oda tette a hangszórót ahol átlagba megfogo! A telefont pl játék közbe! :/
De ez a fél napos üzemidő akkor is gyér! Meg az a 2cm sárga folt is! :/ Ha lejár a garancia akkor leesik a Gorillaglass vagy mi van? :O :W

"Az élettel az a baj hogy nincsen benne háttérzene! A kérdés hogy átérzed-e??.."

(#53902) VOLTCRAFT(1) válasza Hyoora (#53897) üzenetére


VOLTCRAFT(1)
tag

Rap szöveg bakker ......papír ,toll ezeket már rég feltalálták ! A verseimet tuti nem telefonon pötyögném le..Neked nem teló kell ,hanem jegyzetfüzet!Istenem.......

[ Szerkesztve ]

VOLTCRAFT IPC-1L , SANYO ENELOOP AA,AAA

(#53903) VOLTCRAFT(1) válasza Hyoora (#53899) üzenetére


VOLTCRAFT(1)
tag

A baloldali az nem hangszóró rájöttem te egy igazi troll vagy ;)

VOLTCRAFT IPC-1L , SANYO ENELOOP AA,AAA

(#53904) Hyoora válasza VOLTCRAFT(1) (#53903) üzenetére


Hyoora
csendes tag

Nincs nálam mindig papír meg toll, ellenben a telefonnal ami mindíg a zsebemben lapul! :D Szóval ezen nem veszekszem! A telefonban pedig azért van a jegyzetfüzet hogy használjam! :D És nem vagyok troll! Csak azért mert képes vagyok sokat írni telefonon(átlagba helyesen, ékezettel), és mind ezt egy kézzel(az átlaghoz képest) De komolyan irritál a dolog hogy a billyentyűzet megfagyasztja a telefont! Mellesleg azért kedveltem meg az LG bill-t mert külön van a számsorn és sok alternatív szimbólum elérhetően közel van! A Touchpal-hoz hasonlóan! És sorry hogy ilyen elvárásaim vannak egy ilyen telefontól! :D

"Az élettel az a baj hogy nincsen benne háttérzene! A kérdés hogy átérzed-e??.."

(#53905) Nightman1 válasza Hyoora (#53904) üzenetére


Nightman1
tag

:DD

(#53906) FGyula30 válasza Hyoora (#53904) üzenetére


FGyula30
aktív tag

Próbáld meg a smart keyboardot. Skinezhető, számsor is látszik ha akarod, az összes alt karakter kirakható eltérő színnel. Magyar, beállítható egyszerűen, elmenthető a beállításod.

(#53907) stul87


stul87
tag

Ezt a telefont csak a sárga flepni bemutatásával lehet megvásárolni? Ahogy olvasgatom a fórumot, nagyon úgy tűnik. :F

"csak a pubg!" by Sz

(#53908) batai15


batai15
félisten

SwiftKey is tud ilyet.

(#53909) hislah válasza stul87 (#53907) üzenetére


hislah
aktív tag

Ott a pont. :)

(#53910) Hyoora válasza Nightman1 (#53905) üzenetére


Hyoora
csendes tag

Ez nekem nem nagyon! De a tippeket megnézem! És köszönöm szépen! :D :3 Remélem találok olyat ami nekem os megfelel és kézreáll! :)

"Az élettel az a baj hogy nincsen benne háttérzene! A kérdés hogy átérzed-e??.."

(#53911) iceQ!


iceQ!
addikt

Az, hogy Hardveraprón 45 000 Ft-ért árulják a G2-t az egy bunkó és tirpák dolog :(((

Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS

(#53912) Ferenczi Áko válasza iceQ! (#53911) üzenetére


Ferenczi Áko
addikt

Na bakker.. Most majd az lesz a mérvadó, mindenki 45ezerért akar G2-t,mert a hardverapron ennyiért látott.. Pff..

Xiaomi 13T - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF

(#53913) akooos válasza Hyoora (#53904) üzenetére


akooos
veterán

Ezt a HSZ.-t nem kötekedésnek szánom, ne úgy olvasd. A telefon NEM hibás. Pont. Kész. Nem tudom a tied honnan vetted, de az egyetlen dolog amit fel lehet róni hibának az a sárgásodás. (Egy-két esetben térerő probléma is lehet..)

De nehogymár az LG hibája legyen, hogy a TE telefonodon leáll a billentyűzet és nem tudod befejezni a verseidet... Nem tudjuk milyen appok vannak telepítve a készülékedre, nem tudjuk, hogy mióta nem volt mondjuk újraindítva (beállítások/telefonról/hardver adatok) és azt sem, hogy milyen ROM van rajta. Bár ahogy írtad nem rootolt gyári, ezért valami V20X.

A root egy segítség a telefon gazdájának, nem egy illegális akármilyen dolog. A root nélküli lét olyan mintha nem te lennél a számítógépeden a rendszergazda.. Vannak olyan főzött ROM-ok, amik 100x jobbak a gyárinál. Ha garanciális ügyintézés kell, akkor a gyári állapotot egy vak koldus is vissza tudja állítani, ha van TWRP (de anélkül is 2 perc). Ha gondolod le tudom írni lépésről lépésre.
De ha lejárt a garancia, akkor úgyis pénzért javítják meg, akkor meg tökmindegy, hogy milyen ROM van a készüléken.

Amíg nem tapasztaltad a telefon valódi képességeit, addig szerintem ne vonj le ilyen következtetéseket, hogy 100k feletti romhalmaz meg tele van hibával stb.

Ha most vennék telefont, megint G2-t vennék, pedig 2013.november óta használom AZ ELSŐT. Oké, volt egy kijelzőcsere, de az újabb szériás telefonokkal nem lesz ilyen baj, ez tuti.

Mindent összevetve ez a telefon még mindig csúcskategóriának számít, hiába vannak itt a jobbak, újabbak. Ár/érték arányban és képességeit nézve nem találnál jobbat.

(Szeméy szerint egy Huawei Mate 7-et bevállalnék, de túl nagy a mérete, ezért nincs ellenfele a kicsi LG-nek... :) )

(#53914) fery02 válasza akooos (#53913) üzenetére


fery02
addikt

Legutolsó mondatodat még nem olvastam, mikor én is pont a Huawei Mate 7-et akartam felhozni (és fel is hoztam :) ).
Egy igazi korszerű phablet, ami előlről nézve kísértetiesen G2-sen néz ki, még durvábban vékonyabb kávákkal, ami nagyon bejön.

Bő fél éve, de 1 éve is van már, hogy volt itt linkelve egy táblázat, amiben rangsorolva voltak a telefonok kijelző/előlap méretarány szerint és akkor a G2 volt a top.
Most szerintem tuti ez a Mate 7 az első helyezett, aztán a G2 kb a G3 után szerepelhet már csak.

Ferenczi Áko (#53882):
Szerintem kérdezz be ide is!

[ Szerkesztve ]

(#53915) Hyoora válasza akooos (#53913) üzenetére


Hyoora
csendes tag

Nem sértődök meg nyugi! Tudom mi a root. Tudom mire való! Adatbázis és szoftverfejlesztést tanulok érettségi mellett. A telót kb hetente minimum 1x reset-elem, mert nem árt neki a reboot. Azért nem rootoltam a telót mert az alap gariveszés, és nem akartam vele vesződni! A teljesítménnyel alapvetően nincs bajom. A billentyű se olyan nagy baj. Inkább az a 20órára leesett üzemidő aggaszelejéi az elejéi 2-3nap volt. Mert így már a suliba is töltőt viszek. A szoftvert nem vágom melyik. :/ De frissíteni nem tudom. :D De összeségébe nem rossz telefon. Csak én nem vagyok LG párti. akkor is ha ebbe beleszerettem! :3
A billentyű azért zavar mert nem szeretem telerakni felesleges appokkal a telefont. Pl memoria tisztító ami meg is ölheti a telefont. Stb.. Az a buták kelléke akik nem tudják hogy működik az android memória kezelése.

Összegezve amúgy nem vagyok hülye attól még hogy egyszerűen fogalmazom meg a kérdéseimet vagy a mondandómat. :D
Én itt főleg a személlyes tapasztalataimat jegyeztem meg, és kérdeztem a Ti véleményeiteket is. Hogy ki tapasztalt hasonlót?! :D

"Az élettel az a baj hogy nincsen benne háttérzene! A kérdés hogy átérzed-e??.."

(#53916) GZoli7 válasza Hyoora (#53901) üzenetére


GZoli7
senior tag

Ez a fél napos üzemidő is user error lehet, mert köztudottan ez az egyik legjobb üzemidejű telefon.

(#53917) Zsolto válasza Hyoora (#53915) üzenetére


Zsolto
őstag

Nyugi, szerintem sok mindenben igazad van. Az LG gyári billentyűzete az első az utóbbi négy telómnál, amit nem cseréltem le azonnal, pont azért, mert jónak találom, szóval nem vagy egyedül :)
Amúgy a sárgásodás gáz, a hangszóró monó, a leállás szívás, a rap-írás cool :DDD

Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home

(#53918) fery02 válasza Hyoora (#53915) üzenetére


fery02
addikt

Annak idején JB alatt valóban jobb volt az akksi használat, mint utána a KK-es időkben, de erősen túlzottnak érzem a tapasztalataidat és ott komoly gondok vannak és valszeg egybe függ a billentyűzet fagyásoddal is.
Arra meg nem is reagálok semmit, hogy egy G2 mellé töltőt hordani suliba. :D

Ha frissítéskor kihagytál Hard Reset-et, akkor esetleg lehet az is és én azzal kezdenék, hogy ha nem 20H szoftverem van jelenleg, akkor Hard Reset --> 20H szoftver felrakása PC Suite progival (alternatív esetben kdz-vel) --> még egy Hard Reset.
Utána nem telepítenék mindent vissza, hanem szép lassan csak a legszükségesebb progikat, majd napról napra a többit is (így ki lehet szűrni, ha esetleg valamelyik alkalmazásod miatt lenne a túlzott akksi merülés).

A billentyűzet csere meg ne legyen már "felesleges app" kategória! Vissza lehetne ide nyugodtan kérdezni, hogy akkor minek vesz ezzel a felfogással az ember okostelefont?
Szerintem egy SwiftKey billentyűzetnek alapnak kéne lennie minden droidba. :D
A különféle memória tisztító szarokró meg egyezik a véleményünk. :)

Szerk:
Szervizbe küldés előtti adatmentés minden esetben ajánlott, mégha nem is olyan baj van a telefonnal, hogy indokolt legyen a szoftveréhez való nyúlás.
Mondjuk az akksi problémádat megemlítve nincs kizárva, hogy ők nyomnak majd rá egy Hard Reset-et, de arról azért értesítenék az illetékest gondolom, hogy előtte csináljanak-e backup-ot.

[ Szerkesztve ]

(#53919) Hyoora


Hyoora
csendes tag

Igen! Ezen én is gondolkodtam! És az LG supportnak is írtam emiatt! Amire azt mondták hogy nézessem meg! Egyébként szeretem a telót mert nagyon pöpec! Más telefont a kézbefogva rögtön ütögetni kezdem hogy a bill feloldjon! Mire rájövök hogy ez ne. Az enyém! xD
De mivel úgy is viszem szervízbe a folt miatt! Majd megkérem Őket hogy lessék meg mi baja lehet az aksinak?! :D
Mert amúgy tényleg jó telefon! Imádom! Pedig amúgy Sony Z*t akartam!
De az LG az akkori kategórias Z-t is űbereli teljesítménybe(tapasztaltam)! :D

Szóval annyi kérdésem maradt hogy a szervíz előtt csináljak-e backup-ot az app-okról meg a többiről szerintetek? :D csak mert a kijelző miatt nemtudom bántani fogják-e az adataimat?!

"Az élettel az a baj hogy nincsen benne háttérzene! A kérdés hogy átérzed-e??.."

(#53920) Hyoora


Hyoora
csendes tag

Van benne Valami! Majd ha kijött a szervízből majd meglesem a dolgot!
A szoftvert nem vágom hol tudom meglesni! 4.4.2-es kitkat 3.4.0-ás kernel van rajta! A swift key nem jött be! És eggyik se az itt említettek közül! Lehet túlzpttan megszoktam az LG-t! :D Mert ezen atom gyorsan lehet/tudom írni gond nélkül ha nem fagy le! Az aksi üzemidőre pedig azt jelzi a teló hogy a kijelző eszi meg! Ami átlagba 60%-os fényerőre van állítva!
De ha csak nekem vannak ilyen gondjaim akkor ezem remélhetőleg megfognak szűnni! :D
De az a folt megjelenés akkor is aggasztó! Még akkor is ha majd a garancia vége után lesz bajos! Mert addig ingyen szervíz. De utána? :/

"Az élettel az a baj hogy nincsen benne háttérzene! A kérdés hogy átérzed-e??.."

(#53921) akooos válasza Hyoora (#53920) üzenetére


akooos
veterán

Erre azt tudom mondani, hogy nekem júliusban cseréltek kijelzőt (vagy augusztusban), azóta ugyanúgy használom, mint előtte és semmi sárgulás nincs. Ha meg lesz, akkor kifizetem a kijelzőcserét vagy eladom a telefont ( és veszek egy másik G2-t :DDD )

Újrabesárgulásról (szép szó) még nem hallottam. Amúgy szerviz előtt szedjél le róla mindent és csinálj egy HR-t rajta, a szervizben is fognak ha nem teszed meg.

Billentyű: én ajánlom a G3 billentyűt, nekem jobban tetszik, mint a G2 gyári :)

(#53922) DCI_market


DCI_market
tag

üdv!

Telenor carrier lockos telefonokat adott G2ből?
Model: LGD802
Suffix: A6NNBK
ESN: 35724605715xxxx
MSN: 310KPKN715xxx
Esndate: 20131017
Network: 6NN
Esnoutgodate: 20131018
ULocationcode: N
Carrier: PANNON_16G
CSN: LG0000530890xxx
elvileg imei alapján ő lenne a telefon de én Tmobilos vagyok, valamiként tudom használni? mivel garanciális a telefon olyan megoldás a kérdés ami hivatalos.

Aki játszik, tanul. Aki tanul, fejlődik. Aki fejlődik, sikeres.

(#53923) batai15 válasza Ferenczi Áko (#53912) üzenetére


batai15
félisten

Én akkor se adnám 65 alatt oda. Akkor ennyiért maradjon nálam is feküdjön ki. 45ert thl van. Nem egy kategória

(#53924) AllTheBest


AllTheBest
senior tag

Nem tudtok valami megoldást a proximity szenzor teljes letiltására?

Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb

(#53925) Ferenczi Áko válasza batai15 (#53923) üzenetére


Ferenczi Áko
addikt

Én sem adnám el. Szerintem még egy Gsm boltos is többet adna érte. Biztos valami újgazdag csávó aki gyorsan túl akar adni rajta, de nem akarok személyeskedni..

Xiaomi 13T - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF

(#53926) batai15


batai15
félisten

Ja.. Amúgy az emlitett thl se rosz. Tesztet írok t6s rol

(#53927) Quqesz válasza Hyoora (#53899) üzenetére


Quqesz
nagyúr

Talán segít a bill problémában:menj be a nyelv és bill beállításba és alaposan nézd át,mert a szójavaslatok,meg helyesírás ellenörző le tudja lassítani. Vedd ki,ami szted nem kell,lehet a fagyást meg fogja oldani. A szoftver verzió:beáll/általános/a telefonról/szoftver adatok/szoftver verzió pl nálam D80220d-216-70--> ebből a D802 a telód típusa a 20d a szoftver verziója

[ Szerkesztve ]

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel!

(#53928) gretzky77 válasza batai15 (#53923) üzenetére


gretzky77
veterán

De tegyük hozzá,hogy az említett teló függő valamint használt állapotú,kis ütődéssel,így szerintem reális az ára!

iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Fiio FF3 & fiio ka3

(#53929) Grecky válasza Quqesz (#53927) üzenetére


Grecky
senior tag

Nálam is leállt/lefagyott az LG billentyűzet a 20h előtti romokkal, 20h-n nem próbáltam, mert meguntam már ezt, azóta a telómon csakis a google billere megy.
Az tény, hogy sokat kell hozzá írni, hogy előjöjjön. A másik idegesítő dolog benne az a szó aláhúzgálás gépelés közben (weboldalakon szövegbevitelnél), és hiába kapcsolok ki minden helyesírásellenőrzést, prediktív bevitelt, stb., nem segít.

[ Szerkesztve ]

Hardveraprós hirdetéseim-> https://goo.gl/AmFu78

(#53930) snow2014


snow2014
aktív tag

sziasztok. regen jartam erre fele kulombozo elfoglaltsagok vegett.....rom-ok teren erdeklodnek hogy van valami uj is vagy meg mindeg a regiek vannak. esetleg valami hir az OFFICIAL lolirol ??

Mindég legyetek rosszak ;)

(#53931) fery02 válasza snow2014 (#53930) üzenetére


fery02
addikt

Különböző főzött lollikból gyűlik a kínálat szépen.
Utóbbi hetekben már kijött a koreai féle hivatalos lollinak a mi G2-nkre való portja is, de ez sem százas még, jönni fog hozzás javítás, ami többek között újraindulási problémákat fog orvosolni.

Úgy tűnik a ténylegesen nekünk készülő hivatalos lolli átcsúszik a második negyedévre, szóval lehet még várni rá annak, aki nem akar mókolni emiatt.

(#53932) Wucky válasza Grecky (#53929) üzenetére


Wucky
senior tag

20h-n is fagy

~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]

(#53933) Mike81 válasza akooos (#53913) üzenetére


Mike81
senior tag

Szia!

Nem akarok senkit védeni. De ez a billentyűs dolog nálam is jelen van. Már a kezdetek óta. De nálam nem fagyasztja meg a kijelzőt. Kiírja a nyűgjét. le okézom, 2 másodperc múlva megy tovább mintha mi sem történt volna. De ezzel együtt tudok élni :-)
Ami jobban bosszant, hogy mostanában többször kell repcsi módba vágni a telót, hogy tudja mi a dolga egy honlap betöltésnél mint eddig bármikor.
Teljesen gyári a rendszer 20 G-s szoftverrel.

(#53934) Wucky válasza Mike81 (#53933) üzenetére


Wucky
senior tag

Nálam ez a repcsis dolog nincs. 1 hónapja van a 20h fent. Talán 3-szor fagyott be a bill. Úgy ahogy nálad. Viszont előjött hogy wifiről nem áll vissza mobilnetre(azért ez is ritka). Meg rosszabbul vezérli az automata fényerőt. Ha játszom,vagy nyomkidom kb 10 sec és sötétít,majd világosít,majd megint sötétít. Ha fent van töltőn akkor is csinálja. JB alatt nem volt ilyen. Egyszer beállította és tartotta a fényerőt míg nyomkodtam. Akku idő kicsit rosszabb,de én egésznap nyomkodom.

~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]

(#53935) Den Hadnagy válasza Wucky (#53934) üzenetére


Den Hadnagy
senior tag

Nem lehet, hogy valami letöltött app zavarja össze a telót? Nekem dobozból 20h-val jött ki a telefonom, semelyik általatok leírt probléma nincs jelen. Nem mókoltatok, ezért gondolok arra, hogy valami selejt utólagos app kavar be.

DH

"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem  kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."

(#53936) mijos


mijos
senior tag

Valaki arulja mar el, hogy miert nincs fuggetlen telefonon tererom nemetorszagban? Hol tudok valtani v keresni? Melyik menupontban?

" Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "

(#53937) firemanus82 válasza Den Hadnagy (#53935) üzenetére


firemanus82
senior tag

A billentyűzet kifagyás nálam is előfordul. 2 sec és újraindul. Túl lehet élni...

LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell

(#53938) Den Hadnagy válasza firemanus82 (#53937) üzenetére


Den Hadnagy
senior tag

Az oké, de ez bőven nem fér bele a készülék "imidzsébe", ha azt veszem, hogy csak egy mai napig teljesen korrekt zászlóshajó... És mégsem egy ritkán használt funkcióról beszélünk.

"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem  kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."

(#53939) mouzrr válasza Hyoora (#53901) üzenetére


mouzrr
őstag

Nektek nem ad ki fura hangot a fules amikor toltitek a telefont es be van kapcsolva a kijelzo? Ha par masodpercig nem erek hozza enyhul a hang de amikor hozzaerek a kijelzohoz egybol zug a fules, csak toltes kozben.

(#53940) Wucky válasza Den Hadnagy (#53935) üzenetére


Wucky
senior tag

Nem sok utólagos app van nálam. 3 játék,cm security család. Ennyi.

~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]

(#53941) Hyoora válasza Quqesz (#53927) üzenetére


Hyoora
csendes tag

Ugyanez a szoftver mint Neked csak 30 a vége! (Amúgy tudom hol találom, csak nem tudtam melyik jelöli azt) A billentyű beállítádba pedig minden off-on van! Csak az auto nagybetű van bekapcsolva semmi más! Nem szeretem ha a telefon beleszól abba amit csináloK! Nem használok szójavaslatokat meg semmit! Mert a szókincsem durvább mint a telefonnak! És ne javítgasson! Azért jártam suliba hogy megtanuljak írni olvasni stb.. :D
És a másik, hogy igen, lassul tőle a billentyű! Ami nekem így is néha az mikor a háttérben frissítések mennek pl a google által! :D

"Az élettel az a baj hogy nincsen benne háttérzene! A kérdés hogy átérzed-e??.."

(#53942) Hyoora válasza mouzrr (#53939) üzenetére


Hyoora
csendes tag

Nem tapasztaltam eféle problémát! Mondjuk tény hogy nem is hallgatok töltés közbe zenét. Csak ha utazok! :D

Den Hadnagy ami nektek előforduló bill leállás az nekem is átlag! De néha fullon a kijelzőt is kilövi! Ilyenkor jön a bill zár ki majd be! És akkor tudom leokézni! De nem mindíg elég pár másodperc hogy újrainduljon! :W És pluszba(nem tudom tapasztaltátok-e?!) ha egy szó közepén volt a fagyás, és folytatnád ahol abbahagytad akkor az egész szót kitörli. Így kezdheted elölről! Ami pl egy "összetettebb" szónál elég zavaró! De inkább élek ezzel így! Aztán a szervíz után majd kiderül javult-e?! De nem cserélem le a billentyűzetet! :D

Wucky! Én a cm security-t és az összes ilyen appot helyből uninstalláltam! :D
Nem hallottam róla hogy csináltak-e már androidra vírust! :D
Főleg mert tudtommal az androidok linux kernel-re épülnek! Így az alatt kell megírni! És akkor viszont az adott gép se lesz védett! Így ehez bátornak kell lenni! De mindenki nek a saját döntése mit tart a telefonján! :)

[ Szerkesztve ]

"Az élettel az a baj hogy nincsen benne háttérzene! A kérdés hogy átérzed-e??.."

(#53943) Den Hadnagy válasza Hyoora (#53942) üzenetére


Den Hadnagy
senior tag

Félreértés ne essék, nekem a 4g-t leszámítva full problémamentes a masina...

Szvsz security meg antivir programokra valóban semmi szükség - hogy on is legyek.

"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem  kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."

(#53944) Wucky válasza Hyoora (#53942) üzenetére


Wucky
senior tag

Van rá vírus. Nekem volt már. Hívásokat indított,meg sms-t küldött. Azóta használok ilyen appokat.

~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]

(#53945) Quqesz válasza Hyoora (#53942) üzenetére


Quqesz
nagyúr

Pedig van vírus,és sajnos lesznek is.....

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel!

(#53946) Danny365


Danny365
őstag

Ha az ember nem tölt le mindenféle hekkelt warez apk-t, akkor én zéró esélyt látok rá, hogy bármiféle "vírus" kerüljön a telefonra. Meg persze nem kell rámenni azokra a reklámokra, amik szintén vírusirtást ígérnek, mert hogy fertőzött a rendszered.

(#53947) Quqesz válasza Danny365 (#53946) üzenetére


Quqesz
nagyúr

De aki sok emailt kap az sztem veszélyeztetett, rengeteg így is a spam,napi 20 mailből 12-15...meg azért csak böngészünk....nekem az avira van fent és nem fog semmit a használaton. Nefeledd sokaknak ez munkaezköz,és ott azért vannak veszélyek. Ha az mond vmit partnerünk gmail-ének meghekkelése miatt majdnem buktunk 12000 eurót....nem kockáztatok.

[ Szerkesztve ]

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel!

(#53948) mijos válasza mijos (#53936) üzenetére


mijos
senior tag

Szoval?

" Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "

(#53949) Milk_n_Coffe


Milk_n_Coffe
tag

Jó estét mindenkinek! :)

Csatlakozom az LG G2 felhasználóinak népes táborához. Egyenlőre nagyon tetszik a telefon, a 16 GB-os modellt használom, de nagyon stabil a cucc. :)
Egyébként mit tudtok a Google Play fizetési lehetőségeiről? A fizetések között lehet választani egy ún. "A(z) Magyar Telekom számlám megterhelése" opciót, amellyel tegnap este sikeresen megvettem a Powerampot, de ma már nem hajlandó elfogadni, hogy én azzal szeretnék fizetni. Valakinek volt már ilyen problémája?

[ Szerkesztve ]

Amerre mégy, oda tartasz

(#53950) Hyoora


Hyoora
csendes tag

És tényleg kajak vírudod volt? Vagy bekapcsoltad a kesztyű módot mint a haverom! Mert neki akkor hívogatott a telefon a zsebében! :D
Minden esetre! Nem beszólni akartam! De én még nem találkoztam vírussal! Hála az égnek! :D

"Az élettel az a baj hogy nincsen benne háttérzene! A kérdés hogy átérzed-e??.."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.