LG G2 témaösszefoglaló
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Elemzés A 2020-as hegyi-karabahi háború
- Tudástár Sonarr és Radarr
- Vélemény Cyberpunk 2077 2. rész
- Tudástár Űrhajózás 2020 - Összefoglaló
- Teszt Dell Precision M6800: dolgozz és játssz
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [DarthSun:] HDD helyettesítése retro gépben
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] [kyrabaybee:] :L
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
- [Re:] [zone:] Újra divatba jöhetnek a billentyűzetes telefonok?
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] A 2020-as hegyi-karabahi háború
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Atish19
senior tag
Nem fogod megbánni! Üdv itt! N4-et eladtad?

w333
félisten
Bizony nem ... N4 után nagy előrelépés a G2 (sebességben is)
iPhone 12 Mini & iPhone SE

Sanki
addikt
Ami nekem van azt nem nagyon lehetett hajlítani, olyan a fogása, mint a kijelzőnek kb. (vagy, mint az ablaküvegnek, amikor kopogtatod).
"Work smarter, not harder..." /// -

xAlten
senior tag
Na hát akkor kérem is vissza a pénzt... köszi.

Sanki
addikt
Esetleg be tudod linkelni, hogy mit rendeltél? Tanulságnak.

xAlten
senior tag
[ Szerkesztve ]

petipetya
nagyúr
Még nem, de amint belaktam a G2-őt, meg is hirdetem a Nexus 4-et . Makulátlan és hibátlan állapotban van, így a hozzávaló tokokkal baráti áron pikk-pakk elkel majd.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"

hislah
aktív tag
Az tuti üveg! Tedd rá és használd!
Ne károsíts meg egy kereskedőt sem a hitetlenséged miatt.
A Nilkin meg gondolom drága volt...

xAlten
senior tag
Ez karcolódik a kulcsomtól is.

w333
félisten
Tokot viszont mindenképp vegyél a G2 -re ... kicsit csúszós a hátlap

petipetya
nagyúr
Legkésőbb csütörtökön itt lesz, mivel már korábban meg lett rendelve.
"nincs rá lezsóidő"

Atish19
senior tag
Én nem bírom eladni. Pedig makulátlan a telefon és szerintem egész korrekt csomagot kínálok jó áron

Sanki
addikt
Mennyire könnyen karcolja? Azért, ha nem nyomod olyan erősen mégsem kellene.
Illetve ez a 10mm-es meghajlás se a legjobb "üveg" esetében.

xAlten
senior tag
Nem nyomom, csak szinte húzogatom. Megnéztem egy késsel is, az üveg nem ilyen. Másrészről tiszta ujjlenyomat az egész, pedig úgy van hirdetve, hogy nem szedi az ujjlenyomatot... Ez biztos, hogy nem üveg, ez valami plexi vagy műanyag, de abból se a karcálló kivitel...

Zsolto
őstag
És nem lehet, hogy még van rajta egy réteg fólia? Én se hinném, hogy becsaptak volna, a visszajelzései között senki nem panaszkodik erre.
Ez vagyok én: https://sites.google.com/site/kaldoszsolt/ Minden, ami navi és GPS: www.navigyurci.hu / www.gpsfrissites.hu

xAlten
senior tag
Nincs rajta fólia, én is ezért csodálkoztam az egészen, mert nem vásárolok ész nélkül...

Indiant
addikt
Ha ez vígasztal, a nillkin 9H is gyűjti az ujjlenyomatokat.
Samsung S9+

subset
aktív tag
Én teljesen meg vagyok elégedve a kamera képeivel, de :
Az a gond szvsz, hogy sötétben nincs segédfény (min mondjuk egy samsungnál), így fókuszálni elég nehézkes/lehetetlen és sokszor homályos képek készülnek főleg közeli felvételnél.
Van erre valami trükkötök vagy v.mi kamera programot tudtok ajánlani ?
Thx
Használj Te is szabad szoftvert !

Sanki
addikt
Camera fv5 szerintem tud ilyet.

rzoli
senior tag
Sikerült tönkrevágnom az usb kábelem. Hol lehet (debrecenben) eredeti, jó minőségű kábelt venni szerintetek?
Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, Xiaomi MI A1

petipetya
nagyúr
Kiderült, hogy a B-tel is ázsiai régiós 32 GB-os fekete telefont kapott. Elvileg holnap vagy holnapután tudják hozni az EU modellt.
Kezdem azt hinni hogy szórakoznak velem, és inkább megvenném máshol a 16-os modellt személyesen.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"

Mastershifu
tag
Szia! Ezt a vakus "trükköt" én is kipróbáltam tegnap, s működik. Nagyon szép képet készítettem tegnap sötétben.
i486 DX2-66MHz

fodin
tag
Ezem a pár napon már ne múljon...nekem korábban volt 16 Gb-os, de nem fértem el rajta kényelmesen, azért cseréltem le. Szerintem maradj a 32 Gb-osnál. Az ázsiai régió nem feltétlen para, elég sok mindenkinek működik rajta a 4G. Megnéztem, az enyém CWT (Taiwan) régiókódos, ezen gond nélkül megy a 4G.
[ Szerkesztve ]

artbeat
csendes tag
Sziasztok,
Olyannak aki hosszabb ideje használja a G2t, okozott problémát a gyári GUI memóriaéhsége? Nagyjából ez az egyetlen dolog amitől félek megvenni ezt a telefont.

Ferenczi Áko
addikt
Nem. Okosan kezeli az Lg..
-- Huawei P30 Pro -- Pebble Time Steel -- PS4 -- Honor magic watch 2

artbeat
csendes tag
Remek, Köszi!
Valakinek van már gyári Lollipop-pal tapasztalata? Vagy az még csak a koreai modellekre van?

FGyula30
aktív tag
Ettől ne félj.
Amitől:
térerő ingadozás, sárgulás.
De ezért van a garancia...
Engedd meg, h ma én írjam le elsőként a napi 140-ből, h NEM, még nincs Lollip. :-)
[ Szerkesztve ]
Samsung S8+ <<< Htc U11 <<< Samsung A5 2017 <<< Htc 10 <<< Htc M9 <<< Lg G3 <<< Htc M8 <<< LG G2 <<< Htc M7<<<Htc One X

artbeat
csendes tag
Köszi!
Sárgulás alatt a kijelző sárgulását kell gondolom érteni. Ez mennyire gyakori?
[ Szerkesztve ]

G33Z@
tag
Sziasztok! Valakinek nincs véletlenül egy gyári böngésző apk?

fodin
tag
Pü ment.

batai15
nagyúr
Mé nincs?
"A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél". John C. Maxwell*******

akooos
veterán
Mert csak az egyik hangszóró szól alul a kettőből

Quqesz
nagyúr
Érdemes picit foglalkozni vele mert van benne lehetőség.
Kínai ügynök vagyok, ezért vettem huaweit...

w333
félisten
Ha elég a 16GB akkor egyértelmű hogy azt vedd meg ... és 99% hogy EU -s modellt kapsz, a 32GB modell itthon soha nem volt hivatalosan forgalmazva ezért is olyan nehéz beszerezni, csak ugye kérdés hogy honnan ? partneronál a 16GB EU -s modell ?

Mike81
aktív tag
Nem kell agódni. Jut is marad is ;-)

G33Z@
tag
Sajnos nem jött össze. Továbbra is áll, hogy gyári android böngésző apk-ra vadászom, ha van valakinek esetleg

2o1i
senior tag
Enyém:
[ Szerkesztve ]

firemanus82
senior tag
Na ilyet még nem láttam. Hun és 32Gb. Hol jutottál hozzá? Imei alapján is Hun?
[ Szerkesztve ]
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro Dual => Huawei P30 Pro (256Gb) => Huawei P40 Pro (256 Gb) - A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell

w333
félisten
Az enyém is ugyan ez ... annyi különbséggel hogy S/N:411 !
Jah most látom hogy ez 32GB ez hogyan ? honnan vetted ?
[ Szerkesztve ]

akooos
veterán
Edigital forgalmazta egy ideig, gondolom onnan

w333
félisten
Jah tényleg ... valami már rémlik

Guenwhywer
csendes tag
hiho!
autós tartóból milyet tudtok ajánlani? leginkább ebay érdekel az egyszerűsége és kényelme miatt.... töltőm már van onnan 2A-es nagyon jól működik így sima autó tartó kéne...

TedThomas
aktív tag
Én ebből rendeltem több darabot is de nyár óta még mindig az elsőt használom: [link]
Mondjuk azóta picit drágább lett és romlott a forint de többen vették ezt a fórumról
[ Szerkesztve ]
Gyári Lollipop vs Samsung TouchWiz vs HTC Sense vs LG UI
Itt a világ első 200 GB-os microSD kártyája
1 hónap alatt megduplázódott a Lollipopos készülékek aránya
https://hardverapro.hu/apro/ryzen_5_1600_box_uj/friss.html

Dexxter182
tag
Az enyém 32 gb Black/black DEU (gondolom német lesz)
Nincs az a nagyon finom gulyásleves, amit ne lehetne elrontani egy csipetnyi szarral... @ http://ubisali.blog.hu/
(#54696) firemanus82 válasza Dexxter182 (#54695) üzenetére

firemanus82
senior tag
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro Dual => Huawei P30 Pro (256Gb) => Huawei P40 Pro (256 Gb) - A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
(#54697) firemanus82 válasza Guenwhywer (#54692) üzenetére

firemanus82
senior tag
én ezt használom. Tökéletes és ha a nejem megy az autóval, ő is bele rakhatja az s5 minijét...
Igaz Mélyvíz téma, de a te kritériumjaid alapján én is a Cloudy ROM-okat ajánlanám (mondjuk pont az általad linkeltet).
Ha bejön a jelenlegi gyári ROM-od kinézete (UI-ja), akkor esetleg Cloudystock is mehet próbára (a CloudyG2 az ugye G3 UI-t használ, ami modernebb kinézetű).
Win 8.1 alól semmi problémád sem lesz, továbbá ha Autoreccel teszed fel a TWRP-t, akkor érdemes lesz befrissítened azt kézileg, mert alapból egy nagyon régi verziót rak fel.
De a közelmúltban összefoglaltam már ezt bővebben.
[ Szerkesztve ]

2o1i
senior tag
Nextelshop-nál vettem nyáron.
Szerencsém volt.
Téma tudnivalók
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- [Számla + Gari] 15.4" Acer TravelMate 6593 / C2D P8700 2.5Ghz / 4GB DDR3 RAM / 160GB HDD / Kam, BT
- Dell E6430 alaplap bontásból
- ÚJ Lenovo Ideapad Flex 5 - 14"FHD IPS Érintő - i5-1035G1 - 8GB - 512GB SSD - Win10 - Közel 2 év gari
- Dell magyar billentyűzetek bontásból Vostro 14,15,17,G3
- Acer Aspire 5 - A515 - 15,6"FHD IPS - i7-10510U- 8GB - 256GB SSD+1TB HDD- Win10-MX250 2GB- 2+év gari