Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#53913) akooos válasza Hyoora (#53904) üzenetére


akooos
veterán

Ezt a HSZ.-t nem kötekedésnek szánom, ne úgy olvasd. A telefon NEM hibás. Pont. Kész. Nem tudom a tied honnan vetted, de az egyetlen dolog amit fel lehet róni hibának az a sárgásodás. (Egy-két esetben térerő probléma is lehet..)

De nehogymár az LG hibája legyen, hogy a TE telefonodon leáll a billentyűzet és nem tudod befejezni a verseidet... Nem tudjuk milyen appok vannak telepítve a készülékedre, nem tudjuk, hogy mióta nem volt mondjuk újraindítva (beállítások/telefonról/hardver adatok) és azt sem, hogy milyen ROM van rajta. Bár ahogy írtad nem rootolt gyári, ezért valami V20X.

A root egy segítség a telefon gazdájának, nem egy illegális akármilyen dolog. A root nélküli lét olyan mintha nem te lennél a számítógépeden a rendszergazda.. Vannak olyan főzött ROM-ok, amik 100x jobbak a gyárinál. Ha garanciális ügyintézés kell, akkor a gyári állapotot egy vak koldus is vissza tudja állítani, ha van TWRP (de anélkül is 2 perc). Ha gondolod le tudom írni lépésről lépésre.
De ha lejárt a garancia, akkor úgyis pénzért javítják meg, akkor meg tökmindegy, hogy milyen ROM van a készüléken.

Amíg nem tapasztaltad a telefon valódi képességeit, addig szerintem ne vonj le ilyen következtetéseket, hogy 100k feletti romhalmaz meg tele van hibával stb.

Ha most vennék telefont, megint G2-t vennék, pedig 2013.november óta használom AZ ELSŐT. Oké, volt egy kijelzőcsere, de az újabb szériás telefonokkal nem lesz ilyen baj, ez tuti.

Mindent összevetve ez a telefon még mindig csúcskategóriának számít, hiába vannak itt a jobbak, újabbak. Ár/érték arányban és képességeit nézve nem találnál jobbat.

(Szeméy szerint egy Huawei Mate 7-et bevállalnék, de túl nagy a mérete, ezért nincs ellenfele a kicsi LG-nek... :) )

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.