Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#53918) fery02 válasza Hyoora (#53915) üzenetére


fery02
addikt

Annak idején JB alatt valóban jobb volt az akksi használat, mint utána a KK-es időkben, de erősen túlzottnak érzem a tapasztalataidat és ott komoly gondok vannak és valszeg egybe függ a billentyűzet fagyásoddal is.
Arra meg nem is reagálok semmit, hogy egy G2 mellé töltőt hordani suliba. :D

Ha frissítéskor kihagytál Hard Reset-et, akkor esetleg lehet az is és én azzal kezdenék, hogy ha nem 20H szoftverem van jelenleg, akkor Hard Reset --> 20H szoftver felrakása PC Suite progival (alternatív esetben kdz-vel) --> még egy Hard Reset.
Utána nem telepítenék mindent vissza, hanem szép lassan csak a legszükségesebb progikat, majd napról napra a többit is (így ki lehet szűrni, ha esetleg valamelyik alkalmazásod miatt lenne a túlzott akksi merülés).

A billentyűzet csere meg ne legyen már "felesleges app" kategória! Vissza lehetne ide nyugodtan kérdezni, hogy akkor minek vesz ezzel a felfogással az ember okostelefont?
Szerintem egy SwiftKey billentyűzetnek alapnak kéne lennie minden droidba. :D
A különféle memória tisztító szarokró meg egyezik a véleményünk. :)

Szerk:
Szervizbe küldés előtti adatmentés minden esetben ajánlott, mégha nem is olyan baj van a telefonnal, hogy indokolt legyen a szoftveréhez való nyúlás.
Mondjuk az akksi problémádat megemlítve nincs kizárva, hogy ők nyomnak majd rá egy Hard Reset-et, de arról azért értesítenék az illetékest gondolom, hogy előtte csináljanak-e backup-ot.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.