LG G2 témaösszefoglaló
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Elemzés A 2020-as hegyi-karabahi háború
- Tudástár Sonarr és Radarr
- Vélemény Cyberpunk 2077 2. rész
- Tudástár Űrhajózás 2020 - Összefoglaló
- Teszt Dell Precision M6800: dolgozz és játssz
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [bacsis:] Miért drágulnak a VGA-k?
- [Re:] [bacsis:] Elhatároztuk a Zasszonnyal, hogy berúgunk
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [Luck Dragon:] Kiállított vagy bontatlan termék választása ?
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [potyautas:] Helena Fee
- [Re:] [kyrabaybee:] :L
- [Re:] [EclipseGT:] Végülis az alaplap 64GB-ot kezel, de azért na...
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Ferenczi Áko
addikt
Olyan nekem van.. De megtartottam. Visszanyaltam rá egy sima fóliát, ami úgy simul a kijelzőre, mint az óvszer a f*szra!
-- Huawei P30 Pro -- Pebble Time Steel -- PS4 -- Honor magic watch 2

Sanki
addikt
Feltételeztem, hogy olyan illető fog neki írni, akinek már nem kell a fólia (pl. lecseréli).
(#54448) xSide: húú, tényleg? Ha nem szólsz, akkor is tudom, hogy az üveg és a fólia nem ugyanaz, csak sajnos így hívják.
[ Szerkesztve ]
"Work smarter, not harder..." /// -
Na bakker elérkezett ez a nap is, első érintős eszközöm aminek sikerült az érintőjét megtörni És olyan peches vagyok, hogy hiába a nillkin tok, pont sarokra esett, szóval max picit tompított, de meg nem védte. Annyi a mák, hogy csak a sarokban, fél centis körben tört, meg az LG logo fölött fut egy csík ... De tökéletesen működik. De azért szar érzés, elcsúfítottam szegényt

petipetya
nagyúr
Ezzel a tokkal is működik a kisablakos hívásfogadás?
"nincs rá lezsóidő"
Hát az tuti hogy szar érzés, sajnálom...
https://hardverapro.hu/apro/ryzen_5_1600_box_uj/friss.html
Gondolom a kis ablakos módra gondolsz, hogy az megy-e.
Egyáltalán nem tudok németül, de ha te tudsz és a leírásban olvasol olyat, hogy van olyan külön mágnes benne, ami nem a fedlap rögzítése céljából van a tokban, akkor tud kis ablakos módot.

thurands
csendes tag
Sziasztok!
Ma sikeresen kirootoltam az LG G2 telefonomat, aztán ráraktam egy TWRP Recovery-t, majd felraktam a legfrissebb CM12 nightlyt. Jól működik minden, de van egy probléma. A telefon belső memóriáján lévő alkalmazások, képek, adatok ugyanúgy megmaradtak. Ezeket hogyan tudnám letörölni róla, anélkül, hogy a recovery és a cm12 letörlődne? Szeretném, ha a telefonon nem maradna vissza semmilyen adat, kép, felesleges alkalmazás.
Köszi előre a segítséget!

BeastMode
őstag
Recovery alól wipe internal storage de csak óvatosan, mert ha már a CM12-re ia raktál valami programot, akkor annak a fájljait is törli!

petipetya
nagyúr
Köszi. Akkor a kérdésem az, hogy az összefoglalóban látható Nilkinnel működik?
"nincs rá lezsóidő"

batai15
nagyúr
tprw alól storage wipe
"A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél". John C. Maxwell*******

thurands
csendes tag
Sikerült! Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

akooos
veterán
Biztosan működik azzal is amit először linkeltél.Nekem valami 1500-2000 forintos van kínából, szürke színű LG G2 felirattal az alján és működik vele simán De amúgy most a Telekomnál 3500 forint a gyári Quickwindow (de ezt nem szeretik sokan, mert állítólag karcolja a kijelzőt a fém kisablak keret)

vadászcsiga
félisten
Ezzel biztos működik. Nilkinnel is mukodik, sőt a flip szele is mágneses így nem lifeg. Nekem volt de eladtam mert megzavarta a billentyűzetet.
[ Szerkesztve ]
https://www.facebook.com/sniperstraps/

petipetya
nagyúr
Azt láttam a topicban a tok szóra rákeresve, de sajnos már csak a fehér van raktáron.
vadászcsiga: pont erről beszéltem, a fekete nem érhető el
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"

Zsolto
őstag
A leírásában szerepel, hogy mindenféle funkciót elérsz belőle, nyilván ugyanazokat, mint a gyárival. Szóval működik, igen
Ez vagyok én: https://sites.google.com/site/kaldoszsolt/ Minden, ami navi és GPS: www.navigyurci.hu / www.gpsfrissites.hu

petipetya
nagyúr
Köszi. Németül nem tudok, persze ott a Google fordító... Így viszont tuti a dolog, ha elolvastad és ezt írják.
Az eladó megbízható. Első alkalommal egy Nexus 4 flip tokot rendeltem tőle, ami nagyon minőségi. Másodszorra egy Honor 6 tokot, amelyet közben meg is vásároltak tőlem, mivel a telót visszavittem (nem vált be). Ez lesz a 3. tok tőle, és tudom hogy nem kamu.
"nincs rá lezsóidő"

Danny365
őstag
Szerintem a leírásban arra gondolnak, hogy az earpiece, kamera, csatlakozók, stb mind elérhetőek, mert hát ugye van nekik kivágva hely. A QuickWindow feature-ökről nemigen van szó. Az a legtisztább, ha ráírsz az eladóra. Biztos tud angolul is.

Atish19
senior tag
Nillkinnel biztos, hogy működik. Nekem a héten jött meg és nagyon tetszik. Viszont ha fent van a tok akkor a telefon allján a hangszórónál/mikrofonnál megnyomva recsegő hangot ad. Csukott állapotban is lehet telefonálni ami ismét teljesen pozitív. Egy kicsit fájó dolog még, hogy az értesítő ledet eltakarja. Nem tudtok esetleg megoldást arra, hogy a quicwindowban megjelenítse az értesítéseket?

marci94
csendes tag
Köszi a segítséget!!!
[ Szerkesztve ]

Zsolto
őstag
Az, hogy a német szövegben nem látod a "Quick Window" kifejezést, még nem jelenti, hogy "nemigen van szó" a témáról.
Németül:
Durch das praktische Sichtfenster haben Sie die Uhrzeit und andere wichtige Informationen auch bei geschlossenem Case immer im Blick.
Magyarul:
A praktikus betekintő ablaknak köszönhetően a pontos idő és más fontos információk még a tok becsukott állapotában is mindig szem előtt vannak.
És ezt nem a gugli fordító fordította, hanem én. Viszont nem voltam rest, bemásoltam, és a gugli változata így szól:
"A gyakorlati ablakban van időd és más fontos információkat is meg Ügy lezárva, mindig szem előtt van."
Úgy bizony! Na hát ezért nem féltem a kenyeremet egyelőre (ld. az aláírásomat).
[ Szerkesztve ]
Ez vagyok én: https://sites.google.com/site/kaldoszsolt/ Minden, ami navi és GPS: www.navigyurci.hu / www.gpsfrissites.hu

Danny365
őstag
Hát jóvan', őszintén megmondva a szöveg azon részét én nem is néztem, csak a felsorolást. Elnézést, hogy hülyeséget írtam.
AZ Összefoglalóban lévő Nillkin-nel működik igen.
A mellé linkelt leírásban is láthatod, hogy a képeken láthatóak kis ablakos funkciók (pl zenelejátszó, óra).
Atish19:
"Nem tudtok esetleg megoldást arra, hogy a quicwindowban megjelenítse az értesítéseket?"
Ha olyanra gondolsz, ami állandóan mutatná, olyan nem igazán lenne praktikus ilyen IPS kijelzőnél, mert elég hamar leszívná az akksit a képernyő (működéséből alapulóan akkor sem csak a kis ablakos képernyő világítana olyankor, hanem az egész képernyő).
Amoled-es kijelzőkön van létjogosultsága az olyannak.

Zsolto
őstag
Semmi gáz, te is csak segíteni akartál
Atish19:
Az értesítő led helyét egy Mister Minitben fél perc alatt kilukasztják neked, olyan lesz, mint a gyári (vagy szebb )
[ Szerkesztve ]

Mastershifu
tag
Akkor Te egy kicsit alaposabban megvizsgáltad, mint ént. Köszi, hogy "visszaírtál".
i486 DX2-66MHz

Mastershifu
tag
Bocsánat, nincs már szerk.
Valaki ismeri a Xiaomi Piston v2 fülhallgatókat közelebbről? Egy pár oldallal ezelőtt volt róla szó, van valakinek személyes tapasztalata? Netán összevetni a gyári Quadbeat 2-vel?
16$ itt most még pár óráig, s a tesztek meg a user-ek jókat mondanak róla, érdekelne, Ti mit gondoltok. Thx.
Zsolto:
/respect Nyelvtudás és munkásság
i486 DX2-66MHz

Mike81
aktív tag
A gyáritól minden jobb :-D
[ Szerkesztve ]

petipetya
nagyúr
Köszi mindenkinek.
"nincs rá lezsóidő"

Pavua
csendes tag
LG G2 cyanogenmod 12 -höz szeretném az xposed-t feltenni. Van erre lehetőség?
Találtam egy ilyet:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811
ahol ARMv7+ az alapfeltétle, de ha jól gondolom ez nem az.
Illetve van egy másik konkrétan a G2-höz, de az meg mintha a gyári rom-hoz lenne, talán nem jó a cyanogenmodhoz:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2477586
Mit gondoltok, hogyan lehetne ezt megoldani? Mi a tapasztalat? Csak CM11?
[ Szerkesztve ]

Danny365
őstag
Az első linked hibátlanul működik cm12 alatt, a második csak egy modul stock ROM-okhoz.

vacs
őstag
Sziasztok.
Havernak G2 van, nekem Nexus 5. Az enyémhez vettem vezeték nélküli töltőt és ez a havernak is megtetszett, de a G2 nem tudja a Qi töltést.
Van bármilyen megoldás, amivel vezeték nélkül tölthető (az összefoglalóban nincs róla semmi)??
(^)(>.<)(^)

Yeeeti
tag
Sziasztok!
Hogy kell screenshot-ot készíteni 4.4.2 alatt? Minden gyári állapotban van.
Köszönöm!
Nokia 5110 > Nokia 3310 > Nokia 3410 > Siemens S55 > Nokia 7650 > Motorola MPX 200 > Sony Ericsson 910i > Sony Ericsson W950 > Sony Ericsson P1 > Samsung Galaxy S > Samsung Galaxy Note 2 > Samsung Galaxy Note 4 > Huawei Nexus 6P > Oneplus 6 > Oneplus 6T > Oneplus 8 Pro

Ferenczi Áko
addikt
Vagy beállítod alulra a gombokoz, vagy felül a gyorsbeállítások közé berakod..
-- Huawei P30 Pro -- Pebble Time Steel -- PS4 -- Honor magic watch 2

Danny365
őstag
Hangerő le + power gomb nyomva tart.

xAlten
senior tag

petipetya
nagyúr
Olvasgattam a 32 GB-os verzióról itt s topicban. Ez komoly, hogy szoftveresen tiltva van az LTE benne?
A 16 GB-os modell esetén honnan lehet tudni a Partnero gsm esetén, hogy nem járnék-e ugyanúgy?
Vagy elmegyek, beleteszem a sim-et, és ha kiírja a 4G-t akkor okés?
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"

Mike81
aktív tag
Sziasztok! Ha valaki tud olyant aki venne vodás G2-t az írjon priviben és össze hozom az eladóval. A teló 4 napos fóliás.

2o1i
senior tag
Soha semmi gondom nem volt ilyen téren a telóval.
Mindig volt LTE.

Pavua
csendes tag
Köszönöm, akkor azt megpróbálom.
Ha a topiknyitó összefoglaló alapján 4.4.2-re tettem TWRP-vel CM12-t, akkor a TWRP recoverybe belépve a memóriából a xposed-arm-20150213b.zip -et ugyanúgy kell "flashelni", mintha új romot tennék fel? Azaz az Install menüben kiválasztom a zip-et és kész? (sem a settings-ben, sem az advanced-ben nem látok hasonló opciót, ezért gondolok erre). Utána meg csak egy sima apk telepítés, mert a jar csak fejlesztőknek kell, ha jól értem.

Danny365
őstag
Persze, csak simán flasheled a zipet ugyanúgy. Annyi különbséggel, hogy se előtte, se utána nem kell wipeolni semmit. Utána meg csak telepíted az apk-t, ahogy írtad.

vacs
őstag
Nem igazán értem, hogy ettől hogyan lehet vezeték nélküli töltővel tölteni.
(^)(>.<)(^)

gretzky77
addikt
Szia a nagy lap megy a hátlap alá a a végén meg van egy microusb csati az megy a töltönyílásba!
Asus Zenfone 7 Pro & Final Sonorous II & Marshall Major II Bluetooth!

vacs
őstag
Ja már értem, köszi.
Viszont ez csak amolyan fél megoldás, mert így a teló usb csatija mindig foglalt.
Meg mondom havernak, hogy ez van, és eldönti, hogy érdekli-e.
Érdekes, hogy a G2-ben nincs, de a Nexus 5-ben van gyárilag.
(^)(>.<)(^)

Nightman1
tag
???

xAlten
senior tag
Ettől jobb megoldás sajnos nincs, ugyanis a telefon belsejében nincsenek kivezetve a töltőérintkezők. Míg egy galaxy s3-ban például ki van, így azt a hátlap alá kell rakni: [link]

kromatika
veterán
Sziasztok. Elvileg holnap érkezik az Android 5 G2-re?

Sanki
addikt
Elvileg február 29 vagy 30, de átcsúszhat 31-re is.
"Work smarter, not harder..." /// -

dannyl
addikt
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan tokot, ami fedi/védi az egész telót? Csajos kellene, valami fehér + csicsa

Matada2.3
veterán
Van forrás?
Finn the human
Elkiabáltam a dolgot, reggelre megdöglött az érintőm kb fele. Szóval most öröm van. Nem sok kedvem van hivatalosan javíttatni 30K+-ért, úgyhogy érdekelne, hogy valaki próbálkozott-e már kínai replacement kijelzővel. (érintő+kijelző+keret lenne 14K, és akkor csak át kell ügyesen pakolni a belsejét, nem tűnik nehéznek, nem kell a kijelzőt ragasztgatni és mégse több mint a duplája.) Vélemény?
Egyébként délutánra már jót tudtam röhögni azon, hogy felraktam egy nova launchert, hogy a főképernyő+appdrawer is elforduljon a kijelzővel, és a főképernyőn kipakoltam a lényeges appokat bal oldalra. Appokon belül pedig forgatom a telefont ha olyan funkciót akarok elérni ahol éppen nem érzékel. Lehet amíg megjön a cserekijelző, addigra megszokom ezt a csodás technikát és furcsa lesz, hogy működik az egész

Pavua
csendes tag
Hát ez sajnos nem működik, pedig így csináltam.
A keretrendszeren belül írja, hogy: "Instalation is only possible manually via recovery for now."
Pedig ugye ezzel is megvagyok. Van valami ötleted? Neked működik?
Itt sok hasonló leírás van, csak a megoldást nem látom:
http://forum.xda-developers.com/xposed/official-xposed-lollipop-t3030118
Téma tudnivalók
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.