Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#53897) Hyoora


Hyoora
csendes tag

Sziasztok!

Nekem is van sárga folt problémámn amit úgy tapasztaltam hogy a nagyobb teljesítmény kihasználás esetén(dúrvább játékok) növekszik a mérete is. Ilyenkor eléggé melegszik is a kicsike(gondolom a cpu miatt). De ez akkor széria hiba! Emellett nekem a baloldali hangszóró az kaputt halott! Nemtudom ez másnál is jelentkezett-e?
Emellett az LG billentyűzet naponta többször(van hogy 10x is) leáll mikor írok. Néha a telefon képernyő teljes lefagyásával(most a topic írása közben is), ilyenkor csak egy gombnyomásos billentyűzár be-kikapcsolásával működik újra! :/ Ami elég zavaró, mikor pl egy "verset" (rapszöveget írok) Nem tudom ez is szeria hiba-e(nem értem egy ilyet hibát mért nem tudnak egy update-el helyre rakni egy ilyen "Neves" gyártónál?)?
Ti mit tudtok ezekre ajánlani? (Root-olás és bill csere nélkül) Csak mert az egy dolog hogy minden képpen szerviz-es a teló! De a fő kérdés hogy tudtok-e más szeriahibáról?
Mert ha van még! Akkor telefont fogok váltani valószínűleg! Mert olyan teló-ért nem fizetek több mint 100k-t(plusz biztosítás) ami tele van hibákkal! :/

A válaszokat előre is köszi! :)

[ Szerkesztve ]

"Az élettel az a baj hogy nincsen benne háttérzene! A kérdés hogy átérzed-e??.."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.