Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#47018) RomiJosy


RomiJosy
aktív tag

Én nagyon sokáig nem rootoltam a telefont,azért kezdtem bele,mert meguntam kicsit a gyári dolgokat,ezzel kaptam egy szinte új telefont.
Ha vissza akarom állítani,pár perc és nincs rajta root.
Szerintem addig nem rakok rá lalipoppot,míg nem lehet visszaállítani az eredeti állapotot. Biztos vagyok benne,hogy itt, meg a mélyvízben, ki lesz filézve rendesen az új nyalóka. Ha azt olvasom,biztos rootolható és vissza is lehet állítani,belevágok abba is,addig marad az a sok sok választási lehetőség,ami jelenleg is rendelkezésre áll.

Nekem nagyon tetszik,hogy én mondom meg az álltalam kifizetett telefonon,mi legyen és mi nem. Ezt nem fogom feladni egy új élményér ha az az ára,hogy onnantól nem tudok rootolni és nem tudom esetleg visszarakni azt a roomot ami nekem jobban kézreáll.
*********************************************

Marcusa. Ha megunod kicsit a mostani telefonmenüt, unod a pici beragadást vagy egész egyszerűen csak szeretnél jobban érteni a dologhoz,visszatérhetsz ezzel a kérdéssel. Sokáig nem értettem,minek rootolni a telefont. Tök jó így is. Jaja. Jó,de lehet egy picit jobb. El lehet tüntetni a navigációs gombokat,akár középre is rakhatod az órát és még sok sok olyan beállítás,amit egyébként szerintem alapból tudnia kéne.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.