Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#46577) sz.gery


sz.gery
csendes tag

Sziasztok!

Kb 1 hete vettem meg a vodánál a G2-t, és közbe felmerült pár furcsaság, nemtudom h csak nálam vannak-e ezek a problémák, vagy általános... Minden teljesen stock, V20D volt rajta gyárilag, meg azóta is.

1., Ha a kijelzőt kicsit erősebben nyomom meg (mondjuk játék közben) akkor az lcd "hullámzik", mintha pl. egy lcd-monitort vagy egy számológépet nyomnék meg erősen, ami egyik korábbi telefonomnál se jelentkezett, és szerintem a G2-nél sem normális. Nálatok is van ilyen gond, vagy vigyem vissza gariba? :W

2., A gyári kamera appban ahogy mutatja a kijelző amit a kamera lát nagyon akadozik a kép, és a fókusz is elég lassú, viszont a felvételen ez az akadozás nem látszik, tök szép videót csinál. Gondolom ez valami szoftveres probléma, de szintén kérdés, hogy másnál is ilyen-e vagy csak nálam van valami gond?

3., Ha a kijelzőt feloldom szinte minden alkalommal újrarajzolja a launchert (gyári LG launcher g3 skinnel).
Üjraindítás, RAM tisztítás stb. nem segített a dolgon, 3 képernyőm van és összesen 3 widget meg pár mappa, ráadásul ha bőven van elég RAM akkor is csinálja, szóval érdekes. Vélemény?

4., Láttam hogy kijött a V20G, de egyenlőre nekem nem ajánlotta fel sem a pcsuite se OTA semmi. Valakinek megérkezett már vodások közül?

Remélem tudtok segíteni, várom a tapasztalataitokat/ötleteiteket.

Előre is köszi mindenkinek aki válaszol :R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.