Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FrankMonzano
őstag
Sziasztok. Van lehetosegem hasznaltan hozzajutni egy ilyen keszulekhez. Gyari LG garival adja az emberke. Az lenne a kerdesem,hogy szamla is kell a garihoz ? Mert pl a Samueknal ugy szokas. Az LG nem tudom mikent jar el ilyen teren. Elore is koszi a valaszt.
-
FrankMonzano
őstag
#6672 erre valaki ?
-
FrankMonzano
őstag
Sziasztok!
Meg egyszer felteszem a kerdest,mert ugyan erkezett ra egy valasz,de a kollega sem tudta biztosra.
Elcsereltem az s4 keszulekemet egy g2-re.
Gyartoi garis,de szamlaja nincs.
Kerdesem az lenne,eleg a gyartoi papir a garanciaztatashoz,vagy kriterium a szamla is?
Varom a valaszokat,elore is koszi. -
-
FrankMonzano
őstag
#6779 --▶erre valaki ?
Mas : Az MLT kikapcsolasa hasznal valamit? Es valojaban mi is ez az MLT?
-
FrankMonzano
őstag
válasz dave_gahan #6851 üzenetére
Mi a kulonbseg a HUN es az Europai modell kozott ? Akinek HUN van,annak hol van ez feltuntetve ?
-
FrankMonzano
őstag
2 feliratot talaltam ami talan ezzel allhat kapcsolatban. Van a black black felirat felett egy 6DE,illetve a doboz oldalan egy 919LGD802KHUNOPEN.
-
FrankMonzano
őstag
válasz torrente777_ #6888 üzenetére
Ez se magyar akkor :d
-
FrankMonzano
őstag
válasz torrente777_ #6890 üzenetére
Nekem is HUNOPEN van azzal a kulonbseggel h a NEU helyett nalam DE van a szin felett
-
FrankMonzano
őstag
válasz dave_gahan #6898 üzenetére
Multkor felhivtam oket. Azt mondtak ha a hivatalos LG garijegyem van es ki van toltve akkor nincs semmi gond.
Mas : volt egy hely ahol elment 2x is a tererom,valaki tapasztalt hasonlot ?
[ Szerkesztve ]
-
FrankMonzano
őstag
Visszaneztem a keresoben,de nem talaltam olyan sok mindent azzal kapcsolatban,hogy miket kapcsoltok ki az akku kimelesenek erdekeben ? A tarcsazos koddal elohivhato menuben kikapcsoltam az MST-t,kikapcsoltam a google helymeghatarozast ,kileptem a google nowbol,egyeb otlet ?
-
FrankMonzano
őstag
válasz lord.lakli #6956 üzenetére
Az a gaz,hogy fogalmad sincs miert kerdezem . Attol h nagy az akku meg produkalhat nem kivant merulest.
-
FrankMonzano
őstag
válasz lord.lakli #6976 üzenetére
Mint feljebb irtam az s4-hez kepest nem veszek eszre kulonbseget akkuidoben,ebbol kovetkeztettem arra,hogy talan valami beallitas nem smakkol,ezert kertem a forumtarsak segitseget.
-
FrankMonzano
őstag
Erdekes felfedezesre lettem figyelmes. Eddig mindig ratoltottem olyan 40 szazalek felett az akksinak. Most lemeritettem 6%-ig es ugy toltottem fel. Fel ora kijelzonel jarok es meg mindig 100%-on az akksi :d. Eddig ilyenkor lement mar olyan 94%-ra.
-
FrankMonzano
őstag
válasz Gonoszmanoka #7025 üzenetére
Nalam a szin felett 6DE szerepel,a doboz tuloldalan pedig KHUNOPEN. Az LG kozponti szamon azt mondtak nem erdekes ez ha kivan toltve teljesen a gyartoi garipapir es ha az imei egyezik a dobozon illetve a garancialevelen.
-
FrankMonzano
őstag
Probalok dulore jutni,hogy hagyjam bekapcsolva vagy lojjem ki ezt az MST dolgot. En nem veszek eszre kulonbseget a be illetve kikapcsolasakor. Velemenyek ?
Ja es mielott jonne a kerdes,igen,ujrainditottam a telot.[ Szerkesztve ]
-
FrankMonzano
őstag
Sziasztok! Az akkuhasznalat menu alatt nalam az elso fogyaszto az android rendszer. Belemegyek a reszletekbe es latom,hogy rengeteg rendszerfolyamat szerepel benne.
Van valami gyogyir erre?
Esetleg van olyan funkcio vagy barmi amit erdemes kikapcsolni,mert produkalhat ilyet a rendszerfolyamatoknal ? -
FrankMonzano
őstag
Most nezem d80210a a szoftver verziom,eddig fel sem tunt. Fuggetlen a keszulekem. Nem kellett volna mar OTA-n frissulnie ennek ?
Probalkoztam,de nem kinal fel frissitest. -
FrankMonzano
őstag
Probaltam visszakeresni,de nem talaltam... ti.milyen appokat tiltottatok le ?
-
FrankMonzano
őstag
Ez a batteryguru cucc er valamit ? En nem hiszek ezekben az akkukimelo programokban,de ez snapdragon procira van elvileg. Van valakinek valamilyen tapasztalata ezzel kapcsolatban ?
MAS : LG-ék nagyon hallgatnak a kitkat frissitesrol,az s4nel mar fel-fel roppennek a hirek,a g2-nel meg semmi.
[ Szerkesztve ]
-
FrankMonzano
őstag
Nagy dilemmaban vagyok. Ez a telefon tenyleg kozel tokeletesre sikeredett,szeretem,imadom... viszont gondolok a jovore. Mennyire fogja tartani az arat,illetve a frissitesek. Gondolkodoba estem,hogy valtsak-e egy iphone 5-re,nem tudom megbannam e. Ha valaki hasznalt mar i5-t huzamosabb ideig,illetve ilyen g2-t is,az irhatna par sort ezzel a temaval kapcsolatban.
Elore is koszonom. -
FrankMonzano
őstag
válasz feelurself #8207 üzenetére
Lehet telepitettel olyan alkalmazas(oka)t,amik szivjak a ramot. Nekem 800-1giga szabad ramom van.
Erdemes megnezni,miket teszel fel,es azok mikhez ferhetnek hozza a telefonodon,illetve nem kell mindenfele bovlisagot rapakolni a playbol. A rosszul megirt appok okozhatnak ramzabalast,lassulasokat,akkuido csokkenest.[ Szerkesztve ]
-
FrankMonzano
őstag
válasz stonerzsebi #8331 üzenetére
Gyari visszaallitast probaltal mar ?
Lehet,hogy valami nem kivanatos app nyul bele.
Elso korben ezzel probalkoznek.[ Szerkesztve ]
-
FrankMonzano
őstag
válasz vadászcsiga #8444 üzenetére
Most mar megvan egy ideje neked ez a telo. Igy iphone utan milyen az android,pontosabban a G2 ?
-
FrankMonzano
őstag
válasz vadászcsiga #8449 üzenetére
Ez jó hír .
-
FrankMonzano
őstag
válasz horimiki72 #8482 üzenetére
Milyen cleaner progit ajanlotok az sd maid helyett ?
-
FrankMonzano
őstag
válasz horimiki72 #8486 üzenetére
Regota hasznalom a pro-t de sosem tortent ilyen,igaz csak samu telokon. Valami mas hasonlo program ?
Most a DU Speed Boostert szedtem le.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest