Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gusthy
veterán
Üdv mindenkinek!
Most lett egy ilyen telefonom, nagyon csudaságos egyelőre
(Épp zenét hallgatok rajta, a gyári fülessel, fél hangerőn van, így még nem szakad ki a dobhártyám. Anélkül, hogy hitvitákba akarnék bonyolódni, inkább csak beszámoló jelleggel.)
Egy kérdésem van, van arra mód, hogy az automatikus fényerő ízlésén változtasson az ember?
-
gusthy
veterán
Kedves Mindenki!
T-s készülékem van, 10a szoftverrel. Azon az egy dolgon kívül, ami az összefoglalóban van (wifi-mobil hálózat átkapcsolási probléma9, a 10e változtat valami lényegeset? (Az említett hiba nálam nem jelentkezett.)
Köszönet!
-
gusthy
veterán
válasz vadászcsiga #17302 üzenetére
Bluetooth transmitter nem jó?
http://www.argep.hu/popup.asp?pid=244191109&pnr=10001&foto=1 -
gusthy
veterán
válasz vadászcsiga #17307 üzenetére
Ha ne adj isten veszel egyet, kíváncsi leszek. Asszonynak jól jöhet.
-
gusthy
veterán
válasz #08010496 #17364 üzenetére
A mai flash memóriák, illetve az őket kezelő algoritmusok olyanok, hogy jóval hamarabb hullik porrá a telefon, mint hogy elromoljon a flash.
Manapság kibír úgy 10.000 ciklust egy cella, és az eszköz véletlenszerűen rakosgatja le a fájlokat, így egyenletesen használódnak el a cellák. Úgyhogy nagyon sokat kellene nyüstölnöd, hogy tönkremenjen. (Személy szerint még nem láttam olyan telefont, aminél ez bekövetkezett volna, pedig van a környezetemben 5-6 éves Androidos mobil is.)
[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
válasz rayoliviero #17386 üzenetére
Az alaplapcsere nem oldja meg a letiltás problémáját.
-
gusthy
veterán
válasz rayoliviero #17396 üzenetére
Hát az. De az új alaplap IMEI száma általában ugyanaz, mimt a régi. Pont ezért.
-
gusthy
veterán
válasz TomPack #17472 üzenetére
Hát, szerintem ez annyira ízlés dolga...
A G2-nek szebb és nagyobb a kijelzője, és ekkora felbontás mellett tök mindegy, hogy 426 vagy 441 ppi, biológiai lehetetlenség megkülönböztetni.
Szerintem semmi baj az LG felülettel, van benne pár okosság, nem annyira puritán, mint a pure vanilla Android, de egyik vagy másik jobb-ságáról tényleg nem hiszem, hogy bárkit meg lehet győzni.
Ja, és a 3000-es aksi ugye.
-
gusthy
veterán
válasz RomiJosy #17638 üzenetére
Ez a maradék RAM dolog rejtély számomra, mármint hogy kinek és honnan jött, hogy "kevés". Azért van a telefonban, hogy használva legyen. Sose értettem, hogy mi abban az örömforrás, hogy van egy telefon, amiben levő ram alján lötyög valami, és jó nagy számot mutat a szabad memória mutató. Nem azért fizettem érte, hogy telepakolja és legyen tőle jó gyors?
(Nekem most 645 MB szabad, és fut gyári böngésző, Chrome, Viber, Facebook, Touchdown, index.hu, SMS, beállítások, telefon, és még egy csomó minden).
Partnero-ról nagyon sok rosszat lehet olvasni.
[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
válasz lord.lakli #17642 üzenetére
Lájk
-
gusthy
veterán
válasz RomiJosy #17647 üzenetére
Van itt egy rossz boltok topic, abban érdemes rákeresni, addig nincs baj, amíg eladják a cuccost, de ha bármi baj van, hónapokig sz.vhatsz, mire bármi történik (ha történik egyáltalán).
Az, hogy mennyi marad boot után, amúgy nagyban múlik azon, hogy milyen appokat installáltál, és ezek közül melyek olyanok, amelyek bootkor betöltődnek.
[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
Eccercsak a kezdőképernyőn átlátszó lett a status bar is meg az Android gombok is. Vajon mitől?
(Rootolatlan gyári sw, 10e változat.)[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
válasz Illusion1010 #17867 üzenetére
De, a cikkben benne van, hogy csak 4.4-en megy.
-
gusthy
veterán
válasz rayoliviero #17905 üzenetére
Kettőt
-
gusthy
veterán
válasz rayoliviero #17908 üzenetére
Ez fura lenne, holnap megkérdem, ha érdekel, mert én meg a T-nél melózom :-)
-
gusthy
veterán
válasz rayoliviero #17917 üzenetére
Szolgáltatónál akkor érdemes telefont venni, ha díjcsomag lejárt és olcsón adják, és / vagy van egy csomó pontja az embernek.
-
gusthy
veterán
válasz vadászcsiga #17950 üzenetére
Újabban hacsak lehet, semmit se küld, minden papírt elektronikusan ad oda, ha akarod, kinyomtatod.
-
gusthy
veterán
válasz rayoliviero #17953 üzenetére
De, de online olcsóbb, úgyhogy érdemes úgy rendelni. Akkor is, ha tpontban veszed át. Így volt most nekem is, megrendeltem és már mentem is érte.
Ja, és így nagyon hamar sorra kerülsz.[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
válasz rayoliviero #17979 üzenetére
Sim cserénél automatikusan aktiválódik a sim a meglévő számra, nincs mit "átírni" (nincs neki saját száma).
-
gusthy
veterán
válasz rayoliviero #18031 üzenetére
Nincs, hálistennek Rádugod a gépre, és felmásolod, amit akarsz.
Appot a play áruházból telepítesz, ami van a telefonon. Vagy ha nem tetszik, akkor a play.google.com-on.
Zenét meg könyvet is onnan tudsz beszerezni, filmet meg újságot egyelőre nem.Az almával ellentétben itt úgy is tudsz appot telepíteni, hogy a telepítő fájlt (ami egy .apk kiterjesztésű fájl) felmásolod, és elindítod fájlkezelőből.
-
gusthy
veterán
válasz rayoliviero #18127 üzenetére
Hát, a viber nem a telefon része, és elég sok baj van vele, ez nem lg g2 specifikus probléma.
-
gusthy
veterán
válasz rayoliviero #18148 üzenetére
Lehet, hogy arra jobban megírták.
-
gusthy
veterán
válasz firemanus82 #18174 üzenetére
Ebből kettőt én is megsz.vtam, de úgy tűnik, azért sokat fejlődtek.
Mondjuk a frissítések terén továbbra se lett "villámkéz" a becenevük, de azért lényegesen korrektebb a g2 firmware-e, mint mondjuk a black-é volt (jó, az szánalmasan rossz volt). -
gusthy
veterán
válasz DroiDMester #18198 üzenetére
Na tessék, csináltam egy hard resetet, erre nem visszatelepített mindent a playstoreból?:-) :-) :-)
Persze, le lehet törölgetni, ami nem kell. Amúgy az LG annyiból korrekt, hogy a saját és szolgáltatói bloatware legnagyobb része törölhető simán, a telepített appok közt van eleve.
[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
válasz vadászcsiga #18202 üzenetére
Majd legközelebb :-)
-
gusthy
veterán
válasz rayoliviero #18214 üzenetére
Esetleg kicsit próbáld lejjebb venni a hangerőt, miközben viberen beszélsz.
Milyen hálózaton próbálod? Wifi, lte, 3g, 2g?
[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
válasz Damage401 #18218 üzenetére
Azt hiszem, igazad lehet :
http://forum.xda-developers.com/nexus-4/themes-apps/viber-nexus-4-t2021675/page3Ez ugyan a nexus 4-ről szól, de ugyanez a probléma, és ott is két mikrofon van, és voipra úgy tűnik nincs implementálva szoftveresen ugyanaz a zajszűrés, ami voice-ra igen.
Pech.(hogy pontosak legyünk, a viber épített arra, hogy egy nem kötelező library benne van a telefonban, mert korábban a Google belerakta az előző modellbe. Aztán meg kivette.)
[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
válasz rayoliviero #18245 üzenetére
Akkor valóban kéri, ha böngészőben használod, akkor nem. És nem sokkal rosszabb. Amúgy minek lépsz ki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
- Politika
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elemlámpa, zseblámpa
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- OTP Bank topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
Állásajánlatok