Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
neo_xperia
senior tag
Sziasztok!
Valaki találkozott már olyannal, hogy a mobilnet önállóan bekapcsol,teljesen véletlenszerűen?
Akár olyankor is ha a wifi aktív,vagy ha minden net kapcsolat le van állítva...
Valakinek van bármilyen ötlete? -
neo_xperia
senior tag
válasz coldfirexx #41869 üzenetére
Szia!
Nekem még a G-vel volt ugyanilyen gondom kitkat frissités után. Aztán rájöttem hogy ha ujrainditom a telefont,utánna már látja a lejátszó a zenéket. Talán próbáld ki. -
neo_xperia
senior tag
Frissült a play áruház felülete ?
-
neo_xperia
senior tag
válasz #13908480 #41966 üzenetére
Szia!
Ez nem kérdés, a poweramp magasan a legjobb zenelejátszó program.
Igen, most akciósan 468 ft, én is a héten vettem meg. Simán megéri. De ha nem ismered, előtte töltsd le az ingyenes időkorlátos verziót, ugyanaz mint a full verzió és tesztelheted 15 napig Egyébként is kell a full verzió mellé. -
neo_xperia
senior tag
válasz VOLTCRAFT(1) #42038 üzenetére
+1
Én egy SONY MDR-EX50LP fülessel használom.
A gyári egyébként milyen, jól szól ? Még ki sem bontottam
A G-é nem volt az igazi... -
neo_xperia
senior tag
válasz alex devil #42164 üzenetére
Én mindhármat használom, sajnos a box-nál nincs automaikus mentés mint a g+-nál és a dropboxnál
Van viszont-ahogy írtad 50 Gb tárhely az LG tulajoknak. -
neo_xperia
senior tag
válasz shagrath19 #42168 üzenetére
Nálam előfordul...
Főleg Optimus G után szokatlan, és kicsit kellemetlen, dehát az elöl-hátul üveg volt, ez meg ugye műanyag...
Valahogy egyébként sincs szerencsém a hátlapokkal, nálam még a Sony Ion fém hátlapja is recsegett...
Persze együtt lehet vele élni, és ha tokban hordod akkor egyáltalán nem zavaró.
Abban viszont mindenképp igazad van, hogy egy csúcskategóriás telefontól nem ezt várná az ember....amúgy érdekes, a legtöbben kamera körüli recsegésre panaszkodtak, na nekem ott pont nem recseg
[ Szerkesztve ]
-
neo_xperia
senior tag
válasz tothgergo90 #42417 üzenetére
Biztos jó.Én hasonlót rendeltem,de az csak 900 ft.
-
neo_xperia
senior tag
Szia!
ebay-ről rendeltem,ezt a fóliát .Véleményt egyenlőre nem tudok mondani, mert még nem érkezett meg -
neo_xperia
senior tag
válasz VOLTCRAFT(1) #42458 üzenetére
Nem idegesítessz, és még csak izgulni sem fogok
Mivel lenne tutibb hogy a Nillkin jobb ? Mert az Nillkin ?
Na, ha az nem lenne jó méretben, jobban idegesítene.
Más : nekem szintén ARE 20c rom van fent, de teljesen elégedett vagyok az akku használatával.
Bő két nap, ~5 óra kijelzőhasználat, fix 65 % fényerőn. Igaz nekem 20b nem volt fent, mert ahogy megjött a teló egyből frissült erre.
Az sokkal jobb volt ? /20b/ -
neo_xperia
senior tag
válasz VOLTCRAFT(1) #42466 üzenetére
Én is rendeltem már többfélét,akár 300ft/5db-ost is,de sosem volt gond a mérettel.Elhiszem hogy a drágább jobb,csak én nem adok 3000-t egy fóliáért.
-
neo_xperia
senior tag
Az összefoglalóban található linken kívül esetleg valahonnan letölthető még a v20F rom ?
Ugyanis valószínüleg túlterhelt a szerver, már v. két órája kinlódok vele, de 4-5 kb/s nál gyorsabban nem jön lefelé... -
neo_xperia
senior tag
válasz korcsillio #43044 üzenetére
Van rá alkalmazás a play-en amivel eltünthető. Korábban linkeltem, nálam működik.
-
neo_xperia
senior tag
válasz korcsillio #43315 üzenetére
Van több is, én ezt használom.
Googleplay keresőbe írd be hogy "immersive", kidob pár lehetőséget. -
neo_xperia
senior tag
-
neo_xperia
senior tag
válasz sanyika987 #43421 üzenetére
Miért jöttél vissza G3-ról, ha nem titok ?
-
neo_xperia
senior tag
válasz FrankMonzano #43600 üzenetére
Dehogy nem. Ha a home gombot kissé hosszabban nyomva tartod,egyből felhozza a futó alkalmazásokat.
Vagy nem erre gondoltál? -
neo_xperia
senior tag
válasz BlackDevil #44275 üzenetére
Én is itt vettem bő egy hónapja, szintén 99 k-ért.
ARE régiós, természetesen magyar nyelvvel, összes tartozékkal.
Rendelést követő másnap megérkezett. Gariztatásról nem tudok véleményt mondani, ne is legyen rá szükség
Egyetlen apróbb hiba hogy mint sokaknak, nekem is kissé recseg a hátlap, ettől eltekintve maximálisan elégedett vagyok vele. -
-
neo_xperia
senior tag
válasz pappkarcsi #44522 üzenetére
Én t-online-os, meg még egy másik fiókot is használok a gyári appal.
Arra figyeltél hogy a felhasználónévnél a teljes e-mail címet adtad meg ?
/nem csak a @előtti részt/ -
neo_xperia
senior tag
válasz halkow #44632 üzenetére
Szia !
Sárgásodást -amennyiben jelentkezne - természetesen garanciában javítják.
A védelmet nálam ez a tok + tempered glass fólia kombináció biztosítja.
Valamint tartalékban egy ilyen teljesen zárt flip tok.Eséssel kapcsolatos tapasztalatom egyenlőre nincs, de épp a napokban írta az egyik fórumtárs hogy az enyémhez hasonló tok-üvegfólia kombó sikeresen túlélt egy betonra ejtést, megmentve a telefont.
Egyébként ez a telefon sem sérülékenyebb mint a többi. Viszont ha szilikon tokban gondolkodsz, mindenképp ajánlatos a kijelzőre egy üvegfólia, a sima fólia ugyanis semmit nem véd az eséstől.[ Szerkesztve ]
-
neo_xperia
senior tag
Hmm, érdekes dolgot vettem ma észre:
Egy ismerősnek szerettem volna megmutatni a telefonon lévő két előre telepített videót / Europe, Norway/ amik a preload mappában vannak, de a gyári lejátszó nem tudta lejátszani többszöri próbálkozásra sem !
Az egyiknél kidob hogy Sajnos ez a videóformátum nem támogatott, a másikra kattintva pedig a videó alkalmazás leáll...
Minden egyéb videófile--t gond nélül visz.
Valaki esetleg fel tudná nekem tölteni ezt a két file-t, v. privátban átküldeni ?
Kíváncsi vagyok hogy az enyémek sérültek-e, vagy valami egyéb hiba van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest