Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz jkrisztian #80529 üzenetére
Mi a 90-es évek elején? Akkor nagyon jó munkahelyed lehetett! Én akkor kezdtem el a vendéglátózást 91-ben a legelső DonPepében és 1 napra 1000ft+ot kaptam, 15 napot melóztam így 15K-t kerestem! Anyámék pékek és akkoriban 10-12K volt a fizetésük...és ez akkor nagyon jó fizetésnek számítottak🙄 Gyanítom akkor te még nem is éltél, vagy baba lehettél, lényegtelen csak megjegyeztem🙄
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz jkrisztian #80529 üzenetére
-
Griff55
senior tag
Ps4-es lemezes last of us 2- él simán leszedi magától azt amitől majd ps5 módban fog futni? Értem itt ezalatt azt, hogy 60fps.
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
Ramoskaa
senior tag
A Control ultimate verzióval mi a helyzet Ps5ön? Plus-al volt a jaték, akkor mentettem is ps4-re most viszont csak az alapot mutatja ps5-ön. Dlc-k purchased de ,ha rámegyek meg megakarja venni.
Ha elolvastad az üzenetem, kérlek vedd a fáradságot és válaszolj!
-
addikt
válasz Sanyi.mTs #80542 üzenetére
A [DeinDesign] elég szép kínálattal rendelkezik és nagyon jó minőség. Nem taknyol, nem nyúlik, eltávolítás után se marad gányos a felület. Év elején az XSX-re rendeltem tőlük ilyet, most a PS5-re is jól jött volna, de sajnos már nem szállítanak hozzánk, csak német területre. Próbáltam e-mail-ben egyezkedni velük, de hajthatatlanok, úgyhogy keresek ott élő ismerőst, aki segít megoldani a fuvart.
-
Szabi®
addikt
válasz N.YCityBoy #80551 üzenetére
Én 93-ban 14 ezret kerestem a Budapesti Móriczon levő Pizza Hutban (16 napra)
-
jkrisztian
aktív tag
válasz N.YCityBoy #80551 üzenetére
Fizetésem nem volt még akkor, általános iskolás voltam. Úgy jó 5 évvel eltévedtem, bocsesz, az én hibám. Valahogy 2000-es átlag fizetését képzeltem el 1995-ben!
-
törölt tag
Mikor tölthetőek a havi játékok?
-
veterán
válasz jkrisztian #80560 üzenetére
Nincs gond, csak én tisztán emlékszem ezekre, mert én akkor voltam huszonéves😅 Amikor született a lányom 95-ben akkor már valóban én is többet kerestem/50-60K/de akkor sem ez volt a jellemző,csak akkor a vendéglátás az aranykorát élte, anyámék még akkor is 20K körül kerestek, akkor vettem meg életem első kis szürke PS1 gépét 10db eredeti és 30db másolt játékkal 70K-ért,nagyon nagy pénz volt az akkoriban! Csak összehasonlítás kedvéért, az első lakásunkat akkor vettük a belvárosban 95-ben 800K-ért, igaz csak egy szoba konyhás 28m2-es volt, de akkor is👍
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
válasz N.YCityBoy #80564 üzenetére
AztaQrva, ezek az aranyszamok nagyon durvak!
Kb mintha most ~1,5-2 millaert venned a cuccot."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
veterán
Bizony bizony,ezért is írtam, hogy ez soha sem a "csórók" hobbija volt...nem hiszitek el, de akkor egy PS1 játék 12-15K volt,azért volt rengeteg videó játék kölcsönző is 1 napra azt hiszem 2-300ft volt a kölcsönzés,sokan ebből lettek milliomosok,( pl a PlatinumShop is így kezdte egy pici bolttal aztán hol tartanak), mert nagyon kis réteg engedhette meg,hogy ennyiért játékot vegyen a gyerkőcnek vagy magának! Áh tudnék mesélni még,de ez nagyon off👍
[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
válasz N.YCityBoy #80573 üzenetére
200ft/fél óra játék volt 98-ban a termekben. Én volt hogy pénzért kölcsön adtam a Ps1-met
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
axlfsi
veterán
válasz Nescafé #80572 üzenetére
Most direkt raneztem, es a "Overcooked: All You Can Eat!" cimre nincs talalta a store-ban
Ugyanakkor a
Predator: Hunting Grounds
és
Hitman 2
zsakolhatok, koszi!Szerk.: vagyis, itt van: Overcooked! All You Can Eat
...de meg nem elerheto;[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
veterán
válasz Bobek198508 #80577 üzenetére
Nem okoz, neoluxal fújd azzal a legjobb
-
saelin
veterán
-
sting2
addikt
92,93.
Mortal Kombat 2 Snes verzió, 11k volt Münchenben, én a Gyáli Piacra vittem 15 ezerért és mind elvittek..Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
veterán
-
Tomasonda
tag
Mi sem mutatja jobban, hogy mennyivel jobb volt az az időszak, hogy most itt is 3 oldalt sírtak tele az emberek, hogy 3000 ft egy ps5 upgrade, vagy nem is lesz......
-
addikt
Super Nintendo játékok is 15-20 körül mozogtak, de ha jól rémlik a The Empire Strikes Back még 20 fölé is kúszott, az volt a legdrágább. Jó nagy bukóval szálltam ki, de inkább visszatértem 486-os PC-re, na nem mintha az nem lett volna pénztemető.
(#80584) sting2
óóóbakker, ha előbb szólsz mentem volna hozzád.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
penge111
addikt
1994-ben édesanyám mellett nyári szünetben a pékségben dolgoztam, 12.500 forint volta az első fizum. Akkoriban nagyon rá voltam pörögve a márkás cuccokra, elgondolkodtam akkor, a dolgokon, mikor egy Adidas melegítő 15k volt. Akkor értettem meg mennyit kell anyukámnak güriznie miattam, és vissza is vettem...
Dehogy a témánál is legyünk, akkoriban sokat jártam az un internet kávézókba, ahol 100-200 forint volt egy óra és lehetet nyomni a supernintendót, meg a ps1-et, meg CS-zni Szép idők voltak....PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
veterán
-
addikt
válasz N.YCityBoy #80588 üzenetére
Akkoriban először (és utoljára) törtem szét kontrollert, mert a nejem egy idő után folyamatosan alázott Mario Kartban... pedig én tanítottam hogymimerre... mondjuk a Sekironál nagyon rezgett a léc, de inkább letöröltem.
-
veterán
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz Bobek198508 #80577 üzenetére
Nem is ezzel van a gondom, hanem, ha valami más miatt kell bevinni garanciáztatni. Ránéznek, hogy ez nem fehér és nehogy emiatt elutasítsák a szervizelést.
-
Gigicuci
senior tag
Gondoltam milyen szuper, hogy a PS Plus-os Overcooked-et tudjuk majd négyen is játszani mert van otthon még két PS4 irányítóm is régről.
Erre látom most, hogy ez csak PS5 verzió.
Annyira k*va jó, hogy kell a vibrálás, köszi Sony. for the players.
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz N.YCityBoy #80593 üzenetére
Ja, ... pl. naluk van az osszes p...
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
blckhm
tag
válasz N.YCityBoy #80590 üzenetére
De jo, hogy elkaptam ezt a temat.
Edesapam is okleveles pekmester volt es szakmunkas koratol a nyugdij utan meg kb 10 evig tolta az ipart, en csak 2-3 nyarat huztam le vele egy kis peksegben. Amikor szedtem ki a termeket nyaron a kemencebol, sprintelve szaladtam ki a 30+ fokba "lehulni".
Igaz, en mar a 2000-es evekben es joreszt PS2-re es DVD-kre koltottem a keresetem, de a mai napig megvan es megtanultam megbecsulni a dolgaimat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest