Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
-
psion2101
tag
Sziasztok!Egy olyan hibát produkált a Fabiánk,hogy egy kuplung benyomáskor bent maradt a pedál.De utána vissza kiakadt azóta meg semmi gond.Nem mentünk vele sokat azóta,de addig nem jött elő ez a hiba újra.Valami pillanatnyi gond lehetett vagy ez valami kezdödö hiba?
-
TayRol
nagyúr
Amúgy érdekesség (nekem), hogy 2 hónapja vettem át a kocsit de a matrica 504/507-et ír, nem pedig 508-at.
-
-
-
Reggie0
félisten
válasz
imyourfriend #214483 üzenetére
sztem utodja ugyanez csak van benne scr.
-
350k futás felett vagyok, olajcsere előtt (10k ciklus) 2-3 dcl kell, kb 8ezernél. Nem tudok más használati módról nyilatkozni, mert csak pálya autó. Az OFF Splash, 110k-nál nullás, nem kell bele két csere között, az pedig helyi-helyközi közlekedő.
-
-
Asbee
veterán
válasz
Corsa02 #214475 üzenetére
Én ezzel az euro5 ös crbc-vel nagyon megvagyok elégedve. Jól eltalálták, vagy gondos gazdája volt. Így 265 ezerrel, nincs olajfogyasztás vagy hígulás, vagy olyan minimális nem észrevehető. Pedig mostanában sok a város meg 10-15km falusi táv , csak 1-1 hosszabb út volt jól meghatjva. Sok várossal , falu úttal is elmegy majdnem 500kmert 2 regen között. Semmi chip optimalizálás stb. Egy kettőstömegű már nem árt neki, de jól bírta dsg mellett. Nézegetem gondolkodom egy újabb b8 passaton, de hallani gondokat ahogy te is írod.
Másfél éves céges Karoq napi 150kmert megy, zabálja az olajat. Igaz 30 ezres periódus. Állandóan vissza van hordva, de még határ alatt van pont, nem csinálnak vele semmit.
-
TayRol
nagyúr
-
Corsa02
őstag
válasz
molnarpeter #214469 üzenetére
Az a baj, hogy nagyon szar méretezni mostanában mert a surlódást csökkenteni kell a károsanyag és a fogyasztás miatt, de közben a városban, dugóban ketyegő dízelek meg dúsulnak gázolajjal, ami nem tud elpárologni ezért meg kell etetni a motorral, ha nem akarunk 200km-ként "csökkentse az olajszintet feliratot". De ugye megetetni csak úgy tudod, ha a gyűrüket úgy méretezed. Közben az olajáteresztő gyűrű elkezd elkokszosodni, az meg más hibát hoz elő....
Aki meg eddig sokat pályázott a dizellel és most is arra vette az autót, az meg panaszkodik, hogy eszi az olajat, mert ugye neki nem dúsul, tehát nincs mit megetetni a motorral, de még is megeszi... -
-
Szada85
aktív tag
-
Szada85
aktív tag
válasz
grizlisandor #214460 üzenetére
Nekem az előző Cupra (CJXA,280 ló) kettős befecsis volt, a gyújtáshiba (pontosabban nagynyomású pumpa) miatt 16x.000-nél meg lettek endoszkópozva a hengerek, és a szivószelepek, szinte elenyésző kokszosodás volt, és nálam tisztítva nem volt.
Igaz, élete nagy részét pályán, lakotton kívül töltötte az autó, gyanítom ez is szerepet játszhatott, egy nagyrészt városban, rövid úton gyilkolt darabnál lehet más a kép. -
-
grizlisandor
veterán
válasz
Szada85 #214459 üzenetére
A kettős befecskendezéssel is kokszolódik, csak valamennyivel kevésbé.
"A módosítások mindkét motornál elsősorban a fogyasztás és a káros anyagok kibocsátásának csökkentését célozták" -
-
Corsa02
őstag
Hát ez az újabb Evo, tiednél még nem volt ilyen gond.
A helyzet az, hogy nagyon füsthatáron járó motor már, dúsul is üzemanyaggal, ezért más gyűrű van, viszont aki többet pályázik, nem dúsul annyira, viszont az olajlehúzó gyűrű tangenciális ereje kevés ezért ott olajfogyasztás lép fel. Meg még több tényező, kollégák dolgoznak rajta...szerencsére nem az én motorom :D
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest