- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
KONZOL beárazás
Kérdés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
Üdv!
Van egy még fél év garis, polcon pihenő, lemezes PS5, 4db kontroller, ebből az egyik ez a farkasos limitált, meg hozzá a Logitech Driving Force G29. +FC24 meg PES2021 lemezes játék (ez utóbbi azért, mert egy facebook csoportból tuningolható a játék, pl a magyar csapatok játékosainak meze cserélhető az aktuálisra).
Egyik kevesebbet használt mint a másik, pláne kormány.
Mit lehet ezekért kérni, egyben? Doboz nincs.
Hol érdemes hirdetni?
A gyerekeim az Xboxot szeretik, szerintük az jobb. -
husztiimi
csendes tag
Sziasztok!
A képeken látható Final Fantasy "egyedi kiadásos" PSP mennyit érhet?
Szia!
Ha doboz nélküli, akkor az itthoni lélektani határ maximum 45.000 Ft, a gyári töltőjével együtt.[ Módosította: iRiver ]
-
EXIEZ
aktív tag
Sziasztok!
Egy igazi kuriózumot szeretnék áraztatni:
XBOX 360 Tomb Raider limitált kiadású kontroller.
Amit tudni kell róla:
- mindkét analóg Vadi újra cserélve, gyári minőséget hozza
- kívül belül tökéletes állapotban van, gyűjtői állapot.
- elemtartó utángyártott de ez kb xbox360 betegség
- analóg kupakok újak.Milyen értéket képvisel ha nem árulni szeretném csak?~15-18k
Danke
[ Módosította: Wlac ]
-
RandomName
senior tag
Sziasztok. Az alábbi konzol beárazásában szeretnék segítséget kérni:
XBoX One S 1Tb All Digital.
Vásárlás dátuma 2020 06.27.
Indokolatlanul volt egy ideig sokat stand-by-ban, mert a tv-m egy sw friss után magától indítgatta.
Maga a konzol ezen felül alig 300-400 órát ment, a kontroller kb +100 órát, mert használva volt pc-hez, telefonhoz is...
Földút mellett lakok, és a mancave-ben dohányzunk, így a gép volt már takarítva párszor, ezért a gari matrica nem ép.
A gépet dobozzal, a gyári kontrollerrel, és tápkábellel szeretném értékesíteni. Ha nagyon kell, akkor megvan a gyári HDMI kábel is, de emiatt nem szivesem szerelném le a falról a tv-t.....
Alapban járt hozzá Fortnite, Sea of Thievs, és Minecraft. Ezek digitális kódjait természetesen a saját fiókomhoz csatoltam, és nem tudom átadni, de a dobozon rajta lesz, mint kedvcsináló....
Ajánlatkérés oka: Series X-re váltás.Szia!
45.000 Ft körül próbálnám meg értékesíteni.[ Módosította: iRiver ]
-
Zolabol
tag
Sziasztok.
Van egy lemezes PS5-öm, amit 2021-ben vásároltam, garancia lejárt. Dobozában, 1db kontroller, gyári tartozékokkal (HDMI, tápkábel, talp, töltőkábel)
3-400 óra közötti játékidő van benne, szinte csak állt a gép. Tökéletesen működik.
Mennyi a minimum és maximum amit el lehet kérni érte?köszönöm
Szia! Így hónap vége fele: ~130-135k
[ Módosította: iRiver ]
-
persil
nagyúr
Sziasztok!
Mennyiert lenne erdemes feltenni egy xbox Series S-t? ~45-50k
Mar nincs rajta gari, de nem olyan reg jarhatott le, szoval kb. 2 - 2 es fel eves. Allapota muszakilag es esztetikailag abszolut hibatlan. Tul sokat nem volt hasznalva, ha muszaj lenne mondani valamit, akkor ilyen havi nagyon max. 10-20 ora.
Konti es doboz nincsen hozza, ezek gondolom jelentosen befolyasoljak az arat. Termeszesen a kabelek viszont megvannak hozza, sertetlenul.Elore is koszi!
Szia!
Így olyan 15 ezerrel olcsóbb mint a majdnem legolcsóbb komplett gép ára.
Nemmondom azt, hogy érdemes hozzá venni kontrollert, mert lehet kapni jó kis utángyártott darabokat is néhány ezresért és valakinek az tökéletesen megfelel. Vagy lehet épp van elfekvőben egy gyári kontroller a fiókban és csak a gépre vadászik.Első körben ha nem sürgős az eladás akkor 50.000 Ft-ról indítanék, aztán ha nincs érdeklődés akkor mehet 45-ért (úgy már biztosan lesz).
[ Módosította: iRiver ]
-
gamegod
senior tag
Sziasztok,
Lenne egy ps5 digitalom. Megválnék tőle de kellene a beárazáshoz segítég.
Keveset használtam, 2022.januári vásárlás.
Adok hozzá 2 controller-t. Egy sima fehéret és egy "cosmic red"-et. Tavaly augusztus óta kb heti 1 alkalommal volt bekapcsolva, költözés miatt doboza nincs.Köszi a segítséget
Szia!
Maga a gép doboz nélkül 1 controllerrel ~120k
Cosmic Red DualSense controller ~16-17k[ Módosította: iRiver ]
-
sztiviii
tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy beárazást az alábbi csomagra:
Playstation 5 FAT első szériás. Konzolvilág vásárlás.
Vásárlás dátumba: 2021. július 2. Garancia már nem él.
Az előlapi fényes sávon van egymás mellett 3db felületi karc. Bontva javítva sosem volt, tökéletesen működik. Doboza, számla megvan, minden tartozékával egyetemben (HDMI, tápkábel).
Gyári kontrollere mint az új, (10 óra üzemidő lehet benne mert utána egy másikkal használtam ami nem képezi tárgyát a csomagnak).Dbrand Darkplates 2.0 fekete színben, dobozával együtt, az előlapi fényes sávra való matt fekete 3M fólia sosem került felrakásra így ez is jár hozzá, így a karcok se fognak látszani.~140-150k
Alábbi játékokkal:
Apsulov End of Gods PS5 - hibátlan dobozos, karcmentes - EU~8k
Cyberpunk 2077 PS4 - a külső papír sleeve egyik sarka gyűrött, térkép, képeslap, világkompedium, benne, plusz a rendes tok, hibátlan karcmentes lemezzel - magyar~15k
Cyberpunk 2077 Collectors Edition PC - szállító dobozában, egyszer felbontott, sérülésmentes, hiánytalan - magyar~110-120k
Dead Island 2 PS5 - hibátlan dobozos, karcmentes - EU~6k
Ghost of Tsushima Directors Cut PS5 - hibátlan dobozos, karcmentes - magyar~11k
God of War Ragnarök PS5 - hibátlan dobozos, karcmentes - magyar~11k
Hogwarts Legacy PS5 - hibátlan dobozos, karcmentes - EU~10k
Horizon Zero Dawn Complete Edition PS4 - hibátlan dobozos, karcmentes - magyar~4k
Horizon Forbidden West PS5 - hibátlan dobozos, karcmentes - magyar~8k
Red Dead Redemption 2 - hibátlan dobozos, karcmentes - EU~6k
Spiderman Miles Morales PS5 - hibátlan dobozos, karcmentes - magyar~7k
The Last of Us Part I PS5 - hibátlan dobozos, karcmentes - magyar~12k
The Last of Us Part II PS4 - doboz elején pár pont szerű benyomódás, lemez karcmentes - magyar~5k
The Witcher 3: Wild Hunt GOTY PS4 - hibátlan dobozos, karcmentes - magyar~5k
Watchdogs Legion PS5 - hibátlan dobozos, karcmentes - magyar~5k
Előre is köszönöm!
-
WhopperKing
újonc
Sziasztok segítséget kérnék régi xbox 360-om beárazásához. A konzol jó állapotú és egy xbox 360 S 250gb a merevlemez 2db kontroller és kinect plusz tápkábel meg akksik a kontikhoz dokkolóval (persze az elemeset is adom). ~35k Előre is köszi a segítséget.
Plusz még van egy ps5 (lemezmeghajtós) 1 kontival nem tudom mikor lett vásárolva de már nem garis.~140-150k[ Módosította: Wlac ]
-
imre687
tag
Helló, szeretnék be áraztatni egy Fehér Xbox Series X All Digital kiadást. bontatlan MS Store vásárlás.~165-170k.
-
Sziasztok!
Szeretnék beárazást kérni az alábbi konzol csomagra, egyben! Köszönöm!Xbox One S 1TB - fehér színű, lemezes változat, 2020-as gyártás, dobozában, kontrollerével (BT-s), minden tartozékával; alig használt, megbontva nem volt (matricás), makulátlan állapotban (csatlakozók mellett alig látható pár karc).~50k
Xbox One Vertical Stand - gyári, bontatlan dobozos állapotban.~2k
Xbox One Wireless Adapter for Windows 10 - gyári, bontatlan dobozos állapotban.~6k
The Witcher 3 Wild Hunt (Game of the Year Edition) - használt, karcmentes lemez.~4k
Szóval a pakk olyan 60-65k körül mehetne.Illetve külön szeretnék kérni árcédulát egy használt Kinect-re, utángyártott adapterrel.~20-25k.
Látom, hogy körülbelül ilyesmi árakon hirdeted a fentieket, ha nem sürgős az eladás, akkor a helyedben egyelőre nem csökkenteném (nagyon) az árat, ha viszont minél hamarabb meg akarsz tőle szabadulni, akkor kénytelen nyesni rajta, mert hiába a konzol jó állapota, ha valaki kis büdzséből szeretne játszani, akkor talál olcsóbban is ilyen gépet, aki pedig egy kicsit hozzátesz, vehet Series S-t is, ami mégis csak egy generációs ugrás.[ Módosította: Wlac ]
-
Agent_007
tag
Sziasztok,
szeretnék segítséget kérni ahhoz, hogy megtudjam mit ér unokaöcsém eladó Xbox szettje.
Xbox Series X, fekete lemezes változat, 1TB, 2022.decemberében vásároltuk, nagyjából egy évig volt használatban akkor sem sokat nyúzva, végig szekrényben tartottuk - vigyáztunk rá, újszerű állapotban van. Természetesen a géphez megvan a doboza és kábele is.
2 fehér kontrollert adnunk hozzá (egy az eredeti csomagolásból fekete, egy másik külön vásárolt fehér) és egy Venom dupla töltőállomás 2 akkuval.~185-190kKihasználatlanság miatt adnánk el.
Köszi a segítséget!
-
Gyuresz
tag
Sziasztok.
Kihasználatlanság miatt eladnám, 19-ben vásárolt Xbox One X 1TB Gears 5 Limited Edition szürke színű masinám, 2 db Gears 5 Kait Diaz Limited Edition kontrollerrel, sajnos már az idejét se tudom mikor kapcsoltam be, de amikor még igen, akkor is csak 1-2 órácskát, úgyhogy tényleg alig van benne valós km...
A gép makulátlan, a kontrollerek szintén kifogástalan állapotúak, az egyiket pluszba vettem de sose használtam, mindennek megvan a doboza és az összes hozzáadott tartozéka.
Ebben szeretném a segítségeteket kérni, hogy árazzátok be, nagyon szépen köszönöm...~105-110k körül lehet ilyen gépet a hozzá tartozó kontrollerrel kifogni az Ebayen, az extra kontroller kb. 25-30k, ha ki volt bontva. Ha esetleg bontatlan, akkor 55-60k.
-
v450
tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni beárazást erre: Playstation 4 alap Model: CUH-1216B tartozékkal együtt. (2016.03.06 vettem, kb. 700 órát használtam.) ~40-45k egy kontrollerrel (amennyiben ezt érted tartozékok alatt)
Mellé van még 1 kontroller.PlayStation 4 Dualshock 4 Kontroller Fekete (2016) (2018. 08. 23. vettem.) ~12k, ha ez külön plusz kontroller.
Előre is köszönöm.[ Módosította: Wlac ]
-
Sziasztok!
Kb mennyiért leheteladni egy Legújabb/legjobb 7216B PS4 Pro-t?
Van 4 kontroller, de sztem csak 1-et vagy 2-t adnék vele, mert jobban megérné talán a többit külön eladni.
1 fekete v2, 1 fehér v1, 1 piros v2, 1 camo v2
Egyben már cseréltem magam analóg kart, majd megnézem programmal a többit is és ha van amelyik driftel azt kicserélem.
Tavaly lett átpasztázva, kitakarítva, padek még tök puhák és nedvesek voltak, azokat nem cseréltem.
Azóta alig használtam, csak családi Frantics-ezésre, Chimpartizásra és Knowledge is Power-özésre kb havonta.
Doboza megvan, Szép állapotban, ami a dobozon van játék (asszem Gran Turismo) azt adom vele.
Vettem egy 2TB vinyót hogy majd belerakom de nem jött el a pillanat, nem tudom érdemes lenne-e beletenni, dob-e annyit az áron vagy az eladhatóságon.Mennyit lehetne ezért kérni? Nem úgy hogy még aznap eladjam, ráérek.
A kontrollerekből hányat érdemes vele illetve külön eladni ármaximalizálás érdekében?
Érdemes-e eladás előtt a 2TB upgradet megejteni? Kaphatok-e emiatt tizenezerrel többet érte, amennyibe a vinyó került?[ Módosította: Wlac ]
-
-
sir0cco
tag
.
-
undercover
őstag
Sziasztok!
Első generációs fat PS5-ről van szó, amit még 2020-ban vettem meg. Tehát ebből még nem spóroltak ki semmit
Extra felszereltség, hogy van hozzá Spider-Man 2-es borító műanyag, amit már sehol nem lehet kapni, valamit persze adnám hozzá az eredeti fehéret is. Kontrollerből az eredeti fehér már nem teljesen jó mert kicsit driftel, de adnék akkor hozzá egy fekete kontrollert is. Külsőleg minden pattika mert vigyáztam rá. ~155-160k
-
-
Kardos.N
tag
Hello
Ps1 eredeti japán szett dobozában gyári papirokkal.
Mennyit érhet ez manapság ?[ Módosította: Wlac ]
-
Darkslayer95
csendes tag
Sziasztok!
Egy árazást szeretnék kérni erre a [gépre]. A gépet 2020-06-19-én vettem nem flashelt doboza és hozzá a játék megvan a hdd 0 perces amint megvettem a gépet kicseréltem egy [ssd-re] amit szintén adok hozzá. Kontroller nem driftel amit később szintén leváltásra került így jó állapotban van. Utóbbi 2 évben ritkán volt bekapcsolva miután meg lett a ps5.
Előre is köszönöm.~110k
-
Jigoku
tag
Sziasztok!
Szeretném leépíteni a nem current gen konzolos játékgyűjteményemet, de a beárazásokkal mindig bajban vagyok.
Az alábbi kézikonzolos címekért mennyit lenne reális elkérni?
(Ahol nincs külön jelezve, ott nagyon szép állapotúak.)DS:
Final Fantasy Chocobo Tales (PAL, angol borítós, komplett)~11k
Final Fantasy XII Revenant Wings (PAL, angol borítós, komplett)~6-7k
Kanji Sonomama Rakubiki Jiten (JP, komplett)~7k3DS:
Persona Q2 (PAL, angol borítós, komplett a mini artbookkal)~25k (ha jól értettem a kiadásod)
Detective Pikachu (PAL, angol borítós, komplett*)~11k
Final Fantasy Theatrhythm (PAL, angol borítós, komplett*)~6k
Final Fantasy Theatrhythm Curtain Call (PAL, német borítós, komplett*, de pici sérüléssel a borítón)~3k
*a gyári reklámanyagok benne vannak a tokban, ezekhez nincs már manual alapból sem.PSP:
Final Fantasy VII: Crisis Core (PAL, angol borítós, komplett, nem a Platinumos kiadás)~11kKöszönöm a segítséget előre is!
Az árakat főleg az eBay alapján próbáltam belőni, mert itthon árult példányokat nem nagyon találtam.
-
-
EXIEZ
aktív tag
válasz
X140M1F4N #3051 üzenetére
Valóban igaz, hogy kihalóban van a PSP világ a tört gépek és a kevés felhasználói kör miatt.
Kettő opciót látok esélyesnek, vagy egyben de nyomott áron adni, vagy ha megválsz a géptől adod mellé egyben szintén nyomott áron. ( mármint ami addig nem eladott játék)
Vagy b opció psp fórumon vagy valami ilyen helyen próbálod egyben tovább passzolni.
-
X140M1F4N
csendes újonc
Köszönöm szépen a segítséget. Megkérdeztem Retro beárazásban is.
Hamarosan megkapom a választ. Kellemes napot!
-
X140M1F4N
csendes újonc
Hali! PSP játékokat árulok, de ezer forintért sem kell senkinek már hónapok óta. Van egy Archer McLean's Mercury (tokos), World Tour Soccer Championship Edition (tokos), többi UMD lemez tok nélküli, ezek pedig: 50 Cent Bulletproof G Unit Edition, Godfather The Game, Avatar The Game, Jackass The Game, Burnout Dominator.
Mennyit érnek valójában?
-
X140M1F4N
csendes újonc
Hello! Metal Gear Solid PS1 játékszoftver mennyit érhet? Angol nyelvű, hibátlanul fut. Nem találtam itt a Hardveraprón. Game City Cornert néztem, ott 12.000ft, Jófogáson a duplája.
Köszönöm előre is!
Ebayen inkább 14-től indulnak az ilyenek, de mivel itthon nem nagyon lehet kapni, lehet van, aki többet is ad érte. Én bedobnám a kérdést a Retro Beárazásba is, szerintem ők jobban képben lesznek egy ennyire régi játékkal kapcsolatban.
Retro Beárazás[ Módosította: Wlac ]
-
X140M1F4N
csendes újonc
Hello! PS VR2-t mennyiben tudnám elpasszolni? Majdnem 2 év gari, 2026. április végéig. Hibátlan, alig pár órát ment, nekem nem válik be, rosszul is leszek tőle. Doboza megvan. Van egy töltőállomásom a VR Sense kontrollerekhez, garis ugyanannyi ideig, mint a PS VR2, doboz szintén jár hozzá. Köszönöm előre is.~180k
-
RetroFighter
tag
Sziasztok!
Két PS5 DualSense kontroller áráról szeretnék érdeklődni, hogy reálisan lőttem-e be. ~Igen, teljesen.
Gép mellé kapott, doboz nélküli [fehér].
Dobozos és garanciális [fekete].Előre is köszönöm szépen a választ!
-
JiMN
tag
Sziasztok!
Kérnék árazást egy PS5 cfi-1216b-re amire van még fél év garancia, illetve egy fél éves controller grey camo-ra~145k, ha összesen egy kontroller van, 155-160k, ha kettő
köszi[ Módosította: Wlac ]
-
turho
addikt
Sziasztok!
Szerintetek ez a 2 pakk drága?Az árak szerintem rendben lenne, a gond az, hogy kicsi az esély, hogy bárki pont ezekre a pakkokra vágyik. A hardverekre talán van esély, hogy elmennek egyben, de a játékok népszerűek, nem egyedi vagy különleges példányok, hogy megérje valakinek "a maradék" eladásával szöszölnie, így inkább olyat választanak, ahol csak azért fizetnek, amire vágynak.
-
matesz5
csendes tag
Sziasztok. Lenne egy ilyen konzolom, milyen értéke lehet most ?
https://euronics.hu/ps5-konzol/playstation-5-ea-sports-fc-24-p288972
2023.11.07-én vásárolt Euronics üzletben, 3 év garanciával +2 év Union KG02 típusú biztosítással. Egyszer volt bekapcsolva, kipróbálva FC24-el, azóta a dobozában pihen.
Doboz, tartozékok, vertical stand és egy Venom twin dock station van hozzá.~150k a gép. Sajnos a játék nem árazható, mivel accounthoz kötött, ami nem átruházható.
Választ köszönöm.
-
garage112
aktív tag
Sziasztok,
Pontos típus megnevezés: Super Nintendo Classic mini~40k körül találni a külföldi használt oldalakon, de itthon nem nagyon láttam eladó példányokat, ezért magasabb áron is simán elmehet.
Szinte új állapot, körülbelül 10 alkalommal üzemelt pár órát. (mennyit volt használva, kívül - belül milyen állapotban van, volt-e már megbontva)
Doboz, minden gyári tartozék. Garancia lejárt. (A konzolok gyári tartozékai - pl. egy kontroller, tápkábel, stb. - benne foglaltatik a meghatározott árban).
-
puente
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi konzolra szeretnék árazást kérni:
- Xbox Series S~70k
- 2021 augusztusban vásároltam, garancia már nincs rá
- Megvan a doboza és minden gyári tartozéka
- Szép megkímélt állapotban van a gép és a kontroller is
- Van hozzá még egy Venom töltőállomásElőre is köszönöm!
-
RetroFighter
tag
válasz
Ferenczi Áko #3032 üzenetére
Sziasztok!
Két konzol beárazásában szeretnék segítséget kérni.
Playstation 4 Pro~75k
- Szép állapotban, dobozával és minden kiegészítőével
- Garancia már nincs
- Két gyári DS4 kontrollerrel, de sajnos mindkettőnél az analóg gumija levált
- Driveclub, Fifa 17 dobozos játékkal, illetve Need for Speed Rivals csak lemezen
-Venom VS2732 PS4 fekete dupla töltőállomásXbox One Slim~70k
- Meghajtós változat, szép állapotban, dobozával és minden kiegészítővel
- Garancia már nincs
- Két hibátlan eredeti kontrollerrel
- Forza Horizon 4 játékkel
- Venom twin docking station[ Módosította: Wlac ]
-
Bogyi007
veterán
válasz
Ferenczi Áko #3030 üzenetére
Nem megy már konzolokon és eladóvá vált?
-
EXIEZ
aktív tag
Sziasztok!
A következő XBOX ONE játékok mennyit érnek? Mind dobozos
Far cry new dawn~3k
Call of duty modern warfare remastered~4k
Call of duty WWII~2,5k
Call of duty advanced warfare day zero ed.~2k
Call of duty infinite warfare~2,5k
Call of duty ghosts~2k
Star wars battlefront 2~3kKöszönöm
-
balega46
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni,elszeretném adni az alábbi dolgokat,csak sajnos nem tudom mennyit érhetnek. Ebben az asztali gép beárazás topikban tudnak segíteni.Gép: (több mint egy éve vettem,gari lejárt,csak játékra használtam mikor volt időm)
MSI X370 Gaming
AMD Ryzen 3 3100
DDR4 1599MHz 16GB
Palit GeForce GTX 1660 SUPER
Corsair cs450m 450W táp
HDD: 1TB (már csak 931GB)
SSD: 120GB (már csak 111 GB)Monitor: (szeptemberig garis,tökéletes állapot)
Samsung Odyssey G3 S27AG320NUKontroller: (azt hiszem még garis,de nem találtam meg egyelőre a papírt,nincs 1 éves sem)
Stellar Shift Special Edition
tökéletes állapot,gumik nincsenek elkopva,nincs nyoma driftnekKöszönöm szépen
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok szakértők! Valakik be tudnák nekem árazni ezt a Nintendo switch v2 pakkot? Nem sürgős, csak nem vagyok tisztában az árakkal és értékesítés előtt szeretnék némi képet kapni arról, hogy mi milyen értéket képvisel.. Amit tudni kell róla, hogy 2020-as Konzolvilág vásárlás, újkora óta üvegfólia védi. Teljesen hibátlanul működik, mivel párszor lett használva.. A külsejét tekintve is kifogástalan állapotú, egyedül a hátulján van egy minimális hajszál(!) karc, de ez olyan elhanyagolható, hogy kb említésre sem méltó.. Azt nem tudom, hogy gyárilag adnak-e mellé memóriakártyát, de van benne egy 32 gb-os, plusz a képen aprón látszik, de van egy tok nélküli Fifa 22 is hozzá.~80k
Jatekok:
Super Mario Odyssey~14k
Pokemon
Let's go Pikachu~14k
Super Mario maker 2~10k
Queen~9k
Ring fit adventure~16k
Fifa 22 (doboz nélkül)~5k
Előre is köszönöm[ Módosította: Wlac ]
-
EXIEZ
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék árazást kérni külön külön és egyben a következő xbox one játékokra.
Mindegyik dobozos és doboza tökéletes állapotban van.
Lista:
Far cry 5~3k
Forza Motorsport 5~3k
Forza Motorsport 6~4k
Forza Motorsport 7~5k
Elder Ring~10k
Sea of Thieves~6k
HALO the master chief collection~5k
Assassin's Creed Origins~3kKöszönöm
-
Kardos.N
tag
Sziasztok!
Ps3 Slim Hen 250GB~30-35k
Tele játékkal gyári kábelek 1 gyári fekete + 1 gyári piros joy.
Minden gyári kábellel együtt.Nintendo WII minden gyári tartozékával.~40-45k a teljes pakk
3joy+3nunchuk tartó állvány dokkoló.
Balaceboard 6 játékkál.King Fighters Orochi Saga~8k
Star wars clone~2k
Super mario gokart~5k
Sport 1~1k
Sport 2~2k
Wii Fit~2kKöszönöm szépen előre is az árazását.
-
Tisztelt fórumtársak!
Most mi is elmegyünk pihenni, így a topik 2023.12.24-től - 2024.01.02.-ig zárva tart, topikzárás 24-én délután, topiknyitás 2024.02-án este.További jó fórumozást és pihenést mindenkinek!
Üdvözlettel: az Ármesterek
-
Erikkk26
tag
Üdv ismét!
Ezúttal fekete színű PS4 Pro készülékemre kérnék szépen egy beárazást! Garancia már nincs rá, használtan jutottam hozzá május végén. Tökéletesen működik, jó állapotban van.
Tartozékok HDMI és tápkábel. (Sajnos nem gyártói dobozában kaptam)
Van hozzá 1db eredeti, piros Sony vezeték nélküli kontroller, töltőkábelével, de ezeket lehetséges hogy megtartanám PC-s felhasználásra, de azért érdekelne mennyit dobna az áron! ~55-60k, a kontroller kb. 5k-t növel az áron. Viszont ha anélkül adod, akkor nyilván sokkal kevesebb embert fog érdekelni az ajánlat, mert kevesen akarnak még egy kontrollert is vadászni hozzá.Hála!
-
Tex Murphy
tag
Sziasztok!
Ezekben szeretnék segítséget kérni:
1. Xbox Classic monitor. Vadiúj, bontatlan, sosem használt. Nincs leragasztva, de sosem került ki a dobozból. Fogós kérdés. A leragasztott példányok 450-540 USD között mozognak, de 6.0"-osat pont nem láttam. Ráadásul nem vagyok biztos abban sem, hogy mennyire csökkenti az árat a ragasztás hiánya. Kezdésnek 140k-t tippelnék, de feltenném a kérdést a Retro beárazásban is, hátha ők találkoztak már hasonlóval.2. PS Vita dobozos, bontatlan, leragasztott. Itthoni vétel, első tulajdonos.
Köszönöm. ~140k[ Módosította: Wlac ]
-
Vinnyke7
csendes tag
Sziasztok!
Bontatlan lemezes 1TB-os Playstation 5-re szeretnék beárazást.
Doboz bontatlan minden gyári tartozéka meg van. ~130-140k körül elviszik talán. A bontatlan jó dolog, de a garancia hiánya eléggé rányomja a bélyeget.
Gari/szamla nélkűl.Előre is köszi!
-
Tigi
őstag
Sziasztok
Az alábbi gépre szeretnék kérni beárazást.
XBOX ONE FAT 500GB, 2014-es (én vettem újonnan), gari nincs.~35k
Szép állapotú, garantáltan keveset használt, belül nem tudom, hogy milyen lehet, mert még sosem volt megbontva, de többórás játék után is ugyanolyan csendes mint mikor bekapcsolom.
Minden gyári tartozéka megvan (doboz is), kivéve a kontroller, mert amit hozzá adok az egy féléves, garanciális, gyári fekete Series X kontroller.
Előre is köszönöm.
-
Tex Murphy
tag
Sziasztok!
Ebben szeretnék segítséget kérni:
Nintendo 3DS Ice White konzol. Bontatlan, egybecsomagolva egy szintén bontatla Zelda játékkal. Itthoni vásárlás, első tulajdonos. Köszönöm.Ez fogósabb kérdés. Egy hasonló példányt találtam csak, az 400 euró környékén ment el, viszont meg volt bontva, bár a leírás alapján hibátlan állapotban volt. Ha van időd foglalkozni vele, akkor mindenképp az aukciós oldalakat javaslom, már csak azért is, mert a hazai piac egyrészt szűk, másrészt eléggé árérzékeny, ez viszont egy olyan termék, amit nem kellene kapkodva eladni. Ha mégis itthon hirdetnéd, akkor egy 140k-s árral nyugodtan kezdhetsz.
Esetleg még eressz meg egy kérdést a kollégáknak a Retro beárazásban, hogy ne csak az én hasraütésszerű tippemre kelljen hagyatkoznod, hátha valaki többet tud ott segíteni: LINK[ Módosította: Wlac ]
-
braseel
tag
Sziasztok,
Az alábbi 3 darab 3DS játék árát szeretném megtudni:
- Pokemon Ultra Moon fan edition műanyagtokkal + steelebookkal,~23k
- Pokemon Moon fan edition csak steelebookkal,~16k
- Pokemon Omega Ruby.~17kMind a három EUR verzió és nagyon szép az állapota, a tokban lévő szorólapok is megvannak.
Nagyon köszönöm, ha valaki segít.
Üdv, Gergő
-
RetroFighter
tag
válasz
RetroFighter #3010 üzenetére
(AC 3 is magyar feliratos)
A Gears of war pedig új! -
RetroFighter
tag
-
RetroFighter
tag
-
-
RetroFighter
tag
Sziasztok!
Két konzolomat szeretném beáraztatni!
1. Xbox Series X~150k
- Pontos típusa: Xbox Series X (garancia már nincs)
- Állapot: Rendkívül keveset volt használva, nagyon szép állapotban van.
- Tartozékok: Gyári kontroller, tápkábel és HDMI kábel. Doboza sajnos nincs meg.2. Playstation 4 Pro~80k
- Pontos típusa: Playstation 4 Pro CUH-7216B
2019 őszén lett vásárolva, garancia nincs
- Állapot: Nagyon megkímélt állapotban van, keveset használtam ezt is. A konzolt egy Deadpoll skin borítja, ami védte a sérülésektől és a karcoktól. Ha az új tulajdonosának esetleg nem tetszik, akkor könnyen eltávolítható.
- Tartozékok: Minden gyári tartozékával (mono headset, tápkábel, HDMI kábel, gyári kontroller) és ennek a doboza is megvan.
- Van hozzá még egy eredeti DS4 V2 kontroller, fehér színben. Hibátlan, doboza is megvan.PS4 játékok
- Frantics magyar szinkronnal~5k
- Spider-man magyar felirattal~4k
- Medievil magyar felirattal~5k
- FIfa 23 angol~6kMindegyik hibátlan, karcmentes
Előre is nagyon szépen köszönöm!
-
törölt tag
Sziasztok!
Mennyiért tudnám ezeket eladni szerintetek (ha lehet jöhet csomagár is és külön-külön a játékokra is):
- PS4 Slim 1TB (a kontroller felső burkolata el van repedve de használható) ~50-55k, bár a repedés miatt elég nehéz megítélni, mert felmerül a kérdés, hogy milyen behatás érte a konzolt és milyen a tényleges állapota. Ez a vevők részéről is kérdéseket vethet fel.
- Spider-Man Miles Morales~7k
- Sackboy: A Big Adventure~7k
- Tearaway Unfolded~7k
- Ghost of Tsushima~4k
- Horizon Zero Dawn Complete (ez a piros sávos HITS verzió)~3k
- Hidden Agenda~3k
- Drive Club~3kA játékok dobozosak, minden papírral, viszont amihez volt DLC kód az be lett váltva.
PS3-as játékokat szerintetek érdemes feltenni vagy azok már nagyon alacsony áron mennek?
Nagyon be van lassulva a PS3 piac, lehet, hogy pont a te játékaid jelentik a vérfrissítést. Egy próbát megérhet.
-
makosbejgli
újonc
Üdvözlet!
ps4 beárazáshoz szeretnék segítséget kérni.
Ps4 slim 500 gb~55-60k
2023. márciusban vásárolt MediaM.-ból. A 8 hónap alatt talán 15x volt használva. Jótállás 24 hónap, vásárlást igazoló dokumentummal.
Dobozában, 1 db eredeti kontroller, headset, kábelekkel. Minden működőképes, karcmentes. Megbontva nem volt.
+1 játék
Ratchet and Clank (karcmentes)~2kKöszönettel,
Zsofi[ Módosította: Wlac ]
-
Brenor
aktív tag
Azt elfelejtettem írni, hogy 2019 novemberben lett véve és 2 éve újra pasztáztam. Bocsi a külön hsz-ért nem tudtam szerkeszteni.
-
Brenor
aktív tag
Sziasztok!
Mennyiért tudnám eladni a ps4 prot a +1 controller és a játékokkal együtt?
-PlayStation 4 Pro 1TB~65k a kontrollerrel
-DualShock 4 Wireless Controller for PlayStation 4 - Green Camouflage
-Death Stranding~4k
-Star Wars Jedi Fallen Order~4k
-Uncharted Nathan Drake Collection~3k
-God of War~3,5k
-Bloodborne~3,5k[ Módosította: Wlac ]
-
monster95
tag
Sziasztok
Mennyiért tudnám eladni vadonat új bontatlan PS5 EA FC 24 bundle+ kontroller csomagomat?Ajándékba kaptam de nincs rá
szükségem mert van már egy PS5-öm. A bundle újonnan 250k-tól van, a kontroller kb. 25k, így az alá kell belőnöd egy kicsivel, hogy te is jól gyere ki belőle, de a vevőnek is megérje tőled, és nem boltból vásárolnia. Talán 265k-nál kezdeném, és akkor csökkenteném, ha nincs kereslet. Persze csak akkor, hogyha megvan a számla is.
Köszi[ Módosította: Wlac ]
-
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Az alábbi konzol beárazásában szeretném a segítségeteket kérni:
PS4 CUH-1216B 1 TB:~50k
- 2015-ben vásárolt megkímélt állapotú, megbontva sosem volt, sokáig porszűrővel volt használva
minden tartozékával együtt
- HDMI kábel, tápkábel
- kontroller (használat nyomai a hátoldalán lévő csavarokon rozsda, valamint matrica lekopott, egyebekben hibátlan, az analógok védővel voltak használva)Külön szeretném kérni az alábbi két PS4 játék beárazását, ezek állapota karcmentes:
F1 2016~1,5k
Uncharted 4~2kElőre is köszönöm a segítségeteket.
Üdvözlettel:
István[ Módosította: Wlac ]
Új hozzászólás Aktív témák
KONZOL beárazás
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív. A Hardveraprós árakat is figyelembe vesszük.
• Játékárazásnál pontos és teljes név szükséges, kérjük egymás alá felsorolni!
• Képről nem árazunk, mindenkit megkérünk, hogy egymás alá vezesse fel az eladni kívánt termékeket!
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• Offot nem kérünk!
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája! Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpársportok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest