- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz
molnarpeter #163142 üzenetére
Neten találtam, de nem akartam fizetni 1200at egy 200Ft tétel kiszállításara. Gondoltam, hogy ez alap dolog, bárhol lesz. De nem.
-
Doki16
addikt
válasz
molnarpeter #163142 üzenetére
Itt még körülnézhetsz hátha találsz olyat. [link]
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Winchester95 #163137 üzenetére
Kulissza, váltó vagy kuplung.
-
zsolt19900
őstag
válasz
Winchester95 #163137 üzenetére
akkor szokta ezt játszani -ha minden igaz- amikor elfogyott a kupungszerkezet és megérett a cserére
-
Reggie0
félisten
válasz
atos19881101 #163136 üzenetére
Kulonbozo nyelvi lefedettsegu firmwarek vannak. Ha nem megy magatol a magyar, pedig ott van a listaban, akkor valami el lett kokanyolva rajta, biztos telepitos lesz.
-
Winchester95
őstag
Sziasztok!
Vakinek valami ötlet?
ASV motorkód.
Ami érdekes a váltó.
Lefele nyomva előre van a hátramenet.
Minden előjel nélkül, meg akartam fordulni és nem vette be a hátramenetet.
Nagy nehezen valahogy be tudtam tenni.
Ilyet még nem láttam.
Ötlet valakinek? -
Reggie0
félisten
válasz
atos19881101 #163134 üzenetére
507-es es 5W30. Nekem CCWA van A4-ben, de kb ugyan az(meg az evjarat is).
Ra lehet varazsolni, vannak erre szakik. Akar magad is meg tudod csinalni, de nem javaslom, mert teglasitani sem nehez. Milyen MMI-d van? 3G? Hackelt frissitessel sajnos akadhatnak problemak is, nekem pl. navigacional neha oroszul irja ki az orszagnevet, ha eppen olyan varost valasztok ki, amitol megkattan.
Mintha lenne language pack is, de ennek utana kell nezni, tipusfuggo.
-
atos19881101
senior tag
@bitpork vagy @Magus
3.0TDi A6 2011, CLAA
Milyen olaj mehet bele? VW 507 00? 5W40 vagy 5W30? Total-ból melyik?
Illetve más kérdés. Az MMI sajna nem beszélni magyar. Az instruments-ben a Language-nél ki tudom választani a magyart, de sajna nem akarja. Jól érzem, hogy nincs rá telepítve? Menüből nem választható az MMI-n. Megoldható erre utólag rávarázsolni?Köszi!
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
golfvariant #163131 üzenetére
Nem is neked akartam címezni a második mondatot, csak bedobtam a gondolatot a folyamba
-
golfvariant
aktív tag
válasz
molnarpeter #163129 üzenetére
Persze, nem ma kezdtem
Bekértem vagy 10 helyről árajánlatot, övék volt 50ezerrel a legolcsóbb...
Felhívtam az emberünket és mondom máshonnan van jobb ajánlatom, mindezt azért hogy kiderítsem van-e még mozgásterünk. Megkért hogy küldjem el neki email-ben. Volt olyan kereskedés ahonnan Wordben küldtek ajánlatot... Kell még folytatnom? Fotó, kitakartam a kereskedés logóját és adatait... -
molnarpeter
nagyúr
válasz
golfvariant #163128 üzenetére
Na, ez már egy rendes kedvezmény.
Amúgy meg hagyni kell őket egymásra lcitálni.
-
golfvariant
aktív tag
válasz
sumsang #163119 üzenetére
Mi a Ferihegyi autónál vettük az autót 21% kedvezménnyel. Igaz nekünk volt Őstermelői kedvezmény is apósom miatt (ő nevére vettük). 150 ezerrel olcsóbban mint bárhol máshol.
Nálunk talán csak autót venni éri meg, 2 éves szervizre nem tudtak árajánlatot sem küldeni, csak egy tól-ig összeget küldtek emailben
-
w333
félisten
Nem most vettem észre csak ezzel kapcsolatban kérdeznék !
Na a lényeg hogy a Seat Leon -ban tavaly cserélve volt a motortartó bak a bal oldalon valamit javult a helyzet de még mindig mozog kicsit a váltókar ahogy kiengedem a kuplungot, jól sejtem hogy itt inkább az alsó motortartó vagyis váltótartó adta meg magát ?
Tavasszal olajcsere és egyúttal szeretném ezt is kicserélni, milyen márka az ajánlott ami jó feszes és tartós megoldás ?
Amit néztem : Meyle csak sok helyen azt írják "Automata váltóhoz"
Vagy Lemförder (itt is az írják hogy "automata váltóhoz")
Illetve mintha azt olvastam volna hogy a Meyle erősebb, létezik ? köszi !
-
válasz
Mágus2 #163118 üzenetére
Ez a Borsehung milyen minőséget képvisel? Múltkor kerestem üzemanyagszűrőt - elvileg élettartam - akkor csak ezt a márkát találtam a Kauffernél.
Márkaszervizben vmi 150 000 Ft-ot mondtak a gyárira, és azt, hogy hagyjam a fenébe.@ sumsang: Az "500 000 Ft használtautó beszámítási kedvezmény" mellett még 10%-ot megcélozhatsz. Menj el 2-3 egymástól független kereskedésbe.
-
sumsang
aktív tag
Sziasztok!
VW Golf Variant VII 1,5 TSI 130 LE vásárlás előtt vagyok. Szeretném megkérdezni, hogy az akciós árból (6,5 millió Ft) milyen nagyságrendű alku, ill. + exta lehetőségek vannak a gyakorlatban. Pl téli gumi+ acélfelni garnitura?
Előre is köszönöm a segítséget. -
Reggie0
félisten
A4 B8 8K2-nel melyik gyarto gyartja a gyari kerekcsapagyat?
-
grizlisandor
veterán
válasz
Mágus2 #163113 üzenetére
Értem, úgy Cupra.
Wikipedia(katt) szerint nem volt, de figyelni fogok, köszi!
-
válasz
CharlieDrop #163112 üzenetére
Benne van a gyári audi könyvben. Asszem két típust említ a felhasználói könyv.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
grizlisandor #163111 üzenetére
Azt, hogy olyat ne vegyél.
Tudod milyen a leon cupra, a sport verzió, ott még egy hűtő van és a lökhárító sem passzol rá.
-
bul07
nagyúr
válasz
cool13 #163105 üzenetére
Amúgy a tárhelyeden is ott a megoldás
Könyvek mappa, Biztosíték táblák PDF, igaz németül van ahogy látomAmúgy jól néz ki a kocsid, csendbe jegyzem meg hogy nem jól takartad ki a rendszámot (matrica az üvegen)
Amúgy olyan ez a Google drive mint régen a hogy hívták amikkor a gépen lévő mappák tartalmát osztottuk meg, torrent előtt
, sok sok gépbe lehetett turkálni (Talán DC++ programmal)
-
cool13
őstag
Üzemanyag pumpa relét a lábtérnél a biztosítékok mögött/fölött találom? Ebből gondolom. Csak melyik, az arra nem találtam semmit eddig.
A gyári könyvében, még egy biztosíték kiosztás sincs. -
válasz
CharlieDrop #163100 üzenetére
Nekem gyári audi westfalia horog van
-
Mágus2
Közösségépítő
Majd ide egyszer elviszem, kapjon egy kis szelet a golf. [link] Mondjuk lement a torkán fél havi benzin.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest