Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz k5.20 #147043 üzenetére
Az ajtó tükröződik, de a küszöb meg az első sárvédő nem? Nem vagyok fotós mester, de azért van szemem. Általában ami így néz ki képen, még szörnyűbb a valóságban. Nem az árnéyk a lényeg, hanem a törésvonalnál nem egyezik a szín. Jobb első ajtó és sárvédő találkozása. Ha megfigyeled, a két ajtó egy színű, de a küszöb meg a sárvédő világosabb, ez igaz a hátsó sárvédőre is. Vagy az ajtón van a saját színe és a többi lett fényezve, vagy akét ajtó lett fényezve, és a többi a saját. Helyszínen megmondanám, de képről ezt nehéz.
[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
válasz k5.20 #177857 üzenetére
Jelzi azzal, hogy az állapota normál és nem sérülésmentes. Jelzi telefonban.
Felhívnál olyan hirdetést, amiben oda van írva hogy törött volt de most javították, 2 éves az autó, és eladó? Ha van másik 2 tucat hasonló?
Én csak azt látom, hogy itt páran kibicelnek talmi becsületre hivatkozva, de valójában más farkaval verik a csalánt.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz k5.20 #179055 üzenetére
Szia!
1.4 tsi. Az 1.6 cr turbója eddig nem váltotta meg a világot, és ha BP-n belül is fogsz menni vele akkor az a bódé mg fogja viselni. A benzines sem egy állatkodó darab, de ott az esetleges későbbi szigorítás sem lesz fájó, max néha bele kell nézni hogy mennyire van lekormolódva a szelepek környéke.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
molnarpeter
nagyúr
Szerintem használd még a mostanit, ha bírja, és ahogy csökken az áruk, vennék Golf/Passat GTE-t (vagy jelenleg a keretből kijönne Ampera, V60 D6), Octavia esetén 1.6 CR Jovan olcsóbb szerintem a TSI-nél, pár évre azt venném talán, hosszabb ideig megtartva 1.4 TSI, vagy ha kell esetleg automata, akkor 2.0 TDI szvsz
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz k5.20 #179079 üzenetére
7 literből megáll szerintem. Nekem még a régi 1.4 TSI volt Golf 6-ban és Octavia 2-ben, mindkettő 7,5 literen innen fogyasztott vegyesben.
Országúton az 5 liter teljesen reális nyugodt stílusban; Bp 8-10 liter között a dugó függvényében; start-stoppal lejjebb vihető kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz k5.20 #179079 üzenetére
Nekem is 1.4 TSI van egy Golf 7 kombiban, a fogyasztásra 3 számom is van: 5; 7; 9 liter. Bár innen már lehet sejteni, de ez sorjában országutat (90-100), autópályát (130-140), várost jelent. Nagy átlagban 7.5l körül vagyok vele, de elég sok a város ebben.
Dive ever, work never.
-
JHONNY 79
aktív tag
Nekem volt mindkettő, igaz az 1.6 CRTDI-ből Octavia 2 Fl. Nem jött be az 1.9 PDTDI után, gyenge is volt, illetve a regenerálást akkor akarta elvégezni, amikor pont siettem valahova. Meguntam, lecseréltem 1.4 TSI 140 lovas 3-as Octaviara. Erősebb motor, 7 literrel eljártam vele télen is. Elméletileg a 150 lovas még takarékosabb, illetve ha hosszú távra tervezet, akkor a benzinest venném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest