- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- TOTP generátor PHP-ra
- Szólánc.
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az elfelejtett kiberfegyver
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
eron009
tag
válasz bmxbandita #142893 üzenetére
Ők darabra adták, nem párba, szóval duplázd meg az árat ha viszonyítani akarsz
Én onnan rendeltem, rendben volt vele minden[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz Pttypang #142896 üzenetére
Pattintsd szét, hátha ki lehet cserélni a kapcsolóval együtt. Vagy még opció lehet 3D nyomtatni egy új házat és abba olyan kapcsolót berakni, amit fillérekért megkapsz és tudod cserélni.
Én például olyan kapcsolót vettem, amire saruval tudom rádugni a vezetéket, ott nem is kell forrasztanom, illetve a lyukon könnyen át lehet fűzni.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
veterán
válasz macilaci78 #142894 üzenetére
[A jelenlegi]
Feltennek egy masikat, de nem nagyon tudom, melyik mennyire birja az idojarast.
Koszi a linket, korbenezek.Everybody lies.
-
macilaci78
nagyúr
válasz Pttypang #142892 üzenetére
Inkább az elakadásjelző kapcsolójáról tegyél fel képet. Én Árwill-ben szoktam szétnézni. Egy sor kapcsoló, kupak, borítás elterjedt dolognak számít, sokféle felhasználát elégít ki.
Például kaputávirányítóinkban ez szokott megmakkanni, a robogó műszerfalára pedig ezzel vezettem ki, a távirányító maga pedig a fejidomban van. Az ötlet Apámnak annyira megtetszett, hogy a Toyotába is beépítésre került. A Passatba való motyót magamnak is megvettem már. Ráadásul a távirányítóba 12V elem kell, ki lehet váltani egy feszültségstabilizálóval és mehet a gyújtásra.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
bmxbandita
tag
Sziasztok,
Van valami oka, hogy a motoralkatresz.eu kb. feleannyiért árulja kb. az összes SAS-TEC protektort mint a pl. shox? Látszólag ugyanazok a termékek, vagy csak valamit nem veszek észre?
Köszi! -
veterán
Utolagos elakadasjelzo van a motoron, de megette az UV a kapcsolot, de amiket talaltam, azok mind 7-8-10 ezer forintok, ami igy wtf egy 300 forintos muanyagra. Van valami keresokifejezes, amit beneztem?
Everybody lies.
-
Micsurin
nagyúr
Látom nehezen megy át annyiról beszéltem rendes telefont nem igen tennék ki kormányra csak, hogy az OIS megmakkanjon x=? időn belül… jó erre egy eldobhatós mobil is.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
vihartigris
őstag
Srácok!
Motorra nem túl drága (mint a Ql vezetékmentes töltő + intelligens USB adapter kb: 48eFt) telefontöltésre milyen jó megoldás javasolt?bármi reciproka a semmi
-
bacus
őstag
Eszköz ami telefonálni is tud... ezzel eléggé behatároltad, hogy csak telefon lehet.
Ha ez nem lenne, akkor jól működik a telefon + navi + sisak kommunikáció hármas. Telefon a táskában vagy zsebben. Hívás fogadás mindenhol működik, hívás indítás sena- ról vagy garmin navigáció (bmw navi) biztos hogy megy.Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
-
Mentolka
senior tag
válasz Micsurin #142877 üzenetére
A kamerásmobil miért nem jó?
Tudsz: telefonálni, GPS-t nézni (pl. aze), zenét hallgatni (pl.: nálam a Samsung zenelejátszója).
Én így használom: Motochargebar a kormányon, benne az amúgy mindennapokban használt Samsung s21, a hang pedig bluetooth-on keresztül a sisak kommunikációból szól (Sena SRL2). -
csongi
veterán
Otlet?
Hogyan lehetne nyomasprobazni egy 125 4t egyhengeres hengerfejet homemade ? -
bardi
senior tag
Esztergom-Budapest tengelyen van olyan használt motoros kereskedés, ahol nem gond, ha csak bemennék ráülni pár motorra? Ma meglett a forgalmi vizsga, és csak próbából felnülnék pár motorra, hogy egyáltalán mi az, ami kényelmes lehet. Egyelőre a Redbaron-t találtam, csak ott a weboldalon nem látom, melyik motor melyik kereskedésben van.
'92 Honda VFR 750
-
Micsurin
nagyúr
válasz tboldi #142880 üzenetére
Certificates: Bluetooth 3.0 + HS, class 2''
Létezik, hogy emiatt? Hun van akkor a visszafele kompatibilitás há héló? Észre sem veszi az óra mintha ott sem lenne.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
tboldi
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
válasz tboldi #142878 üzenetére
Próbáltam amúgy a pod-okat de 100-tól édes kevés a hangerő és kiesnek a fülből levételkor.
Meg ha már ott az Ncom a sisakban használnám! Watch SE-re meg marhára nem akar rámászni valamiért plusz ugye eSIM only.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Somatom #142876 üzenetére
Ez a rezonancia biztosan nem csak motorok esetében jelentkezik... első generációs OIS-ek esetén várható volt, hogy nem számítottak mindenre. Nem lepne meg ha jönnének még idővel use case-ek amik megfekszik a műszaki megoldás gyomrát és kell rá majd valami megoldás.
edit.: mondj nekem egyébként univerzálisan motorra rögzíthető céleszközt amiről egyszerre lehet:
-telefonálni
-gps
-zeneHa nincs akkor nem létezik céleszköz. Céleszközt meg nem tudsz csak a saját fogalmaid alapján definiálni. A telefon meg AIO kérdés nem tudom miért jön ide... ha van egy komponens ami sérülékeny a rezonanciával szemben az nem use case függő, nem csak motoron kaphat rezonancia miatt sokkot a kép stabilizátor. Meglepne ha nem lenne a gyártók fejében erre a célra már megoldási kezdemény.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Somatom #142874 üzenetére
Ha nem használod a kamerát mágnesesen rögzülő őbjektív. Nem lenne nagy mutatvány csak ugye az a fránya profit.
-
Somatom
veterán
válasz Pfiucska #142873 üzenetére
Hogyan? Egy általános felhasználásra szánt eszközt kéne speciális körülmények között használni. Pl. az OIS -t a kézremegés kompenzálására fejlesztették, nem pedig egy gép rezonanciájának a kiszűrésére. Utólag visszanézve a tesztvideóimat, észrevettem, hogy néha random beremeg a kép. Rájöttem, hogy olyankor bal kézzel nem fogtam a kormányt. És ez csak a kamera. Ott van még az időjárás (tűző nap, eső), a fényerő, az érintéskezelés (kesztyű), a hang (szélzaj, sisak), stb.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz Pfiucska #142871 üzenetére
Próbáltam én is odébb rakni, de akkor nem tudom a gumibiztosítót ráhúzni, mert annak középen van a lyuka, amit az alaplap közepén kell áthúzni. Igazából az én telómhoz van a RAM -nak dedikált tartója, ami a vezetékes töltést is átviszi kábeldugdosás nélkül.
De, egyrészt abba csak tok nélkül menne be a teló, másrészt egyedi rendeléssel hoznák be USA -ból, horror áron.[ Szerkesztve ]
-
Pfiucska
aktív tag
-
-
vihartigris
őstag
-
etnies
senior tag
válasz Micsurin #142867 üzenetére
Nekem van mindenem, már csak a vezeték nélküli töltésre vágyom. Magam is jobban bízom az alumíniumban, mint a műanyagban, hosszabb távra jobban megteszi.
Az árakban lehet, hogy van egy Nyugat-Európa felár, ezért tettem hozzá még két ismertebb árucikket. Iszonyatosan drága lett az SP, de télen van 30-50% kedvezmény. Neked sürgős sajnos, nekem nem, kivárom."önmagam hite vagyok magamban"
-
Micsurin
nagyúr
válasz etnies #142866 üzenetére
Töltőt ki kell onnan vágni és jó is vagy.
S10 és 12/13m is csak felmelegszik főleg napon Qi-val. Ülés alól fel van hozva 20000-es bankból a lightning a kormányra, probléma megoldva ha esetleg lemerülne.SP csak a CNC alu miatt tetszik, csak masszívabb na. Meg a tokok valamivel vékonyabbak karcsúbbak ha jól láttam.
Érdekes amúgy én alzat nézve a sima csavaros befogós SP-t 26-ért láttam, messze jobb árban. 10 még a csillapító plusz ha kell akkor a tok.
Allis csodába még mindig nem tennék bele egy 330 ezres készüléket, elég ha egyszer megszívom.
OIS-t még mindig féltem a rezonanciától az a baj, hamar meg lehet gyilkolni ha meg bontják a szervizben a telot a vízállóság sosem lesz már olyan mint volt.
-
etnies
senior tag
válasz Micsurin #142840 üzenetére
Nekem SP van QL töltővel. Bolondbiztos és tudja a szabványokat, gyorstölt.
Régebben a QL volt elszállva az árakkal, most az SP teszi ugyanezt. Egy sima tok 40 Font, esővédővel 60 az SP-nél. Ha erre dobsz egy konzolt és rezgéscsillapítót plusz egy vezeték nélküli töltőt, már 200 Fontnál jársz. Annyiért meg majdnem veszel egy Gopro Hero 9-et újonnan. Utóbbit csak úgy megjegyeztem, mint viszonyítási alap. Vagy 300-ért már va DJI drón is.QL van Alin, gondolom ez kordában tartja az árakat, SP-t még nem láttam. A vezeték nélküli töltésen gondolkozom, de ahhoz kellene úgy tok és a töltő, 100 Fontból állna meg, hogy ne kelljen bedugdosnom a kábelt. Szerintem kivárok egy téli leárazást
Viszont ilyen nincs QL, lehet hogy jobb megoldás, mint a sima wireless charging.
[ Szerkesztve ]
"önmagam hite vagyok magamban"
-
lumpy92
aktív tag
Ingyen elvihető egy ~15 éves, S-es méretű B-Square zárt bukósisak, fekete.
Eredeti rendeltetésének megfelelő felhasználást nem javaslom. Dekorációnak, kreatív projektnek lehet jó.
Bp. 13. kerületből vihető el, többit priviben."never send to know for whom the bells tolls; it tolls for thee"
-
Micsurin
nagyúr
válasz Oppenheimer #142860 üzenetére
Edzett alatt a csavar boltokban a 8.8 vagy feletti szakítójukat értik ha megfigyeled.
Nem helyes megfogalmazás de benne marad a nyelvben, ha nyelvtantisztezünk akkor helyesen magas szakítószilárdságú.
-
bardi
senior tag
válasz Oppenheimer #142860 üzenetére
OBI helyett inkább csavarbolt, tized áron kapsz mindent, bármilyen fejjel, felületkezeléssel.
'92 Honda VFR 750
-
laccczka
tag
válasz pepucs #142853 üzenetére
2 hónapja van meg, cirka 3.000 Km-en használva.
Eddig semmi negatívum, autópálya tempót bírja, rossz utakon is atomstabil. Ahonnan rendeltem(Ali) onnan van a stabi is, szettben is lehet kérni.
Láttam tesztet is róla ahol tényleg összehasonlították az eredetivel és csak a tokra felragaszható foglalat bukot meg.
Ennek hatására a tartó a csillapítóval meg lett véve 3.500 HUF-ért, a tokot illetve a poncsót a gyártótól szereztem be."...mert a víz melegebb mint a hőmérséklet..." egy ismeretlen zseni értekezése a víz felett lévő ködről.
-
duni84
aktív tag
válasz Pttypang #142817 üzenetére
én bled/bohinj környékét el szoktam kerülni, mert borzasztóan ellepik a túristák nyaranta. ha picit tovább mész, akkor a hegyvonulat túloldalán pl kobarid ideális megálló/kiinduló pont. tolminból/dreznicából szintén el tudsz menni egy könnyed sétára a hegyekbe, ha az osztrák részen nagyon megjönne hozzá a kedved
#metszéspontok
-
Micsurin
nagyúr
válasz pepucs #142853 üzenetére
Persze meglepett volna ha nem mivel mindent lemásolnak.
Mindenki azt veszi amit akar azt tudom nekem küldtek után ingyen tokot is és adaptert is mert eltört. (Egy adapter és egy tok volt az alany a mai napig nem vagyok benne biztos nem én törtem el de egy hét alatt itt volt a csere darab ingyen)
Ki kell próbálni ha bejön akkor bejött
Edit.: én csak élből szkeptikus vagyok. Túl sokszor próbáltam az olcsónszrt kínából és az lett a vége az eredeti termék érezhető hányadát elköltöttem, barkácsoltam, majd megvettem az eredetit. Azóta kiszámolom hány óra munkára jön ki és mérlegelek vagy kell vagy nem. De a kínaiban nem bízok.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Pfiucska #142851 üzenetére
RAM passz sose vettem kézbe mert ránézésre sem mertem benne bízni.
Tippelnem kéne ott a rugós gumilábak eleve elnyelik mert a gyártó se ajánl hozzá.
-
Micsurin
nagyúr
válasz pepucs #142849 üzenetére
Nincs hozzá csillapító betét azzal számolj. OIS hamar el tud, sajnos tapasztalat közeli haveri körben. GS500 megette a 13 Pro kameráját valami 1500 alatt.
Én nem merném bekockáztatni a 330 ezres telefont.
-
pepucs
tag
Korábban említve volt itt az alis piros QuadLock replika is mint olcsó alternatíva. Valakinek van hosszútávú tapasztalat vele? Pont ugyan úgy néz ki mint a QL.
[ Szerkesztve ]
"azt mondta reggel a rendszer, hogy adjak meg új jelszót. Beírtam, hogy faszom, erre kiírta, hogy túl rövid ..."
-
Micsurin
nagyúr
válasz macilaci78 #142847 üzenetére
Épp guglizom a világ leginkább el*ot pöttyös meg speciális Torx csavarait amit csak találok.
A talpazatba ami a csőre megy nem para találni a középtagba lesz nehezebb a hossza miatt.
Nem tudom a méreteit fejből de emlékeim szerint 4 és 5.
boldi ha erre jársz readonlyba és a középsőt megnéznéd hálás lennék Jazzel nyaralni mentek nincs kéznél az autós momentán.
-
macilaci78
nagyúr
válasz Micsurin #142846 üzenetére
Aki szerszámmal a kezében áll neki leszedni, az nem jó eséllyel nem fogja erőltetni, ha elakad egy olyan csavarnál, mihez nincs nála szerszám.
Olyan ez, mint autórádiót lopni: van, aki csak betörte az ablakot és kitépte és van, aki szépen kinyitotta az ajtót, szerszámmal kivette a rádiót, lehúzta a csatikat és becsukta az ajtót. Az előbbi ellen nem tudsz védekezni, az utóbbi nem rongál, de ha elakad (például a kódolt rádió előlapja nincs rajta), akkor hozzá se fog az ajtónyitáshoz.
Amúgy gondolom, M4, M5, M6 csavarokkal van rögzítve, én valószínűleg felhajtanék annyi lehetséges típust, amennyit csak el lehet érni, a hosszát megigazítanám és utána kerámiakezeléssel egységesíteném a színt. Ha meg már hozzáfogok, akkor valószínűleg a többi csavart is megnézném a motoron.
-
Micsurin
nagyúr
válasz vihartigris #142845 üzenetére
Autóban motoron mindenen ez van, hihetetlen egyszerű es hasznos. Igen drága de ahány évente telefont cserélsz csak a tokokat kell megvenned, az anyaga meg zseniálisam jó minőségű műanyag nem az a naptól fakuló. A csillapítója is jó se a 12 se a 13 mini nem szenvedte meg eddig OIS terén inkább az eső ejtés etc miatt akartam egy 6S-t GPS zene meg hívásra, hogy ne sajnáljam bedobni csak tatyóba etc.
Én merem ajánlani, az se tuti most SP Connect lesz igazából csak játszok a gondolattal, Minin eleve ott vam ugye a Quad case.
Macilaci78 igen se mivel vagyok előrébb ha legeszegeti letöri és még a tankot is összeveri mondjuk a próbálkozás közben? Az ilyen mezeitirpák ha kinézi úgyis vinné
-
macilaci78
nagyúr
válasz Micsurin #142843 üzenetére
Nagyon sok bicska módjára kinyitható készlet is van, nekem is van a kocsiban egy multitool néhány bittel a kocsiban, de kerékpárosoknál is elterjedt. Sajnos nem olyan kuriózum ez. Alkalom szüli a tolvajt.
Volt olyan, hogy az idegen bringán bekapcsolva felejtett Cateye lámpához léptem oda és kapcsoltam le. Szerszám nélkül levehető, drága dolog. Hátha kikapcsolva kevésbé feltűnő és egy rossz szándékú nem veszi észre.Viszont ez jó tanulság, lehet vadászni az egzotikusabb kulcsnyílású csavarokat, amolyan kerékőr feladatra.
-
Micsurin
nagyúr
válasz tboy93 #142842 üzenetére
De érted melyik tirpák tekereg imbusz készlettel a zsebében?
Azt se tudom van-e értelme ezzel bemenni és feljelentést tenni… HA-s csaló 3500 forintos postaköltség lenyúlása miatt is kell majd menjek tanuzni… annyira hiányzik még egy elrakott nap emiatt is, hogy nem igaz.
Pont az odaát kérdezett használt 6S-ért mentem el mint strapa telo
-
Biqci
aktív tag
válasz Topiccsendőr #142839 üzenetére
Nagyszerű, köszi a megerősítést
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Micsurin
nagyúr
Akkor azt hiszem kipróbálom az SP Connect cuccokat így 2 év Quadlock után tekintve, hogy egy rétibarcelona drukker úgy érezte neki feltétlen jobban kell a tartó a kormányomról mint nekem.
Alzaba meg van most SP Connect egy rakat, legalább a kuponoknak hála annyira nem szívtam meg de akkor is egyszerűen nevetséges, ~45 percre hagytam ott a motort egomban a bazilika alatti parkolóban...
Remélem élete végéig minden alkalommal átszakad a papír és az enyves kezével fogja kanalazni
[ Szerkesztve ]
-
Biqci
aktív tag
Megnéztem a Fotelmotoros Triumph Budapest részét és két érdekes dolog szúrt szemet.
1. A szervizes pali szerint 10W50 olaj kell bele,vagy sok pályázásnál 10W60, a gépkönyv szerint viszont 10W40, vagy 10W50, de az ajánlott olajok mind 10W40-esek...
2. Szintén a szervizes mondta, hogy a légszűrőt 10k km után, vagy minden olajcserekor kell cserélni. Ez a gépkönyvben 20k és 40k km-nél előírt.
Na a nagy kérdés, kinek van igaza?[ Szerkesztve ]
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
tboldi
nagyúr
válasz macilaci78 #142827 üzenetére
inCharge X
-
Micsurin
nagyúr
válasz Topiccsendőr #142830 üzenetére
Termosz és bele tátra tea estére még nem?The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
bajnokpityu
félisten
válasz macilaci78 #142815 üzenetére
Így van. Ha öregszik, borul meg pláne ördögi melo mindenhez bontani... Egyébként szép is, praktikus is stb...
-
neutron23
csendes tag
Jővő héten kakucson három és fél nap is motoros nap lesz. Kimentek valamikor?
-
veterán
De ahogy latom, Bled kornyeken mar 15k egy ejszakara a panzio, orfaluban kempingezhetnek, obertraun-ban troger a kemping, de bad aussee a 2 ejszaka 36k lenne panzioban. A kerdes, mennyire van ertelme a kempingcuccnak, ha a felet amugy is panziozom.
Everybody lies.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz macilaci78 #142811 üzenetére
Köszi. Biztosíték tényleg kimaradt. Meg kislámpa is van...csak be kell tennem.
-
-
Somatom
veterán
válasz Oppenheimer #142818 üzenetére
A déli útvonalat nem járom, de pl. Ausztriában, Németországban a pályák mellett minden kúton, Autohof -ban van rendes, tiszta WC (1 Euro) és a legtöbben zuhi lehetőség is (3 Euro). A kamionos topikban vannak olyanok, akik a déli vonalat járják. Sztem ők tudják a helyi tutit.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Kempingekben, a vadkemping kb csak kis hazankban engedelyezett. Max 500 euros buntetest emlitett egy ismerosom.
Everybody lies.
-
JoinR
őstag
Gondolom a kempingben van lehetőség mindenre. Vadkempingezni nem annyira éri meg, úgy tudom.
-
veterán
Ausztria - Szlovenia karikat tervezek augusztusban, satorral.
5-7 nap a terv
Eddigi pontokNapokban:
1, Budapest -> Obertraun (500 km)
2, Krippenstein tura gyalog
3, Obertraun -> Bled, Bohinj (250 km)
4, Bohinj -> Maribor (200 km), Orfalu (100 km)
5, Orfalu -> Budapest (300km)Az elso napot kettebonthatom, akkor meg magyarorszagon satorozhatok egyet szabadon, de akkor masnap ahogy erkezek Obertraun-ba, kvazi turazhatok is. 1500 meter szint, az kvazi utana fekvest jelent, tóparton sörözést, haldoklást.
Út közben főleg az útba eső tavakat szeretném megnézni, belelógatni a lábaimat minél többe, ha szabad.
Kemping költségekkel együtt 1500 km-el, kb 50-70 ezer benzinköltséggel, egyebekre 130-150 ezer huf a tervem, de nincs konkrét számításom még rá.
Javaslatok, tanácsok esetleg, ha valaki ismerősebb a környéken?
A hegyi sétához vinnék magammal lazább ruhát, egy 2 kobakos doboz és egy hátizsák lenne a tárolókapacitásom a motoron.[ Módosította: Intruder2k5 ]
Everybody lies.
-
macilaci78
nagyúr
válasz Topiccsendőr #142814 üzenetére
Jól néz ki és hát a Duke 690 erőforrassal potens is.
Remélem, a formanyelv hamar meghonosodik a robogók között. Nekem tovább tart lebontani, visszarakni a sallangot, mint maga a szerelés.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Topiccsendőr
addikt
Nem vagyok egy maxi robogos, de ezt barmikor beallitanam a garazsomba
Explosión de dos tiempos
-
JoinR
őstag
válasz doddencs #142812 üzenetére
Gyártanak noname kínaiak is hozzá, én még nem vettem, de olvastam tesztet, ami szerint nem olyan rossz.
-
doddencs
senior tag
monokey oldaldoboztartora csak givi es kappa dobozok kompatibilisek? vagy gyart mas is monokey rogzitesut?
-
Geresics
addikt
válasz V.Stryker #142807 üzenetére
Kötél, vagy spanifer! Az jól jön ha valakit valahonnan ki kell húzni! Én olyan hosszút hordok, hogy vontatni is lehessen egymást (már használtuk)!
Esőkabát és láthatósági együtt felesleges.
ha pedig egy kicsire összehajtható melegentartó takarót is beraksz, akkor kész is vagy!*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
fattyu
veterán
Azon elmélkedtem, hogy van-e bárki aki ült már egy rendes huncut supermoton, és képes volt kultúráltan közlekedni vele.
nekem nem megy. légyszi hozz tejetből, egy időfutam lett. ott ahol a kocsival 60al megyek mert szar az út és ilyenkor az őz és róka találkozók esélye hatalmas. iÚgy kergetem végig a huskyt 150el mintha lőnének utánam. pedig nem is akartam.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
dave0825
őstag
Üdv.
Érdeklődnék, valaki ment már komppal Dubrovnikból Bariba motorral?
Érdemes előre megvenni a jegyet, úgy tudom, de kér útlevélszámot, viszont útlevelünk nincs (vagyis már lejárt). Arra lennék kíváncsi, hogy személyi igazolványt elfogadnak? Vagy mindenképp útlevél kell?Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
A kis TET-re való endurócskámra raknék egy mindig nálam lévő kis vésztarcsi zsákot. Stílusosan a Kappa Stryker szériából. Kérdés, hogy szerintetek mi hiányzik? felesleges dolgokat nem cipelnék. Ez rövid távokon is nálam lenne. Több napos túrákra nyilván kiegészíteném.Zsepi, wc papir, lathatosagi melleny, kombinalt kulcs, imbusz keszlet, bicska, defekt javító spray, kotegelo, esőkabát, elsősegély csomag, 1 heveder, szigetelő szalag. + gyári kis szerszámkészlet.
-
-
Biqci
aktív tag
válasz macilaci78 #142805 üzenetére
Igaz, azt is nézem majd. Köszi
-
Biqci
aktív tag
-
Micsurin
nagyúr
válasz etnies #142801 üzenetére
Megy privátban nem akarom rontani, mert maximálisan korrektek voltak mind ők mint a TEC akiktől a shocks származik. [link] rákeresve nem is egyedi ezzel az olcsó csodával
Ma reggel írtak, hogy megy a refund mert csere rugó nincs én meg jeleztem nem igen tudom a visszáru, hogy legyen mert több a leve mint a hús. Mire közölték maradjunk egy fullós refundban mert a TEC-ek eleve nem egyárban lennének az YSS-el amit én akartam. (60 vs 110GBP)
Benézték ilyen van de legalább korrektek elismerték.
Én meg akkor már a BázisMotornál rendeltem le a gázosatThe Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Robotporszívók
- Kutya topik
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Diablo IV
- Építő/felújító topik
- 2,2 méteres magasságból tesztelték az S25 Ultra kerámiaüvegét
- E-book olvasók
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest