Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
bacus
üzenetére
Mi 10 napja ettünk vele egy-két jó falatot. Ahogy észrevettem, a fahéjas palacsinta neki is nagyon ízlett. A sisakja pedig szűk volt nekem.
Akkor az utolsók közt voltam, akivel szót váltott. Épp szóval tartottam, miközben a motorra pakolta fel az összecsukható székét, akkurátusan, két gumipókkal rögzítette. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
-
-
Micsurin
nagyúr
Nagyon fogy minden értelemben a korábbi core banda akiket még 17 körül megismertem itt. Nem jó.
-
palfitom
félisten
Nyugodj békében somatom!
-
Micsurin
nagyúr
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Még mindig tartom... ez itthon még meg is állja a helyét nekem sem azzal volt bajom, hogy itthon nincs műszaki hanem, hogy átmegyek burgerlandba várat nézni és már nem lesz műszaki.
/szarkazmust remélem érezzük 
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Gyorsan raneztem az akra honlapjara, még a slip-on ra is azt irja, hogy nem legalis utcara.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Micsurin
üzenetére
érdekes dolog ez. cimbi v4 tuono E jeles akra, db killerrel jóval hangosabb, mint nekem az üres "versenyrendszer".
ami amúgy érdekes módon gyárilag behegesztett db killerrel készült, kissé gyári extraként. anno senkit nem érdekelt az E betű, én ezerszer vittem műszakizni a CBReket, hangosak voltak, és pont nem érdekelte a biztosokat. pedig hangosak voltak, és valahogy mégse zavarta a népet se, és a biztosokat se.
-
Micsurin
nagyúr
-
bardi
senior tag
válasz
vihartigris
üzenetére
Köszi mindenkinek a segítséget, ha ráveszem magam ennyi pénz költésére, benevezek majd a quadlock szettre, olyan 40k körül áll meg az egész, ha jól látom. Persze addig még lehet 430as euro

-
zgospel
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ezzel a Bódissal sem lett nagyobb a hangerő, legalábbis nem annyival, hogy én azt fülre megmondjam. Én magam mérni nem tudom, csak a hatóságok, meg a gépátvétel, de azok is csak 6 ezren mértek
Ott jó volt az érték. De a kipu hangszíne tök más, az alacsony tartományokban is egyértelműen más, 6 ezer fölött meg pláne.
Szóval nem azt mondom, hogy elkezd üvölteni mint egy nyitott dob, hanem hogy más a hangszín, nincs az a bezárt letompult érzés, mint a gyárinál.Majd ha végre nem leszek egy lusta szar, és elviszem végre leműszakiztatni, akkor úgyis vissza kell raknom a gyárit (mert a műszakiba nem írattam be), felveszem majd a hangját előtte-utána.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
cappa72
üzenetére
Sztm egyszerubb ha bemesz a diagnosztikai menube muszerfalon keresztul. Nincs manualod hozza?
Tiltas nem marad az agyaban, plane egy homerseklet szenzor miatt. Ramernek a benzinnyomasra elso korben. Csak ugy nem csinal ilyet, barmilyen elektromos hibaja van, ami el lett haritva. Ez nem attol van.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
zgospel
üzenetére
Mondjuk kb ezt adtad meg, ahol hangosabb is. Akkor nem tudom

Vagy ott mar kinyit a csappantyu eleve, es ez alatt hangosabb, mashogy nem lehet megoldani, hogy mas hangja legyen. En csak erre tudok gondolni.
Amiket en szerelek fel, euro 5, termi, akra ott semmi kulonbseg nincs 1000€ ert. Ahol van kulonbseg, az azonnal illegal. Mondjuk azoknak bitang hangja van, de katalizator azonnal kiesik.
De meg euro 3 nal sincs semmi hangnövekmény, csak ha kiveszed a db eatert. De feltoltok vmi mintat ha hazamegyek. -
Micsurin
nagyúr
-
neutron23
csendes tag
Szerintem felesleges erről így beszélni, a dolog egyetlen tanulsága az legyen, hogy mindenki jól nézze meg hogyan pakolja a motorját.
-
-Maci-
addikt
-
Micsurin
nagyúr
válasz
-Maci-
üzenetére
Az ki nem esik onnan ha az a doboz zárva van, plusz akkor még mindig hengerben esne az a sátor ahogy fel volt tekerve, mire kinyílik Te nem vagy ott... itt az elvtárs 99,9%, hogy felpókozta még felfér az elven azt a sátrat vagy felkötötte ráadásul meg merem tippelni, hogy a motor hosszanti tengelyére merőlegesen, hogy ha kinyílik akkor biztosan letekerhető legyen.
-
-Maci-
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Nézzétek meg a képeket.
Hiányzik a bal oldali doboza.
Lehet abban volt a sártor. Kinyílt a doboz, onnan téphette ki a szél.
legalábbis nekem ez a tippem. -
válasz
csongi
üzenetére
A cél az lenne, hogy feltárni, hogy miért nem oörög 3k-nál jobban ki a motor. (valami tiltás vagy akármi maradhatott az agyában esetleg - sajnos én nem értek hozzá).
Régebben volt egy 9-es hiba, a net "IAT sensor" hibát írt, ezt kicserélte, villogás megszűnt, de mégsem megy 3k fölé a fordulat
-
zgospel
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Értem a kiváltó okot, de az ilyen sima szalagkorlát általában a legnagyobb probléma motorosoknál. Átcsúszni nem tudunk alatta, a tartóoszlopot pedig vagy eltaláljuk vagy nem.
Szalagkorlát nélkül becsúszik a susnyásba ami megfogja, biztos úgy is lett volna sérülése, de nem halál. Pl itt van ez a srác, aki lezuhant a szakadékba, de a bokrok megfogták. Van ennek egy hosszabb verziója is, de most nem találom. Vagy ha mondjuk dupla szalagkorlát van...Én nem is nagyon tudom így hirtelen, hogy mire jó ez a sima szalagkorlát. Esetleg lassú tempónál. Autósok is általában átszakítják, kamionok pláne, az autó utasterébe simán bevág ha úgy van, motorosoknak meg semmi esélyük ellene...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
zgospel
üzenetére
Mi más adta volna? Blokkolt a kerék mert beszipkázta a sátrat majd neki a korlátnak.

Groteszk akartam lenni ofc ha nem ment át.
macilaci78 Decathlonos nylon táska rá spanifer erősen és így a doboz tetejére pók háló alá <- háló a spaniferen keresztbe kasul áthúzva. Inkább hagyom el mint tekerem fel. De az elmúlt 4 évben még sose volt vele gond még csak meg se lazultak a rögzített csomagok.
-
zgospel
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
95 dB 5850-es fordulaton.
-
Micsurin
nagyúr
[link] na mibe fogadunk kivel, hogy a következő célpont az engedély nélküli veszélyes csomagrögzítők lesznek?

Hívom is a Shoxot kérem a Givi 250F és az M3 Platni TÜV-jét.
Régen meg ha hülye voltál úgy jártál… sajnálom szegényeket nagyon mielőtt valaki nekem esik de sátrat kerék föl azért na… common sense
. -
zgospel
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Elvileg euro 4-ben már mind van, máskülönben nem tudná az értékeket. Ettől függetlenül ezekre a kérdésekre nem tudom a választ
-
zgospel
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
De, más lesz a hangja. Legalábbis az enyémnek egyértelműen más hangja lett, mélyebb, morcosabb, főleg az alsóbb tartományban, 5-6 ezer alatt, ahol a gyárinak semmi hangja sem volt kb. De a dB méréseken hozza a gyári értéket ez is.
Egyszer a Mátrában is megállított a motoros rendőr, hogy neki fülre hangos, aztán látta hogy E jeles, mérés is rendben volt, mehettem tovább.
TÜV-ös, teljesen legális kipufogó. Katalizátor érintetlen. -
pepucs
tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Egy jó diéta hasonló és olcsóbb
-
neutron23
csendes tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Én leszedtem a fazerről a doboztartó rendszert, a középsztendert meg az utaslábtartókat. Ez 6,5kg mínusz
plusz Micron dob van rajta, ott is még 1-2kg kb. lejön. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
hroberto
üzenetére
Nekem nincs bajom veluk. Csak ha leér kanyarban, akkor nagyon szomoru vagyok, es kiabrandulok abbol a motorbol.
En csak a sulycsokkentes miatt csereltem le egy motoromon, mivel az akra slip on-nal es az akkuval egyutt 3.8 kg ot sporoltam meg. A kinezet masodlagos, a lenyeg, hogy jol mukodjon a motor. Beszereztem konnyebb hutoventilatorokat is, ezeken tovabbi 0.5 kg-ot fogok sporolni. Es minden gyari a motoron. Rendszamtarto, index. Az osszes haverom azt kerdezi, hogy miert nem cserelem le ezeket, es miert nem veszem ki a db eatert.
A tobbi motoromon leginkabb visszacsereltem a gyarira azt a szart, amit az elozo tulajok ráaggattak, es ami miatt vezethetetlen szarkupacot csinaltak ezekbol a motorokbol.
Ahelyett, hogy egy normalis futomure koltottek volna, vagy barmi masra, amitol motorozni lehet, nem pozerkedni.Direkt csinaljak ilyenre. Ezek a megoldasok szuksegesek, hogy a kipufogodhoz a motorod elettartama alatt ne kelljen nyulnod soha. Ertsd: ne kelljen gyapotot cserelni, stb.
-
zgospel
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Én úgy tudtam, hogy ezeket a kütyüket állítják be a padon, és ez a cucc kerül be a motorvezérlő és a motorból érkező jel közé, így veri át az ECU-t. Magához az ECU-hoz nem nyúlnak.
A Street RS-eket rendszeresen padozzák Power Commanderrel vagy Rapid Bike-kal. Euro 4 és 5-ös motorok. Gondolom ha nem működne, akkor nem is vennék. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Rozsdamentes anyag eseten savval tudod a szennyezodest levenni. Az elszinezodest a hő okozza, amennyibrn nem tetszik, ne nezz ra.
-
pepucs
tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
MANNOL Chrom Politur - Kitartó munkával nálam elég kultúrált eredmény az SV leömlőn.
-
A Zéé
addikt
válasz
neutron23
üzenetére
én a hangyasavas tisztítót olvastam. Vettem a DM-ben asszem ilyent, mert ronda sárga volt. Elég jó eredménnyel sikerült lesuvickolni. A kimondottan kipufogó tisztítóban is az van elvileg.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Harcipocok84
üzenetére
Es a terv az, hogy egy kinai szartol jobban fog kinezni?
-
lumpy92
aktív tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Úgyis vissza lilul, nem érdemes foglalkozni vele. Amúgy szerintem ez még nem is egy csúnya jelenség.
-
neutron23
csendes tag
válasz
Harcipocok84
üzenetére
Hát egyrészt onnan hogy az eredeti az legális, tehát vagy bele van ütve a dobba az E-szám vagy van rajta egy plakett, plusz ha normális emberkétől szerzed akkor jár hozzá a műbizonylata. Másrészt ha kezedbe fogod akkor egyszerűen érzed a minőségét, a karbon az karbon, nem díszborítás, a titán az titán és nem egy sajtolt fémlemez
-
vendingo
veterán
válasz
Harcipocok84
üzenetére
Nagy mocira kínai szart ne vegyél, szét fog hullani. Alis értékelésekben elég sok 1* értékelés van széthullott dobokról.
-
zgospel
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Power Commander, Rapid Bike, stb nem erre valók?
-
zgospel
őstag
válasz
Harcipocok84
üzenetére
Egyrészt a motorod önmagában elég ronda, így a kipufogó kinézete a legkisebb problémája
Másrészt, ilyen kínai olcsó szarokkal ne aggasd már tele a drága motorod, de tényleg...
Nem kell komplett rendszert venned, elég csak egy slip on-t, abból is egy normális, homológ, E jeles, TÜV-ös, street legal darabot valamelyik minőségi gyártótól, és akkor a gázreakcióval meg semmivel sem kell baszakodni, ugyanúgy jó lesz, csak morcosabb szebb hanggal, és szebb kinézettel. -
Micsurin
nagyúr
válasz
Harcipocok84
üzenetére
Kínai Adidos és tényleges Adidas volt a kezedben? Na kb olyan.

Ha nincs hozzá semmi papír akkor még ha eredeti is hagynám a francban. Szerintem 1-2 éven belül erőteljesen szigorodni fognak itthon is a zsandár ellenőrzések de ha meg mennél nyugatabbra vagy északabbra hamar lesz belőle dádá ha papír minden nélkül van fent a dob.
-
neutron23
csendes tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Én hagynám a fenébe, de ha mégis, léteznek kifejezetten kipufogó leömlő tisztítók, elég borsos ára van, néhányan meg a fekete Domestosra esküsznek.
-
neutron23
csendes tag
válasz
Harcipocok84
üzenetére
Amit te írsz az egy full titán rendszer ára, egy Akra slip-on dob 250ezer körül van, amit valszeg meg tudsz szerezni használtan 150-ért, annyit meg bőven megér
Végülis mindenki azt csinál a motorjával amit akar, szóval tegyél rá kínai dobot ha neked úgy jó, de mindenképpen állíttasd utána a motort, akármit is teszel rá, mert hosszútávon káros a motornak a megváltozott öblítés. -
Zoli bácsi
őstag
Ha már kipufogó.....A Benelli Imperiale-om kipufogója ha jól látom, rozsdamentes acél, semmi króm. A kipufogó könyök szépen meglilult, "megégett".
Érdemes pucolgatni, vagy ez jó ahogy van?
Mondjuk engem nem zavar, de a vétel előtt nézegettem külföldi tesztvideókat, ott láttam hogy van aki valamivel leszedte azt a lilaságot, barnulást, csak nem tudom mivel.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
hroberto
üzenetére
Kihagyom, nincs energiám és kedvem harcolni sem az itthoni gitegylettel sem a külföldi rendőröknek magyarázkodni és papírt lobogtatni.

Delke mikor lekerült néztem a GPR rendszereket de elengedtem, jó ez így úgyse látom. Így nem is hallom 100 felett végülis úgyis ott az interkom és vagy zene megy vagy párommal dumálunk attól függően egyedül vagy ketten éppen.

---
Harcipocok84:SlipOn vagy rendszer? Nagyon nem mindegy.
Árakat checkold használtan ha megvan még az ABE/TÜV akkor jó vagy, csak legyen türelmed végig futni a beíratási procedúrát.
TÜV jó lehet papíros formában vagy kártyásan is, utóbbi esetben izmozhatnak de el fogják fogadni a végén. -
Harcipocok84
tag
-
hroberto
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Az emberek nagy része már nem azért vesz dobot a motorra, hogy hangos legyen, sokkal inkább a kinézet ami dominál. Mert valljuk be, ezek a gyári dobok mostanában vállalhatatlanul rondák.
Mintha direkt ilyen szarokat csinálnának, hogy cseréld le! -
Micsurin
nagyúr
válasz
macilaci78
üzenetére
Minden reggel látom a székházon a magamét, ronda? Igen, nagyon. Ez van.

-
neutron23
csendes tag
válasz
Harcipocok84
üzenetére
De ember, egy ilyen fiatal Z1000-re nehogy má kínai noname dobot vegyél
kérdezősködj motoros csopikban, csomó helyen be lehet szerezni fél áron szép állapotú használt márkás dobokat db killerrel, papírral. Én Yamahához tudok embert, Kawához nem hiszem hogy tud szerezni, de egy kérdést megérhet. -
vihartigris
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Harcipocok84
üzenetére
Mikor rajta ülsz a dobot nézed?
-
bajnokpityu
félisten
J300on van nem ravalo kínai dob. Kemény a hangja, de nem rossz. Ízlés dolga. Nem érzem sokkal gyengébbnek
-
Harcipocok84
tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Igazából nem is hang lenne a lényeg a számomra, hanem hogy a gyári dob ezeken a 2014 utáni Z1000-ken valami eszméletlen ocsmányak. És szeretném ha már veszek egy drága, kifejezetten szép motort akkor ne egy ilyen csúnya dobot kelljen már rajta bámulni

-
Sziasztok!
Rokon vett egy ilyen kábelt a Honda CB600F (2007) motorjához.
Nekem van bluethoot-os OBD csatim, ami autókhoz remekül működik.
Vajh' milyen szoftvert lehetne/kellene ehhez a motorhoz használni a fent említett átalakításokkal? (CB600 -> 4pin-to-obd -> bt-obd -> telefon/sztgép)Létezik egy Torque a gplay-en, és autók hibakódkiolvasásához jó is, de motorhoz/motorokhoz/konkrétan ehhe a CB600-hoz jó lehet?
(Tudom, ki kell próbálni, de a motor nem nálam van, és próbálnék felkészülni)Esetleg számítógépre van könnyen kezelhető? (Elsőre ezt találtam HondaECU-1, hátha már valaki belebotlott és használta)
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Nem minden esetben. Euro 4 5 nel egy hatalmas katalizatorod van, amirol leszedheted a vegdobot, nem lesz sokkal hangosabb semmi. Ezeknel a motoroknal a vegdobokat cserelni teljesen ertelmetlen, es hozza sem fersz az ecu hoz.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Harcipocok84
üzenetére
Gyengebb lesz a motor, de az csak azert, mert a kipufogo rendszer hosszat fogja megvaltoztatni a nem ravalo kipufogo, es a mukodesi tartomanyat hangolja el. A gazt nem lehet annyira finoman adagolni, mert lesz egy kis spét. Tehat keruld el ezeket a szarokat.
Kerdes, hogy milyen evjaratu z, mert euro3 tol felfele nem tudod csak ugy irkalni az ecu t.
Ha mar veszel egy normalis motort, hagyd rajta a gyari dobot, a tobbit koltsd normalis gumira, vagy benzinre. Vagy akrapovicra, ha nagyon szeretnel ertelmetlenul hangoskodni. (Ami nem lesz hangosabb a gyarinal, csak ha kiveszed a db eatert)
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Harcipocok84
üzenetére
De, hasznos volt mert zanzásítva leírta neked mi a tényállás.

Az univerzális kínai csodák élből kukák, a motorhoz tervezett dobok is további munka nélkül nehezen elképzelhetőek, hogy javítanak de annál inkább, hogy rontanak a gázreakción.
A gyári mérnök nem hülye és nem puszira kapja a mi bérünk 4-5x-ét.
Delke és gyári közt visszaváltva még a kis egyszerű sor2-esem is érezhetően hirtelenebb és finomabban reagált a gázra. (Hamarabb reagált és nem hirtelen rántott minimális delayt követően mint tette az elvileg hozzágyártott Delke dobbal. Haver a 1150-en ugyan emiatt dobta el a Remust.
) -
Harcipocok84
tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Ez a hozzászólás se vicces, se hasznos nem volt

-
macilaci78
nagyúr
válasz
Harcipocok84
üzenetére
A LeoVince és Akrapovic, ha eredeti, akkor jó cucc, de utána kell menni a motorhangolással is.
Ha fake, akkor nincs véleményünk, mert korántsem biztos, hogy bármelyikünk tapasztalata is megállja-e a helyét.Ha dobot veszel a gyári helyére, akkor a megírás előtt kérd el az eredeti profilt, hogy amikor vizsgára visszarakod a gyári dobot, vissza lehessen írni.
-
neutron23
csendes tag
válasz
Harcipocok84
üzenetére
Messziről kerülném az összeset
-
dellfanboy
őstag
válasz
Harcipocok84
üzenetére
vettél egy z1000-est amiből használni fogsz kábé z20 egységet? tuti deal volt, bro
. mellé az alis dob. asszem a kínaik, gyártanak gumit is de ha esetleg ráhenkölnél vmi vietnámi bicikli gumit, akoo tuti gép lenne. -
törölt tag
válasz
Harcipocok84
üzenetére
Nem gyengébb lesz, hanem még kiszámíthatatlanabb
-
pepucs
tag
válasz
Harcipocok84
üzenetére
Mind Alis és max 25k onnan rendelve a legdrágább is. Korábbi posztok alapján pár évig jók aztán kiégnek. Haver DUKE 390-jére fake SC került pont egy ilyen eladótól, hangra jó volt.
Célszerű a gyári mérethez minél közelebbit venni, ECU-t utána írni ha lehet mert hosszútávon(évek) komoly problémákat okozhat. -
törölt tag
válasz
Harcipocok84
üzenetére
Én azt olvastam itt a topikban hogy elrontják a gázreakciót a sportdobok. Utána elviszed ECU tuningra is?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
vihartigris
üzenetére
Ezek a videók pontosan nulla dolgot mutatnak meg remélem tudjátok.

Ez NEM remegésgátló, ez csillapító. Nem a remegés megszüntetése a cél hanem egy bizonyos frekvencia elnyelése, a magas frekvenciájú kis amplitúdójú remegést hívatott lecsökkenteni mert az az ami képes az OIS-t megölni. Ebből a szempontból, hogy az aktív vagy inaktív tök mindegy mert ha inaktív is van mozgása a lencsének amit átvesz.
Nagyon ferde példa de a hídra és arra a rezonancia tartományra gondoljatok amiben ténylegesen leszakad a függő szerkezet. Sem alatta sem felette nem lenne hasonló mértékű szerkezeti sérülés.
Pongyola fogalmazás de remélhetőleg a lényeg érthető. Nem tudod lesz-e baj, ez kaparós sorsjegy ha egy több százezres telefont odarögzítesz. De nem jellemző a csillapító mellett a meghibásodás, egészen sok telefonnal adott ki tesztet a gyártó.
-
vihartigris
őstag
válasz
bardi
üzenetére
Samsung S20 FE, quadlok kormányközépen 4 hengeres (soros) motoron.
QL remegésgátló nélkül
QL remegésgátlóval
Mindkét videónál a telefon aktív volt a telefon videóstabilizátora. -
Micsurin
nagyúr
válasz
vendingo
üzenetére
Nem mindegy mennyire kell lenézned, hogy a periféria még az uton marad vagy full blackout ebben a tekitnetben.
12 és 13Mini is utazott már azért többet Quadlockkal sor2-ön, egyiknek sem volt panasza a dampener feltétele után. Előtte nem használtam, ezzel együtt preferálom az eldobós mobilt a motorra.
mod.: szintén érdemes említeni, hogy redditen ha ránézel a legtöbb OIS panasz akkor volt mikor sem dampener nem volt alatta és a kormány szélei felé rögzítették. Csillapítóval és középre szerelve nem találsz gyakorlatilag panaszt.
-
vendingo
veterán
-
bardi
senior tag
Pixel 6a-t használ valaki quadlock tartóval? 4 hengeres motoron szétrázza a kamerát benne, vagy a vibráció csökkentő cuccukkal bírja?
Kormány nyakba rakható tartó kell, azt meg náluk találtam.
Másik opció az lenne, hogy szintén quadlock tartó, és egy régebbi Nokián menne a navigáció, arra megosztva a netet. -
bardi
senior tag
válasz
neutron23
üzenetére
Mentem végül egy kört, felszáradt az eső szerencsére, nem volt semmi az aszfalton most. Vicces mennyivel bátrabban merek itt kanyarodni, mint dobogókőn, szimplán a normális minőségű aszfalt miatt. Persze ez még motoros szinten még mindig csigalassú, de ha valaki nagyon rámesik, inkább elengedem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- World of Warships
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

1 hónapja találkoztam vele, hejj ha ilyenkor tudná az ember figyelmeztetni a másikat, hogy vigyázz
/szarkazmust remélem érezzük 
Nem kötekedett amikor látta hogy nincs mire, én is mindig normálisan állok hozzá, nem szokott gond lenni.

Árakat checkold használtan ha megvan még az ABE/TÜV akkor jó vagy, csak legyen türelmed végig futni a beíratási procedúrát.