Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz
Micsurin
üzenetére
Egy próbát mindenképp megér.
Mi egyszer egy Pannóniaringes esemény fotósával egyezkedtünk, eleinte ő is 10 euró darabáron kínálta a képeket, aztán haverom addig írkálta neki az emaileket, hogy megkaptuk 15 euróért fejenként az összes képet magunkról
Szerintem a csávó már unta az egészet az 5. emailváltás után, látta hogy máshogy ebből nem lesz pénz, amúgy sem ehhez lehetett szokva a Nyugat-európai ügyfelekhez képest
-
Micsurin
nagyúr
Kanyarfotóval lehet valahogy egyezkedni? ~8-10 képre hátha adnak kedvezmény haverral mindketten vennénk erősen reménykedünk hátha... van tapasztalat?
-
neutron23
csendes tag
Sziasztok! Tegnap ott voltam kakucson, én voltam a régi cicaszemes, szürke 600-as Fazerrel, pár kanyarral az R6-os mögött mentem, amikor megtörtént. Rossz volt látni, nagyon sajnálom. Azért írok, hogy jobbulást és sikeres felépülést kívánjak neki! Üdv.
(Én két éve csusztam ki a 12-es kanyarban, mondjuk nekem nem lett semmi bajom, de azóta nem tudom annyira mélyre dönteni, viszont próbálok minél jobban mozogni. Így is lassabb vagyok, mint 2éve.)
-
tboy93
nagyúr
válasz
pepucs
üzenetére
Mi egeszen konkrétan begurultunk utcarol, ossz vissz iratok meg fel liter viz volt az ules alatt. Egy fel napra ez kb eleg volt
Amugy van büfé. Kut nem tudom hol van a kozelben, en 65 kört mentem, az kb 65(?) km , lof@sz üzemanyag fogyott a tankbol. De amugy igen, sokan jonnek trelerrel. -
Xero
nagyúr
válasz
yodamastah
üzenetére
Hat en mosott kaki vagyok, bar az hogy sokat evett a fene a napon valoszinuleg nem segitett.
Nyilvan ha a technika sincs meg igazan a helyen, mint nalam, az is ratesz egy lapattal, de alakulgat ez.#141890pepucs: En siman labon szoktam menni, es Dabasra kigurulok 7km-re ha elfogy a benya. Ma is igy volt. Haverok futoval jottek, hogy az aldozat pacit hazavigyuk. Ok siman delutanra erkeztek teli tankkal, amit kigurultak. Szerszam az nalam a gyari keszlet es egy legnyomas mero. Minden masra ott a Mastercard.
-
pepucs
tag
válasz
yodamastah
üzenetére
Egy átlagos kakucsozáskor ha az utcai motorral mentek, akkor tréleren + benzin + alkatrészek a kocsiban? Vagy van olyan aki csak begurul motorral, megy egy-két etapot és hazagurul? Üzemanyagot ott honnan tudtok szerezni,
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
norbert1998
üzenetére
A motort mindig a nyomatek gyorsitja.
Az a nyomatek, ami a fotengelyen ebred.Ezt a nyomatekot el fogod valtani, a "nyomatekvaltoval" azaz egyre kisebb lesz a hatso kereken ebredo nyomatek, ahogy egyre magasabb fokozatban van a motor. Ettol fuggetlenul a nyomatekcsucson fog a legjobban gyorsulni tovabbra is, abban a fokozatban, amiben epp van.
Emelle az 1 hengeresek csak nagyobb kobcentimeter eseten lustabbak forogni sokat, a nagy alternalo tomeg miatt. Esetleg a nagyobb szelepek miatt, vagy a nagy furat miatti oblotesi nehezsegek miatt. 125 kobcenti eseten ~11 000 et kiforogjak. Konnyu kicsi szelepek, konnyu dugattyu. Nem igazan lehet sztereotipizalni, hogy egyhengeres, ami nem szeret forogni ilyen kis kobcenti eseteben.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ez igaz, de nem a nyomaték, hanem a másodpercenkénti nyomaték, azaz a lóerő (sarkítva) gyorsítja a motort. És az általában magasabban van, mint a nyomAték csúcs. De azon is kb minden motor túl van a végsebességben.
-
Xero
nagyúr
válasz
yodamastah
üzenetére
Pedig nem volt rossz, csoportozas sem volt.
17:30-ig toltam. Mocsok faradt vagyok es le is egtem.
Meg elhullot ket R6 a nap folyaman, ez nem a Yamahak napja volt. Havernak sajnos tort a jobb huvelykujja es a bal valla. Bent is tartjak, szoval ebbol a szempontbol minuszos a nap erosen. Hiaba mondtam, hogy ne lapolja le teljesen hanem mozogjon. Szugyig ledontve rahuzta 0 elektronikaval. Lett is baj.

-
csongi
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
szetrobbantottak birodalmiak. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
norbert1998
üzenetére
Altalaban az osszes blokk vegsebesseg kozeleben mar tul van a nyomatekcsucsan.
-
norbert1998
nagyúr
Nagyon nem mindegy, hogy a blokk karaktere és az áttétel hogy adja ki. Lehet valami 30 lóerős is, ha olyan a karaktere, hogy amikor már 115-nel jár, mindössze 14-et tud kipréselni a blokk magából, mert túl ért a csúcsán. Ezek jellemzően egyhengeres motorok, amik nem arról híresek, hogy pörgősek.
-
GTVili
tag
válasz
yodamastah
üzenetére
Holnap motoros majális...

-
Xero
nagyúr
Valaki ma Kakucs? Yodan kivul, olyan akit utol is lehet erni.? :p
Reggel 8-tol kint vagyok, meg 9 elott volt ido amikor egyedul koroztem.
Egyik haverom kicsit tultolta a gazt meg 10-kor igy celegyenesben highside. Most varom a tobbieket a futoval.
-
tboy93
nagyúr
válasz
bajnokpityu
üzenetére
125-os yzf-r yamaha 15 le-vel ora szerint majd 140-et hozott öcsém alatt
-
bajnokpityu
félisten
válasz
yodamastah
üzenetére
Sztem a 130at 22-24 lóerővel lehet elerni. Gondolj bele 250es etz sokkal kisebb hajtasi veszteséggel tudott 115korul 21 lóval.
Gyári burgi 200 18 lovas. És vagy 10%al több a dozshajtas vesztesége. Cserébe áramvonalasabb.
-
palfitom
félisten
válasz
yodamastah
üzenetére
Óóóó, nem akarok én senkinek semmit bebizonyítani.
Egyáltalán nem érdekel, hogy ki mit gondol. Csak egy egyszerű élmény megosztás volt a részemről. -
yodamastah
őstag
válasz
palfitom
üzenetére
Csináljatok már videót ahogy probléma nélkül felugrál 140re az a tuning mentes (ezt írtad), tmax gyilkos 200as burgman. Elég egy 0-140 gyorsulás. Videón legyen rajta egy telefon ami mutatja a gps végsebességet (140 a hozzászólásodban elhangzott, ez is jó lesz). Ezzel le is zárhatjuk ezt a vitát.
Egy tuning mentes 200as buri kb 10 másodperc alatt lehet 100on, és top speed talán lehet 130.
Várjuk a videót a robogós topicban.
-
palfitom
félisten
válasz
palfitom
üzenetére
Bár sajnos az 1 hét hamar elrepült, de rengeteg élménnyel gazdagodtunk, és biztonságban hazaértünk.
Sokat mászkáltunk Zalában, Vas déli részén és persze a Balaton-felvidéken. A tavasznak köszönhetően lélegzetelállító, és harsányzöld a táj mindenfelé, őrült szép látvány, és egészen más motorról, mint autóból szemlélve.
A mocim (NC700) még sosem fogyasztott alattam ilyen keveset: általában 5-6 litert etetek meg vele, de rengetegen dicsekednek 3-3,5 literes étvágytalanságával. Most nálam is ennyit evett, alig akartam hinni a számlálóknak!
A "vitatott" 200-as Burgmanról "testközeli" tapasztalat: 110-120-as autópályás utazósebességet tartottunk (gps szerinti adat), de ha előztni kellett, akkor sem okozott neki problémát felugrani 130-135-140-re, s mindezt teljesen tuningmentes állapotban. Néha én is meglepődök milyen jól gyorsul, én egyáltalán nem ezt várnám egy 200-astól. -
Urak!
Lenne egy kérdésem,amivel kapcsolatban nincs tapasztaltom.
Okozhat váltóanomáliát a túltöltött motorolaj?Pl sebességből kidobás.
A Hornet előző gazdája sikeresen túltöltötte a motorolajat (szerintem oldalsztenderen cserélte).
Egyszer már leszívtam belőle olyan 1,5decit,de valszeg nem volt vízszintes a talaj.Most vízszintes betonon még mindig sok volt,a max felett volt annyira hogy full teli volt a kémlelő.
Lejött újatt 3!!! deci,most van min és a max között olyan 3/4-nél.
Amúgy a váltó szépen kapcsol,határozottan jár,nem akad,nem recseg,csak előfordul hogy kidobja a sebességet.
Tegnap pl 5.ben gurultam,előzni akartam,visszaengedtem a gázt,majd odatekertem neki és hirtelen tiltásba szaladt,fokozat kijelző is azt jelezte hogy üresben vagyok.Visszaengedtem,kuplung be és ki és megint 5.-ben volt.
Amikor elhoztam még nem játszotta ezt.
Vagy készülhetek a váltófelújításra? -
csongi
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Zsiros olajos foltokra erzekeny, de szaliarnyba jol tisztithato.
En is szeretem, van mikor alkalmazom.
Mivel nem szoktam szalon allapotig rekonstrualni, leginkabb ezust+ matt lakk a megoldas.
Eloxhoz kozeli megjelenes. Ha nagyon kavics verodeses, akkor ala lehet dolgozni.
Pegasonal peldaul alapozo es oldoszeres festes van gyarilag. A magas nyomasu leszedte a szint, de az alapozo jol tartja magat a femen.A fejidomot csizolom ki. Eleg mely, sotet bordot fujok fel.
.
Majd kiderul milyen lesz.A vas hatso lengovillat, ha csak pontokba kell javitani, Hammerite. Ha nagyon troger, akkor teljes festes. Az ezust es mattlakk kombo teljesen jo.
A lakkozas egy picit sotetit a vegen. Minel ezustosebb annal jobb.
A Hoallo ezusttel is mukodik. Szep felulelteket lehet elerni.Valakivel korabban beszeltem itt errol.
A deauville szoghajtason csinaltam, aztan tovabb kiserleteztem. A MOTIP eleg jo, es kevesbe valtozik az arnyalata. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
csongi
üzenetére
Szalcsiszolasrol jut eszembe. Az RS-t elkezdtem politozni, de annyi serules volt rajta, hogy azt mondtam- ez szalcsiszolt lesz, leszarom. A szep polirhoz rengeteg anyagot kellett volna leszedni, es a felulet se lett volna szep, tele lett volna hepe-hupaval, csak fenyes.
Jol nez ki nagyon egyebkent a szalcsiszolt alu, es nem annyira erzekeny, mint a polir. -
csongi
veterán
válasz
Micsurin
üzenetére
Az jo, hatha nem reped meg sehol a rezonanciatol.
A telo szarat itthon, MOTIP ezusttel, es Matt lakkal festem le. Idovel ez is lerugja magat, ha csak az alura kerul. oxidal.
Vagy, femtiszta alut lehet gazolajjal bekenni.
Sotedeik tole, de aztan nem valtozik erdemben. Ha majva foltos az alu, akkor az latszani fog.Lehet gyongyszorni, aztan lakkozni. Ez is egy ido utan feladja, az oxidacio miatt.
Sziszolo szivaccsal, szaliranyorsa lehet huzni a feluletet. Szalcsiszolt hatasu lesz.
Vagy lehet eloxaltatni. Sztem ez a legszebb felulet kezeles. Ehhez szet kell szedni.
Vagy porfesteni. Ehhez is.
Festett lakkozott feluleleten a nem kell karcokat eltavolitani, sztem barmelyik teknos wax jo ra.
Idokent ujra keni az ember. Jo kis kikapcsolos elfoglaltsag.
-
hroberto
veterán
Új negatív rekordot értem el. Mindösszesen 1700 km után lett kuka a gumim (Metzeler Racetec K3)...
Azért olyan 3 ezreket el szoktak menni a sport gumik.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
A Zéé
üzenetére
30fps, a 30-ja az frame duplázott valójában én emiatt adtam el anno az enyémet. Szakdoga miatt kellett kamera de lassan többet használom minden másra a Sonyt...

Pttypang miért cserélnéd? Én max optika miatt agyaltam cnc alu védőlapon hozzá mert ősszel a gyári foghíjas öregedő hűtő helyett jön egy új alu hűtő.

bacus kocsira eddig mindig megjött 2 héten belül, flottásra olyan 3-4 szokott lenni. Haverokkal tapasztalat alapján 3 hét után már nem aggódunk. Mennyi volt az annyi?

-
bacus
őstag
Gyors hajtás után mennyi idő míg kijön a csekk, illetve fordítva, mennyi idő amíg biztos lehetsz benne, hogy megúsztad?
Ugye tele van már az ország üres dobozzal, fogalmam nincs mértek e, meg ha igen mennyivel mehettem

Ritkán szabálytalankodom, de most sikerülhetett (vasárnap 76os út Zalaegerszeg). -
Micsurin
nagyúr
válasz
Pttypang
üzenetére
Bocs nem így értettem a fuxra akartam utalni...
nem az volt a célom, hogy csillogjon csak, hogy ápolt szemnek kellemes legyen. 
Ha neki állsz úgy számolj kb 1szár/délután. ~1 fele estem haza este 9-re lettem meg:
Leszedtem a fekete festéket mindkettőről, a balost teljesen felcsiszoltam és kapott egy kör polírt (Még fog szerintem egyet lehet kipróbálom csongi ötletét a csillogást úgyis elveszti de szép sima fényes felület maradna.) a jobbost meg felcsiszoltam durván majd símával. Azt tervek szerint ma vagy holnap fejezem be.
Ha kerekek lent akkor cserélem a kerékcsapágyakat mert a hátsó kézre érezhetően morgott de akkor már első is kuka most úgyis lent van.csongi a Givi rack végül kapott edzett csavarokat
és végtam a platni alá 0,3-as saválló lemezt így szerintem nem a súly lesz már a határ hanem, hogy meddig elviselhető irányítás tekintetében.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
csongi
üzenetére
Nem akarom, hogy króm hatású legyen nem vagyok én miskolci

Csak már bántotta a szemem, hogy a kézből fújt fekete még ha szép is de pattog a kavicstól, a gyári lakkezüst meg nagyon megkopott így most szép fényes alu felület kb mint a kormány és a karok.
Kicsit csaltam mert volt gépre való tekercses polír/csiszoló szivacs ami szépen melegszik és hozza a festéket mint a radír a cerkát igaz cserébe büdös mint a rettenet. 
Idomokra mi a tipp, hogy kis fényt adjak nekik újra?tboy93 én azt is szeretem
kikapcsolja az agyam meló és egyetem után pont kellemes kis mosás, lánc ápolás...Ptyypang már mihez illik? Ennek gyárilag is ezüstök voltak a villa befogó szárak csak most nem kopott és nem ezüstre festett. De szerintem passzol élőben szép keretes hátul is most újak a csillapítók és mint a salamon t*ke a kormány karok meg eleve sima polírozott T6 aluk.
Már csak a K53-as Kappat várom hátulra jövő hét elején

-
válasz
üzenetére
Nekem megerte azt a vasarnap delutant a szimeringcserere raszannom, mint hogy keresgeljek szerviz utan, egyeztessek, odavigyem, otthagyjam, fizessek erte, aztan ki tudja, mikor lesz kesz, milyen minosegben es mennyiert...
Talan valami problemasabb dologhoz, ha a motorba kell nyulni, vagy hasonlo, akkor oke, de egyszeru dolgokkal elboldogulok, ezert mertem megvenni az idosebb motort. -
-
Micsurin
nagyúr
válasz
A Zéé
üzenetére
Nekem a szakdogához vett HDR-AS100 nagyon bejött marha jó cucc

tboy93 jó kikapcsolódás egész héten zh + szakdoga + meló volt nem is maradt kedvem leülni játsszani gép elé már vagy Switchezni
Ezt meg jó ideje terveztem mert a fekete rattle can fújás ronda, színtereztetni nem akartam de a gyári lakk nagyon lepattogott. Meglepően szép lett szerintem és jót tett egy kis pepecselősebb fizikai munka.*

*rohadás vigye el a gyári lakk és festék olyan szinten ragaszkodott a felülethez, hogy az nem igaz. -
bacus
őstag
válasz
Tamás9x
üzenetére
A bmw navi amire rá van téve cső, az 14mm -es, ott forog el, pedig az ott nagyon jó lenne a hasonló felvételekhez, mint amit 3800+ motorostársunk is mutatott. Az forog el, a bilincs amit vettem 16 mm-es, két v. 3 műanyag közdarabot is kaptam, így 12-14-16 mm-re is felszerelhető, de akárhogy meghúzom elforog. Kicsi a csőátmérő, nagy az erőkar, rázkódik ott minden alapjáraton is..
Ezek amiket látok a képen ezek nagyon batárok oda, hátsó rögzítésnél jók, de nem a műszerfal konzolján.
A normál helyeken jók a bilincsek, de kell a 2. megtámasztási pont, azt most rendeltem. Jó lenne ha nem rázkódna ennyit a kamera, a végén még kidobok minden szelfi botot, aztán kap egy alu csövet egyben, abba esztergáltatok 1/4" menetet, illetve közdarabot, stb
Nem volt kedvem ennyit foglalkozni vele 
-
bacus
őstag
válasz
3800+
üzenetére
Erre tippeltem, sőt 1 hete vettem én is
, de még nem jutottam ide, hogy teszteljem rendesen. Küzdök a rögzítésekkel, mert azon a ram golyós erőkaron olyan forgatónyomaték van, ahogy rázkódik, hogy az alap 1" bogyó elfordul a csövön...Feltettem magam mögé 1,5 m hátralógatva a fejem fölé, a szelfi bot hozzáverődött a dobozhoz, iszonyatos kilengése van ott, de a felvétel (a távoli pontok) atom stabil, a bukóm meg körbejárja a képernyőt
. Próbáltam rongyot tenni a botra és oda gyorskötöztem a doboz füléhez, de még mindig nem tetszik ahogy remeg a kamera a bot végén.Ami még nem tetszik, az, hogy egy étterembe belépve, ahol azért a fényviszonyok már nem az igaziak, na ott nem hozza ezt a minőséget.
-
3800+
őstag
válasz
bacus
üzenetére
Insta360 X3
Nagyon okos cucc, amit mögé kapsz mesterséges intelligencia az alkalmazásban az jelenleg verhetetlen, és azon sem kell izgulni hogy hova, hogy rakod a kamerát.Xero: A hangot a kamera vette, minimál zajcsökkentést tettem rá Davinciben. A hang minősége engem is meglepett. A fütyülés mondjuk elég idegesítő mert azt semmilyen szűrő nem tudja kiszedni.
Elég sok a vad, meg nem is vagyok egy versenyző, ami érződik is, ezen a túrán 3,6 volt a fogyasztás.
Somatom: Lehet! Utólagos szerkesztésnél is, illetve ha csak egy lencsével rögzítesz akkor is be lehet állítani hogy a látószöget.
Sys85: Így-így, viszont azt mindenképp javaslom akinek a képminőség mindenek felett van az ne 360-as kamerákban nézelődjön. 1 lencsés 4K-ba sem hozza azt a képet amit egy DJI Action 3 vagy GoPro 10. Cserébe mindenre jó amire egy dashcam, egy dashcam viszont semmit sem tud ehhez képest...
-
Somatom
veterán
Nekem nem tetszik, de ez szubjektív. Zavar, amikor a széles látószög miatt ennyire torzítja a képet. Lehet ezekből a kamerákból természetesebb képet is kihozni?
-
3800+
őstag
Teszteltem az új akciókamerám, itt egy kis kedvcsináló, a korábban Csesznek alternatívaként említett szakasz egy részéről, azoknak akik még nem jártak erre. Kezdő vagyok, béna vagyok, csak az utat és a tájat nézzétek!
[link] -
bacus
őstag
Akinek van kedve és ideje olvasgatni, mi Szlovéniában jártunk a hét végén.
-
norbeerto
csendes tag
válasz
pepucs
üzenetére
Én SER ringen nemrég voltam, örültem is nagyon amikor lowside-oltam. Nem volt nagy a tempó, de amikor megláttam mit művelt a beton a fém alkatrészekkel csúszás közben, hálás voltam, hogy télen beújítottam bőrgatyát és rendes sportcsizmát.
Kétrészesem van, de azt mondják motoron mozogni egy jóféle egyrészes ruha még jobb. Teljesen egyetértek. -
Micsurin
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
[link] de

Mindegy, hogy a tengely mentén feszítesz elő vagy egy csavaros alsó előfeszítés mentén... banális de meglepődnének sokan mennyire szrnak az emberek beállítani a kuplungot. Mikor évfolyamtárs is nézte akinek szintén CB van jé ennek de puha a váltója...

-
kriszti21
csendes tag
válasz
Hyder11
üzenetére
SV-n egyszer én is szenvedtem egy ilyesmi jelenséggel, nekem ami segített és azóta eltűnt a probléma:
A "clutch push rod"-ot (kuplung tolórúd, majd szakik kijavítanak, ha magyarul nem ez a szakszó rá) újra beállítottam a manual szerint. - Ez sokat segített de nem tűnt el teljesen a probléma.
Aztán az aktuális olajcserekor félszintetikusról (Motul)->szintetikusra váltottam (Fuchs és Motul is volt már benne, mindkettővel jól szuperált a váltó). - Ezek után már tökéletes lett. -
Hyder11
csendes tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Olyan olaj van benne. Egyébként nálam kezd kicsit új életre kelni mert az eddigi hibák alapján nemtörődöm gazdái lehettek. Én sem akarom a vételárat mégegyszer rákölteni, szóval ha nem tudom megcsinálni költséghatékonyan akkor sajnos elválnak útjaink
Szeretem pedig, kezes kis gép, és nagyon kényelmes.Micsurin! A bowdent is csekkolni fogom, de nekem nem tűnt fel szélsőséges holtjáték.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
...vagy nem jól beállított bovden. Mikor kolléga panaszkodott a ~9k km-es CBR500R-re, hogy ragad a váltó. Mi meg nézzük te báttyámuram nem zavar, hogyy alig emel ki az a kuplung? ~4cm holtjáték volt a kar végén nézve, a tőnél nézve kb ~1,5cm... elindulni alig lehetet vele mert fulladt.

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Hyder11
üzenetére
20w 50 nel csak rosszabb tud lenni, a lamellaid kozul megkevesbe tud kifolyni, es jobban osszeragasztja a kuplungot oldott allapotban is. Emiatt hangos az 1 be rakas.
Jaso ma olajat kellett volna kiprobalni, de ha csak melegen van a jelenseg, akkor nem olajproblema, mivel melegen annyira higfolyos, hogy csokkennie kellene a jelensegnek.
A kerdes az, hogy te nem vagy eleg hatarozott a valtokarral, vagy ez valoban egy kezdeti hiba, rosszul kihezagolt valto, vagy elgorbult valtovilla.
En innen a tavolbol azt mondanam, hogy nem vagy eleg kemeny a motorral, es az is lehet, hogy semmilyen hiba nincs. De ezt ne vedd semmilyen tanacsnak.
Nezd. 96-os motor. Ha nincs az a keves figyelem raforditva amit ilyen motorra kellene, az ilyen. Termeszetesen egy uj motorhoz kepest az is tobb, mintha siman uzemeltetned, vilagos, de 27 eves jarmu. Lassan oldtimer, ki tudja milyen eloelettel. Ez nem lesz jobb. Ha te magad nem tudod megcsinalni, es nincs egy normalis szakembered erre, ezek a legnagyobb penztemetok. (Meg szakemberrel is)
-
Hyder11
csendes tag
Sziasztok! Ismét segítségért fordulnék hozzátok... A kis XJ-ém valamiért nagyon nem szereti bevenni az egyes fokozatot, illetve az egyből kettőbe kapcsolás is szokszor végződik úgy, hogy csak az üresig jutottam. Nem tudom hogy mi okozhatja. A kuplung kiemel rendesen elvileg, inkább felül kezd el fogni is.
Megpróbáltam vastagabb olajjal, 20w-50el 10w-40 helyett, de nem segített semmit.
Érdekes továbbá hogy CSAK meleg motornál van ez a jelenség, 3-4 perc járatás után elindulva olyan mint egy svájci óra.
Melegen viszont, mikor üresből egyesbe raknám hallani lehet ahogy a fogaskerekek egymásnak dúródnak, nagyon rossz. A lábammal is érzem. Ha pedig nem határozottan be"rúgom" hanem csak finoman bepöccintem, akkor meg számolják egymást a fogak.
Nemtudom emberek, nagyon elegem kezd lenni ebből a gépből. Az eltömődött benzincsőről (vagy szellőzőről, még kutatás tárgya) nem is kezdek el beszélni..... 96-os Yamaha XJ600 a gép. "Viseltes" állapot. -
pepucs
tag
Kakucsos pályázásra mindenképp bőrcucc kell vagy lehet bőrkabát bőrkabát aramid farmer kombó is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Filmvilág
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- HomeAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Újszerű, 1 Év Garanciaval
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

meglátjuk nagy reményt nem füzök hozzá pedig jó kis gif react alapanyag lehetne saját haveri DC szerverre.
Szerintem a csávó már unta az egészet az 5. emailváltás után, látta hogy máshogy ebből nem lesz pénz, amúgy sem ehhez lehetett szokva a Nyugat-európai ügyfelekhez képest

Amint kezdett szépen behúzni hirtelen krekk…. Remélem menetesszár és kitudom hajtani vagy megfúrni
Azért olyan 3 ezreket el szoktak menni a sport gumik.

Ha kerekek lent akkor cserélem a kerékcsapágyakat mert a hátsó kézre érezhetően morgott de akkor már első is kuka most úgyis lent van.