Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen monitort vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 01:07:51

LOGOUT.hu

Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#43937) AxBattler


AxBattler
félisten

Üdv!

Csak szeretném megköszönni a topiklakóknak a tanácsokat, és a segítséget! :R

robee22 fórumtárstól sikerült végül vennem egy HP ZR24w-t, és teljesen meg vagyok vele elégedve. Mondjuk amikor először bekapcsoltam, azt hittem elteleportált egy szoláriumba, de aztán a brigthness-t nullára véve kb. ugyanazt a fényerőt nyújtja, mint a régi Samu 730BF-em. Emellett warm color, 75-ös kontraszt, és más nem is kell - kalibráltatni is majd csak később fogom elvinni, ha egyáltalán.
Ja, és alapbeállításokkal pillanatokon belül felforrósodott a kasztni (különösen a fém keret), de a fenti beállításokkal, csak szépen lassan melegszik át, és akkor sem bántóan.

Először nagyon mellbevágó volt az élmény egy 17"-os TN után, hamar le is fáradtam tőle, nem tudtam huzamosabban használni, de most 3 hét után már sikerült hozzászoknom.
Külön plusz, hogy az alacsonyabb felbontásokat is tökéletesen jeleníti meg, semmi torzulás, vagy homályosodás nem látszik, így a játékokkal sem lesz gondom!

Szóval nagyon jól jártam, teljesen elégedett vagyok a kicsikével! :C

"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50, Silverstone Milo ML03 ..............................................................................................

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen monitort vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.