Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LG LCD és LED TV-k

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-01-21 19:00:29

LOGOUT.hu

Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23451) Labello


Labello
csendes tag

Csömöri Auchan-ban 47LM615S 250k helyett 150k. Rendesen dobozban, meg minden ami kell....

(#23452) Azurooandrew


Azurooandrew
tag

Megjött a 42LM765S-em, gyönyörű, impozáns darab. Jelenleg a beállításokkal kísérletezek.

Pár észrevétel:

-Nem tükröződik (működés közben) annyira mint amire számítottam, pedig déli a nappali tájolása és nem engedtem le redőnyöket sem.

-Egy-egy tv-s HD adásnál elég szép a képe (M1-2, Duna, National G. korrektek ebben a tekintetben), de ahol igazán elemében van azok a 1080p-s mkv-k. Megnéztem a Prometheus és a Lawless egy-két jelenetét, amelyek gyönyörűek: részletgazdagok átkozottul jó színekkel. Egy-egy vertikális kamera mozgásnál azonban enyhe szaggatást látok, még tru motion bekapcsolás esetében is (2-esre állítva) itt lehet még állítanom kell majd néhány dolgot. (?)

-Kipróbáltam a saját média playerjét (korábban AC Ryan-t használtam), egyenlőre marad a jól bevált AC mini mediabox erre a célra, de meglepetésemre volt olyan anyag amit hiba nélkül játszott az LG is.

-Csatornaszerkesztésnél fura dologba ütköztem, ha átírom az egyik adó számát akkor az amire átírtam nem új sorszámot kap (mondjuk eltolja a tv eggyel feljebb) hanem eltűnik a listából. :((

-Egy elég érthetetlen dolgot is tapasztaltam - erről írtak asszem már mások is egyéb modellek esetében, bár lehet, hogy nem tv adó specifikusan: a Digisport 1-2 HD-k esetében olykor 10-15 perc működés után hirtelen nem kap jelet a tv és kikapcsol (korábbi LCD tv-nél ez soha nem fordult elő). Ha visszakapcsolom minden megy tovább.

-Még nem próbáltam a Smart funkciókat...amúgy mi a véleményetek engedjem rá a legújabb frissítést?

Előre is köszönöm a tanácsaitokat, véleményeteket!

[ Szerkesztve ]

(#23453) Gigabyga


Gigabyga
aktív tag

Sziasztok!
Van egy LG LM660s tv-m és egy LG optimus G-m szeretném használni a MIRACAST funkciót de szerintem ez a Tv nem tudja..Valaki tudna segíteni?!
(Miracast funkció:Telefon képernyőjét wifin keresztül küldi tv-re élőképben.)

(#23454) #20844032 válasza Gigabyga (#23453) üzenetére


#20844032
törölt tag

Szerintem miracastot csak az idei széria tud.

(#23455) Gigabyga válasza #20844032 (#23454) üzenetére


Gigabyga
aktív tag

Köszönöm szépen akkor sztem cserélem a tv-t :S

(#23456) Seprioth


Seprioth
csendes tag

Srácok a LG 42LM620S téve az valós 100mhz-es ?

(#23457) OldMike válasza Seprioth (#23456) üzenetére


OldMike
őstag

Ha beírod a kérdésedet - de elég lesz 100 Hz-et írni - a jobbra fent lévő "Gyorskeresés itt" ablakba, akkor annyi választ fogsz látni, hogy a füled kettéáll tőle :DD .

42LM660S

(#23458) proly01 válasza Azurooandrew (#23452) üzenetére


proly01
őstag

Grat a tv-hez!!! :C :)

....Pr:)ly....

(#23459) BRAAJEN


BRAAJEN
tag

hello! Lg620 ason youtub másnak is ablakban fut? Q.menüre széthuzza 16:9 re de utána kilépve 4:3 ra kitakarja a széleket. Van rá megoldás? Az Lg belső youtubja.

''Alvéjz luk on dö brájt szájd of lájf''

(#23460) Dominator


Dominator
aktív tag

Sziasztok!

Megosztanám veletek az utóbbi néhány napunk történéseit, mert mielőtt megleltem a választ a kérdéseimre, a világ különböző magyar és nemzetközi fórumain úgy találtam, sokan tapasztalták az alábbi problémát:
A feleségemmel néhány napja úgy döntöttünk, veszünk egy TV-t a nappaliba a régi CRT készülék helyett. Az egyik fő szempont, aminek meg kellett, hogy feleljen az, hogy játsza le a hálózatunkra kötött 1TB kapacitású NAS-on lévő filmeket, sorozatokat. Egy LG 42LM620 mellett döntöttünk, nem sokat agyaltunk rajta, mert megtetszett a boltban, megvettük, hazahoztuk, bedugtuk, működött... egészen addig, amíg a sorozatok közül egy újabb epizódot szerettünk volna megnézni, .srt formátumú külső felirattal.
Az első, amit a neten találtam az, hogy nem feltétlenül mindegyik TV támogatja a feliratokat, ha azok az otthoni hálózaton, DLNA-n keresztül érkeznek. Az LG esetében ez támogatott, mi mégsem láttunk semmit. Amit a NAS-ról tudni kell, hogy a Twonky médiaszerver már telepítve van rajta alapesetben, egy gombnyomással bekapcsolható és így már le is játszható a TV-n minden rajta található tartalom a Smart Share opción keresztül. De sajnos ez a Twonky is abba a kategóriába tartozik, amit az LG úgy nevez meg: "nem minden DLNA eszközzel lehetséges az srt feliratok megjelenítése.".
Némi keresgélés után megbizonyosodtam róla, hogy az egyetlen ilyen támogatott "eszköz" a Nero Media Home 4. Ez az Essentials verzió vagy CD-n jár a TV-hez, vagy ingyen letölthető a netről, a kereskedelmi változathoz képest kevesebb, de nekünk elegendő tudással. Letöltés és telepítés után indexeli a megadott mappában található fájlokat, majd a szervert bekapcsolva a TV Smart Share menüjében már meg is jelenik a Nero Media Home 4 mappa, a benne található fájlokkal. Kipróbáltuk egy random sorozatepizóddal és hurrá, ott a felirat. Ekkor jött a következő lépés, osszuk meg a NAS-on lévő rengeteg feliratos sorozatot. És akkor megint egy elakadás, nem is kicsi: a Nero Media Home nem engedélyez olyan mappát megadni forrásnak, ami nem fizikailag a számítógépben található. Lehet az akármilyen meghajtónévvel csatolva, az "OK" gomb szürke marad, megosztani nem lehet. Nem csak nekünk, a fórumok szerint semmilyen megoldás nem érkezett erre a gondra, hiába írták meg a Nero hivatalos fórumába évekkel ezelőtt.
Ekkor kezdtem el gondolkozni azon, nem lehet-e átverni valahogy a programot, hogy egy adott halmazt egy tényleg a C: meghajtón található mappának higgyen. És lehet. A megoldás az alábbi (Windows 7 esetén legalábbis): futtassuk a parancssort rendszergazdai módban, majd adjuk ki a következő parancsot:

mklink /D C:\amilyen-nevet-akarsz-a-mappádnak \\a-hálózati-hely-neve

Ez esetemben az alábbi volt:

mklink /D C:\Sorozatok \\Cloud01\Movies\Sorozatok

Ezután a C: meghajtót megnyitva ott egy Sorozatok nevű mappa, ami a Cloud01 nevű NAS eszközön lévő mappára mutat és ezt már el is fogadta a Nero Media Home. Így sikerült hát megosztani minden feliratos tartalmunkat, amit a TV már hibátlanul le is játszik. Ajánlott ilyen esetben minden eszközt vezetékkel kötni a hálózatba, mivel így sajnos a tartalmaknak dupla utat kell bejárniuk a NAS-PC-TV útvonalon, de nálunk egy átlagos routerrel így is vitte a HD tartalmat némi pufferelés után. Remélem, hogy tudtam segíteni másoknak és nem fog már senki elakadni és bosszankodni, hogy az úgynevezett okos tévéje mégsem olyan okos :)

(#23461) shteer válasza Dominator (#23460) üzenetére


shteer
titán

hasznos :R

..szerintem jónak tűnik

(#23462) Kroni1 válasza Dominator (#23460) üzenetére


Kroni1
veterán

Van még amugy progi, én is mostanában kisérleteztem. A serviio is ingyenes és a sima verzió is viszi a feliratokat, ez szerintem megbízhatóbb mint a nero, nálam az volt h a mappákat időnként üresnek látta..

Ami a legjobb szerintem az a PLEX, ennek az elérése nem a DLNA input kiválasztásával hanem a HOME gomb után a Prémium menüben a médiahivatkozás alatt történik, az LG ugyanis a 2011-2012-es TV-ibe beintegrálta ezt az alkalmazást. NEkem tetszik, hogy jobban testreszabható, feliratokat ez is kezeli, és leszed boritókat a filmekhez, a sorozatokat akár be is rendezi évad szerint és nagyon egyszerű, van magyar nyelv is benne.

Ami még érdekes lehetne neket az az, hogy bár nem tudom h milyen NAS-od van pntosan, és h arra feltehető-e de van nemcsak PC-s, de NAS-os verziója (sőt androidos és iphone-os is) ami néhány típusra pl. a NSA310-esre is feltehető, igaz kevesebbet tud mint a PC-s, de igy nem kell mennie a PC-dnek csak a nasnak ami azért kevesebbet eszik jóval..

(#23463) Dominator válasza Kroni1 (#23462) üzenetére


Dominator
aktív tag

Szia!

Igen, a Plex-et én is megtaláltam a neten valahol a TV-vel kapcsolatban, ki is próbáltam, de a feliratokat nem jelenítette meg DLNA-n keresztül, most pedig megnéztem és nincs ilyen menüpont a Premium menüben, pedig a TV elvileg 2012-es. A NAS iomega Home Media Cloud Edition, egyelőre nem találtam meg rá a Plex telepíthető verzióját. Az iomega szerint a lifelineapps.com-on lévő programokat lehet rátenni, de ott engem semmi nem érdekel, pedig tényleg az lenne a legjobb, ha ez a módszer működne :)

(#23464) MaxxDamage


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

Sziasztok,

Valaki tudna biztosat mondani, egy 42LE4500 TV-m USB portján keresztűl a pl. Thermaltake ST0025Z Silver River 5G 3,5" külső HDD ház USB 3.0 Fekete (csak az enyém 2.5" és bekapcsológomb nélküli!) házba beépített HDD-t miért nem olvas be? (ez az USB ház vagy hasolnó / más gyártó által forgalmazott 2.5" / 3.5" - ami nem külső adapteres áramellátással rendelkezik - (szerintem ez a gondja) amint rádugja az ember USB portra azon keresztűl veszi fel az áramot / kapcsol be !

Nos van sok külső USB 2.0 / 3.0 HDD házam és ami külön adapterrel ellátott / külön bekapcsolást igényel... az mind műkődik - legyen az pl. 1-2-3 TB -os HDD....

Az LG személyes ügyfélszolgálatával felvettem a kapcsolatot (e-mail és telefonon is) Frimware UPDATE megvolt, és azt mondták felveszik a kapcsolatot a problémám érintő kollégáikkal és értesíteni fognak e-mailen (ez mai napig nem történt meg) kb. 4-5hónapja várom :)

Az általam említett USB-s HDD eszközöket miért nem olvassa a TV-m USB portja ? (csatlakoztatáskor bekapcsolni bekapcsolt, de semmi mást nem csinál...)

Válaszokat / biztos tippeket előre köszönöm ! :R (sejtésem nekemis van..)
(kiváncsi vagyok...)

L

[ Szerkesztve ]

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#23465) Kroni1 válasza Dominator (#23463) üzenetére


Kroni1
veterán

Aha, hat akkor neked mas a rendszer.. nalam a home gomb utan alul jelenik meg az apps -nál a mediahivatkozas, es a feliratot siman viszi, 7 kulonbozo meretet is be lehet allitani raadasul.. igaz ez egy 2011-es lw5590-es.

(#23466) TomDog


TomDog
tag

Sziasztok!

Melyik volt az az androidos progi amivel belehetett jutni az 5500-as szerviz menüjébe.Már csináltam de elfelejtettem, és nem is találom sehol. :C

És a fő kérdés: Ha az összes férfi ugyanolyan, akkor a nők miért válogatnak http://30bt.venroka.com/news.php

(#23467) shteer válasza MaxxDamage (#23464) üzenetére


shteer
titán

Tul sok aramot vesz fel, a tv nem tudja kiszolgalni. Celszeru egybeepitett kulso hdd-t beszerezni a celre, pl wd passport, elements portable

Vagy egy Y kabellel kiprobalni

[ Szerkesztve ]

..szerintem jónak tűnik

(#23468) Sify válasza Kroni1 (#23465) üzenetére


Sify
senior tag

Nekem 2012 640s típusú a tv. Plex működik rendesen. Feliratokat is kezeli rendesen.

Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3

(#23469) shteer válasza Sify (#23468) üzenetére


shteer
titán

hangsáv váltás/prioritás kezelésével foglalkoztál?

..szerintem jónak tűnik

(#23470) Macifej


Macifej
csendes tag

Sziasztok!

A napokban tervezek 42 colos lm660S vagy la660S készüléket venni, utóbbi egy 50-essel kerül többe, a kérdés, hogy a plusz egy mag ér-e ennyit. A fórumot olvasgatva nem volt világos, hogy a smart funkciók a lassúság miatt voltak annyit szidalmazva vagy eleve több sebből vérzik a dolog. Segít-e egyáltalán a kétmagos processzor, hogy gyorsabb legyen az esetleges böngészés és egyebek?
Lehet arról tudni valamit, hogy ugyanaz a - sokak által kifogásolt - fényvisszaverődés jellemezheti az új készüléket vagy mattult esetleg valamennyit? Wifi vevő javulhatott valamennyit? Egyéb pro-kontra érvek?

Az egyik fórumozó, aki vett la660S-t (azóta vissza is vitte túlzott bevilágítás miatt) azt említette, hogy kizárólag Magic Remote jár hozzá. Ez esetben kapható vajon hozzá "hagyományos" távirányító is, természetesen gyári, minden funkciót kezelő, nem valami univerzális. (Vagy esetleg csak véletlenségből maradt ki a kolléga dobozából a rendes távkapcsoló?)

Sajnos nem sokat olvasni még az LA szériáról a fórumban. Ha bárkinek van ismerete, legyen szíves ne hallgassa el :D

Mielőtt bárki leoltana, tudom, hogy plusz egy mag nem ér meg 50 ezer forintot, de a 2013-as készülék mellé jár két Dual Play szemüveg 5000 és egy akció keretében egy (vacak) mobilkészülék 35000 forint értékben, ami édesapámnak megfelelhetne születésnapi ajándékként, így kapóra is jön. A maradék 10000 forintos különbség mellett pedig apróbb javításokban reménykedem, mint a fentebb említett wifi erősség, mattabb kijelző meg a dupla mag sebessége, illetve a tudat, hogy a frissítések valószínűleg nagyobb mértékben koncentrálódnak majd az új készülékre.

(#23471) ftamas0201


ftamas0201
senior tag

Sziasztok.
Mivel ilyen szeszélyes az időjárás azon gondolkodtam el hogy van-e valamilyen fajta villám védelem ezekben a lapos TV-kben, konkrétan én az LM 620S-re gondolok mert nekem az van. Tudtok esetleg valamit erről?

(#23472) Dominator válasza Kroni1 (#23465) üzenetére


Dominator
aktív tag

Így már én is megtaláltam és látja is a PC-re telepített PLEX szervert. Kipróbáltam egy full HD 3D filmmel, akadásmentesen fut, viszont nem tudok hangsávot váltani. Ha böngészőben megnyitom a PLEX beállításait, ott mintha át tudnám állítani, de a TV-n ugyanúgy az angol hang marad. Van erre valami megoldás, vagy kódoljam újra a filmet az angol hangsáv nélkül?

(#23473) Dominator válasza MaxxDamage (#23464) üzenetére


Dominator
aktív tag

Az enyémhez adtak egy Y usb kábelt, a két ágból az egyiken csak a plusz tápot veszi fel. Ha a te TV-den is van két USB csatlakozó, érdemes lenne megpróbálkozni egy ilyennel.

(#23474) FerNandor válasza Macifej (#23470) üzenetére


FerNandor
őstag

már a tv-ben is magok vannak? jézus :D

lassan jöhetnének az okos wc-k, okos tükrök, zuhanyzók.. ;]

"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

(#23475) Kroni1 válasza Dominator (#23472) üzenetére


Kroni1
veterán

Nem tudom, én alapértelmezettnek a magyart állitottam be, egy filmem van azzal megy is, de már más is jelezte h neki se minden filmnél rakja be a magyart sajnos. A hangváltás igy akkor mondhatjuk, h nem az igazi ezzel sem, de ha jól tudom egyik progival se megy amugy ugye?

(#23476) rokefeller válasza Dominator (#23463) üzenetére


rokefeller
senior tag

Ott van az pedig az alkalmazások között, MediaLink néven. Nekem a feliratot is megjelenítette, a NAS-omra pedig van csomagban PLEX. Nálam csak annyi a baj vele, hogy lassú (indexelés, nem a lejátszás).

A télapó nem a régi már...

(#23477) BRAAJEN válasza MaxxDamage (#23464) üzenetére


BRAAJEN
tag

A külsőtáposokat látja csak, mert ezek szerint az USB nem ad elég áramot neki. Nálam se látott csak tápos vinyót.

''Alvéjz luk on dö brájt szájd of lájf''

(#23478) Dominator válasza Kroni1 (#23475) üzenetére


Dominator
aktív tag

Én is beállítottam a magyar nyelvet alapértelmezettnek, de valahogy akkor is az angol jön be. A menüben pedig szürkék azok a gombok, amikkel váltani lehetne a hangsávot.

(#23479) MaxxDamage válasza shteer (#23467) üzenetére


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

Sajnálatos, a TV-n csak 1db USB csati van így az Y kábeles megoldás nem megfelelő, marad az a HDD "külső adattárként" :)

Köszönöm mindenkinek ! :R shteer , Dominator , BRAAJEN

L

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#23480) shteer válasza Dominator (#23472) üzenetére


shteer
titán

nálam a már említett universal media server vált be erre a célra, tegnap meg is néztem egy 3d filmet ami elsődlegesen ENG de a universallal megjelenik egy plusz mappa ahol választható a magyar nyelvű film

bár én is örülnék, ha plex-szel is menne - erre még nem volt időm

[ Szerkesztve ]

..szerintem jónak tűnik

(#23481) shteer válasza MaxxDamage (#23479) üzenetére


shteer
titán

ha van lehetőséged kölcsönkérni más típusú külső hdd-t is, 1-2 próbát megér hogy találj olyat amit visz - újabb wd passport és elements portable kevesebb kraftot kér

..szerintem jónak tűnik

(#23482) MaxxDamage válasza shteer (#23481) üzenetére


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

Köszönöm! :R

Mindenképp kipróbálom, de már volt a Thermaltake-n kivül egy M-Tech USB külső meghajtó is ami USB-n veszi fel az áramot, de TV-n sikertelen volt a működése :(

Azonban van egy Samsung Story Station 3 (2TB - USB 3.0 - 3.5") ami külön táp (adapter) / bekapcsolást igénylő HDD és azt sem látja , viszont van még egy M-Tech 3.5" USB 2.0 (bekapcsolós - adapteres) ami tökéletesen megy a TV-n ... (1TB HDD-vel szerelt)

Érdekes dolgok ezek... az LG azt mondta nekem, hogy idézem: "Gyakorlatilag nem tehet különbséget a tv a 2,5 és 3,5 merevlemezek között. " --> akkor mi lehet a gond Samsung Story Station 3 és TV közt? :D

L

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#23483) shteer válasza MaxxDamage (#23482) üzenetére


shteer
titán

nem bírja a samsungot :DDD

..szerintem jónak tűnik

(#23484) Pali123 válasza Azurooandrew (#23452) üzenetére


Pali123
csendes tag

Az enyém lm 760 as, pár hónapja már hibamentesen teszi a dolgát. A frissítéseket engedem neki, eddig csak egy frissítés után volt kis bosszúság, mert újra kellett engedélyeznem a prémium tartalmakat, vagy valami ilyesmi. A smart rész jól teszi a dolgát, a beépített wifi tökéletes , a hálózatban lévő pc- k, laptop, okostelefonok tartalmát látja, és lejátsza, a rádugott terrás vinyó tartalmát a saját lejátszója is viszi. Még a 3D filmek, és a full HD - k is jól futnak. Én elégedett vagyok a masinával.

(#23485) Bigjoe01 válasza shteer (#23483) üzenetére


Bigjoe01
csendes tag

Hogyne bírná. Én másfél éve 1 samu külső vinyót használok. Rendesen működik azóta is!!

(#23486) huncutka1029 válasza MaxxDamage (#23482) üzenetére


huncutka1029
addikt

a hiba ott lehet, hogy 1TB fölött nem minden esetben kezeli problémamentesen a hdd-ket, erre fel is hívja a figyelmet a USERS MANUAL!

+ ha a samu vinyód nem 5400rpm, hanem 7200 rpm, akkor nem biztos hogy külső táppal is felpörög annyi idő alatt, míg a tv csatlakozni próbál hozzá.

a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!

(#23487) shteer válasza Bigjoe01 (#23485) üzenetére


shteer
titán

nem láttad a smiley-t a hsz-om végén? :P

..szerintem jónak tűnik

(#23488) Bigjoe01 válasza shteer (#23487) üzenetére


Bigjoe01
csendes tag

Dee. Nagyon tettszett!!

(#23489) Bobolit


Bobolit
aktív tag

Láttátok az új Samu 3D-ket? A szemüveg brutális, vékonyabb és könnyebb, mint a mostani passzív szemüvegek.

(#23490) shteer válasza Bobolit (#23489) üzenetére


shteer
titán

nem. mutasd :P

..szerintem jónak tűnik

(#23491) TomDog


TomDog
tag

Sziasztok

Próbálkozom a felvétel funkcióval/Lw 5500/De mindig csak azt írja ki csatlakoztassam a Tv 1 Usb porthoz.Mindegy hogy melyikben van mindig azt írja.A szerviz menüben mit kell át állítani? Nekem a DVR funkció 1-es re van állítva.Egyébként látja a winyót, fat32 van formázva.

Lentebb kérdeztem a programotMegtaláltam

[ Szerkesztve ]

És a fő kérdés: Ha az összes férfi ugyanolyan, akkor a nők miért válogatnak http://30bt.venroka.com/news.php

(#23492) huncutka1029 válasza TomDog (#23491) üzenetére


huncutka1029
addikt

mindig az 1-es portpa kell csatolni.(az az alsó usb port)
a service menüben a dvr-1 esen legyen.
fat formázás nem jó a vinyónak., de azt majd le is formázza magának a tv. a legjobb egy formázatlan min.40 gb-vinyó kisebbel és pendriveokkal ne is próbálkozz!

Ha már bent vagy a szervíz menüben, érdemes bekapcsolni a tool options 6 ban a hub támogatást is.Usb hub count 1-re
usb swap 0-ra.
ezuán a z lg apps (usb 2 port) csak wifit, fog elfogadni,
de a másik portra akaszthatsz egy 4 portos hubot, amiről egyszerre megy a dvr, magic motion, és a háttértárolók.
ez bevált tesztelt tuti működő tipus.
Sajna az lw nem minden hubot kezel... :F

[ Szerkesztve ]

a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!

(#23493) pivi.l válasza TomDog (#23491) üzenetére


pivi.l
tag

Csak a tv által formázott merevlemez használható felvételre.
A tv a teljes merevlemezt törli.
A felvételek még másik ugyanolyan tévén sem nézhetők meg.

(#23494) TomDog válasza huncutka1029 (#23492) üzenetére


TomDog
tag

Nem is ajánlja fel a tv a formázást.Minden be van állítva nekem már régóta, megy a hub is.Olvasni olvassa a winyót

[ Szerkesztve ]

És a fő kérdés: Ha az összes férfi ugyanolyan, akkor a nők miért válogatnak http://30bt.venroka.com/news.php

(#23495) pivi.l válasza TomDog (#23494) üzenetére


pivi.l
tag

Töröld le a partíciókat a merevlemezről és utána csatlakoztasd a tévéhez.
A tévé fel fogja ajánlani a formázást formázatlan merevlemez esetén.

(#23496) TomDog válasza pivi.l (#23495) üzenetére


TomDog
tag

minden be állítva formázatlanul sem akar formázni csak azt írja dugjam az 1-es portra

És a fő kérdés: Ha az összes férfi ugyanolyan, akkor a nők miért válogatnak http://30bt.venroka.com/news.php

(#23497) huncutka1029 válasza TomDog (#23496) üzenetére


huncutka1029
addikt

hub-bal használod?

dugd át másik portba a hubon a vinyót, nem mindegy melyiken van. :F

a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!

(#23498) TomDog válasza huncutka1029 (#23497) üzenetére


TomDog
tag

Nem direktben dugtam most rá.Ha rányomok a Rec gombra akkor is csak azt írja hogy csatlakoztassam a z 1-es portra.A home menüben is

[ Szerkesztve ]

És a fő kérdés: Ha az összes férfi ugyanolyan, akkor a nők miért válogatnak http://30bt.venroka.com/news.php

(#23499) pivi.l válasza TomDog (#23496) üzenetére


pivi.l
tag

Próbáld meg úgy hogy kikapcsolod szervizmenüben az usb hub támogatást.
Utána csatlakoztasd a merevlemezt usb hub nélkül.
Ha megformázta a tv akkor meg visszakapcsolni az usb hub-ot.

[ Szerkesztve ]

(#23500) TomDog válasza pivi.l (#23499) üzenetére


TomDog
tag

Megvolt sajnos nem sikerült .az input menüben mindig azt mutatja hogy a 2-es be van dugva bármelyikbe dugom

És a fő kérdés: Ha az összes férfi ugyanolyan, akkor a nők miért válogatnak http://30bt.venroka.com/news.php

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LG LCD és LED TV-k
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.