Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  iPhone-t használók OFF topikja (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-06-26 14:04:56

LOGOUT.hu

iPhone-t használók OFF topikja

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23015) válasza kali (#22997) üzenetére



őstag

A gondolatmeneted alapjaiban hibás. Ráadásul, mi a helyzet a szakállas, ápolatlan Közterületesekkel, akiket csak a seriff csillag különbözet meg a hajléktalanoktól.

Évekkel ezelőtt történt. Az ellenőr beszólt telefonon, hogy rendőri intézkedést kér - holott ezt csak bűncselekmény alapos gyanúja esetén tehetné meg. A jegy nélkül utazók szabálysértést követnek el. Az expressz busz végállomásán már ott várt két rendőr, és a leszállók között - akikre rámutatott az ellenőr - igazoltatást kezdeményezett. Azzal a lendülettel adta át az okmányokat a BKV ellenőrnek. Jól hangzik az okoskodásod csak kár hogy a fantáziád szüleménye. Ma már nagyívben lesz@rja a rendőrség az ilyen hívásokat, mert nincs rá kapacitás, és jogalap. Ezért kísérgetik a közteresek az ellenőrt, mert azoknak van igazoltatási joguk - az ellenőrnek nincs - és azok is átadják az adatokat szó nélkül. Ha nincs nálad személyi v. más igazoló okirat, akkor kérhet rendőri intézkedést, mert fenn áll a lehetősége, hogy illegális bevándorló vagy, kőrözött személy. A közteres fizikai kényszert is alkalmazhat, amennyiben el szeretné hagyni a helyszínt. A BKV ellenőr nem, és jogod van megszakítani az utazást, nem állhat az utadba.
Nem szép dolog bliccelni, ha...
1. Normális élhető országban élnénk
2. Nem a bliccelőkön mulliak a BKV vesztesége
3. Amikor ürülékkel szennyezett, nem takarított fertőző járatok kerülnek forgalomba, aminek a műszaki állapota veszélyezteti az utasok testi épségét nap mint nap, addig egy megállóra ne kérjenek el 320Ft-t.

Ezzel szemben az Alstrom motorkocsik forgalomba helyezésének akadálya nevetséges volt.

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  iPhone-t használók OFF topikja (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.