Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
Megint kitolták a GTAV megjelenésének dátumát.
-
Ragnar95
félisten
válasz radi8tor #94045 üzenetére
A Prompt szerintem elég hasznos tud lenni. Clear se rossz, bevásárláskor jól jön,h látod az órádon.
Ráadásul ha most ilyenek vannak, képzeld el, megjelenés után mik jöhetnek.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Íme néhány készülő Apple Watch app
Ha tényleg ennyire jó appok jönnek majd rá, valóban látok rá esélyt, hogy elterjedhessen az Apple Watch és ezek ráadásul az SDK béta változatával készültek...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
tDr1v3r
veterán
válasz r3dsnake #94030 üzenetére
Túloztam, 26k körül vontak le (ebben bent volt a free shipping, ami meglepetésemre DHL - pénteken reggel rendeltem, vasárnap éjjel már BP-n a vámon figyelt a kicsike) és ~10,5k körül volt az ÁFA és az egyéb illeték. Találóbb lett volna a picivel több mint 35k, de mindegy, nekem így is megérte.
Már csak azt kellene eldöntenem hogy melyik kezemen hordjam.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
nagyúr
Múltkor beszélgettünk, ki milyen vírusirtó-tűzfalat használ. Ingyenes a security360 ugye, azt megnézem, de fizetős melyik ami jó? Nem szeretnék egy vagyont költeni rá, de ingyenesben nem nagyon bízom. 2 hét múlva lejár a NIS2014-em.
-
tDr1v3r
veterán
válasz br4adam #93982 üzenetére
Egész jó... De majd' 40e lett végösszegben. Viszont szerintem pont jó a watchface mérete a kezemhez, bár a legkisebb szíjfokozat a legkényelmesebb eddig.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Arcképgyáros
válasz CharlieDrop #94025 üzenetére
"Gondoljodj nagyban."
-
Arcképgyáros
válasz CharlieDrop #94022 üzenetére
Nem. Svarzi féle agymosás nem érdekel.
'siker titka az 58as bicepsz' stb..
-
legenda
válasz königarjen #94019 üzenetére
beállítások -> speciális beállítások megjelenítése -> jelszavak és űrlapok
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
königarjen
tag
Chrome-ban hogy lehet kikapcsolni, hogy ne jegyezze meg a bejelentkezési adatokat?
Pl. e-mail címet indamailnál, vagy akár facebooknál stb..?Mert a firefoxnak mostanában igen sűrűn sikerül összeomlani.
Rot und Weiß ein Leben lang! * FC Bayern!
-
Arcképgyáros
kivetítő
-
gyuromoj
veterán
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
törölt tag
Beszéljünk inkább a hüvelygombáról.
-
r3dsnake
nagyúr
Kimentem ma is a múltkori helyre. Egy őzcsorda átvonult előttem és belerohant a nagy vízbe. Valamit ki kell találnom, magammal tudjam vinni valahogy a dslr-t 300-as telével. Ilyen pillanatról lemaradni... Olyan igazi "díjnyertes" momentum lett volna, nagyon szép volt.
Itt meg egy pano.
(SÖ: Tudom, hogy nem színhelyes. Direkt.)[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz r3dsnake #94003 üzenetére
Szerintem csak megszokás kérdése az egész, otthon 360-am van, koliban PS3 és PS4 van, mindkét elrendezés teljesen megfelel, bár a 360-as jobban kézreáll, mivel azt jóval többet használtam.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iPhone topik
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest