Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  iPhone-t használók OFF topikja (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-06-26 14:04:56

LOGOUT.hu

iPhone-t használók OFF topikja

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23001) Bling95 válasza Kommy (#23000) üzenetére


Bling95
őstag

csak azt nem értem, hogy tegnap 10 óra után nemsokkal jött az sms hogy megérkezett és szállításra vár várható szállítási idő 17-e , hogy lehet hogy azt nem adták fel tegnap a GLS-nél...

(#23002) Kommy válasza Bling95 (#23001) üzenetére


Kommy
veterán

Erre azért rákérdeznék a T-nél, hogy mégis mi van.

(#23003) kristee válasza Bling95 (#23001) üzenetére


kristee
tag

Cak tájékoztatni akartak, hogy megjött és már ők nyomogatják/ülnek rajta, te meg várhatod 17-én...

Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=kristee

(#23004) manchester85


manchester85
addikt

Minden jó, ha a vége jó. Holnap jön a telefon, és jóváírnak 10 ezer forintot a sok huzavonaért. :)

i6 Silver

(#23005) Bling95 válasza Kommy (#23002) üzenetére


Bling95
őstag

melyik számon tudok ilyen ügyben érdeklődni?

(#23006) Bling95


Bling95
őstag

na T-nél kiderült hogy tőlük már ki ment de a GLS-nél még nincs beregisztrálva szóval aztmondta az ügyintéző hogy ennek holnap meg kell jönnie ha minden igaz.

(#23007) mondomén


mondomén
őstag

Mennyi eladó i4 van. :Y Frissítem az oldalt és párosával jönnek az új hirdetések... Így lehet nem megy el. Kocsog hűség, többet biztos nem írok alá.:)

[ Szerkesztve ]

(#23008) manchester85 válasza mondomén (#23007) üzenetére


manchester85
addikt

Jah, nem lesz egyszerű nekem se, ezért nem is UP-olok most senkit. :DDD

Egyébként minek is adod el? Lumiára váltasz, jól rémlik? Meg fogod bánni, ne aggódj. :U

[ Szerkesztve ]

i6 Silver

(#23009) mondomén válasza manchester85 (#23008) üzenetére


mondomén
őstag

Láttalak ám, pont most kell eladnod. :D

Más
Egyébként ma már megnéztem 2 Lumiát is, egyik karcos volt és független a másik szép és T-s előfizuval, nagyon jó...

szerk.
Igen, szeretném, bár ha így megy a dolog nem erőltetem, sőt le is veszem most a picsába. Az életbe nem adom el normális áron, ráadásul ezeket a lumiákat is őrület hogyan árazzák be...:D

[ Szerkesztve ]

(#23010) Blaise


Blaise
veterán

Többen kérték itt korábban, hogy dobjak össze egy gyors Nexus 7 tesztet több éves iOS felhasználói szemszögből.

Mikről szeretnétek olvasni?

(#23011) Ragnar95 válasza mondomén (#23009) üzenetére


Ragnar95
nagyúr

Miért nem várod meg inkább a WP8-asokat, azok jobbak lesznek és ugye a Lumiák nem kapják meg a WP8-at? :)
HTC 8X pl elég jó áron fog kezdeni és jól is néz ki :K

Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

(#23012) Blaise válasza Ragnar95 (#23011) üzenetére


Blaise
veterán

WP8-ból szigorúan csak Nokia :)

(#23013) GALARDO válasza Ragnar95 (#23011) üzenetére


GALARDO
addikt

+1 a WP8-nak! Én pl azért se vennék WP7-et, mert a 8 már Zune nélkül is használható lesz állítólag.

Blaise: Igen, ez így van. Nem azt mondom, hogy nem lettek jók, a HTC, de.... :U

[ Szerkesztve ]

How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS

(#23014) vadászcsiga válasza Blaise (#23010) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Nem csináltál még ilyet, vagy ennyire gyatra élmény a droid?

(#23015) válasza kali (#22997) üzenetére



őstag

A gondolatmeneted alapjaiban hibás. Ráadásul, mi a helyzet a szakállas, ápolatlan Közterületesekkel, akiket csak a seriff csillag különbözet meg a hajléktalanoktól.

Évekkel ezelőtt történt. Az ellenőr beszólt telefonon, hogy rendőri intézkedést kér - holott ezt csak bűncselekmény alapos gyanúja esetén tehetné meg. A jegy nélkül utazók szabálysértést követnek el. Az expressz busz végállomásán már ott várt két rendőr, és a leszállók között - akikre rámutatott az ellenőr - igazoltatást kezdeményezett. Azzal a lendülettel adta át az okmányokat a BKV ellenőrnek. Jól hangzik az okoskodásod csak kár hogy a fantáziád szüleménye. Ma már nagyívben lesz@rja a rendőrség az ilyen hívásokat, mert nincs rá kapacitás, és jogalap. Ezért kísérgetik a közteresek az ellenőrt, mert azoknak van igazoltatási joguk - az ellenőrnek nincs - és azok is átadják az adatokat szó nélkül. Ha nincs nálad személyi v. más igazoló okirat, akkor kérhet rendőri intézkedést, mert fenn áll a lehetősége, hogy illegális bevándorló vagy, kőrözött személy. A közteres fizikai kényszert is alkalmazhat, amennyiben el szeretné hagyni a helyszínt. A BKV ellenőr nem, és jogod van megszakítani az utazást, nem állhat az utadba.
Nem szép dolog bliccelni, ha...
1. Normális élhető országban élnénk
2. Nem a bliccelőkön mulliak a BKV vesztesége
3. Amikor ürülékkel szennyezett, nem takarított fertőző járatok kerülnek forgalomba, aminek a műszaki állapota veszélyezteti az utasok testi épségét nap mint nap, addig egy megállóra ne kérjenek el 320Ft-t.

Ezzel szemben az Alstrom motorkocsik forgalomba helyezésének akadálya nevetséges volt.

(#23016) Blaise válasza vadászcsiga (#23014) üzenetére


Blaise
veterán

Ellenkezőleg, meglehetősen pozitív tapasztalataim vannak.

(#23017) vadászcsiga válasza Blaise (#23016) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Akkor halljuk!

(#23018) kali válasza (#23015) üzenetére


kali
legenda

nem az én gondolatmenetem, hanem a hivatalos és törvényes eljárás!
nem fantáziálok, bő 15 évig ezt csináltam! :)
nem, nem csak bűncselekmény alapos gyanúja esetén tehető meg, hogy rendőrt hívnak, hanem szabálysértés esetén is!
a rendőr nem adhatja át az okmányaidat a bkv ellenőrnek! tudom, hogy volt rá példa, de attól még szabálytalan, eljárás alá vonhatják érte a rendőrt - sőt, volt is rá példa!
olvasd el ezt; link
a rendőri kapacitásra inkább nem mondok semmit, mert bár már nem dolgozom ott, de attól még vonatkozik rám néhány titoktartási...

[ Szerkesztve ]

(#23019) kali válasza (#23015) üzenetére


kali
legenda

ja, kifelejtettem a köztereseket, igazoltatás, testi kényszer...stb szempontjából rájuk is a rendőrségi törvény...stb vonatkozik!
a szakáll - ha ápolt - szerintem nem probléma - nekem sosem volt, szóval nem azért -, de az ápolatlanság már annál inkább, az undorító dolog, egyenruhásoknál pláne...

(#23020) Blaise


Blaise
veterán

Nexus 7 gyorsteszt iOS felhaszálói szemszögből:

Régóta iOS rendesszerű készülékeket használok, kezdetben volt egy iPod Touch, majd a megjelenése óta egy iPhone 4-et nyúzok. Androidos eszközöm korábban nem volt, azonban az első HTC G1 telefon óta mindig nyomkodtam az aktuális csúcsmodelleket, amíg nem nagyon győztek meg eddig, így nagy elvásáraim volt a Google-felé az első saját tabletjükkel kapcsolatban.

A választásnál fontos volt az, hogy mivel ez egy hivatalos Google referencia eszköz, így a frissítéseket azonnal megkapja, nem kell várni hónapokat, mire a gyártó méltóztatik elkészíteni a frissítést. A kibontás után azonnal meg is érkezett a 4.1.2 update, amely apró hibajavításokat tartalmaz.

Hardver:

A kijelző 7' HD felbontású, majdnem retina, mindenesetre nagyon szépen mutat :) Hála az erős Tegra3-alapú vasnak (4+1 mag CPU, 12 mag GPU), villámgyorsan működik az egész rendszer, persze ebben valószínűleg közre játszik a Project Butter nevű optimalizálás is. Nyilván az ember megpróbál microlag-okat előidézni, akkor sikerülhet, de alapvetően szélvész módján hasít az egész. A kis mérete miatt könnyedén hordozható az eszköz, egy nagyobb kabátzsebbe simán belefér.

OS/Szoftverek:

Nagyon tetszenek a widgetek, amelyekkel az ember könnyedén kapcsolgathatja a wifit, láthatja az emaileket a kezdőképernyőn, twitter feed-et stb.

Internet:

A beépített Google Chrome böngésző szépen teszik a dolgát, könnyedén szinkronizálja a könyvjelzőket. Alapból a Flash-t nem támogatja, azonban külső telepítés után a Firefox bekapcsolt pluginnal szépen megjeleníti a Flash tartalmakat is. Ha valakinek nem szimpatikus valamelyik böngésző, könnyedén találhat magának megfelelőt a Play-ből.

Médialejátszás:

Az ajánlott ingyenes lejátszóprogramok (MXPlayer, MoboPlayer) gyönyörűen visznek 720p és 1080p felbontású videókat, kipróbáltam a Médialejátszók tesztmódszere leírásban szereplő videómintákat, mindegyiket lejátszotta akadás nélkül. Nagy pirospont!

Játékok:

Van külön TegraZone, amely egyfajta gyűjtőhelyéül szolgál a Tegra platformra optimalizált játékoknak. GTA3, Max Payne stb. természetesen futnak akadás nélkül. A kommersz játékokkal sincs természetesen probléma (Angry Birs, Where's my water stb.)

Alkalmazások/Google Play:

A bankkártya beregisztrálása simán ment, itt is csinált egy próbaterhelést rögtön. Gyakorlatilag ugyanazok a főbb alkalmazások, mint iOS-en. Ami kicsit fura, hogyha az ember megvásárol egy alkalmazást, akkor a fejlesztő országa szerinti áfát még meg kell fizeti, tehát némileg több is lehet, mint a Play-ben kiírt összeg. A natív tabletes alkalmazásokkal kicsit le van maradva a Google, bár ahogy hallottam igyekeznek ráfeküdni erre, mivel néhány esetben furán fest egy felnagyolt telefonos app a kijelzőn :D

Azokkal az alkalmazásokkal nincs gond, amik iOS-re is vannak, általában minőségiek, de azért a többi közül erősen szelektálni kell :)

Egyéb:

Van USB OTG funkció, méghozzá rootolás nélkül, tehát egy megvásárolható alkalmazással (Nexus Media Importer) az ember könnyedén tölthet át képeket, videókat, zenét, és dokumentumokat bármilyen eszközről egy párszáz forintos kábel segítségével. Ez egy nagy előny az iOS-hez képest.

Kicsit fura, hogy a telepítésnél egy játék vagy egy pdf olvasó program engedélyt kér a telefon és az sms háttérben történő használatára, de mivel nem lehet bele SIM kártyát rakni, így annyira nem foglalkoztat a dolog :D

Végszó:

Különböző kedvezményes ajánlatokkal 70 ezer forint környékén be lehet szerezni a 16GB-s változatot hivatalos 2 év garanciával, ennyiért szerintem nem egy rossz vétel. Természetesen nem az iPad3 ellen indul versenybe, de cserébe az ára is fele annyi :)

Nem tervezek mélyen belenyúlni a rendszerbe (root, főzött ROM), mert gyári állapotban is hozza az elvárt sebességet és funkciókat. Akik egy olcsó ám de jó tabletet szeretnének maguknak, azoknak melegen ajánlom, de azért egy androidos telefonra nem cserélném le a már jól bevált iPhone-t.

[ Szerkesztve ]

(#23021) Ragnar95 válasza Blaise (#23012) üzenetére


Ragnar95
nagyúr

A + szoftverek miatt? Én inkább HTC-t vennék, ha készülnék a mobilos öngyilkosságra, jobban néz ki sokkal, mint a Lumia sorozat :)) :P
kali: és azt meg tudod mondani,h az utóbbi 2 napban miért van 3x annyi rendőr Pesten, mint kb eddig összesen? :DDD Amúgy tavasszal nagyon sok közterületes volt az ellenőrökkel, de most mintha megfogyatkoztak volna :)
: +1 :K Egy vicc,h azzal kezd el egy csomó ellenőr szívózni, akinek van bérlete, csak hogy meglegyen a havi büntetésszám, vannak sztorijaim a kedves ellenőrökkel :)) Meg persze mindig pont akkor jönnek, amikor épp lejárt az ember bérlete és még nem tudott újat venni, mert ugye a bérletpénztárig el is lehet repülni :))

Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

(#23022) vadászcsiga válasza Blaise (#23020) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Na ez jó volt, kelemes meglepetés az OTG kábel amit én állandóan JTG-nek írok, nen tudom miért. Egyszer egy hsz-ben elszútam, és azóta már csak azért is : )

A teszt médiafájlokat az enyém is viszi egytől egyig pedig a tegra szót hírből sem ismeri.
Az kijelzőt meg az OS optimalizációt irigylem, viszont a hdmi csatlakozót nem adnám egy magért sem :)

Köszi

(#23023) DanielK


DanielK
addikt

icecave: melyik az az oldal ahol olcsón szerzel be tokokat? :F twmall vagy mi? nem találom... :( :R

(#23024) vans? válasza DanielK (#23023) üzenetére


vans?
őstag

[link]

hábm bábm

(#23025) Blaise válasza vans? (#23024) üzenetére


Blaise
veterán

Ezek honnan jönnek? Kína/Hong Kong?

(#23026) kali válasza Ragnar95 (#23021) üzenetére


kali
legenda

nem tudom, csak tippem lenne, de inkább fogjuk rá arra, hogy jön a - több szempontból is - húzós hétvége, rendezvények tömkelege, és annak az előszele...
néha még látok 2 - 3 ellenőr és 5 - 6 közteres kombót, de tényleg ritkábban, mint tavasszal!

(#23027) válasza Ragnar95 (#23021) üzenetére



őstag

A személyeskedő viselkedésükben van némi kivetni való, mivel a zöme abból a bizonyos rétegből való. Nem csoda a mostanában elszaporodó ellenőr vs. utas konfliktus. Személyes tapasztalat. Elfelejtetem lyukasztani. Elvette a 400Ft-os :Y jegyemet, mondván, hogy az a bizonyíték. Kérdeztem - akinek jegye sincs, attól milyen bizonyítékot foglal le. A válasz - de jól tájékozott vagyok. :D

A bérletet 5 nappal a hónap utolsó napja előtt már meg lehet venni, és az elöző havi a következő hónap 5.-ig érvényes. Az ellenőrök hónap végétől, következő hónap elejéig rajzanak. Ilyenkor van náluk a beporzás ideje. Egy évben 1000 büntetést kell realizálniuk, ami után jutalékot kapnak. Mindent tudok :W :D

(#23028) Ragnar95


Ragnar95
nagyúr

icecave: végre azt látom tvc-mallos trackingnél,h location Hungary, csak status unsuccesful delivery, akk megpróbálták kézbesíteni, csak nem sikerült átadni, ugye? És holnap megint megpróbálják vajon, csak mert apám munkahelyére kértük a csomagot, de cetlit nem kapott,h csomagot próbáltak neki vinni :(
DanielK: nekem mostanság kéne megkapnom a rendelésem onnan, de 1 tokom van már tvc-mallról és nagyon bejövős, bár lassan ideje lenne cserélni, mert a gombokról kopik a festék, de 1$-ért belefér bőven és ezen kívül tökéletes a bumper és gyönyörű :K

[ Szerkesztve ]

Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

(#23029) korpicschess válasza Ragnar95 (#23028) üzenetére


korpicschess
veterán

Elég jók az árak, de látom, hogy 1 tokra is 6$ szállítást számol. Annyi valóban? Több terméknél is?

Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

(#23030) Ragnar95 válasza korpicschess (#23029) üzenetére


Ragnar95
nagyúr

Nekem 18 termékre 15$ volt úgy, h az áruk is 15$ volt összesen :DDD
Blaise: HongKongból
kali: csak fura volt, elég szembetűnő volt a hirtelen változás
: és már érvényesítve volt a jegy? :D Haverommal is csintak am ilyet,h elvették barátnője jegyét, majd meg akarták büntetni úgy,h érvényesítve volt, majd 5 perc veszekedés után nagynehezen visszaadták, haverom persze feljelentette őket még aznap :) Meg velem is szoktak szívózni, de nem olyan fából faragtak, aki hagyná magát :N

Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

(#23031) korpicschess válasza Ragnar95 (#23030) üzenetére


korpicschess
veterán

Az elég drága. Hmm.

Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

(#23032) Ragnar95 válasza korpicschess (#23031) üzenetére


Ragnar95
nagyúr

Valóban nem olcsó, de egyedül eBayről lehet talán még olcsóbban megúszni, de ott meg ugye nem tudsz 1 eladótól ennyi dolgot rendelni + nincsenek rendszerezve a termékek....

Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

(#23033) korpicschess válasza Ragnar95 (#23032) üzenetére


korpicschess
veterán

Azért meg lehet találni amit akarsz. Legalább nem vámolnak meg + talán nem veszik el egészben a csomag. Bár gondolom tracking number is jár mellé.

Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

(#23034) Ragnar95 válasza korpicschess (#23033) üzenetére


Ragnar95
nagyúr

Persze, hogy meg lehet, de így egyszerűbb :) Persze, azt is te döntöd el,h a valódi ár hány %-át írják a csomagra :)) :DDD Tracking number is van, azalapjan tudom,h mar itt van a csomag, csak elvben unsuccesful posting van...

Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

(#23035) korpicschess válasza Ragnar95 (#23034) üzenetére


korpicschess
veterán

Volt már pár csomagom, nagy gond még nem volt. 1 nem érkezett meg sajnos, illetve több cucc, csak egyben.... iPod zoknik. Pedig azok jó cuccok. Elvileg már küldtek másikat.... 40 munkanapot vártam.. Bejáratott eladó volt már pedig.

Nemrég linkelt valaki egy cikket, hogy ~6k fölött már vámköteles... Hát ez egy vicc, de komolyan. A 100$-ros tabletek kb. elvesztik a jelentőségüket, nem beszélve arról, hogy egy normális füles is 6k fölött van bőven. Nem beszélve egy fejesről mondjuk.

Marha kíváncsi lennék, hogy mennyire másképp szól egy ilyen dupla-driveres: [link]
(tök elérhető áron már) :Y

[ Szerkesztve ]

Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

(#23036) Ragnar95 válasza korpicschess (#23035) üzenetére


Ragnar95
nagyúr

Tudtommal 400$ körül van a vámhatár EU-n kívülről postán, de régebben volt már egyszer róla szó itt a topikban és találtunk pontos infót is :K Amúgy én csomagom is 7k, mégsincs rá vám :DDD

Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

(#23037) korpicschess válasza Ragnar95 (#23036) üzenetére


korpicschess
veterán

[link]

Nagyon megtetszett ez a füles, amit linkeltem. 10-ért el kéne adjam az M4-et, és akkor venni valamit. :P

Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

(#23038) Malachi válasza korpicschess (#23037) üzenetére


Malachi
addikt

menő, na és.

nekem a kínaiak már rutinból könyvet, meg ajándékot meg minden hülyeséget írtak a csomagokra, amikor rendeltem valamit, ami talán értékesebb. persze az akkori limit alatt, ami nem tudom mennyi volt.

vagy át is világítják a csomagokat?

egyszer szívtam csak, vagy 6 éve, mikor egy iPod-ot rendeltem, 25k volt, refurb, az USA-ból, azt elfogták a vámon és három hétig hajtottam, mire egyáltalán meglett, aztán még fizethettem rá pluszban vagy 7 ezret, vagy 8-at...

mondanom se kell, hogy eladásra rendeltem és épp csak nem buktam rajta. pár évvel később meg eltűnt három darab 20-25 ezres csomagom egy héten belül, akkor hagytam fel az ilyen kupeckodással. szórakozásnak meg zsebpénznek jó volt, de nem számoltam a tetvedék tolvaj fajtájukkal.

[ Szerkesztve ]

(#23039) icecave válasza korpicschess (#23037) üzenetére


icecave
nagyúr

Aztán ha vámon fogják, hogyan tovább?

(#23040) manchester85


manchester85
addikt

Én október 3. óta várom a Lucky Labs matricát. Elvileg 15 munkanap a maximális szállítási idő, és ma tartunk 11-nél.

i6 Silver

(#23041) ittakary válasza manchester85 (#23040) üzenetére


ittakary
nagyúr

En okt5 ota varok 7 bumpit :D

(#23042) manchester85 válasza ittakary (#23041) üzenetére


manchester85
addikt

Az is szép. :DDD Remélem ma már megérkezik, mert a gazdája ma jön. :DDD

i6 Silver

(#23043) Tomics


Tomics
addikt

Megvettem az icase thin series bor tokot meg 2 kijelzovedo foliat a szifonstorebol.
Feher tokot rendeltem, erre feketet kuldtek :W Mind1 igy is 1 hetet vartam ra mar nem kinlodok vele. Az sokkal jobban zavar, hogy olyan szoros hogy lehet tobbet art a telefonnak mint hasznal. Alig tudom kiszedni belole, meg nyomja a handeroszabalyzo gombokat rendesen...remelem par nap alatt kitagul

Az elso foliafelrakasom nem sikerult valami jol: Az egyik 1500forintos foliat dobhattam a kukaba mert tele lett a mikroszalas torlokendo szöszeivel a ragasztos resze. A masikat sikerult felrakni itt ott buborekos de elmegy. Ez a matt folia kifejezetten tetszik, jol is nez ki es a tapintasa is tetszik.

PH! addikt since 2004

(#23044) icecave válasza Malachi (#23038) üzenetére


icecave
nagyúr

Meséld el pliz, hogy mi van, ha vámolják, hogyan kell fizetni? Hova kell menni a csomagért?

(#23045) Richard


Richard
őstag

Végre megérkezett az iCarbons-os matrica szettem, bár pénzt még mindig nem vontak le a kártyámról :) Fel is tettem, nekem nagyon tetszik és végre nincs tele ujjlenyomattal az egész telefon.

Bocs a képek minőségéért, jelenleg ennyire futotta:)


(#23046) Tomics válasza Richard (#23045) üzenetére


Tomics
addikt

Honnan rendelted? Mennyi idő alatt jött meg? Nehezebb a felrakása, mint egy fóliának? :D

PH! addikt since 2004

(#23047) Tibee86


Tibee86
veterán

Nem ide tartozik, de nincs kedvem autós topikokat keresni, hátha valaki tud segíteni.
Gyertyát milyen időközönként kell cserélni? 30 ezer km-et mentem ezzel a szettel, 2,5 éve lett betéve. Jól gondolom, hogy ezek már bőven megértek a cserére?
Pár napja már csak 2. indításra indul a gépezet, világít a check lámpa, és a szokott abgas werkstatt felirattal bombáz.
Hátha van itt köztünk valami szaki. :D

(#23048) Tibee86 válasza Tibee86 (#23047) üzenetére


Tibee86
veterán

Meggyőztetek, húzok gyertyákat venni. :DDD

(#23049) Richard válasza Tomics (#23046) üzenetére


Richard
őstag

iCarbons Sokkal egyszerűbb feltenni. Kb 5 perc alatt meg volt az egész. 8 nap alatt érkezett meg.

(#23050) Mr.Csizmás válasza icecave (#23044) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

lekezeli a vám, továbbítja az illetékes postára, ami kézbesítené neked, de lesz rajta egy cetli, hogy x pénz vám/áfa terheli, amit a postán kell lejattolni (vagy ha kihozzák? eddig csak postán fizettem ilyet)

szerk.: persze ha piros-zöld betűs értesítőt kapsz róla (lusta becsengetni/nem vagy otthon) akkor azon is szerepel az összeg.

[ Szerkesztve ]

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  iPhone-t használók OFF topikja (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.