Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  iPhone-t használók OFF topikja (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-06-26 14:04:56

LOGOUT.hu

iPhone-t használók OFF topikja

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23901) Blaise válasza McCartman (#23899) üzenetére


Blaise
veterán

A szépségen lehet vitatkozni, nézd meg az exkluzív játékokat boxon, Forza 4, Halo 4, Gears of War 3, mindegyik gyönyörű szép, persze egy 30k-s VGA-val nem fogsz fullHD-ban játszani nagyon, csak erős kompromisszumokkal, visszavett felbontással pedig nem az igazi azért :)

(#23902) McCartman válasza Blaise (#23901) üzenetére


McCartman
senior tag

Ezt nem vitatom, a konzol exkluzív játékokra nyilván extra figyelmet szánnak kifacsarva az utolsó tartalékokot a gépből, biztos szépek.:)
Pedig elcsodálkoznál, azonos árkategóriában már régóta jobb teljesítményt produkál a PC, de ezen nincs is mit csodálkozni, 2006os vasakról beszélünk.

Az új generáció az akkori technológiai fejlettséggel és az adott hardverre való programozás lehetőségével megint odaver majd aztán ahogy telnek majd az évek idővel megint felülkerekedik a PC.

[ Szerkesztve ]

Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66

(#23903) alba-regia válasza manchester85 (#23894) üzenetére


alba-regia
aktív tag

Nem akarlak megbántani, de Vadászcsigának igaza van. Azt, hogy egy előadó és a zenéi mennyire válnak klasszikussá, az idő igazolja. Ez nem stílusfüggő.

Hivatásos zenészként nyilván nem a trance és a techno a kedvencem, de elfogadom az irányzatok létjogosultságát, illetve azt, hogy mindegyiknek megvan a közönsége. Sőt, DJ barátaim is vannak, akik már többször kérték a segítségem a mixek összeállításánál (hangnemi rokonságok, stb.).

Nyilván DanielK más előadókat is hallgat, nem csak Queent. Viszont abban nincs igazad, hogy unalmas lenne Queent hallgatni. Nekem jelenleg 18 ezer szám van feltöltve a GMusicba (Queen, Sting, S. Wonder, Diana Krall, Benson, Mozart, Gershwin, sorolhatnám), de attól, hogy sok közülük esetleg 30 éves, nem veszített az értékéből. Pl. a Bohemian Rhapsodyban lévő ötletekből más kiadott volna két albumot. Mégis egy olyan zseniális alkotás, hogy bármikor meghallgatom, és nem unom meg. Hozzáteszem, hogy a világon az egyik legtöbbet játszott szám.

Nekem inkább a kereskedelmi rádiók kínálatával van gondom. Ők valóban csak pár előadóban tudnak gondolkodni, és ezt nyomják le a hallgatók torkán is.

(#23904) manchester85 válasza alba-regia (#23903) üzenetére


manchester85
addikt

"nincs igazad, hogy unalmas lenne Queent hallgatni."

De ha valaki csak egy zenekart hallgat, az már unalmassá válhat. Magam is hallgattam Queent, de egy zenekarral nem lehet az ember zenei étvágyát kielégíteni szerintem. Én csak ennyit írtam.

A többivel egyetértek.

i6 Silver

(#23905) hallerlaller


hallerlaller
addikt

Ez a kedvenc dagink ott jobb oldalt ugye? Mit keres az Android vs Windows Phone workshopon?

Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i

(#23906) alba-regia válasza manchester85 (#23904) üzenetére


alba-regia
aktív tag

Ok, akkor félreértettem. Ezen nem fogunk összeveszni. :)

(#23907) vadászcsiga válasza manchester85 (#23894) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Meggyőztél, megyek veled Kassára :B
Most fogadok veled egy nagyobb összegbe hogy 30 év múlva azt sem tudják ki az az Ármin.

(#23908) kristee válasza Ragnar95 (#23883) üzenetére


kristee
tag

Nekem ugyan az a 27-es monitor a TV is a szobámba, a nappaliba meg még klasszikus TV van, anyámék azt szeretik, nem jön be nekik a széles vászon...
Én is évekig azért nem cseréltem le a laptopot, mert kellett a képernyő magassága, most már beadtam a derekam, de ha dolgozni kell akkor elforognak a monitorok és megvan a magasság :DD

Egyébként tényleg lesz majd nekem is konzolom, de programozásra fogom használni és nem játékra, ha játszom, akkor FPS vagy stratégia jön szóba amúgy is, arra meg mindenki azt mondta, hogy szar a konzol :P

Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=kristee

(#23909) manchester85 válasza vadászcsiga (#23907) üzenetére


manchester85
addikt

Attól függ, ki. Sem Armin, se a trance műfaj nem mainstream ágazat. Aki viszont szereti ezt a műfajt, az tudni fogja, pontosan azért, mert a trance is egy viszonylag fiatal zenei irányzat. Azért nem jó a példa, mert az átlagember ma sem tudja. Guetta jobb példa lenne, és ezzel egyet is értenék. Egyébként meg a popzenében, pop-rockzenében ma már lehetetlen korszakalkotót letenni az asztalra, annyira gyorsan változik az iparág. Ez nem is feltétlenül a zenészek, hanem a teljes zeneipar átalakulásának hibája. Tehát Armin ma se egy elterjedten ismert előadó, és ugyanígy hozhatnánk a rockzenéből is olyan példákat, akiket a szakma elismert, de mégsem váltak elterjedtté. Úgyhogy ez a teljes zeneiparra igaz.

i6 Silver

(#23910) ittakary válasza hallerlaller (#23905) üzenetére


ittakary
nagyúr

ő ki?

(#23911) Blaise válasza ittakary (#23910) üzenetére


Blaise
veterán

(#23912) manchester85 válasza ittakary (#23910) üzenetére


manchester85
addikt

Ő :DDD

i6 Silver

(#23913) Ragnar95 válasza McCartman (#23896) üzenetére


Ragnar95
nagyúr

Azért ne mondd már azt nekem,h egy 100k-s gépnek jobb a grafikája, mint egy xboxnak vagy ps-nek :U :) Ha gamer géped van, akkor lehet,h jobb lesz a grafika, mint konzolon, de akkor legalább 150-200k-t ki kell adnod a gépért vagy többet....
Látom nem sikerült értelmezned a mondanivalómat. Pont azt írtam,h nem akar senki se a TV-n dolgozni, ahhoz monitor kell, viszont egy asztali gépet nem fog az ember napi 3-4x, de még 1x se cipleni egyik szobából a másikba a méretei miatt....Nekem barebone PC-m van, de még ezt sincs kedvem cipelgetni a TV-hez a földszintre, hát még ha toronyházam lenne.....Max egy MacMinit/HTPC-t tudsz cipelgetni, de az meg ugye játékhoz gyenge....
Az osztottképernyős multit pedig úgy értettem,h 1 gépen többen játszotok egymással :U Azt meg ugye FPS-ekben, Fifában, autós játékokban is lehet, de csak konzolon....

Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

(#23914) GALARDO válasza ittakary (#23910) üzenetére


GALARDO
addikt

How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS

(#23915) ittakary


ittakary
nagyúr

és tényleg... hogy kiszúrtátok :D beszarok rajtatok... :D

(#23916) Ragnar95 válasza Bling95 (#23897) üzenetére


Ragnar95
nagyúr

Ez azért elég szemétség,h a Magic Trackpad ennyivel többet tud, így kb semmi értelme annak,h a Magic Mouse érintőfelületű, egyedül görgetésre, meg lapváltásra tudod használni a gesture-öket....
Asszem ebben az esetben ha rászánom magam az Apple egér beszerzésére, akkor a Magic Trackpad lesz a nyerő :P

Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

(#23917) McCartman válasza Ragnar95 (#23913) üzenetére


McCartman
senior tag

De, mondom mert manapság ez a helyzet, eljárt felette az idő.
Látom egy ideje nem vagy otthon a témában.

Valóban mert nincs benne sok ráció. :U Miért kellene cipekedned? :F Nálam legalábbis minden helyiségben van TV ahol számítógép, gondolom erre akartál volna kilyukadni.
Tudom, hogy értetted, olvass vissza a kérdés nem erre irányult. Számomra ennek nincs létjogosultsága, max autós játékokban ahogy említettem, az egész olyan oldschool.

[ Szerkesztve ]

Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66

(#23918) válasza alba-regia (#23903) üzenetére



őstag

Én is hallgatok Queen-t, Deep Purple-t, ZZ-top-ot, Metallica-t, Led Zeppelin-t Jimi Hendrix-et, Black Sabbath-ot, Ac/Dc-t, Pink Floyd-ot, Van Halen-t, de még Frank Zappa-t is, Pantera-t, Aerosmith-t, Princ-t, M. Jackson-t, sőt Enigmát, Vangelist, Tyler Bates-t, és a sor végtelen. Ettől függetlenül, szeretem ezeket is, sőt mindent, ami számomra érzelmeket indukál, (kivéve a dühöt) :D

[link]

[link]

Mondtad, hogy zenész vagy, én meg zongorázom. :DDD

A rádió kínálatával kapcsolatban a média tanácsnál lehet panasszal élni. Törvény írja elő, hogy kb. 80%-ban magyar előadók számait játszhassák. Ha nem, jön a büntetés. Ők retusálhatnak, megmondhatják, hogy egy talk csatorna 80%-ban köteles zenét sugározni. Tiszta cirkusz milliárdokért, csak senki nem szórakozik.

(#23919) alba-regia válasza (#23918) üzenetére


alba-regia
aktív tag

Mostanában leginkább kiiktatom a rádiókat az életemből. Ennek sajnos az a következménye, hogy az új dolgok később vagy más forrásból jutnak el hozzám.

Nemrég készített velem egy interjút egy regionális rádió. A műsorvezető adáson kívül elmondta, hogy a sok sz@artól, amit adnak négy óra alatt megfájdul a feje, a zenék alatt megpróbál máson gondolkozni. A zenei kínálatukat ismerve - amibe a műsorvezetőknek beleszólása nincs, - nem is csodálom.

"Ettől függetlenül, szeretem ezeket is, sőt mindent, ami számomra érzelmeket indukál, (kivéve a dühöt)"

Vezetés közben ezért inkább jazzt meg nyugodtabb dolgokat hallgatok. Nagyban hozzájárul az ember hangulatához, hogy mit hallgat. De általában ez fordítva is igaz: a zenei ízlés sokszor a személyiségre is utal.

(#23920) DanielK válasza manchester85 (#23904) üzenetére


DanielK
addikt

Én egy szóval sem mondtam, hogy csak a Queent hallgatom. :P
De kétség kívül ők a kedvenceim. Bármikor meghallgatok egy queent.
De hallgatok még: Kisst, Deep purplet, Johnny Casht, Jerry Lee Lewist, Depeche Modet, Kispált, Uriah Heepet, Jean M Jarret, Quimbyt, Groove armadat, Molokot, Roisin Murphyt, Neot, Bob Sinclair albumom is van stb. Sőt a klasszikusokból is hallgatok egy kettőt. :P

(#23921) Ragnar95 válasza McCartman (#23917) üzenetére


Ragnar95
nagyúr

Attól még,h nincs konzolom, szoktam haveroknál konzolon játszani és látom,h pl a Codnak semmivel nem rosszabb a grafikája PS3-mon, mint PC-n, pedig nem rossz a gépem, Fifának mostmár talán utolérte a grafikája PC-n a konzolosat, de eddig éveken keresztül messze alulmúlta a konzolosat....
Lehet, hogy nálad ez a helyzet, de szerintem a legtöbb háztartásban 1 vagy 2 TV van és nem feltétlenül abban a szobában, ahol a PC, sőt valószínűleg nem ott, pl nálunk is ez a helyzet....
Lehet,h számodra oldschool dolog a haverokkal együtt játszani egy FPS-t, Fifát vagy autós játékot, de én még elég sok ember szeret realtime 1 eszközön haverokkal játszani.... :U

Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

(#23922) bigdady


bigdady
nagyúr

Ha már zenénél tartunk, ma meg lett a másoddiplomám így be is állítottam az új csengőhangom: [link] :DD (jól be is rúgok ;) )

(#23923) McCartman válasza Ragnar95 (#23921) üzenetére


McCartman
senior tag

Olyan példával van értelme az összehasonlításnak ami ki is használja az extra teljesítményt és érdemi munka folytán nem csak egy sebtében összedobott gagyi konzolport jelenik meg PCre.
Konkrétan a Cod mindkét platformon egyformán szarul néz ki maradjunk annyiban, hosszú évek óta ugyanazzal a motorral, képi megjelenítéssel jelennek meg a copy-paste részek végtelen egymásutánban.

Ezzel szemben az fps példánál maradva a Battlefield 3 esetében nem csak a megjelenítésben van szemmel látható különbség hanem a konzol teljesítményének szűk keresztmetszetéből adódóan kisebb pályákon és 64 helyett csak 24 fővel élvezhető a játék. Ezek az érdemi különbségek.

Szerintem a legtöbb háztartásban van ugyanabban a helyiségben tv is ahol számítógép, ha mégsem, minden bizonnyal elég hosszú hdmi kábeleket gyártanak manapság. :D
Számomra az osztottképernyő az oldschool, mondjuk már kinőttem az ilyenekből minden bizonnyal azért fura.
FIFÁnál pl. nincs is sok szükség rá, érdekes lenne két kis képen ugyanazt a gyepet nézni. :U
Amúgy a PCs verzióval ugyanúgy megoldható a közös játék ha jól tudom.

@bigdady: Grat. :)

[ Szerkesztve ]

Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66

(#23924) Ragnar95 válasza McCartman (#23923) üzenetére


Ragnar95
nagyúr

Igaz, a Cod nem a legszebb grafikájú játék...
A legtöbb háztartásban a nappaliban, hálószobában és/vagy a konyhában, gyerekszobában van a TV, asztali gép meg a dolgozóban, gyerekszobában....Tehát nincs egy szobában a 2 :) Amúgy meg itt az volt a lényeg,h a TV képernyője jóval nagyobb, ha nagyon kell, a konzolt is ki lehet kötni monitorra, de nemhiszem,h bármelyik átlagos háztartásban is 1-nél több 32" fölötti TV lenne és ugye akkorán lehet jól játszani....Az meg tényleg remek,h veszek egy 20m-es HDMI kábelt, aminél élvezhetetlenné romlik a minőség és a szobámból a nappaliba levezetem a képet... :) :U
Az osztottképernyőnél meg elsiklottál vagy nem tudtad értelmezni, amikor leírtam,h nem osztottképernyőre gondoltam, hanem 1 eszközön való játékra több ember között, ami PC-n nem kivitelezhető...

Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

(#23925) válasza alba-regia (#23919) üzenetére



őstag

Mostanában kezdem feléleszteni a hi-fi iránti szeretetemet. A sok költözés, válság leamortizálta a dolgaimat, úgy hogy régóta csak fülhallgató a legjobb forrás. Azért kimentettem egy Thorens TD280 Mk II sassét, Ortofon MC 30 Super II-vel. :D

De volt saját szimmetrikus építésű kvázikomplementer végfok, és tölcséres hangfalak. Akkor természetes volt, hogy jól szól, és most kezdem csak értékelni, mert a mai kínálat borzasztó. Csillapítatlan dübörgés szub hangok nélkül. Pár hete körvonalazódott bennem egy újabb hangfal terve, 2m magas mert szintén tölcséres lesz - közép/magas tisztán - a mély csak részben, és reflexnyílás nélkül, az impulzus átvitel miatt. Mindezt költséghatékony Visaton driverekkel. Még nem számoltam utána, de közép DR 45 N - 8 Ohm, magas KE 25 SC - 8 Ohm, mély B 200 - 6 Ohm.

A régi tölcséres olyan részletes volt, hogy pl. meg lehetett hallani ahogy kicsit Sade elfordul a mikrofontó, a hangszerek színezetlenek voltak akkora dinamikával mint élőben. Kivéve a mélyek. Igyaz lement olyan mélyre, hogy mér csak érezni lehetett, de nem volt olyan gyors pl. a lábdobnál, amikor pofán csap a szele. :D
Subládát soha nem használnék, mert lehetetlen illeszteni. A mélyeket kell dudnia a frontsugárzónak. Emlékszem a legelső Dolby Surround szignálra - a mennydörgés ropogott, és hirtelen lefutású volt.

A lényeg, hogy hasonló láncon lenne érdemes zenét hallgatni, egy teljesen más dimenzió. Önmagában kevés a 24bit/192kHz :)

[ Szerkesztve ]

(#23926) tDr1v3r válasza Ragnar95 (#23924) üzenetére


tDr1v3r
veterán

"Az meg tényleg remek,h veszek egy 20m-es HDMI kábelt, aminél élvezhetetlenné romlik a minőség"

Miért romlana?

disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3

(#23927) Ragnar95 válasza tDr1v3r (#23926) üzenetére


Ragnar95
nagyúr

Tudtommal romlik a minőség 5m fölött, vagy lehet, hogy csak 1.3-ig a gagyi kábeleken :F Bár asszem valami olyasmit is olvastam, h ez hülyeség :DDD Rég olvasgattam már a témában :B

Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

(#23928) McCartman válasza Ragnar95 (#23924) üzenetére


McCartman
senior tag

Már másodjára utalsz értelmezésbeli hiányosságokra holott ezt nekem lenne okom rólad feltételezni.

"A legtöbb háztartásban a nappaliban, hálószobában és/vagy a konyhában, gyerekszobában van a TV, asztali gép meg a dolgozóban, gyerekszobában.... Tehát nincs egy szobában a 2" -> :F " uh.. :U

Igen, a legtöbb háztartásban a gépe mellett van szerintem is van tévéje is a gyereknek , ezzel meg is valósult, hogy egy helyiségben legyen a 2.
Ezen kívül még az utolsó mondat értelmezését megkönnyítendő, amúgy a PCs verzióval ugyanúgy megoldható a közös (értsd: 2 személy ugyanazon eszközön) játék ha jól tudom, pl. FIFA 12ben.

Miért kötnéd a konzolt monitorra? :F
Nem tudom honnan veszed, ésszerű távolságokon belül nincs érzékelhető minőségromlás, mondhatnám, hogy a kábel hosszától független a minőség de drága a hosszú kábel. Meg vicces is lenne levezetni a padlásról a földszintre.

[ Szerkesztve ]

Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66

(#23929) Ragnar95 válasza McCartman (#23928) üzenetére


Ragnar95
nagyúr

Ja, a gyerekszobák egy részében van TV és monitor is, de nagyon sokban nincs, ráadásul nem csak gyerekek játszanak konzolon és PCn....
Ja, Fifában lehet, de semmi másban nem és nem csak Fifáról volt szó... :) :U
Ezt is leírtam,h akkor kötheted a konzolt monitorra, ha nincs 1 szobában TV és monitor vagy mint azt is leírtam, csak te figyelmen kívül hagytad, van aki inkább játszik egy 40-52"-os TV-n, mint mondjuk egy 26"-oson, márpedig a gyerekszobákban annál naogybb nem szokott lenni....
És pl nekem 20m-es HDMI kábel kéne, ami nem is létezik szerintem és kb annyiba kerülne, mint maga a konzol :)

Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

(#23930) McCartman válasza Ragnar95 (#23929) üzenetére


McCartman
senior tag

Persze, te magad írtad le, de most, hogy rávilágítottam már csak egy részükben van mi? ;]
Ahogy az is lehetségessé vált hirtelen PCn ami előtte kivitelezhetetlen volt, ne nevettesd már ki magad. :U
A "de semmi másban nem"hez annyit, hogy pl. NBA gamekben is lehet, folytassam? :D

Mindenki arra köti amire akarja, de ha van a gyereknek tévéje is nem fog a monitoron játszani konzollal, ez gondolom tiszta.
Gyártanak 20 méterest is (miért ne létezne :F , nem a tévén játszó gyerekek nem létező igényei a mérvadóak) , 8-10kért már kapsz.

Ha szükségét látod még azt tanácsolom folytassuk PMben, ne offoljuk tovább az offtopikot.

[ Szerkesztve ]

Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66

(#23931) Ragnar95 válasza McCartman (#23930) üzenetére


Ragnar95
nagyúr

Látom, úgyse fogunk sose egy álláspontra kerülni, de kár is tovább ragozni a témát...
De azért remélem azt elismered,h kicsit vicc kategória 20m-nyi HDMI-t keresztülvinni a házon azért,h úgy játszhass géppel TV-n, mint konzollal... :U :)

Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

(#23932) McCartman válasza Ragnar95 (#23931) üzenetére


McCartman
senior tag

"Meg vicces is lenne levezetni a padlásról a földszintre."
2vel fölötte. :U Elég ha átdugod a melletted levő tévére. :)

Nem is ez a lényeg, hanem, hogy nem kerül 4x annyiba a szebb látványvilág ahogy írtad. épp ellenkezőleg. Innen indult az egész.

[ Szerkesztve ]

Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66

(#23933) Ragnar95 válasza McCartman (#23932) üzenetére


Ragnar95
nagyúr

De én meg a saját esetemet hoztam példának, mivel nekem 20m HDMI kéne ehhez :)
Attól a témától kicsit elkalandoztunk :DDD

Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

(#23934) McCartman válasza Ragnar95 (#23933) üzenetére


McCartman
senior tag

Einstandolod a tévét és meg van oldva. :)
Csöppet. :D

Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66

(#23935) alba-regia válasza (#23925) üzenetére


alba-regia
aktív tag

A régi, neves gyártók is inkább a mai igényeket próbálják kielégíteni a minőség rovására. Nekem sajnos nincs normális lemezjátszóm, illetve a bakelitek is szinte mind eltűntek költözésnél. Most egy Denon/Celestion rendszerem van, de sajnos az elsődleges zeneforrás az autó lett. Illetve tanítás után sokszor még ott sincs kedvem zenét hallgatni.

(#23936) Totheground


Totheground
addikt

[link] :DDD

Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/

(#23937) r3dsnake válasza McCartman (#23899) üzenetére


r3dsnake
nagyúr

és a 30k-s vga mellé nem kell még 100-130k-s hardver...

amúgy csak nálam nem tölt be a store?

[ Szerkesztve ]

(#23938) Totheground válasza r3dsnake (#23937) üzenetére


Totheground
addikt

Nálam jó.

Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/

(#23939) r3dsnake válasza Totheground (#23938) üzenetére


r3dsnake
nagyúr

Nálam se gépen, se szifonon. De ahogy olvasom páran panaszkodnak twittteren.

(#23940) xlife11


xlife11
senior tag

Látom itt én vagyok az egyetlen aki inkább a keményebb zenéket szereti :DDD

(#23941) r3dsnake válasza xlife11 (#23940) üzenetére


r3dsnake
nagyúr

Nekem is jöhet : ) Elég széles skálán mozog a zenei ízlésem, hallgatok (és néha keverek) dubstepet, drum and bass-t, electro-t, de death metal, hardcore, metalcore és progressive mathmetal is szokott szólni. :D Hangulattól függően breakcore és IDM is előkerül.

(#23942) xlife11 válasza r3dsnake (#23941) üzenetére


xlife11
senior tag

[link]

Itt meglehet nézni miket szoktam hallgatni, főleg metalcore, post-rock, vagy deathcore-t hallgatok :)

(#23943) r3dsnake válasza xlife11 (#23942) üzenetére


r3dsnake
nagyúr

Hú, lesztefemem nekem is volt régen, 20k+ hallgatással.

Amúgy ha jól tudom, parkway driveék jönnek az országba hamarosan. Csak ne lennék ilyen messze a fővárostól... Amúgy bejövős a top artists listád, de nekem ez túl tömény lenne. Mármint nekem muszáj legalább fele-fele arányban elektronikust és metált hallgatnom. iPhone-on is főleg a shuffle opciót használom, és így általában megvan az egyensúly : ) Ha esetleg bírod a durvább zenéket, akkor ajánlanám a breakcore-t. Pl: [link], [link]

Mondjuk Venetian Snares zseniális abban, ahogy a komolyzenét, vonósokat egyesíti a breakcore-ral. Ez a kedvencem: [link]

(A cím ne tévesszen meg, az előadó nem magyar, de sok magyar címmel ellátott zenéje van)

[ Szerkesztve ]

(#23944) Jojo5 válasza Tomics (#23870) üzenetére


Jojo5
őstag

A PES-t annó kontrollerrel játszottam, de azt kell, hogy mondjam, hogy a 360\ps3 duó felett már igencsak eljárt az idő... akármilyen grafikát is hoznak belőlük, szerintem igencsak itt az idő a generáció váltásra...:U

Próbáltam Boxon nagy címeket, de nem fogtak meg. A kontroller ős PC-s ként számomra nem használható egyelőre... :(

MÁS: valaki játszik a Tapper Out Simpsons-al ? Ha igen, kérem jelezze mert kéne 2 ismerős legalább :))

http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs

(#23945) Tomics válasza Jojo5 (#23944) üzenetére


Tomics
addikt

Hát ezt azért megcáfolnám... miért járt el felette az idő, ha még mindig olyan játékokat csinálnak a több mint 7 éves hardverre, hogy leesik az állam a 42-es plazma előtt.

Pl. most a Forza Horizon, gyönyörű.
Személyes kedvencem a Red Dead Redemption

Kontrollerrel meg sokkal kényelmesebb játszani, mint a billentyűzeten.

PH! addikt since 2004

(#23946) Jojo5 válasza Tomics (#23945) üzenetére


Jojo5
őstag

Nem mondom, hogy a forza sorozat rossz.. sőt.. emlékszem még amikor Gran Tourismo-t nyomattuk még ps-en

Szép, szép, de már eléggé ki van aknázva pár éve...(én is láttam már 40\50+os plazmán\LCD-n forza-t Cod-ot meg még 1-2 gamet... szép-szép, de nem ejtette le az állam... aki azt írta, hogy a mai középkategóriás PC-k simán hozzák ezt, avval teljesen egyet tudok érteni... :K)
A "Next-Gen" Xbox és Ps fog szerintem nagyot ütni... ha ráér valaki a konzol vétellel inkább már várja ki szerintem az újat...

A másik, hogy kinek mivel kényelmes játszani, én annó mikor még kis kocka voltam, teljesen rászoktam a billentyűzetre, emiatt a kontroller mint olyan, nekem teljesen típusidegen...
Próbáltam a Finneknél\havernál elsajátítani a használatát, de nem ment sohase úgy mint a Billentyűzettel...
Mondjuk a fightolós(tekken\dbz stb) illetve a focis\autós játékok mentek kontrollerrel, de az FPS az mindig is kritikus számomra a konzolon

Tomics: nem. minden teló megjelenésnél hiány van\volt 1-2-3 hónapig :K
btw, megint megtapiztam az I5-öt, egy csaj társaságában, hát ő oda-vissza volt a forma és a kinézet miatt... pedig feketét fogdostunk...
az I5-nél nekem ez a fekete nem gyerebe... inkább a fehér :K

[ Szerkesztve ]

http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs

(#23947) Tomics


Tomics
addikt

Azért az kemény, hogy még mindig hiány van az 5-ösből a szolgáltatóknál, meg az apple store-ban is, nem?

Jojo: jövő karácsonyra szerintem már lehet venni nextgent, bajban is leszek mert akkor le kéne cserélnem :DDD

[ Szerkesztve ]

PH! addikt since 2004

(#23948) TheMarci válasza Tomics (#23947) üzenetére


TheMarci
addikt

Pedig terveztem, hogy veszek egy 5-öst, de akkor vajon hogy tudom meg, hogy melyik t-boltban van raktáron, amit szeretnék venni? Vagy járjam szépen sorban az összeset végig?

Do You Dream?

(#23949) mondomén válasza Jojo5 (#23944) üzenetére


mondomén
őstag

Én játszom a simpsons-al. Amúgy ha beírod egyik youtube videó alá a neved, sokan jelölnek majd.:)

(#23950) Ragnar95 válasza TheMarci (#23948) üzenetére


Ragnar95
nagyúr

Telefonon felhívni őket nem jutott eszedbe? :DDD

Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  iPhone-t használók OFF topikja (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.