Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
Eredeti hozzászólás:
Láttam, hogy van már Galaxy S -t használok OFF topikja, és gondoltam nyitok egyet iPhone -nak is, mert a másik topikban inkább csak kérdezz-felelek jellegű fórumozás van.
Kerestem, de nem találtam ilyet...
Akkor hajrá!
[ Módosította: 7 ]
-
nagyúr
Topic's bookmarked.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
GALARDO
addikt
Rainbow Six: Vanguard?Játszik vele valaki?
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
nagyúr
Nekem a játék kimerül ATC-ben.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
joey04
titán
A 4 megjelenése előtt is ment a hiszti az onban (részben jogosan), hogy miért ott vitatják meg a pletykákat, hát most legyen inkább itt:
Szerintem ez már egész korrekt "bizonyíték" az 5re, 4S-re vagy hívják bárhogyan is majd.
-
plus44
veterán
Mondták korábban, hogy messzebb rakja az Apple a villanót, de basszus, ennyire? Miért nem maradhatott ott, ahol most van? Még mindig bevillan a fehér hátlappal? Keverjenek ki most zöldet akkor, azzal nem lesz baj. (vagy lehet lesz fém hátlappal és akkor azért lesz szívás...)
szerk: eddig nem is olvastam a 2. képen a feliratokat. nincsenek rossz helyre húzva azok a szövegek? Kamera az alma logóban, meg egy kis légypiszok a villanó? WTF?
[ Szerkesztve ]
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
joey04
titán
elemezd jobban azokat a képeket.
Elvileg nem csak a fehér hátlappal villan be, hanem eleve túl közel van, mint pl a SE P1-nél. [link]
Ami viszont konstrukciós probléma, hogy a segédfény túl közel van az optikához, és egyszerűen a vaku használatakor belevilágít. Így a sötétben készült képek úgy néznek ki, mintha fehér leplet húztunk volna a kamera elé.
ezen a képen szépen látható.
Én ilyesmit nem nagyon tapasztaltam, nem gyakrabban és nem is ritkábban, mint korábban más ledes készülékeknél. (Kivétel az említett p1, ott voltak nekem is gondjaim, de az ritka volt, hogy akkora problémát okozzon, mint ami a linkelt képen látható.) Ráadásul ebből lejön még pár kép, amikor a kicsit már megnyúlt tok lógott bele, és emiatt lett fátyolos a kép.
[ Szerkesztve ]
-
plus44
veterán
Ez a hatás fehér Iphone-ok esetében volt jelen, és akkor, amikor még a szar festékkel kenték le. Most (tudom, mert fotóztam fehér Iphone-nal) már nincs jelen ez a tejköd effekt. Fekete I4-gyel pedig soha hasonót nem sikerült előidéznem, tehát nem értem mi indokolja, hogy messzebb kerüljön a villanó, de oké, a fehér esetében ez probléma volt, tegyük odébb, na de jó hogy nem rakják az átellenes sarokba... A képek elemzése megtörtént, jelentem továbbra sem értem.
-
joey04
titán
Képhez: bekarikázott részek valószínűleg a képet készítő iPhone 5 kamerája, vakuja és a hátlap Apple logója. Első kép az eredeti, második pedig egy kicsit Photoshoppal módosított a megkülönböztethetőség miatt.
Kamera: Látványos, és szintén ésszerű változás még a hátoldali kamera mellől a vaku áthelyezése a másik sarokba. Az iPhone 4-en közvetlenül egymás mellett volt a kamera és a vaku, és ez sokszor rontott az elkészült képek minőségén.
A fehérnél extra gáz volt a vaku!
-
plus44
veterán
Na így már értem a képet, köszi. (minek így túlbonyolítani mindent...beszarás) A kamerához meg annyit, ahogy írtam is fentebb; nálam semmi ilyesmi nem tapasztalható, a fehér iphone-nal meg szar volt igen, de hát jó hogy nem vehetjük meg külön a villanót és tarthatjuk a másik kezünkben fotózás közben.
-
máyköl
veterán
Na, akkor Sandstorm 2 multiplayer ma? Jelentkezzen, aki szeretne!
-
joey04
titán
Sokan nyafognak a notifikációs rendszer miatt. Az eddig is sejthető volt, hogy az iOS 5-ben újítanak rajta valamit, de itt van egy újabb jel:
-
joey04
titán
hát a bejelentés igen. valójában meg gondolom ősszel az új készülékkel.
jah, Nem lesz kitörés az iOS 5 börtönéből?
Én 3 dolog miatt használom még a jb-t: sbsettings, infinifolders, multicleaner. utóbbi 2ről le tudok mondani. ha lesz valami sbsettings féleség, akkor nekem nem is kell már a JB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest