Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ThinkPad (NEM IdeaPad) (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-06-17 21:32:33

LOGOUT.hu

Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11092) lapa válasza TOZ (#11086) üzenetére


lapa
veterán

ma is tanultam valamit. a melós dellen mondjuk a tapi se egy leányálom, főleg ha az ember keze kicsit libazsíros a pizzától.

ettől függetlenül én jó rezisztensként már első felnyitáskor kipöcköltem a pöcköt eddig mindegyiken, nekem ne izéljen ott a bötűk között.

azóta a saját tp-kel is tapiztam, egészen az x eljöveteléig. na annyi véletlen beszúrást, meg klikkolás helyet új tabot nyitást, egérrel körbe-körbe eltalálni próbálkozást ritkán láttatok szerintem, mint amit én leműveltem az elmúlt hétben.

ma elővettem a dellt megint, matatok a billzeten mint a hülye. a korábbi beszélgetések kapcsán eleve prekoncepcionáltam, hogy ezen uccse nem olyan a pecek. most csak a műanyag testet mozgatva lehet benne valami, elég "ugrós". ennek kapcsán esett le, hogy "ebbe még pecek-scroll sincsen-e". eszerint meg devan. mondjuk ember legyen a talpán, aki lenyomja egyszerre a két billt élből.

meg most valahogy a tapi is nyögvenyelősebb a szokásosnál. vagy csak ez a hamburgerszaft más, mint a libazsír, nemtom.

a végére egy záróflém: pont a scroll az egyetlen, ami ezerszer jobb tapin, mert nem kell nyomizni hozzá. még körömpörköltes kézzel is műx.

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ThinkPad (NEM IdeaPad) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.