Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz Rotor82 #8819 üzenetére
HI!
nem akarsz rabokni az 5ev garos aeg-ra akaor bemutatoterem akr braktar? link feljebb
udv
neduddki
mod: janos666: Nked mindekeopo keskeny ugye?
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Morris
veterán
válasz Rotor82 #8830 üzenetére
Vegyél egy olcsó bosch-t. (csakis 12 terítékest)
Szerintem a magasabb árkategóriában lévő gépeknél lévő extrák semmire nem valók, pláne nem plusz pénzért. Arra kell, hogy mosogasson. Ezt egy 60ezres gép is tudja. (én legalábbis annyiért vettem a miénket a MM-ban)[ Szerkesztve ]
-
Acef
addikt
válasz Rotor82 #8866 üzenetére
canniball
mosógépnél, és mosogatónál is: a nem elektromosnál az a biztos, ha többnapos távollét esetén elzárjuk a vízcsapotRotor82
régi, fűtőszálas megoldás már régóta nincs. a jelenlegiek tulképp majdnem azonosak, már mind tudják a régi A-nak nevezett szárítástvagy a zeolit-ra gondolsz? nagyon drága.
[ Szerkesztve ]
-
Acef
addikt
válasz Rotor82 #8868 üzenetére
canniball
Én/mi is, pedig tudom ...Rotor82
az az energiafogyasztáshoz kella szürkeimportot nem számítva tulképp azonos áron vannak, viszont sokkal okosabb az SMS53L18EU, ezért Én ezt venném.
Nem az A++, sokkal inkább a használhatósága, pakolhatósága, komfortja miatt: EasyLock, XXL - kosár, VarioFlex kosár, AquaSensor, EcoSilence, Assistant, Variospeed, Aquastop, ezek hasznos, jó dolgok[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz Rotor82 #13896 üzenetére
Ezen videó alapján inkább bármi más, de ilyen trutyit nem akarok takarítani.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Acef
addikt
válasz Rotor82 #14898 üzenetére
Szerintem szebb a Bosch, de kinek mi.
Ebben nincs sütősín?Másik témához.
Nézzetek már meg egy mostani, és egy 4-5 vagy több évvel idősebb kombi hűtő (statikus) fagyasztóterét.
Mit látni az egyikben, ami nincs a másikban?
Milyen hatással lehet ez a jegesedésre?
Vajon melyiket egyszerűbb-gyorsabb kiolvasztani, és mennyivel?[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
válasz Rotor82 #15877 üzenetére
Hát dögöljek meg, H05BB-F az nem fali dugalj. Vagy én tévedek? A leírásában nem találtam fali dugaljba dugható adatot.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
alázógyík
addikt
Én biztosan az Ikeában vennék indukciósat.
5év gar., ez mindent megér.
Sütővel történt nálunk.
3év után elromlott az Ikeás sütőnkben az időzítő, az óra.
Bejelentettük, majd pár napra jött is a szerelő. Felmérte-bevizsgálta, nemsokára hozzák az új alkatrészt.
Lehet, hogy a sütő egész inox részét is cserélik, mert az új már érintőkijelzős lenne, nem nyomógombos.Szerintem ettől jobb nem is kellhet.
-
naja
aktív tag
Sziasztok!
Indukciós főzőlapról anno nekem azt mondták, hogy mindegy melyiket választjuk, nincs nagy különbség a technikában. A nagyon drágák (pl: Miele) kivételével mindet ugyanott gyártják. Ráadásul ezek a dolgok nem igen romlanak el.Amiben különbség van:
-főzőzónák száma és mérete
-kezelő felület mennyire kényelmes (pl: van-e és mennyi időzítő; a csúszkás beállítás jobbnak tűnik, mint plusz/mínuszt nyomkodni),
-az üvegnek matt vagy fényes a felülete (mindenki eldönti melyiket tetszik neki)
-ha jól emlékszem az hogy mennyire mélyen lóg be a pult felülete alá és mekkora a kivágás az nem teljesen egységes, így azt egyeztetni kell előre, hogy be fog-e férni.Amire érdemes odafigyelni:
-az üveg a szélén fém keret nem árt ha van (kifutó étel ne tudjon kifolyni, illetve edény talpával ne lehessen lekoccintani/csorbítani az üveg peremét),
-nem tudom hogy létezik-e egyáltalán fali dugós változat (talán az 1-2 zónás mobil főzőlapokból), de szinte TELJESEN BIZTOS, hogy a 3-4 főzőzónásakat szerelni kell. Sőt nem árt ha villanyszerelő végzi, mivel az indukciós főzőlap akkora kakaót igényel, hogy ha alul méretezett vezetékre köti rá valaki, abból komoly baj lehet.
-az áram kapcsán lehet még kérdés, hogy hány fázisú áram kell neki (vagy valami ilyesmi, ehhez sajnos nem értek), ezt is illik leegyeztetni előre.A H05BB-F egy vezeték típus/szabvány, ha jól tudom. Pont az előbb írtak miatt van rá szükség.
Érdemes ide bekukkantani, ha valaki netán házilag akarja a bekötést elintézni. (Beleolvasva a dolgokba nekem egyből elmenne a kedvem tőle.)
Szóval ha nem értesz a villanyszereléshez, akkor érdemes még az indukciós főzőlap árához hozzászámolni a villanyszerelőt is. Mi 6-8 eFt-ből megúsztuk, mert szerencsére minden elő volt készítve, és rendben volt.********************************************************************************************
Szeretném hozzáfűzni az egészhez, hogy én nem értek a villanyszereléshez és a villanysütőkhöz. Csak azt írtam le amit nekem ajánlottak, illetve velem megtörtént.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Hikvision kameravezérlő egység 1 TB HDD-vel féláron!!!
- Eladó PIE631FB1E BOSCH Beépíthető főzőlap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest