Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6391) Laslow válasza Daffchy (#6382) üzenetére


Laslow
senior tag

Mikróból csak Samsungot. Szerintem. Azon belül olyat, amilyenre igényed van (méret, grill funkció, tekerős/nyomógombos, stb).
Indoklás: a Samsungok kialakítása miatt egyszerűen ugyanakkora literes mikróba kényelmesebb ki- és bepakolni, mint más típusúakba. Legalábbis az én tapasztalatom ez: ahogy nézegettem az ugyanakkora literes mikrókat valamelyik áruházban, határozottan tágasabbnak tűnt a Samsung a többi márkánál.

Egyéb szempont, amire érdemes lehet odafigyelni, ha gombosat választasz és nem tekerőset:
1. Egygombos indítás funkciót tudjon (megnyomva a start gombot 30 másodperccel induljon rögtön, utána persze a +30s gombbal növelhető az idő, ha több kellene, ne pedig meg kelljen nyomni a +30s gombot, majd utána még a startot is - felesleges gombnyomogatás).
2. Gombnyomás hang visszajelzés kikapcsolhatósága. Mármint, hogy ne csipogjon minden gombnyomásra, mert az nem csak tök felesleges (szerintem), hanem zavaró is.

Ezeket tudják a Samsungok, bár az alap készülékük esetében kérdéses (az utóbbi 2 évben nem követtem a mikrókat, akkor a legolcsóbb még nem tudta ezeket, csak a kicsit drágább, 20k körüli verzió).

Tekerősnél meg ugye az a hátrány, hogy idővel megkopik, és ha csak keveset akarsz melegíteni, és mondjuk 20-30s-re tekered, el sem indul, mert még 0-nak érzékeli. Vagy: beállítod akármennyire, de nem 0-nál áll le, hanem fél perc körül, mert nem olyan pontos. Előnyük, hogy csak egy mozdulat, és már melegít is kb. annyi ideig, ameddig szeretnéd.

"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.