Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#57132) mekker válasza BBéci (#57110) üzenetére


mekker
őstag

Ebben a kérdésben semmi böszmeség nem volt, nem érdemeltem ki a tahózást. Kiegészítettem az eredeti kérdésem célját, de ilyenkor az lenne az alap, hogy visszakérdezel, ha valami nem világos.

Továbbra sem indokoltad meg a válaszodat. Ha van nyomáskülönbség, a levegő mozogni fog. A levegő nem éppen merev rétegekből áll, hanem statisztikai alapon mozog minden egyes része folyamatosan.
Ha van kellő nyomás és optimálisan tudnak keveredni a légtömegek, akkor emellett még a hőkiegyenlítődés is gyorsítható a szoba adott térfogatában.
Tehát nem volt semmilyen triviális ellentmondás a kérdésemben. A valódi kérdés az, hogy gazdaságodan, egyszerűen megoldható-e vagy sem, mert a 2-3m légoszlop megmozgatásához nagy statikus nyomás kell. Erre nem adtál semmilyen értelmezhető választ.

Köszönöm mindenkitől a válaszokat, utánajárok a lehetőségeknek. Az ilyen értelmetlen köröket meg hanyagoljuk legközelebb...

Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.