Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#54801) csuzda válasza feri1 (#54791) üzenetére


csuzda
aktív tag

Szia!

Ugye írtam régebben, hogy mi nem kaptunk hozzá se magyar, se angol nyelvű kézikönyvet, így nem igazán olvastunk utána. Megkérdeztem anyát, mivel ő használja és azt mondta, hogy első bekapcsoláskor nem csináltunk semmit, max üresen egy próbamosást érdemes csinálni, mondjuk egy fél órásat.

Mosószerről nem tudok nyilatkozni, mert mi nem használjuk napi szinten és akkor is nem rakjuk be kaja darabosan, nehogy elduguljon. Előtte letakarítjuk, papírtörlőkendővel áttöröljük. Tudom ajánlani a [Bestbuy] és a [Spórolós] topikokat, ott többször volt ez már téma.

Legtöbbször az 1h:30m és 1h:40m programokat használjuk, poharakra elég a fél órás is.

Így jobban átgondolva, lehet el kéne olvasnom a felhasználói kézikönyvet, mert hiába van meg 4 éve, nem sokat tud róla a család :DDD 1-2 napon belül elolvasom, ha találok benne hasznos információt akkor megosztom.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.