Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#49262) peppe79 válasza idegen lény (#49258) üzenetére


peppe79
senior tag

"A Rowenta megoldotta ezt a HEPA mosási mizériát: "FOLYAMATOS HIGH EFFICIENCY SZŰRŐ A LÉGKIMENETNÉL"

Csak egy költői kérdés: ha a porzsák annyira hatékonyan kiszűri a finomport (is), hogy a különálló HEPA filtert egész élettartama alatt, soha sem kell cserélni, akkor tulajdonképpen mi szükség is van rá? :) Esetleg, ha valami nagyon súlyos asztmás az illető, akkor megértem, bár ebben az esetben nem biztos, hogy épp egy Rowenta porszívót vennék.
A Vorwerk amúgy már vagy egy évtizede, a VK140-es modell megjelenése óta nem használ a porszívóiban külön HEPA filtert; mivel maga a porzsák is olyan szintű szűrésre képes, ami lényegében feleslegessé teszi azt. Az övéké volt az első TÜV Nord tanúsítvánnyal rendelkező porzsák a világon. De nagyjából ilyen 'idős' a Miele 9 rétegű porzsákja is, azóta pedig több gyártó is előrukkolt hasonló tulajdonságú porzsákkal.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.