Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#49195) mzso válasza Lokids (#49183) üzenetére


mzso
veterán

Sajna többet nem tudok mondani. Nekem csak ezzel az egy electrolux tűzhellyel (nem főzőlappal) van tapasztalatom.
Az indukciós része jó. Amúgy nem valami híres. Körbe a peremnél lötyög már az üveg, gondolom be is szivárognak dolgok amikor kifut valami. Valami furcsaság van az elektronikával is (lehet összefügg) mert volt hogy lezárta magát, meg a bal hátsó folyton olyan állapotba kerül mint amikor automatikusan lekapcsol az edény lehúzása után egy idővel. Valemelyik forgógomb is valahogy megolvadt egyszer egy kicsit.
Meg elég primitív is. Csak fokozatot lehet kapcsolni. Szerintem a spirál sem több elemes belül, mint ahogy láttam pár szétszedős videóban.

De a beépíthető főzőlapok lehet sokkal igényesebbek. Gyanítom, hogy csak a tűzhelynél olcsóskodják el ennyire mert így is el tudják adni.
A java probléma nem is jelentkezhet. Az érintővezérléssel meg gondolom jön az időzítés is meg a hőfokra beállítás is.

Candy-ből csak mikróm volt. Na az gagyi... Minőségre meg design-ra is. Egy éven belül rozsdásodni kezdett körben a nyílásnál. A forgógomb meg össze-vissza érzékelt. A designja meg olyan béna volt, hogy mindig az üvegen vastagon lecsapódott a víz. (A gyorsmelegítés funkció meg visszatekeréssel volt elérhet. Előre tekeréssel a hülye programokat választotta ki amit soha nem használtam.)

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.