Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#38367) flegga92 válasza julius666 (#38362) üzenetére


flegga92
senior tag

Én eddig csak a MM-ban kötöttem plusz garit, de ott is változnak biztosítók. Van egy Whirlpool mosógép, egy Samsung inverteres no frost hűtő meg egy Samsung porszívó (ami igazán elromolhatna gari időn belül, soha nem utáltam még ennyire háztartási gépet mint ezt), de ezeknél nincs ilyen feltétel. (2 éve volt az utolsó vásárlásom, nem tudom azóta változott e.)

Szerintem az átvizsgálás attól is függ, hogy az éppen kijövő szerelő mennyire lelkes, mert ha jól értelmeztem alvállalkozókkal csináltatják, vidéken legalábbis tuti. Aztán vagy kap egy átnézést, vagy kapsz egy papírt hogy minden oké.

Amiről BB9000 ír, az drágább Bosch szárítógépeire vonatkozik ami SelfCleaning Condenser-rel rendelkeznek, erre a modellre nem. Itt "le van falazva" a gép eleje, nem látod a kondenzátort. A tisztítása pedig abban merül ki, hogy a ruhákból kiszárított kondenzvízzel nyakonönti a kondenzátort ami elméletileg megtisztul, az itteni fórum alapján ez nem nagyon működik.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.