Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35334) blattida válasza Dave™ (#35326) üzenetére


blattida
nagyúr

A miele mosógépekben alig van ellensúly, nem véletlenül, mivel azok nélkül is dög nehezek, köszönhetően a sok rozsdamentes fémnek és szinte nulla műanyagnak.
Akármilyen fasza, speckó egy műanyag, nem tartós, sosem volt és sosem lesz az, mivel gyorsan öregszik, kopik, használódik el.
A garanciájukon sem érdemes lovagolni, mivel nem hülyék, ha alapból nagyon sok garanciát adnának, már rég becsődöltek volna. A miele tartóssága és megbízhatósága közismert, extra garancia nélkül is nagyon sokáig hiba nélkül működnek. Ha meg aggódik a miele tulaj, vehet hozzá 8 év szerviz garanciát, 80000 forintért, ami önmagában soknak tűnik, de ekkora értékű cucc plusz nyolc év garanciája arányaiban kevesebb, mint egy százezres gép plusz három éve 15-20 ezerért...amiket, nem véletlenül, nem is lehet jobban kiterjeszteni és zömmel amúgy is biztosítások, nem gyártói garanciák.
A miele valóban prémium kategóriás és a legolcsóbb mosógépe is ugyanolyan minőségű, mint a legdrágább, a topikban megforduló százezres gépek meg mind alap kategóriás, nagyon olcsó gépek, amik, gyakorlatilag, szépen csomagolt ipari hulladékok, a fogyasztói társadalom szemetei, a pazarlás részei.

pjen
Azt ne a miele rovására írd, hogy már kicsi az adott típus kapacitása. Vannak nekik is sokkal nagyobb kapacitású modelljeik. A miénk is 6kg-os és két pokróc/takaró/paplan nem okoz neki gondot.

[ Szerkesztve ]

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.