Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30950) attiati


attiati
veterán

Az itt említett vízkeménység térkép megvan valakinek, amit ténylegesen a lakossági tesztcsíkok alapján készítettek? Már nem elérhető.

vízkeménység teszt Mo-on:

"Zuhanyzás lágy vízben

Ezt mi is szerettük volna megtapasztalni, de többszöri nekifutásra sem találtunk olyan tulajdonost, aki beengedett volna a fürdőszobájába egy tesztelés erejéig. Aztán szereztünk egy használt készüléket, (ezt a BWT Hungária jóvoltából kaptuk meg, egy tesztnapra), de senki nem engedte meg hogy beszereljük hozzá. A gond ott oldódott meg, amikor egy csinos kolléganő jelezte, hogy szívesen megfürdene lágyvízben bárhol és bármikor. Innentől szebbnél szebb fürdőszobák között válogathattunk. Végülis ki ne szeretné ha idegen, fiatal csajok tusolnának a fürdőszobájában." :))"

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.