Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2971) szeva000 válasza Locutus (#2969) üzenetére


szeva000
addikt

az A++ és egyéb ökörségek a vásárlók hülyítéséről szólnak...Az A++ és egyéb hülyeségeknek aki bedől,meg is érdemli.Először is szakmai szemmel nézve a dolgot.....Legyen bármilyen gép..pl mosógép..A++ meg mifene,kevés vízzel...hűde jóóó,mert a gazdi ezt nézi.Igaz egy igazi munkásruhát lehetetlen velük kimosni,nem úgy,mint egy kétszer annyi vizet használó energomattal...Azután jön a nesze semmi fogd meg jól...a javítás,amin 10szer annyit buksz el,mint egy régebbi stabil működésű géppel vagy egy több vizet használó normálisabb géppel.....Mivel a mai gépek 2-3,jóesetben 5évet bírnak.
Nézz már meg egy 20éves hűtőt és egy mait...a régiek 10-15 év alatt kezdtek átvizesedni,mert volt bennük 10cm-es szigetelő réteg...a mai sz*rokben meg pár cm,nem beszélve a fémlemezek lekezeléséről,amik 2év alatt szétrohadnak..
Nem sok eséllyel fog hőfokot tartogatni,főleg ha 1-2szer ki is nyitod.De mondtam,próbáld ki először is,mert ha nem nagyon tart és sokat kell így minden nap visszahűteni,akkor hosszútávon a motor nem fogja bírni,mivel ezek is alulméretezettek már.

deee most nézem..a hang miatt????Akkor miként tartana hőfokot,ha az éjjel is bekapcsol többször????

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.