Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28410) BB9000 válasza peppe79 (#28391) üzenetére


BB9000
senior tag

Íme az 5 év gari feltételei a honlapról. Mindenki eldöntheti, hogy így megéri-e neki vagy sem. Ha több készüléket vásárol valaki, akkor vállalható. Egynél már nem biztos, hogy olyan nagyon nagy vívmány.
Az online pénztárcába tett összeg levásárlásakor a fő megszorítás, hogy a következő vásárlásaidnál 10.000 Forintonként 500 Forintot lehet belőle levásárolni. 35000 Ft kapsz csereprogramban az online pénztárcádba, de csak akkor ér annyit, ha utána még 700 000 Ft-ért vásárolsz náluk!!! Ez azért nem igazán életszerű.
---------------------------------------------------------------------------------------
"Megóvjuk a nem várt költségektől!
A Hivatalos Garancia Plusz Szolgáltatással 5 évig nyugodtan alhat, a megvásárolt készüléke miatt nem kell aggódnia. Hiba esetén a javítás ÖSSZES költsége minket fog terhelni.
A Hivatalos Garancia Plusz azt jelenti, hogy a megvásárolt háztartási gép garanciális idejét (a gyári garancián felül) 5 évre egészítjük ki (pl. egy 2 év gyári garanciás készülék esetében ez +3 évet jelent).
A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás értéke akár 15 000 Ft. / készülék, DE Önnek ez most 0 Ft.
A Hivatalos Garancia Plusz egyik feltétele, hogy Ön a szerződésben szereplő, megvásárolt termék ingyenes műszaki felülvizsgálatát írásban (e-mail, vagy postai levél) bejelentse, és igényelje a gyári garancia lejárta előtt 60-90 nappal.
Ez a műszaki felülvizsgálat INGYENES, és a Hivatalos Garancia Plusz jótállás érvényességének végéig, évente szükséges megismételni.
Hogy Ön ne maradjon le az ingyenes felülvizsgálatról, minden évben a (gyári) garanciális időszak lejárta előtt 60-90 nappal emlékeztetni fogjuk a felülvizsgálat szükségességére a megadott e-mail címén. Ez az emlékeztető levél nem jelent automatikus jelentkezést a felülvizsgálatra, ezt csak Ön igényelheti nálunk e-mailben vagy postai úton.
Felhívjuk figyelmét, hogy a műszaki felülvizsgálatra való igény bejelentésének elmulasztása, az éves ingyenes felülvizsgálatok meghiúsulása, vagy a szerviz kiszállási díj ki nem fizetése a Hivatalos Garancia Plusz jótállás automatikus érvénytelenítését vonja maga után.
A DÍJMENTES felülvizsgálatra az Ön otthonában kerül sor, egy szerviz kiszállási díj ellenében. Természetesen lehetősége van arra is, hogy a felülvizsgálatra Ön juttassa el Telephelyünkre (1211, Budapest, Plútó utca 14.) a szerződésben szereplő készüléket.
A Hivatalos Garancia Plusz kizárólag akkor érvényes, ha Ön a megvásárolt, szerződésben szereplő termék gyári garanciáján felül, a gyártó által egyes esetekben felkínált kiterjesztett garanciát a gyártó által megadott elektronikus felületen érvényesítette, és az ehhez szükséges dokumentumokat megkapta.
A Hivatalos Garancia Plusz jótállással felruházott készülék megvásárlásával Ön automatikusan elfogadja a Hivatalos Garancia Plusz jótállás feltételeit és szabályait, amelynek részleteit itt olvashatja.
A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás részletes igénybevételi feltételeit itt olvashatja.

FELÜLVIZSGÁLATI KISZÁLLÁSI DÍJ
Felülvizsgálat DÍJTALAN!
Kiszállási díj 6.000 Ft / cím (egész Magyarország területén), melynek kétszeresét, azaz 12 000 forintot azonnal beteszünk Online Pénztárcájába, és következő vásárlásaihoz felhasználhatja az Online Márkaboltban és partnereinknél. Az Online Pénztárca felhasználásának részleteit itt olvashatja.
Több készülék esetén is csak egy kiszállási díjat kérünk."

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.