Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22134) ribarszki válasza draco31 (#22133) üzenetére


ribarszki
őstag

Igen, pontosan arra. Az a hengeres szűrő, amit rémálom takarítani. Rátekredik a hajszál, beül a redőkbe a por. Veregetheted az udvaron, de akkor sem fog már úgy szívni mint újkorában, mert eltömődnek a pórusai. Mosni valószínűleg nem lehet (bár ez típus függő) akkor vehetsz újat aranyáron. A porszívó szívóereje rohamosan csökkeni fog, már egy porszívózás alatt is. A tartályosok közül, magasan ez a legszarabb konstrukció, amikor a tartályon belül van a hengeres szűrő. A samsung megoldása egy fokkal jobb, de nagyon messze van a jótól.

Összeségében vagy lesz egy olyan porszívód amire nem költesz, de utálni fogod, mert mindig eltömődik és egyre gyengül üres tartály esetében is, vagy költesz majd szűrőkre, de akkor meg a porzsákok sokszorosát költöd el.

Éppen ezért kell egy normális porzsákos porszívót venni, és normális szintetikus porzsákkal használni. Bár ez a Sencor öszvér megoldás, mert porzsák és tartály is mehet bele, nem a legjobb választás. Eleve a Sencor mint márka legalábbis porszívóban inkább kerülendő.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.