Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19130) ribarszki válasza DeFranco (#19127) üzenetére


ribarszki
őstag

Egy dolgot őszintén nem értek. Először a tartályos után ilyen zsákos, ciklon szűrős Samsungot vettem. Az elején minden öröm boldogság volt, míg fel nem tűnt, hogy baromira csökken a szívóerő. A motor visított, égett szag jött ki belőle, és semmit nem szívott. A porzsákbab ami gyapjú Aspico volt, kb 10% kosz volt. Ciklonszűrő végig fent, csak a szőnyeget és a metkalit szívtam vele. Ok, új porzsák, megint előjött 2 porszívózás után.

Cseréltem Swirl, majd Menalux porzsákra, mindkettőnél ugyan az. 2 porszívózás után visítás, és porzsákcsere.

Kínomban már papírporzsákot vettem hozzá, de ugyan az az eredmény...

Szóval ha ez nem lett volna, akkor nem váltok Mielere. (ahol tényleg tökig lehet szívni a porzsákot, gyakorlatilagszívóteljesítmény csökkenés nélkül) De ez a probléma baromi idegesítő volt.

De amit nem értek. Hogy lehet, hogy másnél, pl nálad szuperál egy olcsóbb zsákos samsung, nincs szívóerő problémád, én meg beleőszültem. Nem tartom valószínűnek, hogy a gép lett volna hibás, mert amikor új zsák került bele, bika módon szívott... :F :F

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.