Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17497) cekkk válasza Gergőke88 (#17495) üzenetére


cekkk
veterán

Szerintem vállalható.

Kicsit off.

Van most egy fogyasztóvédelmi ügyünk, mert az egyik vásároló feljelentett minket mivel gázüzemű készüléket vásárolt és mi nem tájékoztattuk előre, hogy a garancia csak akkor érvényes ha szakszerviz köti be. Mondjuk se az Ed se a MM se más nagy oldalakon semmi infó nincs erről, legalább is nem találtam. Mindegy most már nálunk az ÁSZFben és a termék oldalon is fent van. De a lényeg, megkérdeztem az ügy intézőt, hogy mi van a külföldi oldalakkal pl EMAg és társaival. Az mondta rengeteg panasz van, nem javítják meg a készülékeket, elérhetetlenek telefonon, nem utalják vissza a 14 napos elállás esetén a vételárat.
Mindezt itt a Szolnok megyei fogyvéd hivatalban mondták nekem, az az ügyintéző aki ezzel foglalkozik, kérés esetén nevet is mondok, és fellehet hívni megkérdezni, hogy nem kamuzok.
Szóval csak saját felelősségre vegyen ilyen helyről az ember nagygépet...

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.