Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mihók: A tabletpiac helyzete 2025 tavaszán
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
válasz
aelod #181060 üzenetére
Eddigi tapasztalataim alapján a sima kalóriadeficites diéták mégse hozták nekem az eredményt, az IF meg hozza. Lehet persze, hogy valamit elb@sztam anno velük, akár csak annyit, hogy mondjuk a 2000 kcal helyett 2200-at vittem be a több étkezéssel, de tudnék még tippelni más dolgokra is, csak fölösleges. Az IF nálam működik, a többivel meg alig vagy semmit se fogyok, és esetleg még ki is készülök idegileg.
Ami azt illeti, lenne kedvem letesztelni a dolgot, de úgy lenne abszolút korrekt, ha ehhez visszahíznék 87,4 kilóra, és onnan tolnék egy hagyományos, öt étkezéses diétát a mostani kcal bevitelen, ezt viszont inkább kihagynám. A júniust innen (87,4 kg) indítottam, most vagyok 85,1 kilón, holnapra tippre kerek 85 leszek, és maradt még pár nap a hónapból. Tippre hagyományos diétával egész nap zizi lennék, és fele ennyit se fogytam volna, de tény, hogy ebben nem lehetek biztos teszt nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Politika
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Már Magyarországon is használható az iPhone kártyás terminálként
- Eredeti játékok OFF topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest