Hirdetés
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
válasz
gyuri860213 #163171 üzenetére
amit az ir-rel lehet csinálni, az az, hogy betartom a kajálási szabályokat. betartottam, a két héttel ezelőtti vércukor értékem már majdnem teljesen jó volt. a tsh-m utolsó előtti alkalommal szar volt, azt mondta a doki, hogy nem kell hozzányúlni egyelőre, de nem lesz jobb. érdekes módon, amikor utoljára nézték, már az is csak egy hajszálnyival volt a határérték fölött. azt már alig merem mondani, hogy decemberben ott tartottam, hogy szemüveget kell csináltatnom, mert hónapok óta igen szarul láttam. egy hónapja viszont már többet vagyok ébren nappal, mint éjszaka, napfénnyel is találkozom, érdekes módon kb. egy hét alatt egész jó lett a szemem, ugyanolyan, mint mielőtt szarabb lett volna. ez tart folyamatosan 3 hete. semmi csoda nem történt, úgy néz ki, hogy ennyit számít a nappali/éjszakai életmód, meg az, hogy 4-5 órákat alszom, vagy 6-8-at.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Ford topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest