Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:48:40

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35651) bkercso


bkercso
nagyúr

A Champ amúgy elkelt, mindenki sajnálhatja. (Nem én vittem el.)

Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

(#35652) CaNNa3IS válasza eisen (#35638) üzenetére


CaNNa3IS
senior tag

Szerintem ne cseréld le a sennheisert.
probald meghallgatni par rendszeren.

Stay up Stay humble Ride hard Get stoked

(#35653) eisen


eisen
csendes tag

Amúgy a FiiO DAC+Amp-jairól mik a véleményetek? Külföldi oldalakon egész elismerően nyilatkoznak róluk.

(#35654) krichd1 válasza eisen (#35653) üzenetére


krichd1
addikt

Használd a fórum keresőjét.

Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql

(#35655) atko08


atko08
újonc

Üdv!

Nemrég írtam a fejhallgató topikba is, de ide is muszály lesz.
Idézet onnan:
"Olvasgatom a fórumot, kb két hete, de számomra egyre bonyolultabb ez a fejhallgató sztori.
Egy eddig számomra teljesen ismeretlen világ (DAC, erősítő.....), amiben minél többet olvasok annál jobban azt érzem,
hogy "ez eddig ok, de akkor most mi van?!".
Alap estem, hogy épp egy új konfig összerakása előtt állok, és mivel több ismerősöm, is rendelkezik külön hangkártyával, mondom utána olvasok mit-mire-merre, érdemes venni hangkártya fronton. Onnan ugrás a fejhallgató-erősítő-dac topikba, onnan ide...... Tyúk vagy tojás?!
Szóval szeretnék a nagyon gagyi kategóriából fellépni, de nem egyből a 100e+ kategóriába. Jó pár éve egy Philips SHP 2500 nyúzok filmre, zenére (kizárólag otthon, asztali géppel, integrált hangkártyával). Ettől gondoltam feljebb lépni, főleg a zenei vonalon. Kapásból belőttem, hogy 25e-tól mondjuk 40e esetleg 50e pénzt (ezt már csak akkor, ha tényleg olyan, hogy besz-behugy... szint) szánnék egy minőségi fejesre. Na eddig ok gondoltam kilistázom hol merre mit kapni ezen keretek közt aztán, fórumok, tesztek stbstb..... Na, ja!!! Hogy hiába a 40e fejes, ha szar a hangkártya meg nuku erősítő, meg már lehet nem is kellene hangkártya hanem egy DAC...... Hamar ott voltam, hogy mire ezt összerakom 200e+. Aztán ennek kipróbálása még ha mindenhol (külföldi fórum, magyar) ezt is ajánlják szerintem lehetetlen. Legalább is itt országon belül vidéki lévén. Az esetlegesen csak külföldről beszerezhető DAC-erősítőkről meg ne is beszéljünk.
És ahogy eddigi utánajárásomból rájöttem, ugye nagyon nem mindegy, hogy mit mivel. Tehát "rendszerbe" kellene gondolkodni. Na de a kabáthoz gombot, vagy fordítva?!
Jelenleg oda jutottam, hogy rászánok 100-at 120-at az egy fejhallgató - dac - amp, vagy fejhallgató és dac&amp kombóra, amivel kizárólag zenét hallgatnék. (A filmnézési és házimozi dologra jó lesz a hangkártya meg a házimozi erősítő stb)."
És akkor a témába vágó kérdéseim (Tudom előbb jöjjek rá milyen fejesem lesz, de pl DAC szempontjából ez nem annyira lényeges szerintem).
- Filmnézés kérdésében rábíznám a dolgot a hangkártyámra illetve a AVR-re. (Asus Xonar D?? vagy SB Z 5.1 meg egy Yamaha RX-V577)
- Zenére keresgélnék DAC, Amp vagy DAC/Amp kombót. Kínai és ebay-es rendelésben benne vagyok, nem újdonság, max egy-egy eladó vagy shop megbízhatósága.
Tudom el lehet olvasni mindenről mindent, de akkora a kínálat, hogy bele lehet zavarodni. Messze vagyok még az audiphile élettől, tehát nem nagyon szeretnék 100-120e fölé menni rendszer szinten.
Az itthoni kínálatot majdhogynem kilőttem, lévén túlárazott (ebay+vám+áfa) szinthez mérten is szerintem. Erősítőben talán bkercso erősítője a róla olvasottak és az ár alapján szimptikus lenne. Na, de a DAC.....
Zeneileg mondhatni mindenevő vagyok (Nightwish-től kezdve minden), úgy egy éve kezdtem el alapszinten a vinylt is hallgatni gyűjteni. Lényegében kizárólag PC-ről olykor vinylről hallgatnék zenét.
Tehát DAC amit néztem: Musiland 02US Dragon (DAC/AMP), SMSL Sanskrit, Audio GD NFB-15, NFB-11, egyebek olyan max 140-150$ ig bezárólag. Ha DAC/Amp akkor max 200 ha meg külön akkor DAC 100$ Amp szintén 100$. De ha azt mondjátok, hogy pl valami DAC 180$-ért és bkercso féle amp tőlem az is mehet. Vagy ha jó magyar forrásból a Audio GD NFB-15 akkor az...
Előre is köszi!

(#35656) KisTücsök válasza bkercso (#35651) üzenetére


KisTücsök
addikt

Lehet lesz még egy eladó nemsokára...

(#35657) krichd1 válasza atko08 (#35655) üzenetére


krichd1
addikt

Amit a másik topikba írtam, ide is vonatkozik. Amiket felsoroltál, mind járható út, ki kell próbálni.

Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql

(#35658) contaxg válasza atko08 (#35655) üzenetére


contaxg
veterán

A helyedben 60-80 körül vennék forrást és a maradékból fejhallgatót. A használt cuccokat sem zárnám ki a megoldásból.

A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.

(#35659) hegyitaho válasza atko08 (#35655) üzenetére


hegyitaho
tag

Én is hasonló helyzetben vagyok, bár nekem egyelőre adott az AD900x e10k-val ebből az utóbbit tervezem lecserélni.
xda és NFB-15 újonnan már átlépi a keretet, használtam pedig nem találok, viszont SMSL sApII PRO TPA6120A2 2014 New Version SMSL Sanskrit-el 60k alatt lenne még ha meg is fogják vámon.
vagy van még az összefoglalóban ajánlott HA INFO U2PLUSV2 amire nemrég írta valaki hogy a pénzt levonják de semmi se történik, ki tudja mi van velük,az ebayes verzió pedig picit más elnevezésű (V2S) bár úgy látom ugyanaz a DAC & AMP IC

(#35660) .DLL válasza hegyitaho (#35659) üzenetére


.DLL
veterán

Ilyen SMSL-ek helyett megnézném a Schiit Modi2 és Magni2 párost, ez azért mégse e-bay meg kína (ami ellen nem vagyok, ha pl. Musiland-ról van szó :D ), elvileg Európából is beszerezhető (bár úgy kicsit drágább, de ha gariztatni kell, akkor nem kell eu-ból kiküldeni)

(P.H.)

(#35661) krichd1 válasza hegyitaho (#35659) üzenetére


krichd1
addikt

Ezek az SMSL cuccok mostani árfolyammal már nem igazán jó vételek szerintem. Erősítővel jobban jársz Bkercso cuccaival, a Sanskrit DAC meg okozhat kellemetlenségeket, például tápja elég gagyi.
Emotiva, Audio-gd termékekre elég komoly garancia is van. Alternatíva még az általánosan sokszor említettek mellett a Schiit Magni/Modi 2 páros is.

Utóbbi időben elég sokan érdeklődnek ebben a 60k alatti kategóriában, főleg univerzálisan sok mindenhez illő rendszert, bár ismeretlenbe konkrét tanácsot nem szeretek adni, de kiinduló pontnak mostani árakat figyelembe véve egy Musiland 02/03 Dragon és egy bkercso féle Invertory elég jó ár/értékű rendszer lehet.

[ Szerkesztve ]

Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql

(#35662) Bodz válasza hegyitaho (#35659) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Ha Info. Nem a linkelt webshoppal volt gond. A Penon 100% megbizhato.
A sap nem valo AD900-hoz, meg ne vedd!

[ Szerkesztve ]

(#35663) contaxg válasza .DLL (#35660) üzenetére


contaxg
veterán

Szerintem ratyi az is mind a tobbi...

A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.

(#35664) hegyitaho válasza krichd1 (#35661) üzenetére


hegyitaho
tag

musiland-ot és a Schiit-eket is vannnak akik leszólták (lásd fent :D)
nehéz így hogy igazából semmi jó csak ~100k-tól.
használtban is venném nagyon szívesen de nem találom ezeket sehol.
az árfolyam pedig szerintem pont úgy vonatkozik az összesre, egyedül az audio gd-t lehet itthon kapni, de még az is valszeg követni fogja az árfolyam alakulását. emotivára milyen komoly garancia van? nem látom hogy itthon bárki is forgalmazná.
musiland 02 dragon 41k-ra jönne ki angliából (+szállítás), 03 pedig 53k. Audioengine D1 itthon 50k. 50-nél többet viszont tuti nem szeretnék költeni.

[ Szerkesztve ]

(#35665) krichd1 válasza hegyitaho (#35664) üzenetére


krichd1
addikt

Olyan eszköz nem igazán létezik, amit ne lehetne leszólni vmiért és ez jóval drágább dolgokra is igaz. Musilandeket Kínából érdemes venni az olcsó taobao oldalakról. Emotivákra gyártói garancia van, 30 nap kipróbálási és 5 év garancia. Ha jól tudom meghibásodás esetén az oda-vissza postát is a cég állja.
Amit konkréttanácsoltam, kihozható a keretedből, 02 Dragonnal biztosan.
Utólagos, meghallgatás nélküli vásárlás esetéből adódó elégedetlenség miatti reklamációt nem fogadok el. :R

[ Szerkesztve ]

Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql

(#35666) hegyitaho válasza krichd1 (#35665) üzenetére


hegyitaho
tag

hűha ez tényleg olcsó bár ehhez még mindenféle költség jön. tudsz jó taobao agent-et?
ha már egyszer veszek nem érné meg jobban a 03? ezután egy jó ideig nem akarok költeni a dologra.

(#35667) .DLL válasza contaxg (#35663) üzenetére


.DLL
veterán

Schiit Bifrostot hallottam saját rendszeremmel is és egy HE-400-zal is, az nagyon komolyan szólt, árát simán érte! (ja ott volt legutóbbi fejes talin is, lehet hallottad) Modi2-be lényegében ugyan az van, csak külső táppal (ergó cserélhető is jobbra). Összerakás minősége nagyon jó volt, nem holmi vékony lemez, a súlya is rendben volt. Oké a Modi2 kisebb és vékonyabb, de emiatt elérhető szinte bárkinek, és végülis a hang a lényeg.

:F

[ Szerkesztve ]

(P.H.)

(#35668) kemcso válasza hegyitaho (#35666) üzenetére


kemcso
Ármester

Sztem hallgatózz előtte, nekem a Musi 03 nem jött be, az Audioengine D1 viszont igen (mármint árkategóriájában), AD1000X-vel próbálva.

(#35669) krichd1 válasza hegyitaho (#35666) üzenetére


krichd1
addikt

Amit ismertem már megszűnt. Az hogy neked melyik érné meg jobban, arról fogalmam sincs.

Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql

(#35670) Gabesz_23


Gabesz_23
tag

Közérdekű közlemény (talán).

Akit érdekel az amazon.co.uk a Denon da-300 USB jóárasítva kapható. Erre már semmi nem jön. 1 hét alatt a kezedben van.

Ja a szállítás +10Font Magyarországra. Tehát summa 210 Font.

[ Szerkesztve ]

(#35671) Radomer


Radomer
aktív tag

Ha ezt tudom akkor onnan rendelem én is. :D :W

(#35672) contaxg válasza Gabesz_23 (#35670) üzenetére


contaxg
veterán

Az boogie.. :C ügyes vagy!

A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.

(#35673) Bodz válasza Gabesz_23 (#35670) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Jó ár. :K

(#35674) Ereshkigal


Ereshkigal
őstag

Üdv!

Kártyapécéhez keresnék valami olcsó dac-ot, ami megy linux (arm7) alatt. Sajna a Musilandem nem játszik. :( A Behringer UCA 222 vállalható? Esetleg valami más, 15k alatt?

(#35675) bkercso válasza Ereshkigal (#35674) üzenetére


bkercso
nagyúr

PCM2704-tartalmú dolog. Ennek a tesója van a 222-ben is (de akkor már a 202 jobb, allítólag), csak az felvenni is tud. Win és Linux alatt is plug&play.

[ Szerkesztve ]

Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

(#35676) Gabesz_23 válasza Bodz (#35673) üzenetére


Gabesz_23
tag

Én is annak gondolom. Így a denon-da300 - A900x kombót kis szerencsével megúsztam 91+36=127e "jó magyar forintból". :C Ez annyira nem rossz és szerintem nagyon jó ár/érték arány. Mondanom sem kell, hogy hazánkban ez a kombó ~250e körül mozog. :U

[ Szerkesztve ]

(#35677) .DLL válasza Gabesz_23 (#35670) üzenetére


.DLL
veterán

Váltás szele van a levegőben... Eddig Bodz kolléga tippjei bejöttek nekem, bár azért ezt mindenképpen tesztelnem kéne itthon pár napig, így sem kis pénz.

(P.H.)

(#35678) hegyitaho válasza kemcso (#35668) üzenetére


hegyitaho
tag

nem problémás a 10 ohmos kimeneti impedanciája 40 ohm-os füleshez?

[ Szerkesztve ]

(#35679) kemcso válasza hegyitaho (#35678) üzenetére


kemcso
Ármester

Sztem nem, de hallgasd meg valahol, úgy derül ki, hogy tetszik vagy sem.

(#35680) vodkaboy22 válasza .DLL (#35667) üzenetére


vodkaboy22
addikt

Ez így ebben a formában nem igaz...
MODI2 nem egyenlő Bifrost... Nézd meg jobban képeket és látod. Más CHIP más óra más kapcsolástechnika stb.. :DD

Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.

(#35681) Ereshkigal válasza bkercso (#35675) üzenetére


Ereshkigal
őstag

Köszi, akkor valószínűleg maradok a Behringernél.

(#35682) krichd1 válasza Gabesz_23 (#35670) üzenetére


krichd1
addikt

Meddig tart az akció ?

Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql

(#35683) contaxg


contaxg
veterán

Nagyon örülnék ha valamikor tudnánk tartani egy DAC talit. :)

A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.

(#35684) Gabesz_23 válasza krichd1 (#35682) üzenetére


Gabesz_23
tag

Nem tudom. Én december 29-én rendeltem. Azóta is akciós az ára. Érdemes a többi termékeit is megnézni az "eladonak". Vannak még jóárasított cuccai.

(#35685) .DLL válasza vodkaboy22 (#35680) üzenetére


.DLL
veterán

Hm, való igaz, jobban megnézve más: Bifrost AK4399, Modi2 AK4396, viszont a digitális kiszolgálás megegyezik és ott van a három óra is.

(P.H.)

(#35686) krichd1 válasza Gabesz_23 (#35684) üzenetére


krichd1
addikt

Megérkezett már neked?

Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql

(#35687) vodkaboy22


vodkaboy22
addikt

Akik tudnak angolul! Nagyon ÉRDEKES !

So, after over a week of digesting the last RMAF, what did I conclude?

Modern, high-end stereo gear is expensive because it has to be. On a purely intellectual level I fully understand that the price of an item is what someone is willing to pay for it, no less, no more. I would never spend $500,000 to buy a modern artist's unmade bed, but if someone is willing to do so, then its price is $500,000; on the other hand, if the most that anyone is willing to pay is $50, then its price is $50.

A regular reader, who makes and sell high-end loudspeakers and who was showing at the RMAF (whose speakers I didn't see or hear, unfortunately), wrote me to explain his high prices. In a nutshell, if he sold 300 pairs of his speakers a month, rather than just the three pairs he actually does sell a month, he could easily halve his prices, but not before, as the cost of the parts and labor are only a fraction of the total cost of running a company. Of course, this makes lots of sense. (And even that fraction has become evermore expensive, which I know all too well, as in the brief eight years that I have been selling PCBs and kits, all of my costs have doubled.)

Little or nothing in the realm of high-end audio, with the exception of OpAmps and DAC chips, is a mass-consumption item, requiring huge factories and thousands of workers. In truth, the selling high-end audio is closer to the selling of fine jewelry than it is to the selling toasters and car tires. Nonetheless, I bemoan the high prices, as they ensure that Audio will never regain the once dominating position it held. Why not? Simply, there are too many electronic competitors clamoring for our ears' and eyes' attention, competitors that are both vastly cheaper and hugely more socially cool. Think about it: you aren't going to bring your six-foot tall loudspeaker or 100lbs power amplifier into work to show your coworkers in the same casual way that you would bring in your new iPad. Hell, you are not likely to bring in your new $400 audio-grade USB cable to show the guys at work, fearing their supreme indifference and quick ridicule. Try telling your young nephew that—rather than buying that iPad or smart phone or gaming computer—he should really buy an $800 power cord for his stereo. In other words, in the bang-for-buck war, Audio has already lost.

Acceptance of this grim reality, the higher and ever higher prices, however, does not grant us license to price egregiously; any pair of speakers that costs more than a new BMW car must at least offer a gold-clad enclosure or platinum drivers, so when the force-field loudspeaker does appear, as a $100 accessory for your smart phone, your $65k speakers will still be worth something in raw materials.

Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.

(#35688) schawo válasza vodkaboy22 (#35687) üzenetére


schawo
titán

Igaz is, meg nem is. Mert valóban a munkatársnak nem lehet mutogatni. Lehet viszont egy halom fórumtársnak, akik 3x akkora lelkesedéssel képesek értékelni az új 100-200-1000-akárhány eurós eszközt, mint bármilyen munkatárs az ipodot valaha. Az internet összeköt :) És ez a hajtóerő van az audiokütyük elmúlt 5-10 évben tapasztalható felfutásában. És valljuk be, tudat alatt mindenkinél jelen van az elfogadás utáni vágy a fejlesztési mánia részeként. Ezért fertőző az ápgréditisz.

[ Szerkesztve ]

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#35689) bkercso válasza vodkaboy22 (#35687) üzenetére


bkercso
nagyúr

Szerintem ebbe még az is belejátszhat, hogy mire az ember összelegózik egy igazán jó hangú, és ízlésének/lakóterének megfelelő rendszert, addigra már annyit kütyüzött, hogy ez lett a hobbija, megszokta. Márpedig az ember költ a hobbijára, és ha egy hobbi bevált, akkor nem vált hobbit. Mivel vannak gazdag emberek, vannak, akik sokat költenek, és mivel vannak nagyon gazdagok, így vannak, akik rengeteget. Mindenki arra költ, amire "rákattant" az agya. Minden kapható nagyon drágán: óra, autó, lakás stb. Egyiknek sem "reális" az ára, vagyis az anyagárból és a kinézetből/tudásból/fekvésből nem következik szigorúan. Azért annyi, mert el lehet adni annyiért - ezt eddig is tudtuk; de azért lehet eladni, mert vannak, akik adott dologra rendelkeznek adott vásárlóerővel, erre pedig a gazdagság eloszlása ad magyarázatot.

Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

(#35690) schawo válasza bkercso (#35689) üzenetére


schawo
titán

Órát/autót is két okból veszel egyszerre: hogy legyen egy fasza órád, és hogy mások mondhassák, hogy de fasza órád/autód(nőknél gyűrűd/fülbevalód/cipőd/stb) van.

[ Szerkesztve ]

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#35691) Radomer válasza krichd1 (#35686) üzenetére


Radomer
aktív tag

Megérkezett neki. :)

Az enyém holnapután. Az alap meglesz utána már csak egy jó kis zárt fejes kellene. :))

Meg lehet még egy fejeserősítő, mert 32 Ohm ig tökéletes, de a felett gyenge a Denon. :(

[ Szerkesztve ]

(#35692) krichd1 válasza Radomer (#35691) üzenetére


krichd1
addikt

Próbálj ki egy NAD Viso HP50-et. Bár nem olyan populáris, parasztvakító hangú mint amit az emberek általában szeretni szoktak, de amúgy jó fejhallgató.

Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql

(#35693) Bodz válasza Gabesz_23 (#35676) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Grat! :)

(#35677) .DLL: 99%, hogy te hanyatt vágod magad a Denontól. :D De persze tényleg jó lenne egy próba vásárlás előtt.
Nincs esetleg egy kedves fórumtárs, aki segítene ebben? :)

(#35683) contaxg: Én is. Pláne ha még ott is tudnék lenni. A Pioneer U-05 nagyon izgat.

(#35691) Radomer: Annyira azért nem vészes a dolog. De mondok valamit, hátha hasznos lesz valamennyire. Nagyobb hangerőn (mondjuk -15dB) már érezhetően küzd a pl. DT 990 Proval, szétesik a hangkép, tök kontrolálatlan az egész. Ha meg valaki igazán hangosan szereti, akkor hamar eljön a 0dB és nincs tovább...
Viszont hangra tényleg jó az erősítője, csak gyenge.

[ Szerkesztve ]

(#35694) Gabesz_23 válasza Bodz (#35693) üzenetére


Gabesz_23
tag

A900x-el általában - 25dBvel hallgatom. Nekem néha már ez is hangos. Egyébként iszonyat masszív a cucc (da300), van benne anyag kb. 2 kg.

(#35695) .DLL válasza Bodz (#35693) üzenetére


.DLL
veterán

Ennek én is örülnék :)

Amúgy ha a Musiland-be dugom közvetlenül a DT880-at (ami ugye 600Ω), hogy megnézzem meddig bírom, akkor -22dB-ig van a határ, felette már számomra élvezhetetlenül hangos (ekkor a Foobar peak-jei 0 és -10dB között ugranak fel) szóval bőven ez alatt maradnék, így a hangerővel nem lesz gond (ahogy általában) csak passzoljon is hozzá. De jelenleg a külső erősítőn szabályzom a hangerőt, mert a Musi03 fejekimenete eléggé mos, így mondhatni kötelező hozzá egy erősítő (ez még a Philips 5401-el is kijött a Presenter2 és a Panda javára).

[ Szerkesztve ]

(P.H.)

(#35696) krichd1 válasza .DLL (#35695) üzenetére


krichd1
addikt

Ha nem teljesen kivezérelt felvételt hallgatsz, hanem halk, többnyire komolyzenei felvételeket, akkor lehet kevés az erő, illetve ennek hiányában a dinamika is.

Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql

(#35697) contaxg válasza Bodz (#35693) üzenetére


contaxg
veterán

Küldjem el Neked?? De előbb meg kell vennem... :B

(#35694) Gabesz_23
A Pio aszem majdnem 6kg :D

(#35695) .DLL
Azt illik tudni rólad, hogy mindent szuper halkan hallgatsz. :R

[ Szerkesztve ]

A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.

(#35698) krichd1 válasza Gabesz_23 (#35694) üzenetére


krichd1
addikt

Nem nagy tömeg, sőt kifejezetten könnyű, XDA-2 például 4,76kg, igaz trafóval. Persze a jó hangot nem kilóban mérik.

Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql

(#35699) .DLL válasza krichd1 (#35696) üzenetére


.DLL
veterán

Igen, olyankor lehet gond ha nem bírja a fejhallgató kimenet, bár akkor is a nagy felütésekhez állítom be a hangerőt, hogy még ne szakítsa le a fülem. :D

(#35697) contaxg: Ez azért túlzás, pont így hangdobozt hallgatva egyre többet (utóbbi két hétben elég keveset volt rajtam a DT880 :/ ) azon kapom magam, hogy észrevétlenül tolom fel egyre jobban és jobban a hangerőt. Ez a koncert feeling amit mondtál. :D

[ Szerkesztve ]

(P.H.)

(#35700) vodkaboy22 válasza krichd1 (#35698) üzenetére


vodkaboy22
addikt

Persze a jó hangot nem kilóban mérik. Ezzel nem értek egyet :DD
Nekem igenis egy nagy nehéz csöves erősítő és egy korrekt nagy szélessávú hangfal jelenti !

Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.